Results 136 to 150 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
26-11-2024, 00:22 #136
Ισως ναι. Ίσως όμως να φορτωθείς ένα ακόμη άγχος. Εξαρτάται από σένα. Τι θες και τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις.
Από περιέργεια και μόνο, γιατί δεν χωρίζεις? Φοβάσαι τι θα συναντήσεις? Πέρα από το πρακτικό κομμάτι που αφορα τα παιδιά.
Είπες όμως ότι στους ψυχολογους ή ψυχιατρους (δεν θυμάμαι), πήγαινες εσύ όχι αυτός.
- 26-11-2024, 00:32 #137
μονο ψυχιατρους (γιατρους ) αποδεχομαι . τους ψυχολογους στους χαριζω. οχι βεβαια ολους τους ψυχιατρους ...οι μισοι και παραπανω ειναι για πεταμα . οι ψυχολογοι ειναι ολοι για πεταμα
και οταν λες για τους gay , δεν εχω θεμα με ολη την λοτακι πλας κοινοτητα . οχι τωρα που ειναι στην μοδα ....εδω και χρονια που τους δερνανε στην συγγρου . δεν τα ξερεις δεν τα εχεις ζησει . οποτε κατι ξερω και εγω ...οπως ξερω και απο λεσβιες που σιγουρα δεν εχεις δει φασεις
ποιος χεστηκε κιολας αν τους συμπαθω εγω η΄οχι . δεν ενοχλω , δεν με ενοχλουν . το συμβιωσης παντως το ψηφισα επι τσιπρα ..και γαμο θα ψηφιζα ...και χεστηκα κιολας αν εισαι queer , στα παρτυ που παω μια χαρα περναμε ολοι ....χεστηκαμε γενικα αν εισαι εσυ gay , η αλλη ειναι λεσβια , η ντυνεσαι με φουστα και εχεις μουσι ...
26-11-2024, 00:40 #138
Πέρα απο του οτι φοβάμαι τι θα συναντήσω και η ανασφάλεια μου βαράει κόκκινο ...θέλει τεράστια προετοιμασία ,πρέπει να πάω σε παιδοψυχολόγους να δούμε πως θα διαχειριστώ το θέμα των παιδιών , μιλάμε για νήπια δεν θα καταλάβουν έτσι απλά, ξέρω οτι θα γίνει πόλεμος για την επιμέλεια των παιδιών και τις διατροφές, δεν υπάρχει περίπτωση να είναι συνεργάσιμος, θα φάμε μια περιουσία στα δικαστήρια ,είμαστε και οι δύο εκπαιδευτικοί με οργανικές θέσεις σε άλλες πόλεις..Έχω πάει πάντως σε δικηγόρο για μια συζήτηση να δω κάποια ζητήματα. Έγω γενικά έκανα πάρα πολλά χρόνια ψυχανάλυση , έχει 1 χρόνο που σταμάτησα με τις ευλογίες τους......κάποια στιγμή μετά το πρώτο μας παιδι στις συνεδρίες καταλάβαμε οτι αντι να διαχειριστεί αυτός τα θέματα του έκανα εγώ ψυχανάλυση για να αντέξω αυτόν, μετά από απαίτηση δικια μου υποχώρησε και πήγε αλλά απλά μου έκανε το χατήρι δεν έκανε σοβαρή δουλειά ...σταμάτησε στις 8 συνεδρίες.
26-11-2024, 00:42 #139
26-11-2024, 00:50 #140
κοιτα εσυ θελεις εναν ανδρα ετσι οπως εισαι να σε παρει στην πλατη του . να θελει εσενα και τα παιδια και να τον στειλετε στον αγυριστο . να σου τονωσει την αυτοπεποιθηση να σε κανει να ξανανιωσεις θηλυκο και σε βγαλει απο την σκατιλα και να προχωρησεις την ζωη σου .
ανοιξε λοιπον τα ματακια σου γνωρισε κοσμο και οταν θα βγαινεις να του λες πας στον ψυχολογο
26-11-2024, 00:50 #141
Είχα την εντύπωση ότι θα συνεργαζόταν ε αν χωριζατε.
