Results 1 to 3 of 3
-
22-11-2024, 05:50 #1
Ένορκη Βεβαίωση Υποστήριξης από την οικογένεια και τους φίλους ως απόδειξη θετικών ερ
Γεια σας, είχα μερικές ερωτήσεις και έψαχνα για συμβουλές σχετικά με την ένορκη βεβαίωση υποστήριξης ότι ζητάτε από την οικογένεια ή τους φίλους σας να σας γράψουν ως απόδειξη καλόπιστου γάμου. Είμαι ευγνώμων για οποιαδήποτε συμβουλή από όποιον αφιερώνει χρόνο για να το διαβάσει.
Η γυναίκα μου και εγώ είμαστε σε σχέση εξ αποστάσεως, εργάζεται στο εξωτερικό στην Ιαπωνία και δεν έχει τουριστική βίζα ή κάτι άλλο για να έρθει στις ΗΠΑ. Έτσι, την έχω επισκεφτεί μόνο στο σπίτι. Η οικογένειά της είναι στις Φιλιππίνες και η δική μου είναι εδώ στις ΗΠΑ. Ως εκ τούτου, παντρευτήκαμε στο δημαρχείο και δεν είχαμε τελετή, αφού κανείς από τους δύο δεν είχε οικογένεια να παρευρεθεί.
Συγκεντρώνουμε αποδεικτικά στοιχεία για την υποβολή του I-130 και ανησυχούμε για την ένορκη δήλωση υποστήριξης από την οικογένεια και τους φίλους μας.
Λαμβάνω ένορκες βεβαιώσεις από τον καλύτερό μου φίλο και τη μητέρα μου, και οι δύο έχουν γνωρίσει τη γυναίκα μου μόνο σε βιντεοκλήσεις.
Η γυναίκα μου θα λάβει ένορκες βεβαιώσεις από 2 φίλες της που γνώρισα στην Ιαπωνία κατά την επίσκεψή μου.
Είναι πρόβλημα εάν οι ένορκες βεβαιώσεις προέρχονται από άτομα που δεν την έχουν συναντήσει ποτέ προσωπικά; Θα είναι αρκετό να δώσουν τη δήλωσή τους ότι πιστεύουν ότι η αγάπη μας είναι νόμιμη;
Μια άλλη ερώτηση, τι είδους προσωπικά στοιχεία απαιτούνται από το άτομο που υποβάλλει την αίτηση; Απαιτείται αριθμός τηλεφώνου και διεύθυνση email; Είναι απαραίτητο να προσθέσετε τη διεύθυνση κατοικίας τους; Ρωτάω γιατί μια από τις φίλες της δεν θέλει να συμπεριλάβει τη διεύθυνση του σπιτιού της για κάποιο λόγο.
Οποιεσδήποτε άλλες συμβουλές ή συμβουλές σχετικά με αυτές τις ένορκες βεβαιώσεις θα εκτιμηθούν. Σας ευχαριστώ.
Last edited by Ficirdly; 23-11-2024 at 03:55.
- 22-11-2024, 14:20 #2
Σεξ κάνετε ? Τι να την κάνεις την ένορκη , αν δεν μπαίνει - βγαίνει . Να μπαίνει καλά και να βγαίνει καλύτερα . Η μόνη περίπτωση που θα ζητούσα βεβαίωση από γκοβ για συγκατάθεση μην μας τρέχει μετά για φράγκα , ότι ΚΑΙ ΚΑΛΑ ,έπαιξε βιασμός ενώ οι τυπισσες ανοίγουν τα πόδια σπαγκατο . Οπότε βεβαίωση κινκυ εσωρούχων , όλες τις στάσεις , όρθιες , στο πάτωμα , στον τοίχο ,στον καναπέ ,στην ντουζιέρα , στα τραπέζια , στα μπαλκόνια ( χεστηκ@με αν γινόμαστε θέαμα ) , σεξ , σεξ , σεξ .
ΣΕΞ
03-06-2025, 04:57 #3
https://eggycar.onl
Regarding affidavits of support from family and friends for proof of a bona fide marriage, what specific details or anecdotes are most helpful to include? Are simple statements of character sufficient, or are more personal experiences relating to our relationship needed? This process seems quite involved, doesn't it? Eggy Car.