Results 16 to 30 of 67
Thread: Αλλόκοτη συμπεριφορά
-
23-11-2024, 20:00 #16
Μάλλον δεν το πιάσαμε σωστά το πράγμα! ????
Είπες ότι,σύμφωνα με όσα είπα,ο τύπος είναι gay η μπάμιας(ο τύπος από το μαγαζί).Και λέω εγώ,ότι αν συνέβαινε το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή στη θέση της φίλης μου να βρίσκεται ένα αγόρι(εγώ πχ)και στη θέση του παιδιού βρίσκονταν μια κοπέλα, αυτό θα σήμαινε ότι η κοπέλα είναι λεσβία;
Όσον αφορά τη φίλη μου,ενώ είναι ωραία,δεν μπορώ να πω πως την βλέπω ερωτικά.Μεταξυ μας πάντα,τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει στην περιοχή μου μια πανέμορφη κοπέλα,αλλά δυστυχώς εκεί που εργάζεται είναι πολύ δύσκολο έως και αδύνατο να γίνει κάτι.Κοσμος πάει και έρχεται συνέχεια και δεν θέλω να γίνει καμιά στραβή.Αν δούλευε κάπου που δεν κυκλοφορούσε πολύς κόσμος,πχ σε κάποιο βενζινάδικο η κάποιο περίπτερο,θα την είχα πλησιάσει από την πρώτη μέρα που την είδα.Αλλά...
- 23-11-2024, 20:10 #17
τι ειδους παραξενη περιπτωση ειναι; τι το περιεργο κανει;
για την περιπτωση που λες, η γνωμη μου ειναι να βρει κατι αλλο η κοπελα. ο τυπος δεν ενδιαφερεται.
πιθανολογω οτι ειναι ενας χαρουμενος και επικοινωνιακος τυπος, δεν παιζει θεατρο, αλλα με ολους ειναι ετσι. οχι οτι γουσταρει την φιλη σου.
το γιατι να μην αντπαοδωσει, ισως η φιλη σου δειχνει ποσο γουσταρει και αυτος δεν γουσταρει , αλλα ουτε γουσταρει συζητησεις και πεσιματα εφοσον δεν γουσταρει. αυτο πιστευω. αν ηταν γκει, δεν ειχε λογο να μην την κανει φολοου. τι θα κανει απ το ινστα; θα τον βιασει; ισα ισα οι γκει που κρυβονται, μαζευουν γυναικες γυρω τους για το ξεκαρφωμα...
23-11-2024, 20:17 #18
Αχ δεν μπορώ να ακούω αηδίες. Αρχικά αν την γούσταρε δεν θα έμπαινε σε ένα φόρουμ να ζητήσει συμβουλές για να την βοηθήσει σχετικά με το «ερωτικο» πρόβλημα που αντιμετωπίζει η ίδια, ούτε θα ήταν φίλη του. Θα είχε επιδιώξει εξαρχής να γίνει κάτι. Αμέσως ο νους στο πονηρό. Υπάρχουν και άντρες (λίγοι μεν αλλά υπάρχουν) που δεν είναι οι κλασικοί λιγούρηδες όπως αποκαλείται το 90% του πληθυσμού. Γιατί σονει και ντε να θέλει να την πηδήξει και όχι να συμβάλει στο πρόβλημα της; Κατευθείαν να μαζευτούν όλοι οι σαβουρογαμιαδες να παραδώσουν μαθήματα σεξουαλικης διεκδίκησης. Χαλαρώστε λίγο.
23-11-2024, 20:27 #19
Δηλαδή θεωρείς ότι η υπόθεση είναι χαμένη.
Δική μου ερώτηση,μιας και κουβεντιάζουμε.Το να γίνει κάτι "φιλικό" με αυτούς τους δύο,δηλαδή να βγαίνουν έξω κλπ χωρίς όμως να έχουν σχέση(ακριβώς όπως γίνεται με εμένα και την εν λόγω κοπέλα,που είναι φίλη μου αλλά δεν έχουμε ερωτική σχέση),μοιάζει δύσκολο η όχι,σύμφωνα με όσα έχω περιγράψει;
23-11-2024, 21:57 #20
23-11-2024, 22:08 #21
Δλδ επειδή είσαι πολύ έμπειρη γυναίκα , αν του έλεγε έλα να μου τον καρφώσεις , αυτός θα της έλεγε όχι ΜΗ είμαστε φίλοι . Επειδή είμαι σαβουρομαμης το λέω κ γενικά δεν είχα πολλές σχέσεις να διεκδικήσω και γενικά είμαι αβγαλτο αγοράκι .
Να μας πει λοιπόν αν του είχε ντυθεί ένα βράδυ ξεκολισταν η φιλενάδα του , ( μας γράφει ότι είναι ωραίο κομμάτι ) με τίγκα βάψιμο , ζαρτιερα μέχρι επάνω κ το στρινγκ μέχρι τα αυτιά κ τον πλάκωνε στην ππππππιιιππππααααα αυτός θα έλεγε ΟΧΙ ΜΗ . σου αρέσει ο σουβλατζης .
ΡΕ θέλετε κ τα λέτε εδώ μέσα ?
23-11-2024, 22:15 #22
Καλά καλά , αν κανένα βράδυ σου ντυθεί ξεκολισταν κ σου πει να την βγάλεις έξω , κ δεις το κόκκινο διχτυωτο καλσόν κ μπότα στον μηρό , κ σου πει απόψε θέλω να με ξεσκίσεις , εσύ πες της , ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΙΛΟΙ , δεν θέλω να μπω ανάμεσα σε εσένα κ τον σουβλατζη.
Εγώ σου λέω χουφτωστην αφού λες ότι είναι κομμάτι , αλλά κολώνες κ σίγουρα σου έχει περάσει από το μυαλό να την έχεις στα 4 ....
Φιλικά κ μπούρδες κ δεν την βλέπεις ερωτικά αλλά αν στον πάρει στο στόμα ....
23-11-2024, 22:20 #23
ετερον, εκατερον...
οι ανδρες μετα το δημοτικο, αντε και μετα το λυκειο, ΔΕΝ επιδιωκουν να κανουν γυναικες φιλες, ακομα κι αν δεν ειναι λιγουρηδες..
αν ειναι λιγουρηδες, πηδανε ο,τι κινειται. αν δεν ειναι λιγουρηδες, ειναι πιο επιλεκτικοι.
ουτε οι μεν, ουτε οι δε, επιδιωκουν να κανουν γυναικες φιλες.... γυναικες φιλες, κανουν οι γκει και οι συνεσταλμενοι, επειδη δεν τολμανε να την πεσουν (οταν ειναι 30ρηδες) period...Last edited by Remedy; 23-11-2024 at 22:37.
23-11-2024, 22:27 #24
Αυτό είναι μεγάλο κεφάλαιο.Ρωτησα να μου πεις τη γνώμη σου,επειδή γενικά τα σοσιαλ είναι...κάπως.
Η δική μου εμπειρία από δύο καταστάσεις που έζησα...
Πριν πολλά χρόνια,είχα πάει διακοπές σε χωριό πολύ καλού φίλου από το λύκειο,με τον οποίο διατηρούμε αρκετά καλές σχέσεις ως σήμερα.Γνωρισα κάτι κοπέλες.Στελνω αίτημα στο Facebook σε μια από αυτές και δεν το αποδέχτηκε.Μετα από καποιους μήνες το ακύρωσα.Ελα όμως που μετά από μερικούς μήνες που ξανασυναντήθηκαμε(κάνα χρόνο μετά την πρώτη μας συνάντηση),επειδή ξαναπήγα σε αυτό το χωριό για 3 μέρες,της έστειλα και μετά από μερικά δευτερόλεπτα το αποδέχτηκε αμέσως.
Η δεύτερη:Κοπέλα από το δικό μου χωριό...της στέλνω αίτημα στο facebook,το διαγράφει και πατάει την επιλογή να μην μπορώ να ξανασυειλω αίτημα για 1 χρόνο(σαν σπαμ και καλά).10 μέρες μετά τις στέλνω αίτημα στο ινστα.Το αποδέχεται και με ακολουθεί και εκείνη.
Είναι αυτό που έλεγα,δεν μπορείς να μπεις στο μυαλό του καθενός...
23-11-2024, 22:39 #25
ναι, αλλα αυτοι δεν γνωριστηκαν στα σοσιαλ.
γνωριζονται και μιλανε. αν του ξυνιζουν τα σοσιαλ, θα την πλησιαζε στο λαιβ.. αλλα δεν την πλησιαζει..
23-11-2024, 22:44 #26
Μηπως την δεύτερη φορά που έστειλες είχατε γνωριστεί καλύτερα; Ή υπάρχει και η περίπτωση να ξέρεις, να μην το είχε δει καν. Μπορεί να ακούγεται δικαιολογία αλλά πολλές φορές δεν είναι. Μερικοί άνθρωποι δεν ασχολούνται και τόσο με τα σοσιαλ με αποτέλεσμα να μην μπαίνουν και καν στην διαδικασία να τσεκάρουν τα αιτήματα. Βέβαια θα μου πεις την δεύτερη φορά πως το είδε; Ε μπορεί και να έτυχε.. Ή όπως προείπα ορισμένοι θέλουν να σε γνωρίσουν καλύτερα πρώτα να δουν περί τίνος πρόκειται και μετά να συνάψουν οποιαδήποτε σχέση μαζί σου. (Έστω και διαδικτυακή).
Τώρα η δεύτερη περίπτωση που αναφέρεις ακραία.. δεν ξέρω τι τρέλα κουβαλάει ο καθένας. Μήπως είχες δώσει την εντύπωση ότι την γουστάρεις ή ότι γενικότερα είσαι πεφτουλας; Γιατί οι κοπέλες τα «αιτήματα» τα ερμηνεύουν διαφορετικά από ότι οι άντρες.
23-11-2024, 22:49 #27
Το φουμπου είναι για παππούδες να ξέρεις
23-11-2024, 22:49 #28
Συνεπώς μήπως συμβαίνει κάτι αντίστοιχο και με την φίλη σου; Αλλά από την άλλη μας λες ότι μιλάνε από κοντά.. πόσο καιρό τώρα του έχει στείλει αίτημα και δεν το έχει αποδεχτεί;
23-11-2024, 22:59 #29
23-11-2024, 23:01 #30