Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 202
    Senior Member
    Giovanni μ έχεις κάνει να πάρω ανάποδες..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Το ξέρω ότι είμαι συναισθηματικά εμπλεκόμενη και η άποψή μου δεν έχει και πολύ διαφάνεια, αλλά διαβάζω τα μηνύματα του τζιοβάνη και αισθάνομαι μία δικαίωση μέσα μου, το άσχετο της ημέρας σήμερα το πρωί μου ανακοίνωσε ότι θα πάει στο παρίσι τον απρίλιο με τη δουλειά του , μακελειό εγινε στο σπίτι!!! Μου λέει δουλειά είναι δεν είναι ταξίδια αναψυχής, και του απαντάω αντικη γ****** ρε μ***** και εγώ στον ίδιο επαγγελματικό χώρο είμαι, τα ξέρω αυτά τα προγράμματα Εράσμους που πάνε εθελοντικά τσουτσέκια των διευθυντών, παιδιά σας το ορκίζομαι δεν ξέρω πώς μου βγήκε τόση βομμολοχία δεν είναι καθόλου του χαρακτήρα μου.
    Ωραίος ο παίχτης. Τι σκέφτεσαι να κάνεις;

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ωραίος ο παίχτης. Τι σκέφτεσαι να κάνεις;
    Έχω καρδιακούς φίλους στη ζυρίχη στην αυστρία και στη δανία, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να κλείσω εισιτήρια να τους παρατήσω και να φύγω για κάνα πενταημερο... Δεν ξέρω στα σοβαρά να σου πω τώρα είμαι εν βρασμό

Senior Member
    Έχω καρδιακούς φίλους στη ζυρίχη στην αυστρία και στη δανία, το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό είναι να κλείσω εισιτήρια να τους παρατήσω και να φύγω για κάνα πενταημερο... Δεν ξέρω στα σοβαρά να σου πω τώρα είμαι εν βρασμό
    Λογικό να θυμώσεις. Αλλά να σου πω κάτι? Καλύτερα που έγιναν έτσι τα πράγματα για να πάρεις αποφάσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Ωραίο όνομα έδωσες της κοπέλας. Αν σε ηρεμεί να την λες έτσι συμφωνώ.
    Παλιά δεν ήσουν έτσι Τζοβάνι.. Τόσο κολλημένος με ένα θέμα. Και δεν έχει σχέση αν μιλάς για το σεξ. Έτυχε να είναι το σεξ. Ελπίζω γενικά να είσαι καλά.
    Κολλημένος με τις απανταχού χουχουψυχολογες είμαι που θα μου κάνουν πατερνισμο στα σοσιαλ κ στην τιβι . Βγαίνει το κάθε phd για γαλουχιση κ χειραγώγηση . Παραμύθια τουμπανα . Φυσικά το σεξ δομικό στοιχείο . Αυτοπροσδιορίζομαι μπάμια λοιπόν ....

Banned
    Giovanni μ έχεις κάνει να πάρω ανάποδες..
    Σε έχω κάνει να σκέφτεσαι και ορθά παίρνεις ανάποδες .
    Το point είναι η ορθολογική σκέψη .
    Αν έχω άδικο μου λες . Κ γενικά όσοι διαφωνουν μαζί μου που στο φινάλε κανείς δεν διαφωνεί ουσιαστικά

Banned
    Μια Ζυρίχη αυτή την στιγμή είναι μια χαρά . Χιονακι κ καλοπέραση . Θα σου κάνει πολύ καλό .
    Swiss air άμεσα

