Results 31 to 45 of 51
-
06-11-2024, 12:04 #31
[email protected]
Αυτό είναι το mail της διαχείρισης. Επειδή είσαι νέο μέλος, μπορεί να μην ξέρεις. Μπορείς να στείλεις και στον αεον και να του πεις ό,τι θες.. Αν δεις και δεν παίρνεις απάντηση, έχει ακόμη ένα.
- 06-11-2024, 12:37 #32
Εγώ το ακούω το δικό σου το «δεν ισχύει» όπως ακούω και αυτό που λένε οι άλλοι ότι «ισχύει». Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω ποια είναι η αλήθεια αλλά δε με νοιάζει κιόλας, δε με αφορά.. Είμαι σε φάση «dilligaf» (=do I look like I give a fuck?). Και να ισχύουν αυτά που σου προσάπτουν, και να είσαι εσύ ο διαβόητος «serial killer» του φόρουμ με τα 25 διαφορετικά accounts, εγώ και πάλι απευθύνομαι στον άνθρωπο πίσω από το λογαριασμό «Joanna8» και του λέω ότι δεν έχω πρόβλημα να συνομιλώ μαζί του. Έχει να μου πει πραγματα και δεν έχει να μου σπαταλήσει τίποτα, ούτε χρόνο, ούτε ενέργεια. Εδώ είναι και η διαφοροποίηση μου από αυτό που λέει ο Γιώργος (που όμως είναι σωστό). Αν εσύ (υποθετική συζήτηση κάνουμε, «έστω ότι..») μου συστηθείς με άλλο λογαριασμό ως άλλο πρόσωπο και μου φέρεις ένα άλλο αφήγημα, εγώ εφόσον αποφασίσω να ασχοληθώ, στο αφήγημα απαντώ, στον άνθρωπο που μου συστήθηκε ως Joanna, Remedy, Γιώργος απευθύνομαι. Δεν σημαίνει ότι είμαι ευκολόπιστος και λέω ότι σας λένε έτσι. Το όνομα με το οποίο μου συστηθήκατε χρησιμοποιώ για να απευθυνθώ σε εσάς, γνωρίζω ότι δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τίποτα. Ούτε εσείς γνωρίζετε για μένα. For all you could know θα μπορούσε το πραγματικό μου όνομα να είναι Αφροξυλάνθη… Ωστόσο συνεχίστε να με λέτε Βασίλη, το έχω συνηθίσει πλέον
Σου λέω λοιπόν ότι ο άνθρωπος πίσω από το ακάουντ Joanna , ο άνθρωπος πίσω από τα αλλα που διαβάζω, τα Μαριλού , τα ντίντι, τα Λίντλ κλπ, οι άνθρωποι αυτοί που μπορεί να είναι διαφορετικοί μεταξύ τους, ή ένας, ή λίγο παραπάνω από έναν, όλοι αυτοί έχουν να μου πουν πραγματα, να μου δώσουν και δεν έχω πρόβλημα να συνομιλήσω μαζί τους και δεν έχουν να μου στερήσουν τίποτα. Εγώ μόνο δύναμη έχω πάρει από την ενασχόληση μου με το φόρουμ (παρότι έχει και μερικά άσχημα, τα οποία όμως δεν με αφορούν), δύναμη για να μπορώ να αντιμετωπίζω τα δικά μου real life προβλήματα. Και τη δύναμη αυτή ενίοτε την αντλώ καλαμπουρίζοντας με φίλους μου, «σπάζοντας πλάκα» γενικότερα, ποτέ όμως σπάζοντας πλάκα με άλλους ανθρώπους, το υπερτονίζω ότι δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό, ούτε εδώ, ούτε στην ζωή μου εκεί έξω..
Λοιπόν Joanna μου, «whatever» Joanna που θα λεγε και ο tziovani, σου αρέσει ο παλιός ελληνικός κινηματογράφος, ένα το κρατούμενο, και σου αρέσει και ο Χατζιδάκης, αυτό είναι το δεύτερο. Εγώ αυτά κρατάω Έχουμε ως κοινά κυρίως το πρώτο κρατούμενο και σε κάπως μικρότερο βαθμό και το δεύτερο. Εμένα ο τεράστιος Χατζιδάκης δεν με ξετρελαίνει. Φυσικά και είναι τεράστιος αλλά μου βγάζει και μια θλίψη εμένα και κάποιες φορές τον αποφεύγω. Δως μου όμως παλιά ελληνική ταινία (κι ας την έχω δει χίλιες φορές..), κωμωδία βασικά αλλά ας είναι και άλλο αρκεί να έχει αίσιο τέλος, ξέρεις από αυτά που στο τέλος τους παντρεύουν, γάμοι, ρύζια κλπ. Δεν τα μπορώ εγώ τα δράματα με τους ανεκπλήρωτους έρωτες κλπ, ποτέ δεν τα μπορούσα αυτά, ποσο μάλλον τώρα, που μου το φύλαξε η ζωή για να το ζήσω σε πρώτο πρόσωπο αυτό. Δε θέλω άλλο, δε θα πάω να το δω και σε ταινία, προτιμώ να χαλαρώσω να ξεχαστώ για 2 ωριτσες βλέποντας κάτι άλλο πιο ανάλαφρο.
Καλημέρα whatever ανθρωπε (I don’t care to know..) πίσω από το λογαριασμό «Joanna8» Ή μάλλον επειδή μεσημεριασε καλύτερα να σου πω «καλό μεσημέρι»..
Όλα καλά όσον αφορά το Βασίλη. (Είναι όντως το όνομα μου (για όποιον θέλει να τον πείσει αυτό) , και όντως αυτός ο μόνος λογαριασμός που έχω εδώ στο φόρουμ για να συνομιλώ με εσάς)
Να, πάρε κι έναν Ζαμπέτα που μου αρέσει πολυ γενικότερα.. Ο Θανάσης είναι το αγαπημένο μου από αυτόν, ειδικά η εισαγωγή του τραγουδιού..
06-11-2024, 12:49 #33
Βασίλη, αν και ο Ζαμπέτας παραείναι βαρύς για εμένα, το συγκεκριμένο τραγούδι είναι καταπληκτικό. Σ' ευχαριστώ. Κατά τ' άλλα, όπως έλεγε η γιαγιά μου, πες-πες κάτι θα μείνει. Εκεί βασίζονται όλοι οι συκοφάντες αιώνες τώρα.
Ας συνεχίσω βαριά κι εγώ με Ρίτα:
06-11-2024, 13:14 #34
κι εμενα, αυτο με ενοχλει.
οι παπαροιστοριες.
δεν με πειραζει τοσο, αν ενα μελος για δικους του λογους, καταργησει ενα προφιλ και μπει με αλλο να λεει τα ιδια που ελεγε παντα, με τα ιδια μυαλα που ηταν και αν αναφερει ιστοριες να αναφερει τις ιδιες ιστοριες. κι αυτο απαγορευεται, αλλα δεν με πειραζει. ειδικα αν καποιους γνωστους του, ενημερωσει.
με ενοχλει που μπαινουν σαν τρολ και αλλαζουν ιστοριες πιο συχνα κι απ τα κατουρημενα βρακια τους, σαν αυτες τις δυο. αρα η για να σπασουν πλακα μπαινουν εδω μεσα, ή για αλλλους λογους, ακομα πιο περιεργους...
06-11-2024, 13:27 #35
Εμένα όχι. Συμφωνώ ότι δεν είναι καθόλου σωστό να γίνεται αυτό εξεπίτηδες και με απατηλό τρόπο, αλλά σε εμένα δεν προκαλεί κάποια ενόχληση.. Ούτε με (ευκολο)πείθει για τπτ.. Ούτε το θεωρώ «παπαροϊστορια» (αν δεχθούμε ότι συμβαίνει αυτό). Το θεωρώ ως κανονική ιστορία ενός ανθρώπου που μπαίνει πίσω από διαφορετικά ακαουντ με διαφορετική «ταυτότητα» είτε γιατί έχει κάποιο ζήτημα (ψυχολογικής) υγείας και λειτουργεί έτσι (=ιατρικη ιστορία), είτε για να τρολαρει τους άλλους και να σπάζει πλάκα (=ιστορια ενός trol) Για μένα ισχυουν αυτά. Ή η Joanna είναι όντως η Joanna και απλά την έχουν παρεξηγήσει. Όποια από αυτές τις ιστορίες και να ισχύει εμένα με ενδιαφέρει στον ίδιο βαθμό. (μέτριο βαθμό)
06-11-2024, 13:31 #36
@ βασιλη
το δεχομαι οτι δεν σε ενοχλει το τρολαρισμα αυτου του ειδους, αλλα επειδη εισαι εδω λιγους μηνες, θα θελα να εβλεπα τι θα ελεγες αν ησουν εδω, οσα χρονια μπαινοβγαινουν αυτα τα προφιλ με τις ψευτικες ιστοριες...
06-11-2024, 13:32 #37
06-11-2024, 13:33 #38
λες ψεματα.
και σαν τζοβανα και σαν τσακαλι απ τα σκουπιδια, ερχεσαι στα πμ μας και λες τα ιδια ακριβως λογια για να μας πεισεις οτι δεν εχεις αλλους λογαριασμους.
το δηλωνω ευθαρσως.
τσακαλι και τζοβανα ειναι το ιδιο ατομο.
και πολλα αλλα απ τα παλια, αλλα λεμε τα αποδεδειγμενα
06-11-2024, 15:32 #39
Σε αυτό που λες πάω πάσο. Δεν τα ξέρω αυτά, ούτε έχω κάνει ανασκαφή στο παρελθόν εδώ στο φόρουμ για να τα διαβάσω αναδρομικά, άσε κιόλας που από αυτά που μου λες μάλλον θα έχουν αφαιρεθεί πραγματα από το φόρουμ και δε θα είναι διαθέσιμα να τα δει κάποιος τώρα (υπόθεση κάνω..).
Σου απαντώ στο «θα θελα να βλεπα τι θα έλεγες» :
Σου λέω ότι δεν είμαι ευκολόπιστος άνθρωπος, είμαι αρκετά καχύποπτος σαν χαρακτήρας. Επίσης σου λέω ότι δεν είμαι χαζός. Ούτε κακός είμαι. Ούτε πονηρός, παρά τα «πονηρά» μου αστειάκια που έχεις δει εδώ και εκεί. «Πονηρεμένος» όμως είμαι, ναι. Δεν είμαι η τροφή κανενός τρόλ. Αν πάει να με φάει και δεν ψάξει αλλου τροφή, τότε του λέω πως αν κρεμαστεί από εμένα θα ψοφήσει από την πείνα. Πάω να γλιτώσω κόσμο από περιττό κόπο γι αυτό το γράφω αυτό. Όποιος δεν με πιστεύει που το λέω ας με δοκιμάσει. Ακόμα και το φουκαριάρικο το τρολ μπορεί να βρει λίγη θρεπτική τροφή από εμένα, αυτό ενδεχομένως να του το δώσω. Ενδεχομένως. Γιατί έχω τα δικά μου προβλήματα και του λέω πως είναι η τελευταία μου προτεραιότητα. Αυτά για την περίπτωση που μιλάμε για τρολ. Επίσης επιπλέον έχω να προσθέσω σε αυτό ότι στο τρολ έχω φέρει μαζί μου και το θερμόμετρο για να δω ποσο πυρετό έχει. Ανάλογα τι μαλακιες έχει κάνει και τι θερμοκρασία δείξει το μαλακομετρο, αντίστοιχη θα είναι και η