ozempic
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 11 of 11

Thread: ozempic

Senior Member

ozempic

Πήγα σε γιατρό διαβητολόγο και έκρινε ότι έπρεπε να κάνω την ozempic ένεση για να χάσω κιλά με την προϋπόθεση να μην τρώω ζάχαρη και αλεύρι. Όλα καλά στην αρχή συμφωνήσανε οι δικοί μου και ο αδελφός μου και ξεκίνησα στην αρχή έχανα 3 3 τα κιλά έφτασα να χάσω 6 κιλά σε διάστημα ενός μήνα. Χαρούμενη συνέχιζα αλλά δεν έχανα άλλο η θεραπεία ήτανε ozempic 0,25 για 3 μήνες. Σταμάτησα να χάνω και άρχισα να τρώω και ζάχαρη και αλεύρι και να κάνω την οζεμπικ η δόση ήταν πολύ μικρή περίμενα με ανυπομονησία να έρθει η ώρα που θα έκλεινα το επόμενο ραντεβού με την διαβητολόγο να μου ανεβάσει την δόση και να χάσω άλλα 6 κιλά. Για κακή μου τύχη όμως με ανακάλυψε ο αδελφός μου ότι τρώω ζάχαρη γιατί έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα παίρνει και πετάει την οζεμπικ 2 τελευταίες δόσεις είχανε μείνει και με απαγόρευσε να συνεχίσω με την οζεμπικ άλλο. Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μένω εκτεθειμένη τώρα στην γιατρό που με συμπάθησε πολύ και ήθελε να με βοηθήσει και φυσικά πάει το όνειρο να γίνω αδύνατη.

Ποια είναι η δική σας άποψη????

Senior Member
    Δελφίνι μου, είμαι κόρη και αδερφή γιατρών. Το συγκεκριμένο σκεύασμα προορίζεται για διαβητικούς, όχι για παχύσαρκους που θέλουν να χάσουν κιλά. Παχυσαρκία-διαβήτης συνδέονται όπως θα ξέρεις κι εσύ. Η συγκεκριμένη ουσία είναι μονίμως σε έλλειψη, επειδή έχει γίνει της μόδας στους ανθρώπους με περιττά κιλά, και μετά ο διαβητικός που όντως το χρειάζεται, δε βρίσκει! Αν το έκρινε ο γιατρός σου, κάποιος λόγος θα υπήρχε.
    Η άποψή μου είναι ότι αν δεν είσαι διαβητική, προσπάθησε να πας με τον "ορθόδοξο τρόπο" απώλειας κιλών, δηλαδή διατροφή και γυμναστική. Οι σοκολάτες, τα πατατάκια και το κατεργασμένο αλεύρι είναι ό,τι χειρότερο. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές στα νοσοκομεία έχετε ένα άστατο ωράριο που σας πηγαίνει κατευθείαν στο κυλικείο για junk food. Ελπίζω να σε ενημέρωσε ο γιατρός σου για τα στατιστικά των υπέρβαρων/παχύσαρκων ανθρώπων στις Η.Π.Α. που έχασαν βάρος με ozempic και αν ξαναπήραν τα κιλά και όχι μόνο...
    Αν τρως νοσοκομειακό φαγητό, αυτά τα 6 κιλά θα τα χάσεις και χωρίς ozembic.

Αν είσαι διαβητική, αγνόησε ό,τι έγραψα παραπάνω.

Senior Member
    Τωρά τελευταία έχω γλυκοζυλιωμένη 6. Που είναι στο όριο για διαβήτη !

Senior Member
    τι θυμηθηκα, τωρα;
    μια κυριουλα που εμενε παλια στο πατρικο μας, μισοτρελλη που ξεκινουσε καβγαδες με ολους στην πολυκατοικια, νοικοκυρα και κατα τα αλλα, ανεργη ανεκαθεν, χηρα πανω απο 30 χρονια, ειχε ως πιο σημαντικο επιχειρημα για να περασει ο λογος της, οταν χωνοταν σε αποφασεις για οικοδομικες εργασιες οπου συζητουσαν οσοι ειχαν καποιες γνωσεις, οτι ο ανδρας της ηταν τεχνιτης (καποτε) κι ετσι "ξερει εκεινη απο τετοια"...
    αυτη η διαταραχη, λεγεται "γνωσεις εξ αγχιστειας"..
    α, και μια εδω εραβε αυτια οταν αδειαζε απο κουτσομπολιο στο φορουμ.
    εν τελει ηταν κτηνιατρος εξ αγχιστειας, επισης...
    αααχαχαχαχαχα!!!!

μαλλον ειχε κομπλεξ που δεν καταφερε να γινει γιατρος, με τοσους γιατρους στην οικογενεια κια ρχισε τις παπαντζες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Τωρά τελευταία έχω γλυκοζυλιωμένη 6. Που είναι στο όριο για διαβήτη !
    την ειχες και πριν παρεις το φαρμακο;
    δλδ ο γιατρος σαν υποψηφια διαβητικη υπερβαρη σε αντιμετωπισε, η σαν ατομο που θελει με το οζεμπικ να χασει κιλα, αλλα δεν εχει ζαχαρο;

Senior Member
    Πήγα σε γιατρό διαβητολόγο και έκρινε ότι έπρεπε να κάνω την ozempic ένεση για να χάσω κιλά με την προϋπόθεση να μην τρώω ζάχαρη και αλεύρι. Όλα καλά στην αρχή συμφωνήσανε οι δικοί μου και ο αδελφός μου και ξεκίνησα στην αρχή έχανα 3 3 τα κιλά έφτασα να χάσω 6 κιλά σε διάστημα ενός μήνα. Χαρούμενη συνέχιζα αλλά δεν έχανα άλλο η θεραπεία ήτανε ozempic 0,25 για 3 μήνες. Σταμάτησα να χάνω και άρχισα να τρώω και ζάχαρη και αλεύρι και να κάνω την οζεμπικ η δόση ήταν πολύ μικρή περίμενα με ανυπομονησία να έρθει η ώρα που θα έκλεινα το επόμενο ραντεβού με την διαβητολόγο να μου ανεβάσει την δόση και να χάσω άλλα 6 κιλά. Για κακή μου τύχη όμως με ανακάλυψε ο αδελφός μου ότι τρώω ζάχαρη γιατί έφαγα μια ολόκληρη σοκολάτα παίρνει και πετάει την οζεμπικ 2 τελευταίες δόσεις είχανε μείνει και με απαγόρευσε να συνεχίσω με την οζεμπικ άλλο. Εγώ στενοχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί μένω εκτεθειμένη τώρα στην γιατρό που με συμπάθησε πολύ και ήθελε να με βοηθήσει και φυσικά πάει το όνειρο να γίνω αδύνατη.

Ποια είναι η δική σας άποψη????
    Ρε πούστη μου είσαι στην Θεσαλλονίκη όπου έχεις τουλάχιστον 10 πισίνες ανοικτές, κλειστές, μικρές, μεγάλες. Έχεις ένα από τα καλύτερα μαγαζίά στην Ευρώπη με κολυμβητικά είδη που το έχει πρωταθλητής στο 100άρι και με συμμετοχή στους Ολυμπιακούς στο 200άρι και κάθεσαι και μου ψάχνεσαι με φάρμακα και πράσινα άλογα; Κάνε ένα δώρο στον εαυτό σου πήγαινε στα παιδιά στο makes sports better έτσι λέγεται αυτό, μακάρι να είναι ο Χρήστος αλλά και να μην είναι αυτός ξέρουν και οι άλλοι σίγουρα και πες τους παιδιά θέλω να διώξω τα κιλά από πάνω μου με την κολύμβηση που να πάω να με βάλουν να κάνω εκμάθηση με ημιαθλητική προπόνηση και τι εξοπλισμό χρειάζομαι. Ποια είναι η καλύτερη πισίνα για ένα τέτοιου είδους πρόγραμμα κατά προτίμηση κλειστή, γιατί αν είναι ανοικτή δεν θα ξεντυθείς καν φοβούμενη το κρύο. Και ξεκίνα να κάνεις ότι σου λένε. Θα πηγαίνεις για εκμάθηση τρεις φορές την εβδομάδα και μετά από κανα τρίμηνο κάπου εκεί θα το νιώσεις θα ζητήσεις από την πισίνα να μπεις σε ελεύθερες ώρες και θα κάνεις 5 φορές προπόνηση την εβδομάδα και θα χάσεις τα κιλά σε 1,5 χρόνο, χωρίς ραγάδες, χωρίς να σου κρεμάσει το σώμα, Ο εξοπλισμός θα σου πάει παντόφλες κανα 25αρι, μαγιο κανα 40άρι σκουφάκι κανα 10αρικο (αν και θα σου κάνει δώρο εκείνος το δικό του) γυαλάκια κανα 25άρι, ένα μπουρνούζι κανα 40άρι και μια πετσέτα κανα 20ρικο. Δεν κάνουν τα απλά μπουρνούζια, ούτε οι απλές πετσέτες θέλεις απορροφητικά. Η συνδρομή θα σου είναι κανα 50ρικο το μήνα και μετά το εξαμηνο αν βάλεις κανα 8άρι προπονήσεις εξτρά θα δίνεις άλλα 40 δηλαδή γύρω στα 90 το μήνα. Και ναι θα δίνεις 90 ευρώ αλλά θα έχεις ένα σώμα για την υπόλοιπη ζωή σου, θα ξέρεις να κολυμπάς σε ότι στυλ θέλεις διανύοντας μεγάλες αποστάσεις και θα είναι κάτι που θα σε κάνει να νιώθεις πολύ καλά! Το καλοκαίρι το κολύμπι είναι δωρεάν στις παραλίες. Η μαγκιά θα ήταν να έκανες βέβαια σε ανοικτή πισίνα αλλά δεν σε έχω για τόσο δυνατή!

Senior Member
    εγω παιδια φοβαμαι το μπερδεμα με τα φαρμακα, φαρμακα για τη ψυχωση, φαρμακα για αδυνατισμα με φοβιζει αυτο.... θελω λιγα φαρμακα να παιρνω και να προχωρησω σιγα σιγα εστω και με ενα κιλο το μηνα αδυνατισμα. λογω οτι εχω και αρθριτιδα ο ορθοπαιδικος μου ειπε να γραφτω γυμναστηριο... παω σε ενα μικρο γυμναστηριο στη γειτονια και σταδιακα βλεπω βελτιωση στη φυσικη μου κατασταση κανω μιση ωρα αεροβια μιση ωρα μηχανιματα και βαρη και γυριζω σπιτι, εχω δει μεγαλη βελτιωση στην αρθριτιδα και στη φυσικη μου κατασταση

Senior Member
    Δελφίνι αυτό είναι για διαβητικούς, αν δεν έχεις διαβήτη μακρυά.
    Για αδυνάτισμα υπάρχουν άλλοι τρόποι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    την ειχες και πριν παρεις το φαρμακο;
    δλδ ο γιατρος σαν υποψηφια διαβητικη υπερβαρη σε αντιμετωπισε, η σαν ατομο που θελει με το οζεμπικ να χασει κιλα, αλλα δεν εχει ζαχαρο;
    Την είχα κ πριν πάρω το φάρμακο ναι.

Σαν υποψήφια διαβητική υπέρβαρη με αντιμετώπισε !!!

Senior Member
    Την είχα κ πριν πάρω το φάρμακο ναι.

Σαν υποψήφια διαβητική υπέρβαρη με αντιμετώπισε !!!
    ο αδερφος σου δεν ειχε κανεναν λογο να ανακατευεται τοσο παρεμβατικα.
    αλλα το κανει συστηματικα, απ οτι θυμαμαι.
    λογω της πιθανοτητας για διαβητη , αλλα και του βαρους που θελεις να χασεις, χρειαζεσαι βοηθεια.
    η γνωμη μου ειναι να ξαναπας στην γιατρο, να πεις ΟΛΑ οσα εγιναν και για τις σοκολατες αλλα και για την παρεμβαση του αδερφου και να ζητησεις την βοηθεια της να σου πει πως μπορειτε να το ξαναπιασετε για να βοηθηθεις.

Senior Member
    [QUOTE=Remedy;1259671]ο αδερφος σου δεν ειχε κανεναν λογο να ανακατευεται τοσο παρεμβατικα.
    αλλα το κανει συστηματικα, απ οτι θυμαμαι.
    λογω της πιθανοτητας για διαβητη , αλλα και του βαρους που θελεις να χασεις, χρειαζεσαι βοηθεια.
    η γνωμη μου ειναι να ξαναπας στην γιατρο, να πεις ΟΛΑ οσα εγιναν και για τις σοκολατες αλλα και για την παρεμβαση του αδερφου και να ζητησεις την βοηθεια της να σου πει πως μπορειτε να το ξαναπιασετε για να βοηθηθεις.[/QUO
    Last edited by δελφίνι; 14-11-2024 at 16:39.