Senior Member
    Πάρα πολλά τα ερωτήματα, σταμάτησα να κάνω προσπάθειές όταν από τις πάρα πολλές πού έκανα έχασα τις ελπίδες μου,την αξιοπρέπεια μου,τον εγωισμό μου, συμβιβαστικά ξανά και ξανά και έλεγα δε πειράζει ας αγαπήσω αυτό που έχω και αυτό που μου δείνει μέχρι που αυτό γινόταν όλο καί πιο λίγο ,η αγάπη για τα παιδιά μου είναι δεδομένη όπως και να μου συμπεριφέρονται, για τον άντρα μου όχι , μετά από ένα υποτιθέμενο διαζύγιο η κατάσταση σε οικονομικά και πρακτικά θέματα θα γίνει δύσκολη για όλους μας, αφού τώρα έχω ένα συνεργάτη στην ανατροφή των παιδιών,ο λίγος ελεύθερος χρόνος μου θα λιγοστέψει αφού δε θα έχω κανέναν να προσέχει τα παιδιά πότε ,οι σχέσεις μας δεν θα είναι φιλικές διότι είναι εκδικιτηκος άνθρωπος ( τουλάχιστον για αρχή) τα παιδιά όσο καλά και να το διαχειριστείς θα τραυματιστούν ( το έχω ζήσει σαν παιδάκι και το τρέμω) αυτό το τελευταίο είναι και ι σοβαρότερος λόγος για τις αναστολές μου,σε αυτόν τον άνθρωπο νομίζω τα έχω δώσει όλα και δεν έχω τίποτα άλλο να δώσω,δε ξέρω ποιο είναι το όριο μου, μάλλον είναι η σωματική βία σε εμένα ή τα παιδιά και ή σχέση με άλλη γυναίκα, σε αυτές τις δύο περιπτώσεις θα φύγω δεν έχω τίποτα να σκεφτώ, άρα μου λες να αγαπάω λίγο αυτή είναι η λύση για να μη με νοιάζει και για να συντηρήσω αυτό το γάμο . Προφανώς δε θα κάνω τίποτε βεβιασμένη είμαι υπερ αναλυτικό άτομο σε κακό βαθμό, που μου προκαλεί σύγχυση αντί για διαύγεια πολλές φορές.
    Ανοιξα τη συζητηση μεταξυ μας μας αλλα δυστυχως σημερα συνεβη κατι εκτακτο και δυσαρεστο και δε θα μπορεσω μαλλον να τη συνεχισω. Δυστυχως εφυγε ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και τωρα εχω κηδεια , τρεχαματα κλπ. Απλα ειπα να σου στειλω για να μη νομιζεις οτι αγνοω τη συζητηση μας αλλα για την ωρα δεν μπορω να τη συνεχισω. Ισως αργοτερα μετα αρκετες μερες επιστρεψω στο θρεντ σου εδω και σου γραψω κατι παραπανω.

Ό,τι και να κανεις προσπαθησε να μην ειναι βεβιασμενες κινησεις/αποφασεις υπο το καθεστως της συναισθηματικης φορτισης της στιγμης. Παρε παρα πολυ χρονο για να σκεφτεις το τι ειναι να κανεις. Κι αφου το κανεις αυτο, παρε ακομα κι αλλο χρονο...

Την καλησπερα μου και σε σενα και στους υπολοιπους που διαβαζουν.

Senior Member
    Μην παρασυρθείς από τα νεύρα που έχεις.
    Οι παντρεμένοι -χωρισμένοι κάτι θα βρουν να σου πουν για να διαλύσεις την οικογένεια σου! Εγώ που "μισώ" τις γυναίκες θα σου γράψω να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτός θα πάει επαγγελματικό ταξίδι και εσύ επιμένεις πως για να είσαι ευτυχισμένη χρειάζεσαι άνδρα? Σε τι είσαι ανίκανη να τα καταφέρεις χωρίς άνδρα?
    Επιμένεις να έχεις σύντροφο να σου καλύπτει σε δώρα, ταξίδια και επικοινωνία? Αυτά έχουν πραγματική αξία για εσένα?
    Αν ήσουν 24 θα μπορούσες να ελπίζεις για ιδανικό άνδρα με διασκέδαση, σεξ, κατανόηση και οικονομική ανεξαρτησία, να υπάρχει ισορροπία σε όλα.
    Στα 40 αν κάποιος σου παρουσιαστεί ως καταλληλότερος θα κάνεις μαζί του 3ο παιδί? Θα μεγαλώσεις τα δικά του? Θα του βάλεις να υπογράψει πως μετά από δέκα χρόνια δεν θα αλλάξει συμπεριφορά ή νομίζεις πως εσύ θα έχεις την ίδια όρεξη με αυτόν αν είναι περισσότερο γλεντζές από εσένα?
    Κλείσε διακοπές για τα Χριστούγεννα και αν θέλει ας έρθει και αυτός!!! Διαφορετικά πάρε τα παιδιά και πήγαινε μόνη σου η με κάποια γνωστή σου .
    Μην χωρίσεις. Αν θες κάνε έρευνα αγοράς πρώτα, και αν βρεθεί κάτι τον αφήνεις στον καναπέ δοκιμάζεις τον άλλο, αν τα βρείτε παίρνεις διαζύγιο. Ο άνδρας σου για να μην ξεβολευτει θα σε περιμένει να γυρίσεις. Μπορεί και να τον παρακινήσει για να αλλάξει συμπεριφορά, αν τους ζητήσεις διαζύγιο, θα σε πάει κόντρα σε όλα.
    Αυτός αν δεν πεθάνει θα είναι δίπλα σου και στα 60- 70 ως εκπαιδευτικοί δεν νομίζω να πάρετε σύνταξη νωρίτερα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Μην παρασυρθείς από τα νεύρα που έχεις.
    Οι παντρεμένοι -χωρισμένοι κάτι θα βρουν να σου πουν για να διαλύσεις την οικογένεια σου! Εγώ που "μισώ" τις γυναίκες θα σου γράψω να κάνεις ένα βήμα πίσω. Αυτός θα πάει επαγγελματικό ταξίδι και εσύ επιμένεις πως για να είσαι ευτυχισμένη χρειάζεσαι άνδρα? Σε τι είσαι ανίκανη να τα καταφέρεις χωρίς άνδρα?
    Επιμένεις να έχεις σύντροφο να σου καλύπτει σε δώρα, ταξίδια και επικοινωνία? Αυτά έχουν πραγματική αξία για εσένα?
    Αν ήσουν 24 θα μπορούσες να ελπίζεις για ιδανικό άνδρα με διασκέδαση, σεξ, κατανόηση και οικονομική ανεξαρτησία, να υπάρχει ισορροπία σε όλα.
    Στα 40 αν κάποιος σου παρουσιαστεί ως καταλληλότερος θα κάνεις μαζί του 3ο παιδί? Θα μεγαλώσεις τα δικά του? Θα του βάλεις να υπογράψει πως μετά από δέκα χρόνια δεν θα αλλάξει συμπεριφορά ή νομίζεις πως εσύ θα έχεις την ίδια όρεξη με αυτόν αν είναι περισσότερο γλεντζές από εσένα?
    Κλείσε διακοπές για τα Χριστούγεννα και αν θέλει ας έρθει και αυτός!!! Διαφορετικά πάρε τα παιδιά και πήγαινε μόνη σου η με κάποια γνωστή σου .
    Μην χωρίσεις. Αν θες κάνε έρευνα αγοράς πρώτα, και αν βρεθεί κάτι τον αφήνεις στον καναπέ δοκιμάζεις τον άλλο, αν τα βρείτε παίρνεις διαζύγιο. Ο άνδρας σου για να μην ξεβολευτει θα σε περιμένει να γυρίσεις. Μπορεί και να τον παρακινήσει για να αλλάξει συμπεριφορά, αν τους ζητήσεις διαζύγιο, θα σε πάει κόντρα σε όλα.
    Αυτός αν δεν πεθάνει θα είναι δίπλα σου και στα 60- 70 ως εκπαιδευτικοί δεν νομίζω να πάρετε σύνταξη νωρίτερα.

Αν και διαφωνώ μαζί σου επί της ουσίας για την άποψη που έχεις περι συντροφικότητας κάπως έτσι το χειρίζομαι τέλος πάντων....και όσο αντέξω δε θα πεθάνω κιόλας αν τα συναισθήματα μου δεν μπορούν να εφαρμόσουν το παραπάνω εκλογικευμενο πλάνο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by _Vassilis View Post
    Ανοιξα τη συζητηση μεταξυ μας μας αλλα δυστυχως σημερα συνεβη κατι εκτακτο και δυσαρεστο και δε θα μπορεσω μαλλον να τη συνεχισω. Δυστυχως εφυγε ενας πολυ δικος μου ανθρωπος και τωρα εχω κηδεια , τρεχαματα κλπ. Απλα ειπα να σου στειλω για να μη νομιζεις οτι αγνοω τη συζητηση μας αλλα για την ωρα δεν μπορω να τη συνεχισω. Ισως αργοτερα μετα αρκετες μερες επιστρεψω στο θρεντ σου εδω και σου γραψω κατι παραπανω.

