ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27

ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ

Καλημέρα σε όλους,

Έχω προβλήματα με την ούρηση και τον προστάτη. Ουρώ ελάχιστα εδώ και μερικές μέρες και πονάω αρκετά στην κοιλιά και στη μέση και στα γεννητικά όργανα. Πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα. Φοβάμαι ότι μου έχει προκληθεί ανεπάρκεια στα νεφρά ή/και έχω κακοήθεια στον προστάτη. Πριν μερικούς μήνες η εξέταση είχε δείξει διογκωμένο προστάτη και δεν έκανα τίποτα γιατί δεν είχα πολλά συμπτώματα. Έπαιρνα φυτικό συμπλήρωμα και που και που omnic tocas. Τα νεφρά τον Μάρτιο έδειχναν 0,92 κρεατινίνη και το PSA περυσι τέτοιον καιρό 2,14. Έχω ιστορικό με λιθίαση στα νεφρά.

Εδώ και μέρες καταρρέω κάθε μέρα και βλέπω άσχημα όνειρα. Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος. Νιώθω πολύ άσχημα. Φοβάμαι πολύ. Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν θα αντέξω αλήθεια σας το λέω. Δεν θα αντέξω. Έχω συνεχώς ρίγος και τρέμουλο. Δεν μπορώ να συνέλθω.

Η δύσπνοια και η κόπωση έχουν χειροτερέψει πολύ. Δεν κοιμάμαι πια.

Περιμένω τις εξετάσεις που έκανα σήμερα. Φοβάμαι. Δεν μπορώ

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!

Senior Member
    Καλημέρα...μήπως έχεις κάποια ουρολοίμωξη?

οχι δεν εχω πυρετο
    παιδια φοβαμαι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ionas21 View Post
    Καλημέρα σε όλους,

Έχω προβλήματα με την ούρηση και τον προστάτη. Ουρώ ελάχιστα εδώ και μερικές μέρες και πονάω αρκετά στην κοιλιά και στη μέση και στα γεννητικά όργανα. Πηγαίνω συνέχεια τουαλέτα. Φοβάμαι ότι μου έχει προκληθεί ανεπάρκεια στα νεφρά ή/και έχω κακοήθεια στον προστάτη. Πριν μερικούς μήνες η εξέταση είχε δείξει διογκωμένο προστάτη και δεν έκανα τίποτα γιατί δεν είχα πολλά συμπτώματα. Έπαιρνα φυτικό συμπλήρωμα και που και που omnic tocas. Τα νεφρά τον Μάρτιο έδειχναν 0,92 κρεατινίνη και το PSA περυσι τέτοιον καιρό 2,14. Έχω ιστορικό με λιθίαση στα νεφρά.

Εδώ και μέρες καταρρέω κάθε μέρα και βλέπω άσχημα όνειρα. Δεν μπορώ να σταθώ όρθιος. Νιώθω πολύ άσχημα. Φοβάμαι πολύ. Φοβάμαι πάρα πολύ. Δεν θα αντέξω αλήθεια σας το λέω. Δεν θα αντέξω. Έχω συνεχώς ρίγος και τρέμουλο. Δεν μπορώ να συνέλθω.

Η δύσπνοια και η κόπωση έχουν χειροτερέψει πολύ. Δεν κοιμάμαι πια.

Περιμένω τις εξετάσεις που έκανα σήμερα. Φοβάμαι. Δεν μπορώ

ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!!!
    Τι φοβασαι ακριβως ,αυτα που θα δειξουν οι εξετασεις ή κατι αλλο ;

και τα δυο
    απο τα συμπτωματα και μονο τρεμω
    και απο αυτα που θα δειξουν
    πιο πολυ απο τα συμπτωματα
    αν ειναι κακοηθεια μηπως ειναι προχωρημενο
    οι πονοι στη μεση και στη λεκανη δεν ειναι καλο σημαδι
    Θεε μου βοηθησέ με

Senior Member
    και τα δυο
    απο τα συμπτωματα και μονο τρεμω
    και απο αυτα που θα δειξουν
    πιο πολυ απο τα συμπτωματα
    αν ειναι κακοηθεια ειναι προχωρημενο
    Πως πηγες απο την λιθίαση στην κακοήθεια ;
    Αντιλαμναεσαι οτι αυτη την στιγμη εισαι ετσι απο τον υπέρμετρο φόβο σου για κάτι που δεν εχει καμιά βαση λόγο ιστορικού ;

δεν εχω κολικο νεφρου
    ξερω πως ειναι ο κολικος
    απλα φοβαμαι πως ειχα προστατιτιδα και η διογκωση που αφησα τους τελευταιους μηνες εχει γινει κακοηθεια
    αν και δεν την αφησα τελειως επαιρνα καποια συμπληρωματα και φαρμακα για διευκολυνση
    αυτο που με φοβιζει ειναι τα συμπτώματα και οι εφιαλτες που βλεπω
    η καλοηθεια δεν ποναει απλα ενοχλει
    η κακοηθεια όμως ποναει ετσι διαβασα
    και η προστατιτιδα ειναι στους νεους πριν τα 50
    εγω ειμαι 53

Senior Member
    δεν εχω κολικο νεφρου
    ξερω πως ειναι ο κολικος
    απλα φοβαμαι πως ειχα προστατιτιδα και η διογκωση που αφησα τους τελευταιους μηνες εχει γινει κακοηθεια
    αν και δεν την αφησα τελειως επαιρνα καποια συμπληρωματα και φαρμακα για διευκολυνση
    αυτο που με φοβιζει ειναι τα συμπτώματα και οι εφιαλτες που βλεπω
    η καλοηθεια δεν ποναει απλα ενοχλει
    η κακοηθεια όμως ποναει ετσι διαβασα
    και η προστατιτιδα ειναι στους νεους πριν τα 50
    εγω ειμαι 53
    Τι σημαινει για εσενα να επιβεβαιωθουν οι μεχρι τωρα αβασιμοι φόβοι σου (εφόσον δεν εχεις παθολογικά ευρυματα προς το παρον );

Καταστροφή της οικογένειας μου πάνω που όλα πήγαιναν καλά.
    Καταστροφή για τα παιδιά μου κυρίως αλλά και για τη γυναίκα μου που σώθηκε μετά απο πέντε χειρουργεια.
    Και αν μου βρουν;
    Αν είναι όλα άσχημα;
    Τι θα κάνω;
    Τρέμω και έχω ρίγη συνέχεια.

Φοβάμαι πως η κατάθλιψη και το χρόνιο stress μου έχουν κάνει κακό.
    Όλο λέω δεν θα μου βγει σα καλό.
    Και τώρα φοβάμαι μήπως βγει αληθινό αυτό που φοβάμαι.
    Έχω τόσα πράγματα ακόμα να ζήσω και να κάνω με τα παιδιά μου μαζί και με την οικογένεια.

Senior Member
    ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;

Member
    Φιλε μου ευχομαι ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ολοψυχα. και γω οταν φοβαμαι για κατι παει ο νους μου στο (πολυ) κακο. Ειναι εμφυτο αυτο σε πολύ κόσμο. Οταν θα εχεις τα αποτελεσματα ενημερωσε μας. Πιστευω δεν θα ειναι κατι σοβαρο. Προσπαθησε (οσο μπορεις) να αντισταθεις στον εμφυτο φοβο του ανθρωπου.

Καλημέρα σε όλους,

Ευχαριστώ από καρδιάς για τη συμπαράσταση και την υποστήριξη. Τα αποτελέσματα βγήκαν χθες το απόγευμα λίγο πριν πάω στον ουρολόγο. Το PSA ήταν ανεβασμένο αλλά ο ουρολόγος με καθησύχασε γιατί λιγότερο από 48 ώρες από την εξέταση είχα επαφή. Και αυτό δεν επιτρέπεται. Θα την επαναλάβω σε ένα μήνα αλλά με καθησύχασε. Τα νεφρά μια χαρά. Μου είπε ότι πρέπει να κάνω καλλιέργεια σπέρματος και υπέρηχο σε 15 μέρες και ότι τελικά ο προστάτης 45 cc δεν είναι και τόσο μεγάλος. Μου έδωσε κι ένα χάπι για τη διευκόλυνση της ούρησης. Μπορεί να είναι προστατίτιδα. Τον ρώτησα αν σχετίζεται με κακοήθεια και μου είπε όχι. Τουλάχιστον ηρέμησα με τα νεφρά που είχα πολύ άγχος. Πάντως γενικά μου είπε όλα οκ και να μην ανησυχώ και να πάω να φάω κάτι να ηρεμήσω να πιω μια μπύρα και να κάτσω με τη γυναίκα μου χαλαρά. Άκουσα και λίγο μουσική που λατρεύω και είχα να ακούσω μήνες ουσιαστικά. Έφτιαξα και μία ποικιλία και μετά κοιμήθηκα σαν πουλάκι και πήγα μόνο μία φορά τουαλέτα το βράδυ. Σήμερα το πρωί ξύπνησα και έλεγα ιστορίες με το γιο μου από την περίοδο που ήμουν κι εγώ φοιτητής καθώς τον πήγαινα στο πανεπιστήμιο και λυθήκαμε στο γέλιο. Καιρό είχα να τον δω να γελάει έτσι το παιδί.

Η προσευχή βοηθάει, η μουσική, το γέλιο και η καλή διάθεση. Ο Γιατρός επίσης όταν πάνω από όλα είναι άνθρωπος. Κάποτε έγραφα και μουσική, έπαιζα στο αρμόνιο, στην κιθάρα (καιρός να αντικαταστήσω την σπασμένη χορδή). Πρόσφατα είχα ξεκινήσει να διαβάζω το Ζήσε του Πάτερ Λίβυου και το είχα παρατήσει (που λέει κάτι πολύ σημαντικό). Τελικά φοβόμαστε να πεθάνουμε ή να ζήσουμε;

Καλημέρα σε όλους. Να είστε όλοι καλά.

Και πάλι ευχαριστώ.

Senior Member
    πολυ ευχαριστα τα νεα σου!
    κρατα καπου τα σχολια σου, να τα διαβαζεις αν τυχον ξαναεχεις τετοιου ειδους ανησυχιες.

Member
    Μπραβο ρε φιλε πολυ ωραια νεα! Η υγεια μας ειναι το βασικοτερο ολων. Να εισαι παντα καλα.

Page 1 of 2 12 LastLast