Αλλόκοτη συμπεριφορά - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast
Results 46 to 60 of 67
    Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Παίζει κι αυτό. Σίγουρα λείπει από τα στοιχεία που μας δίνει, ο λόγος που άνοιξε το θέμα. Υπερβολικά ανήσυχος για ένα θέμα που δεν τον αφορά καν.... Ή μήπως τον αφορά?
    Απλώς δεν μπορώ να βλέπω την κοπέλα να είναι έτσι τον τελευταίο καιρό,δεν παίζει κάτι άλλο.

Senior Member
    Εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πως και δεν άνοιξες θέμα για την κοπέλα που σου αρέσει όντως και να μας ρωτήσεις πιθανόν τρόπους για να την πλησιάσεις.. θα μου πεις η φιλία προηγείται! Θα σου πω, οι άνθρωποι στα γκομενικά τους δίνουν προτεραιότητα σχεδόν πάντα. Χαχαχαχαχαχ

Senior Member
    Quote Originally Posted by JimPaps9 View Post
    Καλημέρα από εμένα!Δικη μου ιστορία;Ούτε καν!
    Αν δεις μερικά ποστ πιο πίσω,κάτι έχω βρει ???? αλλά δυστυχώς το μέρος που εργάζεται το κορίτσι δεν βολεύει για να κάνεις κάτι παραπάνω, εκτός αν είμαι τόσο τυχερός και την συναντήσω κάπου αλλού.
    Η ερώτηση μου για φιλική σχέση έχει ως εξής:Όταν κάποιος/κάποια έχει τέτοια συμπεριφορά,αν μπορείς να κρατήσεις έστω φιλική σχέση η αν το ξεχνάς εντελώς και πας παρακάτω,that's all!
    Τι δουλειά κάνει και δεν μπορείς να την πλησιάσεις?

Και γιατί να θέλει η φίλη σου να έχει φιλικές σχέση με έναν που βλέπει κάποτε, της χαμογελάει και τον θέλει? Με το σκεπτικό ότι στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι? Και πώς θα έχει φιλικές σχέσεις? Θα κάνουν μαζί διαφήμιση οδοντόκρεμας, επειδή χαμόγελα ο ένας του αλλου? Ούτε καν επαφές έχουν.
    Ή άγχος δικό σου είναι που μια κοπέλα ενώ δείχνει ότι σε συμπαθεί δεν κάνει κάποια παραπάνω κίνηση ή σε αγχώνει η σκέψη ότι η φίλη σου θα κρατήσει φιλικές σχέσεις με τον τύπο και μπορεί στο μέλλον να παίξει κάτι μεταξύ τους.

Αν θες να ακούσεις γνώμες, ας μας δώσεις όλα τα στοιχεία, αλλιώς παίζουμε τις κουμπάρες.

Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εμένα το μόνο που μου κάνει εντύπωση είναι το πως και δεν άνοιξες θέμα για την κοπέλα που σου αρέσει όντως και να μας ρωτήσεις πιθανόν τρόπους για να την πλησιάσεις.. θα μου πεις η φιλία προηγείται! Θα σου πω, οι άνθρωποι στα γκομενικά τους δίνουν προτεραιότητα σχεδόν πάντα. Χαχαχαχαχαχ
    Να σου πω την αλήθεια πλέον δεν σκάω και τόσο.
    Είχα προβλήματα παλιότερα, επισκέφτηκα ειδικούς και όλα καλά!
    Αυτό όσον αφορά την δική μου περίπτωση.
    Άσε που καμία φορά, τυχαίνει να γνωρίσεις κάποιον από εκεί που δεν το περιμένεις και εκεί αλλάζουν όλα.Μου έχει τύχει παλιότερα.
    Είμαι της άποψης ότι όσο μελετάς κάτι,τόσο απομακρύνεται...

Member
    Τι δουλειά κάνει και δεν μπορείς να την πλησιάσεις?

