Άγχος με την δουλειά και το αφεντικό μου
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 7 of 7
    Senior Member

Άγχος με την δουλειά και το αφεντικό μου

Καλημέρα
    Είναι η πρώτη δουλειά που κάθομαι μετά τις σπουδές για 7-8 μήνες εκτός τις πρακτικής κ έχω μπλέξει με τον πιο κομπλεξικό και μυστήριο άνθρωπο, δημιουργεί πάρα πολύ άγχος κ υπάρχουν παράπονα από υπαλλήλους για το πώς μιλάει κλπ αλλά όταν κάνω λάθη ή όταν έχει νεύρα ή δεν βρίσκω κάτι που μου έχει αναθέσει κλπ λόγο μη μεγάλης εμπειρίας .. ή ότι περίμενε παραπάνω πράγματα από εμένα με νοιάζει τρομερό άγχος κ ανησυχία να τα βγάλω πέρα και όσες φορές τον ακούω ειτε να έρχεται κοντά μου ή την φωνή του με πιάνει ταχυκαρδία για το τι θα ακούσω η θα πει… γιατί έχω φόβο μέσα μου ότι αν
    Φύγω από εδώ θα κάνω μήνες να ξανά βρω δουλειά
    Όπως για να βρω αυτή 3 μήνες έκανα
    Τι θα μου προτείνατε

Senior Member
    Quote Originally Posted by giannis97 View Post
    Καλημέρα
    Είναι η πρώτη δουλειά που κάθομαι μετά τις σπουδές για 7-8 μήνες εκτός τις πρακτικής κ έχω μπλέξει με τον πιο κομπλεξικό και μυστήριο άνθρωπο, δημιουργεί πάρα πολύ άγχος κ υπάρχουν παράπονα από υπαλλήλους για το πώς μιλάει κλπ αλλά όταν κάνω λάθη ή όταν έχει νεύρα ή δεν βρίσκω κάτι που μου έχει αναθέσει κλπ λόγο μη μεγάλης εμπειρίας .. ή ότι περίμενε παραπάνω πράγματα από εμένα με νοιάζει τρομερό άγχος κ ανησυχία να τα βγάλω πέρα και όσες φορές τον ακούω ειτε να έρχεται κοντά μου ή την φωνή του με πιάνει ταχυκαρδία για το τι θα ακούσω η θα πει… γιατί έχω φόβο μέσα μου ότι αν
    Φύγω από εδώ θα κάνω μήνες να ξανά βρω δουλειά
    Όπως για να βρω αυτή 3 μήνες έκανα
    Τι θα μου προτείνατε
    Γνώριμη κατάσταση… νομίζω όλοι μας το έχουμε βιώσει. Θα σου πω κάτι που ίσως να σου φανεί δύσκολο να το εφαρμόσεις αλλά το ίδιο δύσκολη και ψυχοφθόρα θα παραμείνει η κατάσταση αν δεν το κάνεις.. καλό είναι σε αυτές τις περιπτώσεις όταν νιώθεις ότι σε υποτιμούν ή σε πιέζουν να μιλάς. Και να λες πως σε κάνουν να νιώθεις. Δυστυχώς αν δεν υψώσεις φωνή στις μέρες μας σε εκμεταλλεύονται. Ακόμα και σε «ανώτερους» ανθρώπους που θεωρητικά πρέπει να σέβεσαι δεν έχουν το δικαίωμα να σε κάνουν ότι θέλουν. Ειδικά αν θεωρείς ότι έχεις δίκιο. Δεν θα σκύβεις το κεφάλι. Το ξέρω ότι σε πρώτη φάση ειδικά αν δεν έχεις συνηθίσει να βάζεις όρια θα σου φανεί δύσκολο, αλλά άμα το κάνεις μια φορά από κει και πέρα θα γίνει πιο εύκολο και θα μάθεις να επιβάλλεσαι. Έτσι θα σε σέβονται και περισσότερο να ξέρεις.

Senior Member
    Το ξερω οι περισσότεροι υπάλληλοι το έχουν περάσει, να βιώνουν άγχος καθημερινά στον εργασιακό χώρο και να νιώθουν ότι δεν προσφέρουν κάτι κλπ αλλά σε αυτό που είπατε δυστυχώς μόνο κακό μπορεί να φέρει δεν σας πάω κόντρα σίγουρα ίσως ξέρετε κάτι παραπάνω αλλά επειδή το προσπαθήσει να βγω μπροστά πολλές φορές όταν μου μιλάει άσχημα, πολύ, όχι βρισιές αλλά να με μειώνει πράγμα που ούτε οι γονείς μου δεν το έκαναν όταν ήμουν μικρός δεν έγινε τίποτα χειρότερα μετά ήταν με υφάκι και έλεγε δεν θέλω να μου αντιμιλούν κλπ
    Ίσως απλά έχει χαθεί από την αρχή το παιχνίδι για εμένα εδώ καθώς περίμενε ότι. Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα πράγμα που τελικά δεν έγινε
    Είμαι στην ανάγκη ίσως κ γιαυτο να νιώθω έτσι γιατί έχω ανάγκη από δουλειά κ ξέρω ότι θα κάνω καιρό μετά να βρω πάλι

Senior Member
    Το ξερω οι περισσότεροι υπάλληλοι το έχουν περάσει, να βιώνουν άγχος καθημερινά στον εργασιακό χώρο και να νιώθουν ότι δεν προσφέρουν κάτι κλπ αλλά σε αυτό που είπατε δυστυχώς μόνο κακό μπορεί να φέρει δεν σας πάω κόντρα σίγουρα ίσως ξέρετε κάτι παραπάνω αλλά επειδή το προσπαθήσει να βγω μπροστά πολλές φορές όταν μου μιλάει άσχημα, πολύ, όχι βρισιές αλλά να με μειώνει πράγμα που ούτε οι γονείς μου δεν το έκαναν όταν ήμουν μικρός δεν έγινε τίποτα χειρότερα μετά ήταν με υφάκι και έλεγε δεν θέλω να μου αντιμιλούν κλπ
    Ίσως απλά έχει χαθεί από την αρχή το παιχνίδι για εμένα εδώ καθώς περίμενε ότι. Μπορώ να δώσω πολλά περισσότερα πράγμα που τελικά δεν έγινε
    Είμαι στην ανάγκη ίσως κ γιαυτο να νιώθω έτσι γιατί έχω ανάγκη από δουλειά κ ξέρω ότι θα κάνω καιρό μετά να βρω πάλι
    Καλέ μην μου μιλάς στο πληθυντικό 22 χρονών είμαι. Και ούτε έχω εμπειρία από δουλειές όπως καταλαβαίνεις λόγω ηλικίας. Εσύ θα ξέρεις περισσότερα σίγουρα. Απλά θεωρώ ότι γενικότερα αν δεν μιλάμε και δεν προσπαθούμε να επιβληθούμε μην τυχόν και μας την «πουν» δεν πρόκειται να αλλάξει η κατάσταση και σαφώς θα πιεζόμαστε και περισσότερο. Δεν θα αντιμιλήσεις απλά θα πεις ευγενικά τι είναι αυτό που σε πειράζει. Όταν λέω να μιλάς δεν εννοώ να βρίσεις. Πες αυτό που σε απασχολεί με όσο τον δυνατόν πιο ευγενικό τρόπο μπορείς. Και αν δεν τα καταφέρεις μπορείς ίσως να ζητήσεις την βοήθεια των υπαλλήλων σου μπας και μπορέσουν να συμβάλουν, μιας και έχουν την ίδια γνώμη για το αφεντικό σου.

Banned
    Κάνε υπομονή.
    Χρειάζεσαι προϋπηρεσία.
    Μην τα παρατήσεις για χάρη του.
    Κάτσε να μάθεις 5 πράγματα πάνω στη δουλειά. Πάψε να ασχολείσαι μαζί του, να τον αφήνεις να φωνάζει και μετά θα περάσει η ώρα θα σχολάσεις και αύριο πάλι τα ίδια.
    Ταυτόχρονα μπορείς να ψάχνεις για δουλειά και αν βρείς κάτι φεύγεις.

Senior Member
    Μην τα παρατήσεις, συνέχισε ώστε να μάθεις την δουλειά και να έχεις προϋπηρεσία.
    Και ταυτόχρονα μπορείς να ψάχνεις και κάτι άλλο.

Senior Member
    Το παλεύω όσο μπορώ