Ό,τι και να κανεις προσπαθησε να μην ειναι βεβιασμενες κινησεις/αποφασεις υπο το καθεστως της συναισθηματικης φορτισης της στιγμης. Παρε παρα πολυ χρονο για να σκεφτεις το τι ειναι να κανεις. Κι αφου το κανεις αυτο, παρε ακομα κι αλλο χρονο...

Την καλησπερα μου και σε σενα και στους υπολοιπους που διαβαζουν.
    Ουπς τώρα το είδα, δε πειράζει, τα συλλυπητήρια μου και μην αγχώνεσαι δε τρέχει και τπτ αν δεν απαντήσεις το υπέρ εξαντλήσαμε το θέμα.

Member
    Καλή μου Ανεμώνη,
    Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία με το ίδιο πρόβλημα... Θες τα αρκετά χρόνια γάμου, θες η έλλειψη ελεύθερου χρόνου με 2 παιδιά, θες λίγο η τυχόν ζήλεια του συζύγου...
    Το θέμα είναι να μη σε παίρνει απο κάτω. Διασκέδασε την κάθε μέρα με τα παιδιά σου ή με κάποια παρέα που σε γεμίζει ουσιαστικά. Σκέψου ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, ότι ο έρωτας περνάει μετά απο 2 χρόνια και τι μένει τελικά; Η αμοιβαία συμπάθεια και αγάπη. Αν υπάρχει, μείνε στο γάμο....
    Όπως και να'χει όμως ψάξε για ενα άτομο που να πληρεί τις προδιαγραφές σου (όχι στο σεξ, στη ψυχούλα σου, να σου τη γεμίζει, να τον νιώθεις δίπλα σου ενώ δεν είναι..) και τότε προχώρα...
    Είναι δύσκολο να χωρίσεις με 2 παιδιά. Καλό είναι να έχεις κάποιο στήριγμα. Αλλά πραγματκό στήριγμα όχι κάποιον που θα πανικοβληθεί όταν χωρίσεις και θα σε αφήσει κι αυτός φοβούμενος τυχόν ευθύνες και υποχρεώσεις.
    Δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων, δεν υπάρχει manual, είναι σα να βάζεις το χέρι σου μέσα σε ενα τσουβάλι με φίδια... αργά ή γρήγορα κάποιο θα σε δαγκώσει...
    Ξέρω ιστορία ζευγαριού που ήταν ερωτευμένοι αλλά παντρεμένοι και οι 2. Χώρισαν, παντρεύτηκαν ΑΛΛΑ, η μοίρα θέλησε μετά απο 2 χρόνια να πάθει κάτι εκείνος και να καθηλωθεί στην καρέκλα. Απίθανα σενάρια φτιάχνει η ζωή συνάδελφε... Και οι 2 της ισορίας που αναφέρω συνάδελφοι ήταν κι αυτοί...
    Αν γίνεται ξεκίνα με ενα φλερτ στο σχολείο σου με κάποιο συνάδελφο, να πάρεις κάποια κομπλιμέντα να ανέβεις σε πρώτη φάση, να ξανανιώσεις γυναίκα...
    Πάντως επιβεβαιώνεις το παλιό ρηθέν "Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.." που με παρηγορεί στα 58 μου που δεν παντρεύτηκα...
    Καλό Βράδυ!
    Last edited by hitech444; 01-12-2024 at 22:27.

Senior Member
    Quote Originally Posted by hitech444 View Post
    Καλή μου Ανεμώνη,
    Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε και η τελευταία με το ίδιο πρόβλημα... Θες τα αρκετά χρόνια γάμου, θες η έλλειψη ελεύθερου χρόνου με 2 παιδιά, θες λίγο η τυχόν ζήλεια του συζύγου...
    Το θέμα είναι να μη σε παίρνει απο κάτω. Διασκέδασε την κάθε μέρα με τα παιδιά σου ή με κάποια παρέα που σε γεμίζει ουσιαστικά. Σκέψου ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, ότι ο έρωτας περνάει μετά απο 2 χρόνια και τι μένει τελικά; Η αμοιβαία συμπάθεια και αγάπη. Αν υπάρχει, μείνε στο γάμο....
    Όπως και να'χει όμως ψάξε για ενα άτομο που να πληρεί τις προδιαγραφές σου (όχι στο σεξ, στη ψυχούλα σου, να σου τη γεμίζει, να τον νιώθεις δίπλα σου ενώ δεν είναι..) και τότε προχώρα...
    Είναι δύσκολο να χωρίσεις με 2 παιδιά. Καλό είναι να έχεις κάποιο στήριγμα. Αλλά πραγματκό στήριγμα όχι κάποιον που θα πανικοβληθεί όταν χωρίσεις και θα σε αφήσει κι αυτός φοβούμενος τυχόν ευθύνες και υποχρεώσεις.
    Δύσκολες οι σχέσεις των ανθρώπων, δεν υπάρχει manual, είναι σα να βάζεις το χέρι σου μέσα σε ενα τσουβάλι με φίδια... αργά ή γρήγορα κάποιο θα σε δαγκώσει...
    Ξέρω ιστορία ζευγαριού που ήταν ερωτευμένοι αλλά παντρεμένοι και οι 2. Χώρισαν, παντρεύτηκαν ΑΛΛΑ, η μοίρα θέλησε μετά απο 2 χρόνια να πάθει κάτι εκείνος και να καθηλωθεί στην καρέκλα. Απίθανα σενάρια φτιάχνει η ζωή συνάδελφε... Και οι 2 της ισορίας που αναφέρω συνάδελφοι ήταν κι αυτοί...
    Αν γίνεται ξεκίνα με ενα φλερτ στο σχολείο σου με κάποιο συνάδελφο, να πάρεις κάποια κομπλιμέντα να ανέβεις σε πρώτη φάση, να ξανανιώσεις γυναίκα...
    Πάντως επιβεβαιώνεις το παλιό ρηθέν "Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα.." που με παρηγορεί στα 58 μου που δεν παντρεύτηκα...
    Καλό Βράδυ!
    Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου.....

Member
    Μακάρι να είχα περισσότερα posts να σου έλεγα σε pm κάποια πράγματα γιατί κι εγώ ζω παρόμοιες καταστάσεις.
    Last edited by hitech444; 04-12-2024 at 18:02.

Junior Member
    Ανεμώνη, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι αυτό που βιώνεις με τον άντρα σου το βιώνουν το 90% των γυναικών. Το βλέπω σε μένα, στις φίλες μου και τώρα στο forum. Έτσι είναι η φύση των ανδρών προφανώς·στην αρχή είναι μέσα στα μέλια και θέλουν να περνούν χρόνο με το ταίρι τους και μετά μόλις το σιγουρέψουν, μας γράφουν. Ούτε τρυφερότητα, ούτε ενδιαφέρον, ούτε τίποτα. Όλο κουρασμένοι, χωρίς διάθεση είναι, μιζέρια με λίγα λόγια. Μην ελπίζεις ότι θα βρεις κάτι άλλο που να αξίζει αν τελικά χωρίσεις. Οι πιθανότητες είναι σαν αυτές του να κερδίσεις το Τζόκερ.
    Ούτε βέβαια το να μένεις σε μια σχέση που σε βουλιάζει αξίζει. Βάλε τα όλα κάτω και δες που γέρνει η ζυγαριά. Και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και θα έκανες αν ήσουν μόνη σου γιατί ουσιαστικά μόνη σου είσαι, μια υπογραφή δε λέει κάτι. Μόνο κάπως έτσι θα βρεις τον εαυτό σου. Μόνη σου γιατί αυτή είναι η αλήθεια...

Page 11 of 14 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast