Facebook - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32

Thread: Facebook

Senior Member
    Προσωπικά στοιχεία, εκεί αλλάζεις την ημερομηνία. Αν δεν σε αφήνει να κάνεις κάτι, άσε την ημερομηνία που σου έχει και απλά βάλε να την βλέπεις μόνο εσύ (βασικές πληροφορίες).

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Για την ακρίβεια γράφει: Μπορείτε να αλλάξετε την ημερομηνία γέννησης σας μόνο μερικές φορές. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ζητήσετε αλλαγή στην ημερομηνία γέννησης.
    Ναι, μάλλον μπήκες πολλές φορές στο προφίλ σου και σε "έπιασε" ο αλγόριθμος. Τεχνητή νοημοσύνη, σε πέρασε για ρομπότ. Στείλε μνμ στο κέντρο βοήθειας του Meta.

Senior Member
    Πώς μπορώ να διαγράψω τους λογαριασμούς μου σε φβ κ ινσταγραμ;

Senior Member
    Εγώ δεν έχω σοσιαλ και είμαι ήρεμος σε αυτό το κομμάτι.
    Ίσως και αντικοινωνικός θα ελεγα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by δελφίνι View Post
    Πώς μπορώ να διαγράψω τους λογαριασμούς μου σε φβ κ ινσταγραμ;
    Για fb οδηγίες οριστικής διαγραφής:
    https://el-gr.facebook.com/help/224562897555674

Για insta οδηγίες οριστικής διαγραφής:
    https://el-gr.facebook.com/help/inst...39886812848894

Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ τελικά το έκανα!

Senior Member
    Όλοι οι ρουφιάνοι στα σόσιαλ μίντια. Μίντια και αρκίντια.

Senior Member
    Υπάρχουν δεκάδες δεκάδων τέτοια για το τι κάνει η Meta με την αποθήκευση των στοιχείων των ανθρώπων που είναι στο φέις και το ίνστα. Έρμαια σε κάθε leak, σε κάθε ρουφιανιά, σε κάθε αγοραπωλησία, σε κάθε πλύσιμο χερακίων μεταξύ τους. Δε βάζω άλλα λινκς, αλλά υπάρχουν πάμπολλα για το πόσα εκατομμύρια ανθρώπων τα στοιχεία τους βρέθηκαν ξαφνικά στο νταρκ γουέμπ.

https://www.theverge.com/2022/11/28/...eland-dpc-gdpr

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Ναι, μάλλον μπήκες πολλές φορές στο προφίλ σου και σε "έπιασε" ο αλγόριθμος. Τεχνητή νοημοσύνη, σε πέρασε για ρομπότ. Στείλε μνμ στο κέντρο βοήθειας του Meta.
    Ναι, ρώτα τη Μέτα για το τι θα κάνεις Μετά. Μετά το κλέψιμο κάθε ιδιωτικότητας. Αρχίζει και μοιάζει με το σενάριο της ταινίας The Circle, έρχεται σιγά σιγά κι αυτό κοντύτερα πάντως.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Ναι, ρώτα τη Μέτα για το τι θα κάνεις Μετά. Μετά το κλέψιμο κάθε ιδιωτικότητας. Αρχίζει και μοιάζει με το σενάριο της ταινίας The Circle, έρχεται σιγά σιγά κι αυτό κοντύτερα πάντως.
    Θεωρείς ότι αυτά που εξέφρασες είναι σκέψεις που θα εξέφραζε άνθρωπος που σκέφτεται λογικά; Είναι λογικοί οι φόβοι σου για άνθρωπο που ζει μετά τον Μεσαίωνα; Κανένας δε σου βάζει το μαχαίρι στον λαιμό. Αν θες, έχεις social, αν δε θες, δεν έχεις.
    Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας που εκθρέφει τέτοιες φοβίες, σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Δε μου φαίνονται λογικά αυτά που γράφεις.

Senior Member
    Θεωρείς ότι αυτά που εξέφρασες είναι σκέψεις που θα εξέφραζε άνθρωπος που σκέφτεται λογικά; Είναι λογικοί οι φόβοι σου για άνθρωπο που ζει μετά τον Μεσαίωνα; Κανένας δε σου βάζει το μαχαίρι στον λαιμό. Αν θες, έχεις social, αν δε θες, δεν έχεις.
    Αν έχεις κάποιο πρόβλημα υγείας που εκθρέφει τέτοιες φοβίες, σου ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων. Δε μου φαίνονται λογικά αυτά που γράφεις.
    Και νομίζεις ότι χτυπώντας το "πρόβλημα υγείας" του άλλου, είναι ένα χτύπημα που καταφέρνει να αποδιοργανώσει το λόγο του άλλου και να τον κάνει να ντραπεί; Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις μαλακίες που γράφεις. Και για τη "λογική" την οποία υποστηρίζεις, την οποία btw ΔΕΝ έχεις, γιατί η λογική λέει προστατεύω την ιδιωτικότητά μου, δε λέει βγάζω την πάρτη μου και τα στοιχεία μου στο κάθε οικονομικό μεγαθήριο έρμαιο στη θέλησή του, για να αγοράζουν περισσότερα κότερα και ιδιωτικά τζετς οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοί τους.
    Άσε πια το επιχείρημα "αν θες έχεις, αν δε θες δεν έχεις". Βαθύτατο. Αν είσαι πέντε χρονών δηλαδή και δεν προχώρησες πέρα από το δημοτικό. Χίλιες διακόσιες συνισταμένες είναι έξω από την απλοική σου σκέψη, αλλά δε βαριέσαι, τόσα ξέρεις, τόσα λες.

Όσο για τη συγνώμη σου, βάλτην εκεί που δεν πιάνει μελάνι, γιατί δε δίνω μία για συγνώμες που λέγονται από συγκατάβαση και τάχαμου τάχαμου καλοσύνες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Και νομίζεις ότι χτυπώντας το "πρόβλημα υγείας" του άλλου, είναι ένα χτύπημα που καταφέρνει να αποδιοργανώσει το λόγο του άλλου και να τον κάνει να ντραπεί; Εσύ θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τις μαλακίες που γράφεις. Και για τη "λογική" την οποία υποστηρίζεις, την οποία btw ΔΕΝ έχεις, γιατί η λογική λέει προστατεύω την ιδιωτικότητά μου, δε λέει βγάζω την πάρτη μου και τα στοιχεία μου στο κάθε οικονομικό μεγαθήριο έρμαιο στη θέλησή του, για να αγοράζουν περισσότερα κότερα και ιδιωτικά τζετς οι ιδιοκτήτες και οι μέτοχοί τους.
    Άσε πια το επιχείρημα "αν θες έχεις, αν δε θες δεν έχεις". Βαθύτατο. Αν είσαι πέντε χρονών δηλαδή και δεν προχώρησες πέρα από το δημοτικό. Χίλιες διακόσιες συνισταμένες είναι έξω από την απλοική σου σκέψη, αλλά δε βαριέσαι, τόσα ξέρεις, τόσα λες.

Όσο για τη συγνώμη σου, βάλτην εκεί που δεν πιάνει μελάνι, γιατί δε δίνω μία για συγνώμες που λέγονται από συγκατάβαση και τάχαμου τάχαμου καλοσύνες.
    Κατάλαβα. Η γη είναι επίπεδη, μας ψεκάζουν, μας εμβολιάζουν με μικροτσίπ...

Senior Member
    πρόσθεσε και το αλκοόλ! Απάντησε ο τρελός στο μεθυσμένο και φοβήθηκε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    πρόσθεσε και το αλκοόλ! Απάντησε ο τρελός στο μεθυσμένο και φοβήθηκε.
    Δε μπορείς να με βλάψεις. Δε μπορεί να με αγγίξει τίποτε απ' όσα λες. Δε χρειάζομαι κανενός την υπογραφή, την κρίση, το οκ, ή οτιδήποτε άλλο για να υπάρχω ως αυτό το όλο που είμαι. Να με τιμάω και να με μαθαίνω καθημερινά. Κάποια στιγμή ένας φίλος είπε "κι ο τελευταίος από εμάς είναι καλύτερος απ' όλους αυτούς εκεί έξω". Προσυπογράφω. Κοινωνικό σκουπίδι είσαι και μέρος της μάζας που απαρτίζει τον συρφετό, άγεσαι και φέρεσαι από ηγέτες και καθοδηγητές, και θες να με κρίνεις, απολογητή βιαστών και κακοποιητών. φρρρτ

Senior Member
    Η γη μπορεί να μην είναι επίπεδη, αλλά το μυαλό σου σίγουρα δεν έχει επισκεφτεί και κορυφές ποτέ.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast