Μια φορά κι έναν καιρό ήταν η φυσική - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 51
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Χαχαχαχα! Βρε Σπουργίτι, το λιμενικό για ποιον άλλο λόγο θα σου απαγόρευε να κάνεις μπάνιο, εκτός από τα μποφόρ; Πώς είναι δυνατόν να συνέδεσες ότι είναι δουλειά του λιμενικού το σωματικό βάρος του οποιουδήποτε;;; Σιγά μην κυκλοφορούν οι άνθρωποι με τη μεζούρα. Αχ, άθελά σου με έκανες και γέλασα. Σε καλό σου.
    Ναι, είναι που λένε να θες να κρυφτείς και η χαρά να μη σ' αφήνει. Θα σε παίξω ξανά άλλη φορά, φελάκια!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Σπουργίτι View Post
    Ναι, είναι που λένε να θες να κρυφτείς και η χαρά να μη σ' αφήνει. Θα σε παίξω ξανά άλλη φορά, φελάκια!
    Σπουργίτι μου, έχω κάνει καινούργιο στομάχι από τα γέλια. Έπινα νερό εκείνη τη στιγμή και παραλίγο να με πνίξεις, από τη μύτη μού βγήκε! Μπα σε καλό σου.

Μου επιτρέπεις φυσικά να το κάνω screenshot και να το δείξω σε μια φίλη μου λιμενικό να γελάμε, έτσι; Αχ, μακράν ο πιο cringe διάλογος που έχω κάνει στη ζωή μου.

Senior Member
    Joanna ποιο παλιό μέλος είσαι?

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Joanna ποιο παλιό μέλος είσαι?
    Κανένα, george.

Senior Member
    Ξέρω ποιο παλιό μέλος είσαι. Σε κατάλαβα από τη πρώτη μέρα. Δεν με ενοχλεί. Σε αρκετές απόψεις σου, συμφωνώ. Οχι σε όλες, αλλά ποιος συμφωνεί με τον άλλο σε όλα? Αυτό που θεωρώ σωστό είναι να πεις έστω στα υπόλοιπα μέλη το παλιό σου nickname. Το βασικό σου, όχι όλα τα άλλα που άλλαξες..

Senior Member
    Ξέρω ποιο παλιό μέλος είσαι. Σε κατάλαβα από τη πρώτη μέρα. Δεν με ενοχλεί. Σε αρκετές απόψεις σου, συμφωνώ. Οχι σε όλες, αλλά ποιος συμφωνεί με τον άλλο σε όλα? Αυτό που θεωρώ σωστό είναι να πεις έστω στα υπόλοιπα μέλη το παλιό σου nickname. Το βασικό σου, όχι όλα τα άλλα που άλλαξες..
    Δεν είμαι παλιό μέλος. Έκανα πρώτη φορά λογαριασμό τον Ιούνιο του 2024, γιατί τότε ένιωσα την ανάγκη.

Τα υπόλοιπα είναι δικά σου αυθαίρετα συμπεράσματα που δε με αφορούν και ούτε με ενδιαφέρει να σου αλλάξω γνώμη. Δεν προσπαθώ ποτέ να αλλάξω γνώμη σε κάποιον, γιατί οι άνθρωποι δεν αλλάζουν γνώμη. Ο τρόπος που έθεσες την ερώτησή σου αυτό δείχνει.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 06-11-2024 at 13:20.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση.
    Ναι, ήρεμα και ευγενικά σου μιλάω. Εσύ μίλησες επιθετικά με προδεδικασμένη απάντηση.
    Εγώ παραιτούμαι από τα προσωπικά μου δεδομένα και δίνω στη διαχείριση το ελεύθερο να δώσει τα πλήρη στοιχεία μου, ονοματεπώνυμο που φαίνεται στο mail και το χρησιμοποιώ. Επικοινώνησε με τη διαχείριση και με την άδειά μου πάρε τα πλήρη στοιχεία μου.

Τα υπόλοιπα είναι προβολές.
    Last edited by Aeon; 06-11-2024 at 13:21.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 06-11-2024 at 13:21.

Senior Member
    Μα δεν είμαι παλιό μέλος, αυτό σου εξηγώ. Ούτε επιθετικότητα έβγαλα προς εσένα, ούτε χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό σου έκανα, εν αντιθέσει με εσένα. Απλά εσύ το αρνείσαι. Σε κάλεσα να πάρεις τα πλήρη στοιχεία μου από τη διαχείριση και να το ελέγξεις πλήρως. Αν θες σου κάνω και εξουσιοδότηση μέσω gov. Από τη στιγμή λοιπόν που βρίσκεσαι σε πλήρη άρνηση και "επιμονή" με κάτι και με "κατηγορείς" ότι ήμουν εγγεγραμμένη στο παρελθόν, ενώ σου παρέχω την αντικειμενική δυνατότητα να μάθεις τα στοιχεία μου και να βεβαιωθείς, αλλά επιμένεις, χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι άλλο; Δε νομίζω.
    Last edited by Aeon; 06-11-2024 at 13:22.

Senior Member
    Ρε παιδιά τι κακό είναι αυτό με τους πολλαπλούς λογαριασμούς? Δεν πάει έτσι το πράμα, μπλέξαμε τα μπούτια μας.. Ας διαλέξει ο καθένας ένα account, ένα όμως, και ας μπαίνει να τα λέει από εκεί, για να ξέρουν και οι υπόλοιποι με ποιον συνομιλούν και τι έχει παιχτεί..

Πχ εγώ όπως έχω ξαναπεί αρκετές φορές, είμαι ο «μπούφος του φόρουμ», με το μοναδικό account «_Vassilis». Ουτε και θα υπάρξει άλλο account. Έχω διαφορα «προβληματάκια» που με ταλαιπωρούν στην καθημερινότητα μου, και ο τρόπος μου να τα «εξισορροπώ» είναι να μπαίνω στο φόρουμ και να ξεχνιέμαι γράφοντας αστειάκια κλπ. Το κάνω όμως όχι «σπάζοντας πλάκα» με κάποιον (αυτό είναι σοβαρό, δε θα είχα και το δικαίωμα να το κάνω, και δε θα το κανα και ποτέ και βάσει χαρακτήρα..) αλλά το κάνω για να ξεχαστώ από τα «δικά μου» και ενδεχομένως να βοηθήσω και κάποιους άλλους με τους οποίους συνομιλώ εδώ να ξεχαστούν από τα «δικά τους» κι αυτοί.. Αυτό ναι, είναι άλλο. Καλαμπούρι κάνω αλλά πίσω από αυτό υπάρχει ένας σοβαρός λόγος και το κάνω χωρίς να ενοχλώ κάπου κάποιον.. (νομίζω…)

Κι αν το άλλαζα ποτέ το account θα σας το έλεγα για να ξέρετε με ποιον μιλάτε, να υπάρχει μια συνέχεια στην επικοινωνία μας. Αν πχ αλλάξω γνώμη και φτιάξω account «_bufos» και παλι αν κάποιος με ρωτούσε θα του έλεγα ποιο είναι το προηγούμενο που είχα για να το ξέρει. Ειδικά κιόλας αν επρόκειτο για κάποιον άνθρωπο που έχει ήδη αφιερώσει από το χρόνο του κι έχει συνομιλήσει μαζί μου στο προηγούμενο προφίλ. Εμείς κιόλας που έχουμε μπει πιο πρόσφατα στο φόρουμ δεν τα γνωρίζουμε καν αυτά τα περί «Μαριλού / ντίντι» κλπ.. Απλά διαβάζουμε πραγματα που γράφονται τώρα εδώ και υποθέτουμε ότι κάτι θα είχε παιχτεί πιο παλιά.

Senior Member
    οπότε συγγνώμη στους χρήστες για την κατάχρηση του θρεντ με μη θέματα. Την καληνύχτα μου.
    Joanna από ότι βλέπω εδώ πέρα σου προσάπτουν τα παιδιά ότι έχεις πολλαπλά προφίλ με τα οποία έμπαινες στο παρελθόν. Μπορεί να ισχύει αυτό, μπορεί και όχι, δεν είμαι σε θέση να το γνωρίζω αυτό.. Αλλά σου λέω κιόλας ότι εμένα προσωπικά αυτό δεν θα μου άλλαζε κάτι, δεν με νοιάζει..

Όσον αφορά στη μεταξύ μας μικρή επικοινωνία που είχαμε, έχω γράψει στο παρελθόν 2-3 μηνύματα απευθυνόμενος στο account «Joanna8». Είτε έχεις είτε όχι άλλα 7 προφίλ, εμένα δεν μου αλλάζει κάτι αυτό, γιατί απευθύνομαι στον άνθρωπο πίσω από το account Joanna8, είναι ο ίδιος άνθρωπος.. Τον κοιτάω κατάματα μιλώντας του και απλά παρεμβάλλεται ανάμεσα μας ένα διπλό τζάμι (οι δυο οθόνες μας..) Και του λέω ότι μετά χαράς θα συνομιλώ μαζί του πίσω από το οποιοδήποτε account, αλλά δεν μπορώ να γνωρίζω σε ποιον ανήκει το κάθε τι εδώ μέσα. Είμαι σίγουρος ότι ο κάθε άνθρωπος έχει ενδιαφέρον και θα είχα ενδιαφέροντα πραγματα να συζητήσω κουβεντιάζοντας μαζί του. Μετά χαράς θα συνομιλούσα. Και με τη Μαριλού (που δεν την ξέρω..), και με την ντίντι (που επίσης δεν την ξέρω..). Γιατί όχι? Να την μάθω.. Σίγουρα θα έχει πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα να μου πει..

Όσον αφορά αυτό που είπες που γράφει στο quote εδώ, νομίζω πως τα έχουμε ξανασυζητήσει εμείς αυτά. Το θρεντ εδώ είναι δικό σου και το κάνεις εσυ ότι θέλεις και δεν ενοχλείς και κανέναν. «Κάψε» και όλη τη φαιά ουσία άμα γουστάρεις, ο καθένας διαχειρίζεται τη δική του φαιά ουσία άλλωστε, όποιος δε θέλει ας μη σε διαβάζει ή συμμετέχει. Όσο spam και να θελήσεις (υποθετικά μιλώντας..) να κάνεις εδώ, δεν ενοχλείς κάποιον, είναι η «έδρα» σου, δε χαλάς το θρεντ κάποιου άλλου. Άρα δεν υπάρχει λόγος να νιώσεις άσχημα ποστάροντας κάτι που πιθανώς δεν έχει ενδιαφέρον. Πόσταρε αν θες κι ένα άρθρο που να αναλύει τους διαφορετικούς τρόπους παιξίματος του βιολιού αν αυτό θες να κάνεις. (By the way άμα βρεις τέτοιο άρθρο και το βάλεις εδώ εγώ σου λέω ότι θα το βρω πολυ ενδιαφέρον και θα κάτσω να το διαβάσω..)

Επέτρεψε μου λοιπόν να σε καλημερίσω κλείνοντας και να σου στείλω αυτό το αγαπημένο κομμάτι από τον Πασχάλη το οποίο φέρει το όνομά σου. Αν μου το επιτρέπεις κιόλας αυτό, θέλω να σου το αφιερώσω

Να έχεις μια όμορφη μέρα σου εύχομαι..

Senior Member
    Ας γράφουμε τα άσχετα μόνο στο θέμα σου. Σου έχω στείλει και μήνυμα. Πρωί πρωί βρίσκεις τόση όρεξηηηηη?
    Έγινε, σωστός είσαι, αλλά τα συγκεκριμένα «άσχετα» ήταν για εδώ, ελπίζω να μην ενόχλησαν το θρεντ της Joanna..

Joanna άμα είναι και σου χάλασαν το θέμα πες το μου ελευθερα, αλλά έτσι κι αλλιώς δεν έχω να ποστάρω άλλα..

Πάω να δω τι μου ‘στειλες και συνεχίζουμε είτε στο θρεντ μου είτε στα pm..

Ποιος μίλησε για όρεξη… Δεν έχω κέφια σήμερα Γιώργο..

Senior Member
    Τι είπα? Ότι έκανες έγκλημα? Σιγά. Ένα φόρουμ είναι. Πέντε μύγες είμαστε.
    Απλά σου είπα πως το σωστό είναι να πεις δημόσια ποια είσαι για να ξέρουν και τα άλλα άτομα που δεν σε καταλαβαν. Ακολουθείς πάντα το ίδιο μοτίβο και φάνηκε ότι είσαι εσύ. Δεν θες? Μην το κάνεις.. Επιλογή σου είναι.
    Με συκοφαντείς χωρίς αποδείξεις. Αυτό κάνεις. Εγώ μπορώ να μπω εδώ και να γράφω για εσένα ότι διατηρούσες λογαριασμό στο παρελθόν που δεν ξέρεις τι απόψεις εξέφραζε και μπορεί πχ να υποστήριζε και την παιδοφιλία;;; Μπορώ, έχω δικαίωμα και εγώ να σου προσάπτω λογαριασμούς στο άσχετο και να παίρνεις και ευθύνη για ό,τι έγραφαν; Επικοινωνώ με τη διαχείριση και τέλος συζήτησης. Μη με ξαναενοχλήσεις.

Senior Member
    Με συκοφαντείς χωρίς αποδείξεις. Αυτό κάνεις. Εγώ μπορώ να μπω εδώ και να γράφω για εσένα ότι διατηρούσες λογαριασμό στο παρελθόν που δεν ξέρεις τι απόψεις εξέφραζε και μπορεί πχ να υποστήριζε και την παιδοφιλία;;; Μπορώ, έχω δικαίωμα και εγώ να σου προσάπτω λογαριασμούς στο άσχετο και να παίρνεις και ευθύνη για ό,τι έγραφαν; Επικοινωνώ με τη διαχείριση και τέλος συζήτησης. Μη με ξαναενοχλήσεις.
    Πες ό, τι θες. Πες ότι βγήκα και Μις Ευρώπη. Δεν με πειράζει. Από το 2019 είμαι με αυτόν τον λογαριασμό. Εσύ έχεις αλλάξει πολλούς.
    Όταν μπήκα είχα κατάθλιψη ακόμη, θεώρησα ότι μπορώ να πω πέντε κουβέντες σε ανθρώπους που περνούν ότι κι εγώ. Που είχαν δύσκολα παιδικά χρόνια όπως εγώ. Και αυτό το γούσταρα. Να μπορείς να πεις πέντε κουβέντες με άλλους, να δεις τη ζωή από άλλη οπτική που δεν γνώριζες. Ξέρεις πως έγινε το φορουμ τώρα? Άνθρωποι κάνουν και ξανά κάνουν λογαριασμούς και πλασάρουν μια ιστορία και κάθεται ο άλλος σαν τον μαλ.. Την διαβάζει και δεν ξέρει αν είναι αλήθεια ή όχι. Μπες και πες την ιστορία σου, να είσαι ο εαυτός σου και τέλος. Τίμια προς όλους.

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast