Results 1 to 15 of 18
Thread: Γονεϊκότητα vs συντροφικότητα
-
04-11-2024, 22:47 #1
Γονεϊκότητα vs συντροφικότητα
Χαίρεται. Είμαι καινούργιο μέλος και έψαχνα εδώ και καιρό τρόπο να μιλήσω κάπου γιατί κοντεύω να σκάσω.
Πρώτη μου ανάρτηση λοιπόν και αν κ δεν ξέρω από πού να αρχίσω θα το πιάσω από το τέλος.
Είμαι μαμά με δύο μικρά παιδιά 1.5 κ 4 ετών αντίστοιχα.
Επειδή είμαστε εξωτερικό, δεν υπάρχει βοήθεια και ουσιαστικά εγώ είμαι όλη μέρα με τα παιδιά κ ο σύντροφός εργάζεται.
Εδώ και καιρό με τον σύντροφό, εκτός του ότι σεξουαλική ζωή δεν υπάρχει ούτε για αστείο, δεν υπάρχει και καμιά επικοινωνία.
Από την πλευρά του δεν ξέρω τι γίνεται στο μυαλό του. Δεν μιλάγε και δεν μιλάει για συναισθηματα ή προβλήματα κτλ.
Εγώ από την πλευρά μου τον θεωρώ αναίσθητο. Νιώθω τόσο ασήμαντη και ώρες ώρες νιώθω να τον μισώ ενώ κάτι τέτοιο ουσιαστικά δεν παίζει.
Έψαξα πολλές διέξοδους και λύσεις για να έρθουμε πιο κοντά.... αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποιος για να βοηθήσει με τα παιδιά, δεν υπάρχει και περίπτωση να σωθεί η κατάσταση.
Ξέρω τα λέω μπερδεμένα, αλλά στο κεφάλι μου είναι ακόμα πιο σαλάτα τα πράγματα.
Νιώθω να πνιγομαι, να χάνω τον εαυτό μου. Δεν έχω χρόνο ούτε να κάνω ένα μπάνιο με την ησυχία μου.
Και ειλικρινά δεν ξέρω τι να κάνω.
Έχετε βρεθεί σε ανάλογη θέση?
Υπάρχει σωτηρία ή μπα?
- 04-11-2024, 22:59 #2
04-11-2024, 23:04 #3
Θα κάνεις ψυχοθεραπεία ΠΩΣ να κοιτασ τον εαυτό σου τη ζωή σου την υγεία σου όλα κι ο σύζυγος είναι επικουρικος τα παιδιά ΠΩΣ ζούνε η ψυχολογία του συζύγου όλα αυτά πρέπει να τα συντηρείς με φροντίδα κάθε μέρα για 20 χρόνια κ μετά βλέπουμε θα το έχεις μάθει έως τότε
04-11-2024, 23:06 #4
Αυτό λέγεται conscious parenting ψάξε το κ θα βρεις άκρη
04-11-2024, 23:16 #5
Κοίτα, το τελευταίο παιδί είναι 1,5, οπότε είστε μια νέα τετραμελής οικογένεια που απλά δεν έχετε βρει ακόμα τον ρυθμό. Φυσικά και συμβαίνει. Στην αδερφή μου συνέβη πρόσφατα και να φανταστείς ότι έχει αρκετή βοήθεια. Είναι μέχρι να βρείτε τα πατήματά σας, να συντονιστείτε, να οργανωθείτε, να μπείτε σε ένα πρόγραμμα καθημερινότητας. Είναι απολύτως λογικό να αισθάνεσαι έτσι. Εδώ πελαγώνουν άλλοι για πολύ πιο ασήμαντα θέματα.
Πιστεύω ότι ο άνθρωπος είναι φτιαγμένος να προσαρμόζεται στις συνθήκες και της απαιτήσεις της καθημερινότητας.
Δεν τίθεται ζήτημα σωτηρίας. Φυσικά και υπάρχει. Βήμα-βήμα και σιγά-σιγά όλα θα μπουν σε τάξη.
Δεν ξέρω σε ποια χώρα είσαι, αλλά στη δυτική Ευρώπη και τις Η.Π.Α. οι δομές για τα παιδιά είναι πολύ καλές, βρεφονηπιακοί σταθμοί, παιδικοί σταθμοί κλπ. Ακριβώς επειδή δεν είναι στην κουλτούρα τους να βοηθάνε οι γονείς.
Να χαίρεσαι την οικογένειά σου και τα παιδάκια σου!
04-11-2024, 23:54 #6
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Με καθησυχάσε ιδιαίτερα.
05-11-2024, 00:29 #7
εξαρταται...
ολο το θεμα ειναι αν ειστε στην ιδια σελιδα με τον ανδρα σου η οχι...