Δεν ειναι λιγο αγχωτικό να πρέπει να είσαι πάντα έτοιμη να αντιμετωπίσεις την οποία αντίδραση του? Να προσπαθείς να χειριστείς την κατάσταση για να μη ξεφύγει?
Πάρε λίγο χρόνο μόνη σου, να καθαρίσει το μυαλό σου, να δεις τι αντέχεις και τι αξίζεις. Δεν χρειάζεται να κάνεις κινήσεις από αντίδραση και μόνο. Ναι κουράστηκες, ναι θες να δεις αν μετράς ως γυναίκα αλλά δώσε λίγο χρόνο.
Ααα και να μην αμφιβάλλεις ποτέ για το αν μετράς ως γυναίκα εξαιτίας ενός άντρα..απλα δεν είναι ικανός να σε κρατήσει.
26-11-2024, 00:52 #142
26-11-2024, 01:15 #143
26-11-2024, 07:55 #144
Ρε σεις? Δε σας προλαβαίνω.. :) Λείπω μια μέρα και όταν επιστρέφω να σου άλλες δέκα σελίδες θρεντ.. Και σήμερα είναι να λείψω πάλι, δεν προλαβαίνω τώρα να κάτσω να διαβάσω, πόσο μάλλον να γράψω.. Κανονίστε όταν επιστρέψω εδώ να υπάρχει κανένα "βιβλιαράκι" να χω να ασχοληθώ.. Αλλιώς θα αναγκαστώ να τη βγάλω με netflix και είμαι μόνος μου κιόλας.. Τζιοβάνη, έρχεσαι να μου κάνεις παρεούλα? Θα χουχουλιάσουμε μαζί κάτω από τη fleece κουβερτούλα, ίσως σε αφήσω να μου τρίψεις και τα πατουσάκια.. (νουμερο 47)
26-11-2024, 08:44 #145
υπαρχει κι αλλη εκδηλωση της καταθλιψης εκτος απο αυτην που ξερεις. στα ειπε κι ο γιωργος.
εκτος αυτου, δεν εβγαλα διαγνωση, περιγραφη κανω απο αυτα που διαβασα. ο τυπος, ειτε εχει ειτε οχι καποια διαγνωση, ειναι ενας απο τους πολλους (συνηθως ανδρες), που δεν μπορουν να διαχειριστουν τα πραγματα αν ζοριστουν, γιατι δεν μπορουν να διαχειριστουν συναισθηματα, γιατι ετσι τους εχουν μεγαλωσει και κατεβαζουν ρολα. δεν μπορουν να εκφραστουν, δεν μπορουν να επικοινωνησουν καλα και απλα κλεινονται και βαζουν αυτοματη λειτουργια και safe mode.
εσυ, πες το σταρχιδισμο. εγω το λεω δυσλειτουργια.
το θεμα ειναι, οτι δεν τον βρηκε ετσι και τωρα το μετανιωσε που τον παντρευτηκε, ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ. αυτο ειναι ενδειξη οτι κατι του εχει συμβει.
και το κατι, δεν ειναι γκομενα. μπορει να εχει γκομενα, αλλα αν εχει θα ειναι κατι παραπλευρο. το βασικο που του συνεβη ειναι οτι δεν μπορει να λειτουργησει στην σχεση ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.
και δεν το επαθε μετα τον γαμο οπως λες. ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ το επαθε.
αλλα δεν φταιει ουτε εκεινη, αφου προσπαθησε . και σε ψυχολογους ετρεχε αντ αυτου, μπας και τον ξεκουνησει, και του μιλησε, του ξαναμιλησε, οτι μπορεσε και σκεφτηκε, το εκανε.
αλλο το κερατο στην σχεση, κι αλλο το κερατο σε γαμο με παιδια. δεν ειναι το χαρτι, ειναι η κοινη δεσμευση για να κανουν μαζι οικογενεια. οχι, οτι πρεπει να ειναι αδιάρρηκτη αυτη η δεσμευση παση θυσια, αλλα σιγουρα πολυ πιο σταθερη απο μια σχεση που μπορει να την παρατησεις γιατι καποιος σε κοιταξε λαγνα...
και ΟΧΙ, δεν εχει παει με αλλον επειδη το εχει σκεφτει. οι σκεψεις δεν ειναι γεγονοτα. οι πραξεις, ειναι. μπορει να σκεφτεσαι οποιαδηποτε σωστη η λαθος πραξη και να την εξεταζεις. η βουληση σου και η πραξη ειναι που σε κανουν υπολογο, οχι οι σκεψεις...
"τα μπογαλακια του και στην μανα του", δεν ειναι κερατο. ειναι διαζυγιο και πολυ ξεκαθαρο μαλιστα. με γεια της με χαρα της αν το αποφασισει να τον στειλει στην μανα του.
αλλα αν αποφασισει να κρατησει τον γαμο λευκο, για τα εξοδα και τις κοινες υποχρεωσεις, ας το ξερει κι εκεινος, λεω εγω... ξενερωσε. δεν εκανε κανεναν φονο..
26-11-2024, 11:13 #146
Το ΒΟΛΕΜΑ , το έχει βαφτίσει η ψυχολογκια με διάφορα τσίτατα , έχουν βγει διάφορα παρεμφερή ...κάνουν θραύση . Gaslighting, ghosting , Νάρκισσος κ ένα εκατομμύριο μπούρδες . Τρέχουν στους ψυχαναλητες για ψυχοντεραμπεια, τριχες κατσαρες . Πριν από 100 χρόνια τρέχανε στις καφετζουδες . Μπούρδες με μεγάλα γράμματα . Ο τύπος μια χαρά είναι , έδεσε τον γαιδαρακο έκανε κ δύο παιδιά κ τώρα κάθεται στον καναπέ κ ξύνει τα αξυριστα @@@ρχιδι@@ του .
Η ψυχολογία το βαφτίζει ίσως έχει μιας μορφής κατάθλιψη ...μπορεί κ όχι ...μπούρδες . Σταρχιδισμο έχει κ ΒΟΛΕΜΑ .
Ούτε για ένα ποτό δεν την βγάζει ...χέστηκε
Είσαι σοβαρή τώρα ?
Κακώς που δεν του τα έχει φορέσει . Στις σχέσεις υπάρχουν δικαιώματα κ υποχρεώσεις .
Μόλις θα του φέρει το νέο Πέος στο σπίτι θα δει τι ωραία που είναι , την έχει ΔΕΔΟΜΕΝΗ .
Στις σχέσεις κ στους γάμους εξελίσσεσαι κάθε μέρα .
Εγώ για παράδειγμα είτε είμαι ταξίδι ,είτε γυρίζω από δουλειές κ έχω τόσα στο κεφάλι μου , μόλις δω ένα patisserie, θα μπω μέσα θα αρπσξω ένα cheesecake , και θα το πάω εκεί που θέλω να το πάω ...μην μου πεις μετά την δουλειά αυτός δεν πάει να δώσει 20€ να της Παει κάτι ....
Στα arxidia του
Ας αφήσουμε λοιπόν τα κλάματα κ τους πεσιμισμους να βρει έναν τύπο να φτιάξει την ζωή της . Σιγά μην του πάρει κ την άδεια αν θα ξενομαμηθει επειδή αυτός τον παίζει στο ίντερνετ...συνέλθε!!!
26-11-2024, 11:38 #147
26-11-2024, 11:41 #148
26-11-2024, 11:43 #149
26-11-2024, 12:25 #150
Το ξέρω ότι είμαι συναισθηματικά εμπλεκόμενη και η άποψή μου δεν έχει και πολύ διαφάνεια, αλλά διαβάζω τα μηνύματα του τζιοβάνη και αισθάνομαι μία δικαίωση μέσα μου, το άσχετο της ημέρας σήμερα το πρωί μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο παρίσι τον απρίλιο με τη δουλειά του , μακελειό εγινε στο σπίτι!!! Μου λέει δουλειά είναι δεν είναι ταξίδια αναψυχής, και του απαντάω αντικη γ****** ρε μ***** και εγώ στον ίδιο επαγγελματικό χώρο είμαι, τα ξέρω αυτά τα προγράμματα Εράσμους που πάνε εθελοντικά τσουτσέκια των διευθυντών, παιδιά σας το ορκίζομαι δεν ξέρω πώς μου βγήκε τόση βομμολοχία δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου.