ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast
Results 61 to 75 of 93
    Senior Member
    Και πριν μερικές εβδομάδες είχα εναν πόνο στην κύστη σαν όταν είχα κωλικο. Και φάνηκε ένα σημάδι κόκκινο το οποίο έχει γίνει μαύρο τώρα. Όποτε φοβαμαι ότι κάτι έχει πάθει η κύστη μου από τον προστάτη κι έχει προχωρήσει πολύ.

Senior Member
    Να δεις πρώτα αύριο τι θα γίνει και μετά αγχώνεσαι Προσπάθησε όσο μπορείς να μην διαβάζεις τίποτα από το διαδίκτυο. Και πόνο στο νύχι να έχεις, αυτό γράφει τα χειρότερα.

Senior Member
    Δεν είμαι καλά. Πάω για τις εξετάσεις. Αν δεν μιλήσουμε μεσα στην ημερα δεν ειναι καλα τα νεα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ionas21 View Post
    Δεν είμαι καλά. Πάω για τις εξετάσεις. Αν δεν μιλήσουμε μεσα στην ημερα δεν ειναι καλα τα νεα.
    Εδω θα είσαι σε λιγες ώρες και θα λες πως τζάμπα τόσο αγχος.

Senior Member
    Φίλε, όλα καλά;;;;

Senior Member
    Φίλε George. Συγνώμη για την καθυστέρηση. Έκανα την εξέταση. Πέθανα μέχρι να ακούσω την ακτινολόγο να μου πει για την κύστη και το υπόλειμμα ούρων. Τελικά ήταν σχετικά καλή. Δεν υπήρχε μεγάλο υπόλειμμα ούρων και η κύστη και όλα τα όργανα ήταν οκ. Ο προστάτης βέβαια έχει αυξηθεί κι άλλο άλλα όχι όσο περίμενα. Μόλις 5 ml από τον Φλεβάρη. Το σημαντικό είναι ότι δεν είδε κάτι περίεργο ή ανησυχητικό. Το πρόβλημα βέβαια παραμένει. Αλλά δεν φαίνεται κάτι πολύ ανησυχητικό. Χθες βράδυ κοιμήθηκα αρκετά καλά και ήρεμα θα έλεγα. Περιμένω βέβαια και το PSA και Free PSA την άλλη εβδομάδα μάλλον. Θα δω τι θα πει και ο ουρολόγος. Ηρέμησα κάπως αλλά μερικές φορές πιάνω τον εαυτό μου να κάνει πάλι περίεργες σκέψεις. Και το θέμα είναι όται όταν πίνω πολύ νερό και γρήγορα πάω τουαλέτα πολλές φορές μέχρι να αδειάσει η κύστη. Τέλος πάντων καλύτερα από ότι περίμενα τελικά. Ευχαριστώ για την υποστήριξη και τη συμπαράσταση. Το λαχάνιασμα έχει μειωθεί κάπως αλλά δεν έχει εξαφανισθεί.

Senior Member
    Είδες πόσο κακό κάνει το άγχος? Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά. Εύχομαι να συνεχίσεις έτσι.

Senior Member
    Καλημέρα. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά πάλι. Την Παρασκευή μου είπε ο ουρολόγος ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ χειρουργείο στον προστάτη. Πρέπει να επαναλάβω και το PSA και να κάνω και free PSA και άρχισε πάλι να με πιάνει πανικός. Δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα καθόλου. Έτσι όπως πάω θα με απολύσουν στο τέλος. Νιώθω ανήμπορος. Το Σάββατο το μεσημέρι έπρεπε να αλλάξω ένα σιφόνι στο νεροχύτη και ούτε αυτό δεν μπόρεσα να κάνω. Τελικά είμαι πολύ άχρηστος. Μάλλον πάντα ήμουν. Βαρέθηκα και τα φάρμακα. Κουράστηκα να έχω ναυτία, να τσακώνομαι, να μην μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα, να πονάω, να κάνουν τα οστά μου κρακ. ΝΑ έχω άσχετους πόνους στα πόδια στα χέρια στο σώμα Κουράστηκα πραγματικά.

Senior Member
    Καλημέρα. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα και πολύ καλά πάλι. Την Παρασκευή μου είπε ο ουρολόγος ότι κάποια στιγμή θα χρειαστώ χειρουργείο στον προστάτη. Πρέπει να επαναλάβω και το PSA και να κάνω και free PSA και άρχισε πάλι να με πιάνει πανικός. Δεν μπορώ να δουλέψω σήμερα καθόλου. Έτσι όπως πάω θα με απολύσουν στο τέλος. Νιώθω ανήμπορος. Το Σάββατο το μεσημέρι έπρεπε να αλλάξω ένα σιφόνι στο νεροχύτη και ούτε αυτό δεν μπόρεσα να κάνω. Τελικά είμαι πολύ άχρηστος. Μάλλον πάντα ήμουν. Βαρέθηκα και τα φάρμακα. Κουράστηκα να έχω ναυτία, να τσακώνομαι, να μην μπορώ να ευχαριστηθώ τίποτα, να πονάω, να κάνουν τα οστά μου κρακ. ΝΑ έχω άσχετους πόνους στα πόδια στα χέρια στο σώμα Κουράστηκα πραγματικά.
    Μπορείς να πάρεις λίγες μέρες άδεια? Να ξεκουραστείς λίγο, να καθαρίσει το μυαλό?

