Γονεϊκότητα vs συντροφικότητα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 18 of 18
    Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα πηδηχτω απ το παράθυρο..
    Πηδηχταει από το παράθυρο η Καμαλα , τα γουοκιζ ,οι χαζοφεμιν κ τα κορεκτ πολιτικάλ σκουπίδια που νομίζουν ότι ο λαός με τους τικ τοκερς , ινφλοουνσερ, opinion makers τρώει σανοχορτο . Φάτε φεμινισμό τώρα με τις τραγουδιαρες Μπιγιονσέ , γκαγκα ,Τέιλορ Σουίφτ κ την Μαντόνα ....
    Συνεχίζω κ ρίχνω αζαξ στα Νόμπελ μου .
    Πάλι μέσα έπεσα

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εξαρταται παντα απο το προιον της π**τσοθεραπειας . επειδη εχω ενα brake τωρα , το ζητημα ειναι οργασμικο . και θα στο αναλυσω , οταν ενας ΑΝδρας ξερει , γνωριζει πως οργασμικα ( πολλαπλα ) ρεεουν οι οργασμοι μιας γυναικας , τοσο μιλαει πιο ευχαριστα και ανετα για το σεξ , την απελευθερωση , την ικανοποιηση και φυσικα την ηδονη .
    εχεις μπερδεψει λοιπον την π**τσοθεραπεια με τους πολλαπλους . οταν θα σε φτανουν σε 6αρες οργασμους ( στην ιδια πραξη ) δλδ οταν ο παρτενερ σου θα καταφερει σε μια εκσπερματωση του , να τελειωσεις 6 φορες ( κατεχω το ρεκορ ) , τοτε θα μπορεσεις να κατανοησεις πως οι ΑΝδρες με τετοια ρεκορ μιλανε ανοιχτα και χωρις περιστροφες για σεξ , ερωτα , οργασμο , πρωκτους , και γενικα για γυναικειες κορμαρες στο καθημερινο τους λεξιλογιο ( δεν αποδεικνυει καμια στερηση ) . τωρα αν εσενα οι λεξεις , κομματος , κορμαρα , γυναικαρα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα , δεν φταιμε εμεις οι υπολοιποι οι οποιοι εχουμε και κραταμε τα ρεκορ .
    Tziovani μου, καθηγητά μου, συγχώρεσε μου το θράσος, αλλά θέλω να σου κάνω μια υπόδειξη όσον αφορά τη σεξουαλικη ζωή των απανταχού γυναικείων fans σου.

Κατέβασε μια ταχύτητα αδερφέ μου, ηρέμησε. Άφηνε και λίγο τα κορίτσια να παίρνουν μιαν ανάσα. Από τις πολλές εξάρες έχουν αρχίσει να κάνουν οχτάρια…

Εσύ δηλαδή όταν βγαίνετε να φάτε pizza θες σώνει και ντε να τις ταΐζεις με το ζόρι 6-7 κομμάτια και ενώ εσύ κιόλας μένεις στο ένα? Χαλάρωσε.. Δεν είναι διαγωνισμός να ξεσκίζουμε τα στομάχια μας. Όσο θέλει ο καθένας τρώει. Κι αν δε μας φτάσει η μια οικογενειακή παραγγέλνουμε μετά και δεύτερη. Αλλά δε χρειάζεται προκαταβολικά να μπουκώνουμε με το ζόρι. Με ηρεμία τρώμε, όσο θέλει ο καθένας.. Χαλαρά τρώμε και το απολαμβάνουμε.. Χωρίς βιασύνες.. Ούτε υπερβολές.. Τι είμαστε, τίποτα πεινασμένοι? Κι αν αργότερα θελήσουμε κι άλλο δε θα μας το πάρει κανείς.. Εκει είναι..

Έχεις βγάλει το γυμνό σου καλώδιο και κεραυνοβολείς εξακολουθητικά τα καημένα τα κορίτσια με ρεύμα, όλο «μπζζζτ» και «μπζζζτ», τις κατακεραύνωσες.. Δώσε τους χρόνο να προλαβαίνουν να παίρνουν και καμιάν ανάσα. Κάνε τους διάλειμμα. Στο τέλος από τα πολλά απανωτά ηλεκτροσόκ θα πάθουν καμιά επιληψία, λυπήσου τις, σκέψου την υγεία τους…

Αυτά. :)

By the way σε κανονικό διαγωνισμό πίτσας σου λέω ότι σε έχω για σνακ καθηγητά μου. Εγώ θέλω δυο οικογενειακές από μόνος μου, συν άλλη μια για την παρτενέρ, οπότε όταν είναι να βγούμε για φαΐ εμείς στρώνουμε πάντα τρεις κουβέρτες (γίνεται γλέντι τρικούβερτο..)
    Last edited by _Vassilis; 08-11-2024 at 09:48.

Junior Member

Sexy Womans in your town for night - Actual Women

Page 2 of 2 FirstFirst 12