το να μην εκφραζεται ενας ανδρας ειναι πολυ συνηθισμενο, γιατι οι περισσοτεροι ετσι μεγαλωνουν, να μην λενε πολλα πολλα για συναισθηματα κλπ. απλα, αυτοι οι ανδρες ειναι κρυψινοες γενικως... δεν παιρνεις ευκολα χαμπαρι τι κανουν.
οταν υπαρχει κριση και κουραση στον γαμο, αλλος βαζει το κεφαλι κατω και δουλευει και προσπαθει να επιβιωσει η σχεση, και αλλος βαζει την σχεση στον αυτοματο πιλοτο και κανει τον γαμπρο...
εαν ο δικος σου θελει κι αυτος να τα βρειτε, υπαρχουν τροποι.
εαν μετα το δευτερο παιδι σε ορισε παναγια-μαντονα, ξενερωσε σεξουαλικα και αρχισε να ψαχνει γκομενες για σεξ, τοτε τα πραγματα ειναι ασχημα.
πως ειναι η οικονομικη σας κατασταση; οκ, εχεις αναλαβει τα παιδια. αυτο δεν σημαινει οτι εισαι δουλα 24/7. αν σας παιρνει οικονομικα, μπορειτε να πληρωνετε βοηθεια καποιες ωρες και μπανια να κανεις, και βολτες να πηγαινετε, να ζησετε σαν ζευγαρι.
05-11-2024, 10:37 #8
βρε βρε , το ρεμεντυ . τι εγινε ? βαλαμε το ΣΕΞ στην εξισωση ? δλδ αν αγαπιουνται και εχουν συναισθηματα και δεν υπαρχει σεξ ( πλατωνας ) υπαρχει προβληματικη σχεση - γαμος ? ...ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ δια της πλαγιας παλι μαζι μου . ΣΕΞ ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ μεταξυ ενος αρσενικου και θηλυκου ....αλλιως το αρσενικο η΄θηλυκο θα βρει αλλου τρυπιτσα να μπει η΄να δωσει .... ΣΧΕΣΗ - ΓΑΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΚΟΥΒΕΡΤΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ - ΦΕΜΙΝΑΡΕΣ . αντε στο τικ τοκ να μας ανεβασεις ποιηση ....
σεξ , πηδημα , ανανενωνει και φρεσκαρει τον εγκεφαλο , τις ορμονες και τα ενστικτα . ολα τα υπολοιπα ειναι βιβλια και σεμιναρια να βγαζουν κανα 20ευρω τα παντεια . αλλιως σοκολατοπιτα , πιτογυρο και πανε οι κλανιες συννεφο ...α και νετφλιξ με παντοφλιτσα . ΑΝΕΡΑΣΤΕΣ !
παιρνω τωρα το αζαχ να περασω λιγο τις κορνιζες με τα πτυχια , θελω να ειναι κρυσταλλο
05-11-2024, 11:14 #9
βρε μπαρμπα τζοβανη,
αφου ντεν καταβαινεις τι διαβαζεις. γιατι κανεις παρασιτα σε ολα τα θεματα;
εγω ποτε δεν εβγαλα το σεξ απο την εξισωση και το λεω σε ολους τους τονους , παντα και παντου.
ΕΣΥ εισαι που δεν βλεπεις κανενα αλλο θεμα μπροστα σου ΕΚΤΟΣ απο το σεξ, γιατι εισαι μονοδιαστατος ντουρντουβαλος και σκεφτεσαι μονο με το πουλακι σου. δεν εχεις ανω εγκεφαλο...
ποσες φορες θα το πουμε...
εγω παντα μιλαω και για σεξ.
δεν ειμαι κανενα αγαμητο μιξοπαρθενακι.
βεβαιως ειναι δομικο στοιχειο της σχεσης. ΟΧΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΟΜΩΣ.
υπαρχουν πολλα αλλα θεματα εκτος απο το σεξ, που εσυ δεν μπορεις να δεις, γιατι εισαι κοινωνικα και συναισθητικα ΑΟΜΑΤΟΣ..Last edited by Remedy; 05-11-2024 at 11:49.
05-11-2024, 12:21 #10
Χαίρομαι! Σταδιακά θα βρείτε τα πατήματά σας. Αν είναι εύκολο και υπάρχει δυνατότητα, ψάξε για παιδικούς σταθμούς να πηγαίνεις τουλάχιστον το μεγάλο, αλλά και το μικρό όταν γίνει 2+. Θα σε ξεκουράσει σίγουρα, και μπορεί να βρεις εργασία, αν το επιθυμείς ή σε κάθε περίπτωση ελεύθερο χρόνο για εσένα και τον άντρα σου.
Να είσαι καλά και καλή δύναμη!
05-11-2024, 12:57 #11
ετσι μπραβο ΔΟΜΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ , να χρησιμοποιεις τις δικες μου εκφρασεις ! οσα ζητηματα και να υπαρχουν περα του ΣΕΞ , το ΣΕΞ τα επισκιαζει ολα . εκτος αν παιρνεις το πουλμανακι απο τον δημο καθε κυριακη και πας στην αιδηψο να κανεις κανενα μπανακι . ( λουτροθεραπεια )
η π*τσοθεραπεια να ξερεις ειναι το καλυτερο φαρμακο !