Senior Member
    Δυστυχώς όχι αλλά και πάλι δεν θα ξεκουραστώ. Θα πρέπει να κάνω άλλες δουλειές. Και χθες το βράδυ κοιμήθηκα χάλια. Το στομάχι μου χάλια, ανακάτεμα πολύ. Και δεν έφαγα ούτε αργά ούτε πολύ. Προσπαθώ να χάσω βάρος μήπως βελτιωθεί ο ύπνος, η μέση μου και τα γόνατα. Νιώθω πως κάτι δεν πάει καλά συνέχεια. Σίγουρα πολλά δεν πάνε καλά, και στο μυαλό και στο σώμα.

Senior Member
    Είσαι συνέχεια αγχωμένος.
    Βάλε στο πρόγραμμα και ένα ψυχολόγο, να μιλήσεις μαζί του να σε βοηθήσει. Όλο αυτό το άγχος δε σου κάνει καλό.

Banned
    Το αγχος ειναι βασικος παραγοντας για καρδιαγγειακά νοσηματα. Η φοβια για τα φαρμακα που καταπολεμουν αγχωδεις διαταραχες, οδηγει σε μεγαλυτερο προβλημα υγειας, σε τελικη αναλυση. Οχι μονο η ποιοτητα ζωης πεφτει στα ταρταρα εξαιτιας κρισεων πανικού, αυπνιας, ταχυκαρδιας, πονου σε διαφορα μερη του σωματος κτλ. αλλά το χειροτερο απο ολα: Βλαβες στο μυοκάρδιο απο τις ορμονες του στρες και οχι μονο εκει.... Κι ολα αυτα επειδη υπαρχουν τα fake news οτι και καλά, ολα τα ψυχοφαρμακα καταστρεφουν το ηπαρ και τους νεφρους. Κι ομως, οι τρανσαμινασες και ο ηπατολογος μου, π.χ., δεν βλεπουν κανενα προβλημα στο ηπαρ.

Senior Member
    Η ζωή έχει μια τραγικότητα. Πάντα είχε και πάντα θα έχει. Αν δεν γελάς όμως, αν δεν νιώθεις το φως του ήλιου να σου ζεσταίνει την ψυχή τις σκοτεινές μέρες τότε ποιο είναι το νόημά της; Κι αν δεν ευθυνόμαστε εμείς για το προπατορικό αμάρτημα σίγουρα φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις μας, τα συναισθήματά μας, φταίμε όταν αφήνουμε τον εαυτό μας να πέσει χαμηλά και του απαγορεύουμε να κοιτάξει ψηλά. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στον εαυτό μας να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος. Μέχρι να νικήσουμε. Και ναι θα πέσουμε αλλά πρέπει να ξανασηκωθούμε είτε μόνοι μας είτε με κάποια βοήθεια. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, σε όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει και σε όλους τους ανθρώπους που έκαναν χώρο για να γίνουμε εμείς μέρος της ευτυχίας τους και εκείνοι της δικής μας. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ας πάψουμε να τιμωρούμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους. Δεν μας αξίζει. Η ζωή είναι εδώ και είναι τώρα.

Banned
    Η ζωή έχει μια τραγικότητα. Πάντα είχε και πάντα θα έχει. Αν δεν γελάς όμως, αν δεν νιώθεις το φως του ήλιου να σου ζεσταίνει την ψυχή τις σκοτεινές μέρες τότε ποιο είναι το νόημά της; Κι αν δεν ευθυνόμαστε εμείς για το προπατορικό αμάρτημα σίγουρα φέρουμε ευθύνη για τις πράξεις μας, τα συναισθήματά μας, φταίμε όταν αφήνουμε τον εαυτό μας να πέσει χαμηλά και του απαγορεύουμε να κοιτάξει ψηλά. Έχουμε ευθύνη απέναντι στα παιδιά μας, απέναντι στον εαυτό μας να αγωνιζόμαστε μέχρι το τέλος. Μέχρι να νικήσουμε. Και ναι θα πέσουμε αλλά πρέπει να ξανασηκωθούμε είτε μόνοι μας είτε με κάποια βοήθεια. Το οφείλουμε στον εαυτό μας, σε όλες τις όμορφες στιγμές που έχουμε ζήσει και σε όλους τους ανθρώπους που έκαναν χώρο για να γίνουμε εμείς μέρος της ευτυχίας τους και εκείνοι της δικής μας. Όλα για κάποιον λόγο γίνονται. Ας πάψουμε να τιμωρούμε τη ζωή, τον εαυτό μας και τους άλλους. Δεν μας αξίζει. Η ζωή είναι εδώ και είναι τώρα.
    Και για να ευθυμησουμε και λιγο.... Η Ζωη ειναι ωραία, αρκει να μην τα έχει με άλλον!

Senior Member
    Γεια σας και πάλι,

Δεν είμαι καλά. Καταρρέω. Έκανα μία εξέταση για τον προστάτη και περιμένω τα αποτελέσματα τη Δευτέρα. Δεν θα αντέξω ούτε το email να ανοίξω. Χριστέ μου. Βοήθεια. Σας παρακαλώ βοηθήστε με. Δεν είναι μόνο η εξέταση. Είναι ότι τα συμπτώματα επιμένουν και μερικές φορές είναι πολύ έντονα. Τρέμω πάλι. Και δεν έχω κανέναν να μιλήσω. ΚΑΝΕΝΑΝ. Κλαίω όλη μέρα, νύχτα μέρα. Βλέπω εφιάλτες, διαβάζω ονειροκρίτες...... Φοβάμαι τόοοοσο πολύ.

Page 5 of 7 FirstFirst ... 34567 LastLast