κρίση μου για το συγκεκριμένο άτομο και άρα η αντιμετώπιση του. Στη ζούγκλα του κόσμου και της κοινωνίας γενικότερα, δηλώνω ευθαρσώς ότι βρίσκομαι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας, δεν έχω να φοβάμαι κάτι από καποιον. Είμαι υπερβολικά προσεκτικός. Ούτε και οι άλλοι έχουν να φοβούνται κάτι από μένα γιατί είμαι φιλήσυχος χαρακτήρας. Καλα θα κάνει όμως να μην με υποτιμήσει κανεις. Χρόνο θα χάσει και όποιος πέσει πάνω μου θα πονέσει χωρίς να τον έχω βλάψει όμως εγώ κάπου. Φαντάσου το ως εξής. Πες πως αντί για «μπούφος» είμαι ένας βραχιοσαυρος. Ένα τεράστιο είδος φυτοφάγου δεινοσαύρου. Με έναν τεράστιο λαιμό για να φτάνει τα ψηλά κλαδιά τεράστιων δέντρων και μια τεράστια ουρά-πολυκατοικία. Κάθεται και μασουλάει ήσυχα ήσυχα τα φύλλα των δέντρων χωρίς να ενοχλεί κανέναν. Αν έρθει ένας τυραννοσαυρος και του επιτεθεί να τον φάει, θα φάει μια ξανάστροφη με την τεράστια ουρά/«πολυκατοικια» και μετά δε θα ξαναθελησει να δοκιμάσει παλι, θα ψάξει αλλου να βρει ευκολότερη τροφή. Άντε επειδή είμαι και ψυχοπονιαρης που τον «πέθανα» τον καημενουλη τον T-Rex ίσως του αφήσω ένα κλαδάκι με φύλλα να μασουλησει. Λέω ίσως. Εξαρτάται από το λεβελ της μαλακιας, από την ένδειξη του μαλακομετρου για τον Rex. Θα τον κατατάξω πρώτα και θα του φερθώ ανάλογα. Αν έχω το χρόνο βέβαια να ασχοληθώ γιατί (συγνώμη κιόλας..) εγώ στο φόρουμ μπαίνω για να «πάρω», όχι για να «δώσω».
Αν πρόκειται για καποιον άρρωστο άνθρωπο που το κάνει αυτό ακουσίως τότε έχει τον αμέριστο σεβασμό μου η ασθένεια του και του δίνω το ακαταλόγιστο και του εύχομαι περαστικά.
Αν πρόκειται απλά για παρεξήγηση και είναι κάποιο νέο άτομο που κατά λάθος το ταυτίζουμε με κάποιες παλιές καταστάσεις κλπ, ναι και αυτά μπορεί να συμβαίνουν. Μπορεί η Remedy κατά 99,999% να είναι η Remedy, αλλά μπορεί και για 0,001% να είναι η ντίντι (σε πρόσβαλα ). Σου λέω ότι δεν ψάχνω το 0,001%. Μου αρκεί το στατιστικό περιθώριο λάθους του 5%. Αλλά από αυτά που είναι του Βασίλη και δεν θέλω να τα ρισκάρω, αυτά δεν κινδυνεύουν ούτε από το 0,000001% περιθώριο λάθους. Είμαι λίγο ακόμα πιο προσεκτικός από αυτό. Από φυσικού μου είμαι έτσι, δεν κάνω κάποια προσπάθεια ώστε να με κουράζει αυτό.
Αυτά
Επειδή όμως ο «δεινόσαυρος» Βασίλης δεν είναι vegan, έχω να πάω να φάω κάτι σουβλάκια τώρα. Επειδή προσπαθώ να κάνω και λίγο δίαιτα (πρέπει..) μάλλον δε θα είναι «φουλ έξτρα τυλιχτά χοιρινά με απ’ όλα» αλλά τίποτα στεγνά ξενέρωτα κοτοπουλενια καλαμάκια. Ευτυχώς μου αρέσει και το κοτόπουλο πολύ. Οπότε κοτοπουλάκια μου σας έρχομαι, «πουλ πουλ πουλ πουλ…» Εδώ παραδίπλα θα πάω , στην Πεντέλη. Έχει και ωραία ζεστη μέρα και είναι και ωραία ώρα τώρα.
Καλή όρεξη σε όλους.
06-11-2024, 15:41 #40
Με υποτιμάς Γιώργο. Ξέρω να κρατήσω το νυστερι και να χειρουργήσω αν θέλω να ασχοληθώ, δεν είμαι ο μαχαιροβγάλτης που θα τονε πάνε μέσα… Αλλά ξέρω και να κάνω switch off τον εαυτό μου ώστε να μην μπορεί να με χειριστεί ο άλλος σε συμπεριφορές που δε με εκφράζουν. Έχω εκπαιδευτεί σε αυτό στο πανεπιστήμιο που λέγεται ζωή. Έχω προπονηθεί τρώγοντας κανονικό «ξύλο» όχι απλά σπουδάζοντας τη μέθοδο.
Ξέρω και την ύπαρξη του τριγωνικού κουμπιού σε κάθε μήνυμα που μπορείς να κανεις «αναφορά» άμα μου χρειαστεί, ξέρω επίσης πως το φόρουμ δεν είναι δικη μου ευθύνη να το παίζω αστυνόμος σε άλλους, ούτε και μπορώ να το κάνω γιατί έχω τα δικά μου, και ξέρω πως μόνη δικη μου ευθύνη είναι η όποια δικη μου συμπεριφορά ως Βασίλης στο χώρο του φόρουμ. Εδώ ενδεχομένως να έχουν υπάρξει κάποιες «ατσαλιές» και αστοχίες από μέρους μου, κάποια φάουλ, αυτοκριτική κάνω τώρα. Γνωρίζω όμως πως δεν έχει γίνει κάτι τραγικό από εμένα. Εχθρός του καλού το ακόμα καλύτερο..
Πάω να προλάβω τη λιακάδα και τα καλαμάκια/σουβλακια μου. Yum!
07-11-2024, 03:01 #41
07-11-2024, 13:06 #42
07-11-2024, 13:18 #43
Εν τω μεταξύ, μπορείς να σκεφτείς αυτό:
Ένας Τούρκος κατάσκοπος πηγαίνει έξω από ένα ελληνικό στρατόπεδο και προσπαθεί να περάσει μέσα, για να αποσπάσει μυστικά. Κρύβεται κάπου και παρακολουθεί τι γίνεται.
Μπαίνει ο πρώτος στρατιώτης. Ο φρουρός του λέει "6" και απαντάει "3". Ο φρουρός τον αφήνει να περάσει μέσα.
Μπαίνει ο δεύτερος στρατιώτης. Ο φρουρός του λέει "12" και απαντάει "6". Περνάει κι αυτός.
Μπαίνει και τρίτος στρατιώτης. Ο φρουρός του λέει "8" και απαντάει "4". Περνάει κι αυτός.
Σίγουρος για το συνθηματικό, ο Τούρκος κατάσκοπος καταφτάνει έξω από την πύλη. Του λέει ο φρουρός "4" και απαντά "2". Ο φρουρός εκτελεί τον κατάσκοπο.
Ποιο ήταν το λάθος του κατασκόπου;
07-11-2024, 17:22 #44
07-11-2024, 17:27 #45
Λοιπόν Joanna μου, τα μέχρι τώρα κοινά μας: 1) παλιός καλός «αθάνατος» ελληνικός κινηματογράφος, 2) ο Θανάσης του Ζαμπέτα 3) η Ρίτα και (last but not least…) 4) γρίφοι/προβλήματα λογικής (τα λατρεύω αυτά.. )
Σ’ευχαριστώ που μου ‘δωσες κάτι να ‘χω να παιδεύω το μυαλό μου για τις επόμενες 2 μέρες…
(Βασικά ήδη μου ήρθε μια ιδέα που νομίζω είναι η λύση αλλά δεν θα την ποστάρω για να μην κάνω spoil..)