τα υπολοιπα που τσαμπουνας ειναι του 20ρικου , χαρτζιλικι για τις αμοιβαδες !
05-11-2024, 14:11 #12
κοιτα μπαρμπα τζοβανη, παιζει να κανω περισσοτερες π..θεραπειες ανα βδομαδα, απ οσες φορες εχεις γμσει την τελευταια τριετια.
γι αυτο μην μας κανεις πολυ τον εραστη.
το να εισαι σε θεση να συζητας μονο για γμσια, δεν σημαινει οτι τα κανεις κιολας.
το εντελως αντιθετο σημαινει. οτι τα στερεισαι.
οσο για τα πουλμανακια, κακομοιρουλη μου, με πουλμανακια να κυκλοφορεις εσυ. δεν μπαινω σε λεωφορεια. εχουμε αυτοκινητα γι αυτες τις δουλειες.
υ.γ. την δικη σου εκφραση την χρησιμοποιησα μπας και καταλαβεις τι λεω, γιατι αντιλαμβανεσαι μονο τα μισα.
πρεπει να στα ζωγραφιζω τα υπολοιπα. και οταν ζωγραφιζω εγω, πληρωνομαι..
05-11-2024, 15:04 #13
Εισαι μια ακομη μανουλα που αντιμετωπιζει παρομοια θεματακια .
Ειναι αρκετα μικρα τα παιδακια σου και χρειάζεται να ξαναβρειτε τους χρονους σας .Θελει υπομονη δουλεια και χρονο ολο αυτο !
Αν ζοριζεστε με την διαχείριση μπορεις να κανεις συμβουλευτικη γονεων και παραλληλα ζευγους θα σε βοηθησουν αρκετα !
Να σου ζησουν και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου .Τα παντα λυνονται αρκει να ζητησεις επαγγελματικη βοηθεια εκει που πελαγωνεις ,δεν τα ξέρουμε ολα και κυριως τον ρολο της μανουλας που ειναι ο πιο δυσκολος σε συνδιασμο με τον ρολο της συντροφου .
05-11-2024, 16:22 #14
εξαρταται παντα απο το προιον της π**τσοθεραπειας . επειδη εχω ενα brake τωρα , το ζητημα ειναι οργασμικο . και θα στο αναλυσω , οταν ενας ΑΝδρας ξερει , γνωριζει πως οργασμικα ( πολλαπλα ) ρεεουν οι οργασμοι μιας γυναικας , τοσο μιλαει πιο ευχαριστα και ανετα για το σεξ , την απελευθερωση , την ικανοποιηση και φυσικα την ηδονη .
εχεις μπερδεψει λοιπον την π**τσοθεραπεια με τους πολλαπλους . οταν θα σε φτανουν σε 6αρες οργασμους ( στην ιδια πραξη ) δλδ οταν ο παρτενερ σου θα καταφερει σε μια εκσπερματωση του , να τελειωσεις 6 φορες ( κατεχω το ρεκορ ) , τοτε θα μπορεσεις να κατανοησεις πως οι ΑΝδρες με τετοια ρεκορ μιλανε ανοιχτα και χωρις περιστροφες για σεξ , ερωτα , οργασμο , πρωκτους , και γενικα για γυναικειες κορμαρες στο καθημερινο τους λεξιλογιο ( δεν αποδεικνυει καμια στερηση ) . τωρα αν εσενα οι λεξεις , κομματος , κορμαρα , γυναικαρα ειναι αγνωστες λεξεις για σενα , δεν φταιμε εμεις οι υπολοιποι οι οποιοι εχουμε και κραταμε τα ρεκορ .
τριετιες υπαρχουν μονο στις συμβασεις
δεν σου κανω τον εραστη . εχω τα phd μου στο κομματι αυτο και ωραια λογια απο ΓΥΝΑΙΚΕΣ και οχι χαζοφεμινια σαν και εσενα . πχ εισαι παιχτης , το χεις , . αλλα καποιος για να το εχει , εχει και αλλα συστατικα ( open mind ) τα οποια οσο και να προσπαθησεις δεν βρισκονται ευκολα .
υγ. δεν φοραμε ποτε σανδαλια και να κρεμεται η δαχτυλα εξω . εισαι και σε μια ΕΕ και συνθηκη σενγκεν ..δοντακια , γραμμη μπικινι , ντουζακι , αρωμα και σοππινγκ .
υγ2 . το κτελ για τα μεθανα να παρεις . πινεις καφε με τις φιλες απο το σκακιστικο ομιλο και μετα για ψαρακι ....
υγ3. θα χρησιμοποιεις τις δικες μου εκφρασεις , για να πληρωνεσε .....
05-11-2024, 18:50 #15
Θα πηδηχτω απ το παράθυρο..