Και γιατί να θέλει η φίλη σου να έχει φιλικές σχέση με έναν που βλέπει κάποτε, της χαμογελάει και τον θέλει? Με το σκεπτικό ότι στο μέλλον μπορεί να γίνει κάτι? Και πώς θα έχει φιλικές σχέσεις? Θα κάνουν μαζί διαφήμιση οδοντόκρεμας, επειδή χαμόγελα ο ένας του αλλου? Ούτε καν επαφές έχουν.
    Ή άγχος δικό σου είναι που μια κοπέλα ενώ δείχνει ότι σε συμπαθεί δεν κάνει κάποια παραπάνω κίνηση ή σε αγχώνει η σκέψη ότι η φίλη σου θα κρατήσει φιλικές σχέσεις με τον τύπο και μπορεί στο μέλλον να παίξει κάτι μεταξύ τους.

Αν θες να ακούσεις γνώμες, ας μας δώσεις όλα τα στοιχεία, αλλιώς παίζουμε τις κουμπάρες.
    Λοιπόν δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα.Ξερεις τώρα του στυλ Κωτσόβολος,Πρακτικερ κλπ.
    Ξαναλέω(με ήρεμες διαθέσεις πάντα)ότι αυτό με τη φιλική σχέση είναι μια δική μου απορία.
    Τι παραπάνω στοιχεία θέλετε?Πείτε μου και αν γνωρίζω κάτι θα σας πω...

Senior Member
    Να σου πω την αλήθεια πλέον δεν σκάω και τόσο.
    Είχα προβλήματα παλιότερα, επισκέφτηκα ειδικούς και όλα καλά!
    Αυτό όσον αφορά την δική μου περίπτωση.
    Άσε που καμία φορά, τυχαίνει να γνωρίσεις κάποιον από εκεί που δεν το περιμένεις και εκεί αλλάζουν όλα.Μου έχει τύχει παλιότερα.
    Επομένως θα ήσουν ανοιχτός αν προέκυπτε σε κάποια καινουρια γνωριμία προκειμένου να ξεχαστείς και να πας παρακάτω;

Senior Member
    Απλώς δεν μπορώ να βλέπω την κοπέλα να είναι έτσι τον τελευταίο καιρό,δεν παίζει κάτι άλλο.
    Δλδ η κοπέλα είναι κάπως τον τελευταίο καιρό επειδή δεν την έκανε φολλοου Μπακ ένας τύπος και επειδή του πάτησε δύο λαικ και δεν ανταπέδωσε; Και εσύ σαν καλός φίλος σπαταλάς τόση ώρα για να λύσεις τα γκομενικα της;
    Μας τρολλαρεις έτσι; Μπαζει η ιστορία.

Senior Member
    Γιαυτό μελετάς το θέμα της φίλης σου τόσο πολύ ε? Ατιμουτσικο.

Λοιπόν δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα.Ξερεις τώρα του στυλ Κωτσόβολος,Πρακτικερ κλπ.
    Ξαναλέω(με ήρεμες διαθέσεις πάντα)ότι αυτό με τη φιλική σχέση είναι μια δική μου απορία.
    Τι παραπάνω στοιχεία θέλετε?Πείτε μου και αν γνωρίζω κάτι θα σας πω...
    Και το πρόβλημα να την πλησιάσεις ποιο ειναι? Η δουλειά της ή ο φόβος της απόρριψης? Διάβασα έτσι στα γρήγορα το προηγούμενο σου θέμα και είπες ότι η απόρριψη γενικά είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για σένα.
    Η φίλη αυτή ποια ειναι? Η αδελφή του φίλου που "σου έμεινε"?

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Δλδ η κοπέλα είναι κάπως τον τελευταίο καιρό επειδή δεν την έκανε φολλοου Μπακ ένας τύπος και επειδή του πάτησε δύο λαικ και δεν ανταπέδωσε; Και εσύ σαν καλός φίλος σπαταλάς τόση ώρα για να λύσεις τα γκομενικα της;
    Επιθετικός θα έλεγα χαχαχαχαχαχα

Senior Member
    Επιθετικός θα έλεγα χαχαχαχαχαχα
    Χαχαχαχαχαχα
    Δεκαρι επαιζα:P

Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Δεν τρολλαρω για κανένα λόγο!
    Άλλωστε οι φίλοι για αυτό υπάρχουν!

Member
    Γιαυτό μελετάς το θέμα της φίλης σου τόσο πολύ ε? Ατιμουτσικο.

Και το πρόβλημα να την πλησιάσεις ποιο ειναι? Η δουλειά της ή ο φόβος της απόρριψης? Διάβασα έτσι στα γρήγορα το προηγούμενο σου θέμα και είπες ότι η απόρριψη γενικά είναι ένα μεγάλο εμπόδιο για σένα.
    Η φίλη αυτή ποια ειναι? Η αδελφή του φίλου που "σου έμεινε"?
    Χαχαχαχα(αυτό πάει για το ατιμουτσικο)
    Αυτό το θέμα που διάβασες ήταν πριν ζητήσω μια,έξτρα ας πούμε,βοήθεια.Απο τότε πίστεψε με έχουν αλλάξει πολλά.Απλως,για να είμαι ειλικρινής,το να κάνεις κάτι σε τέτοιο χώρο,δεν είναι και ότι καλύτερο!
    Η φίλη αυτή είναι από παλιά.Γνωριζομαστε χρόνια.Ειχαμε χαθεί για ένα διάστημα αλλά εδώ και αρκετό καιρό ξαναμιλαμε.Καμια σχέση με το παιδί που μένει κοντά στο σπίτι μου και την αδερφή του.

Member
    Επομένως θα ήσουν ανοιχτός αν προέκυπτε σε κάποια καινουρια γνωριμία προκειμένου να ξεχαστείς και να πας παρακάτω;
    Εννοείται πως θα ήμουν!

Senior Member
    Χαχαχαχα(αυτό πάει για το ατιμουτσικο)
    Αυτό το θέμα που διάβασες ήταν πριν ζητήσω μια,έξτρα ας πούμε,βοήθεια.Απο τότε πίστεψε με έχουν αλλάξει πολλά.Απλως,για να είμαι ειλικρινής,το να κάνεις κάτι σε τέτοιο χώρο,δεν είναι και ότι καλύτερο!
    Η φίλη αυτή είναι από παλιά.Γνωριζομαστε χρόνια.Ειχαμε χαθεί για ένα διάστημα αλλά εδώ και αρκετό καιρό ξαναμιλαμε.Καμια σχέση με το παιδί που μένει κοντά στο σπίτι μου και την αδερφή του.
    Μέσα σε ένα χρόνο (ούτε χρόνο) κατάφερες να ξεπεράσεις το θέμα με την απόρριψης? Πώς?

Ε αν δούλευε η κοπέλα που σου αρέσει στο public θα ήταν πιο απλό? Εγώ δεν βρίσκω τίποτα περίπλοκο.

Έλα παραδέξου ότι σου αρέσει η φίλη σου. Δεν είναι κακό. Κακό είναι να σου αρέσει κάποιος και να μην το παραδέχεσαι. Τόση αγωνία και άγχος επειδή ένας τύπος δεν ακολούθησε στο Instagram τη φίλη σου?

Member
    Μέσα σε ένα χρόνο (ούτε χρόνο) κατάφερες να ξεπεράσεις το θέμα με την απόρριψης? Πώς?

Ε αν δούλευε η κοπέλα που σου αρέσει στο public θα ήταν πιο απλό? Εγώ δεν βρίσκω τίποτα περίπλοκο.

Έλα παραδέξου ότι σου αρέσει η φίλη σου. Δεν είναι κακό. Κακό είναι να σου αρέσει κάποιος και να μην το παραδέχεσαι. Τόση αγωνία και άγχος επειδή ένας τύπος δεν ακολούθησε στο Instagram τη φίλη σου?
    Απλώς σκέφτηκα ότι και αυτό είναι μέσα στο παιχνίδι.Δεν γίνεται να τους θέλουμε όλους και να μας θέλουν όλοι.
    Μπεσαλιδικα τώρα,δεν την βλέπω ερωτικά τη φίλη.
    Αγωνία και άγχος;Από που κι ως που;Κουβέντα κάνουμε!

Page 4 of 5 FirstFirst ... 2345 LastLast