Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 13
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast
Results 181 to 195 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εχεις ακουσει κανεναν ανδρα που δεν αμφιβαλλει για τον ανδρισμο του, να λεει 5 φορες σε καθε παραγραφο οτι ειναι ανδρας;
    εγω, ποτέ, παντως...

για τα υπολοιπα, πιασ τ αυγο και κουρεφτο... ο,τι θυμαται χαιρεται, ο τζοβανης. "με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" .. μπουρδες, παινεσιες απο μονος του και @@ριες, ΜΟΝΟ..

καλε μας γραφει οτι ειναι ανδρας σε καθε παραγραφο ...φυσικα θα γραψω ειμαι ανδρας - αρσενικο ....αυτοπροσδιοριζομαι ως ΑΝΔΡΑΣ , το οποιο σημαινει ΔΡΩ - βεβαια ο αντορυλης της απο οτι μας γραφει εδω μεσα δεν δρα καθολου γενικα και ειδικα , δεν καθομαι να διαβαζω τα ζωδια , να μου λες τον καφε και να βγαζεις ταρω ....για πες που θα παω τα χριστουγεννα τι λεει το ζωδιο μου ???? εχουμε αναδρομο ερμη ? αχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχ αχαχαχαχαχαχ

επισης αυτοπροσδιοριζομαι ΑΝΔΡΑΣ και οχι γατα , πομολο , πως το ελεγε ο αλλος ο μπαμιας ο συνθετης ....α ναι ....αισθανομαι ΤΖΙΤΖΙΚΙ ειμαι πανερωτικ ......ουουουουουαχαχαχ εκπροσωπος της αριστερας

το καφεδακι σκετο ανδρικο

διαβαζεις κ γυαλα ? αυτη την λευκη ? αχαχαχαχαχ ΜΑΝΤΑΜ ΖΑΙΡΑ ...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

κοιτα αυτοπροσδιοριζομαι

Senior Member
    Σχετικά με το θέμα, πήρες την καλύτερη απόφαση ζήσε την ζωή σου, μπορείς και μόνη σου να περάσεις καλά, το διαζύγιο θα σου προκαλέσει περισσότερα έξοδα και προβλήματα. Ο άλλος αν θέλει θα τρέξει πίσω σού.
    Για τους διεστραμμένους αστυνομικούς ανοίξτε άλλο θέμα...

Senior Member
    Θα ήθελα να μάθω γι αυτό το τζοβανοκαναλο.. Αφού δεν κάνει σεμινάρια ο καθηγητής - ΑΝΔΡΑΣ, μπορεί να πάρω κάποιες γνώσεις από εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Θα ήθελα να μάθω γι αυτό το τζοβανοκαναλο.. Αφού δεν κάνει σεμινάρια ο καθηγητής - ΑΝΔΡΑΣ, μπορεί να πάρω κάποιες γνώσεις από εκεί.

ειναι το καναλι αυτο που βλεπει καθε μερα και βγαινει απο τα ρουχα της ....τις πεταγονται οι τριχες , ανατριχιαζει ...γιατι με το σεξ δεν τα πηγαινει καλα , να τις σηκωνονται εκει οι τριχες , κλπ ....

Junior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ειναι το καναλι αυτο που βλεπει καθε μερα και βγαινει απο τα ρουχα της ....τις πεταγονται οι τριχες , ανατριχιαζει ...γιατι με το σεξ δεν τα πηγαινει καλα , να τις σηκωνονται εκει οι τριχες , κλπ ....
    Τziovani, αυτό που έχω να πω διαβάζοντας τα posts σου είναι το εξής: αν πραγματικά κάνεις αυτά που λες όσον αφορά τη συμπεριφορά σου απέναντι στις γυναίκες /γυναίκα σου, σου βγάζω το καπέλο γιατί ξέρεις να συμπεριφερθεις σε μια γυναίκα Φαντάζομαι ότι θα στο λένε κι εκείνες /η και δε θα έχουν /ει κάποιο παράπονο από σένα.
    Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι έτσι, βασικά ούτε οι μισοί και πραγματικά το "είδος" σας παρακμάζει.
    Εδώ όλοι λέμε το παράπονό μας, τους φόβους μας, τους προβληματισμούς μας πολύ απλά διότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω έχουν γίνει σκαρτοι ή προσπαθούν να ζήσουν μέσα από τις ζωές των άλλων επειδή οι δικές τους είναι μιζερες.
    Όπως και να έχει το θέμα όλοι όσοι γράφουν εδώ χρειάζονται υποστήριξη, όχι όμως με τη μορφή κριτικής . Και ειδικά όταν είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που ξέρει πια τι θέλει και τα έχει βρει με τον εαυτό του, θεωρώ πως οι κριτικές δεν έχουν θέση στη ζωή του, αυτό είναι ασχολία άλλων, αυτών που ακόμα παλεύουν μέσα τους.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Τziovani, αυτό που έχω να πω διαβάζοντας τα posts σου είναι το εξής: αν πραγματικά κάνεις αυτά που λες όσον αφορά τη συμπεριφορά σου απέναντι στις γυναίκες /γυναίκα σου, σου βγάζω το καπέλο γιατί ξέρεις να συμπεριφερθεις σε μια γυναίκα Φαντάζομαι ότι θα στο λένε κι εκείνες /η και δε θα έχουν /ει κάποιο παράπονο από σένα.
    Δυστυχώς όμως δεν είναι όλοι έτσι, βασικά ούτε οι μισοί και πραγματικά το "είδος" σας παρακμάζει.
    Εδώ όλοι λέμε το παράπονό μας, τους φόβους μας, τους προβληματισμούς μας πολύ απλά διότι οι περισσότεροι άνθρωποι εκεί έξω έχουν γίνει σκαρτοι ή προσπαθούν να ζήσουν μέσα από τις ζωές των άλλων επειδή οι δικές τους είναι μιζερες.
    Όπως και να έχει το θέμα όλοι όσοι γράφουν εδώ χρειάζονται υποστήριξη, όχι όμως με τη μορφή κριτικής . Και ειδικά όταν είσαι ένας ολοκληρωμένος άνθρωπος που ξέρει πια τι θέλει και τα έχει βρει με τον εαυτό του, θεωρώ πως οι κριτικές δεν έχουν θέση στη ζωή του, αυτό είναι ασχολία άλλων, αυτών που ακόμα παλεύουν μέσα τους.
    Αυτά που γράφω εδώ μέσα για την συμπεριφορά μου στις γυναίκες , είναι το λιγότερα κ δεν μιλάω μόνο για σχέσεις ερωτικές , ακόμα κ φιλικές με κοπέλες η' συναδέλφους. Από δουλειές που έχω φύγει κ είχα γυναίκες συναδέλφους συζήταγαμε χειρότερα τα γκομενικα-συζυγικα τους από ότι γράφω εδώ μέσα και ας μην γίνομαι αρεστός σε κανέναν εδώ μέσα . Όποιος πιάνει το νόημα μπορεί να μεταμορφωθεί και να φτιάξει την ζωή του ....αν σέβεσαι τον εαυτό σου κ την σχέση σου θα συμπεριφερθείς τα μέγιστα χωρίς να σε νοιάζει χρήμα κ χρόνος καθώς όλο αυτό το χρήμα κ χρόνος είναι επιλογή . Στις γυναίκες οποίες κ εάν είναι είτε όμορφες , γλυκές , κλπ έχεις καθήκον να φέρεσαι όπως αρμόζει .

Senior Member
    καλα ναι σαφως , φυσικα και δεν ξερω τι μου γινεται γιατι πολυ απλα δεν ακολουθω αυτους τους τροπους ζωης , της κλαψας , της αμετροεπειας , και φυσικα το πιο ωραιο που ακουω αυτες τι μερες απο τις πσυχολογκες της τιβι για να βγαλουν λαδι την καλη μανουλα που ο αλλος βιαζε τα παιδια και η αλλη εκανε την ΠΑΠΙΑ τοσα χρονια ...επειδη την <<χειραγωγγουσε >> λεει και της ασκουσε πσυχολογκικη μπια (απο το βια ) η΄ την αλλη την τηλεποπ αστερα απο την αμαλιαδα με τα 5 παιδια ...βιντεακια στο τικ τοκ . λευκους γαμους , λεφτα , επιδοματα ...και φυσικα πασαρελα στα καναλια οι σουπερ ουαου πσυχολογκες ....
    το οτι εσυ πουλας ενα παραμυθακι πσυχολογκικης φυσεως και προσεγγισης δεν σημαινει τπτ απο τα να χαιδευεις αυτακια καθως τα γεγονοτα ειναι ΑΠΤΑ !
    ....ι
    το λεει η ιδια ξεκαθαρα οτι την εξαναγκαζε να ασελγει και να δεχεται καταστασεις
    «Με ανάγκαζε να ασελγήσω στον γιο μας όταν ήταν 6 ετών»

Η γυναίκα, στην κατάθεσή της, τμήματα της οποίας δημοσίευσε το Mega, λέει μεταξύ άλλων: «Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά εις βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών».
    «Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω. Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο τον γιο μας. Μου ζητούσε, δηλαδή, να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη».
    Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα του αστυνομικού, δεν είχε περιθώρια επιλογής. Εξηγεί στην κατάθεσή της ότι «με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια εις βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω».

υπαρχουν ολα αυτα στην καταθεση της και αυτη η μανουλα , με την καλυψη των πσυχολογκων ειναι ακομα εξω
    εκανε μηνυση και στον γιο της 14 χρονων
    το οτι εισαι φεμιναστικο παλαιοληθικο συντηρητικο ακαουντ δεν αφερει απο κανεναν την σκεψη να κρινει .
    επισης υπαρχουν πσυχολογοι που την καλυπτουν σε πρωτη φαση ...οπως την αμαλιαδεα στην αρχη ξεπλυματακι ....

οποτε θες σου στελνω τα λινκ ..με το βραστο βατραχο ..που ελεγε μια για παραδειγμα ...βρηκαν τωρα την χειραγωγιγηση για να καλυψουν . αλλα σιγα σιγα θα μπει και αυτη μεσα .
    ειναι αυτουργος και αυτη !
    μην μιλησουμε για ψευδης γνωματευσης ψυχιατρικων νοσηματων να βγαλουν λαδι τους πελατες τους τα δικαστηρια ....δεν μιλαει κανεις για τις πσυχολογκες αυτες ...το ριξαμε στο πσυχολογκικο προφιλ τωρα
    αλλο να πασχεις ψυχιατρικα με χρονια νοσηματα να σε παρακολουθει ψυχιατρος ( γιατρος δλδ ) και αλλο οι καφετζουδες της παντειου

και επειδη μας το παιζεις αγια γραφη εδω μεσα ...δες και τα ψυχομετρικα τεστ της γαδα ...γελοιοι ηθικοι αυτουργοι
    λες κ γ ζωδια ? για πες , θα φαω σημερα το μεσημερι μακαρονια με σαλτσα η΄με κιμα ? τι λεει το ζωδιο μου ....
    παπαντζες, ψεματα και διαστρεβλωσεις, απο το ακαουν τζοβανης, μεχρι να σβησει ο ηλιος..
    οχι μονο δεν ξερεις τι σου γινεται, αλλα το αποδεικνυεις με καθε σουμνμ, το εχουν καταλαβει οι νοημονες εδω μεσα κι εσυ εξακολουθεις να παινευεσαι μονος σου για το ποσο γαματος και ποσο αντρας, εισαι.. προφανως εχεις φαει πολλη αμφισβητηση για τον ανδρισμο σου για να φας τετοιο κολλημα στα 50 σου..

επειδη εσυ δεν μπορεις να διαχειριστεις ουτε την σκεψη σου φταιω εγω;;;

μας λες την μεγαλοπαπαντζα οτι την αστυνομικινα την ξεπλενουν οι ψυχολογοι, σου απανταω οτι καμια ψυχολογα δεν την ξεπλυνε κι εσυ απαντας σαν αποδειξη οτι η ιδια κατεθεσε οτι ασελγουσε στα παιδια, ταχα χειραγωγουμενη απο τον ανδρα της, κλπ κλπ.
    ρε ουφο, το οτι μονη της δικαιολογει τονε αυτο της, ειναι αποδειξη οτι την ξεπλυνε καμια ψυχολογα;;;

κατ αρχας δεν μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση με τπτ. μολις αποδειχθει το οτι λες μονιμως παπαριες, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΕΣ και σαχλαμαρες, φασκεις κι αντιφασκεις οπως ειπε κι η ανεμωνη, υποστηριζεις μια το ενα και μια το αντιθετο του , πετιεσαι σε αλλο ασχετο θεμα, και ξεκινας κι εκει τις ασυναρτησιες... τρικυμια εν κρανιω...

επειδη δεν εχεις επιχειρηματα για ολες τις βλακειες που λες, αναφερεις θεματα που ποτε δεν συζητηθηκαν και τα χρεωνεις ΣΕ ΜΕΝΑ!!!! πας καλα ρε ανθρωπε;
    μην απαντας, ρητορικη η ερωτηση..

ποτε υποστηριξα εγω τα ψυχολογικα τεστ και τις ψυχολογικες γνωματευσεις, τις διαδικασιες εγκρισης των οργανων της αστυνομιας;;;;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ειδες καπου τετοιο πραγμα; για βρες το και δειξτο μας, γιατι αλλιως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ... καθεσαι και πετας κουτσουλιες σαν κοτα (που εισαι) γιατι εχεις πιαστει για χιλιοστη φορα να λες σαχλαμαρες και ασυναρτησιες και γελαει ο κοσμος...

ποτε υποστηριξα εγω συλληβδην το συνολο των ψυχολογων, ειτε σαν ηθικους, ειτε σαν αποτελεσματικους στην δουλεια τους;;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ισα ισα εχω επανειλλημενα πει, οτι υπαρχουν ανισορροποι ψυχολογοι (εγω εχω γνωρισει), οπως υπαρχουν ανισορροποι σε πολλους κλαδους κι οτι αν εμπιστευθεις καποιον θα πρεπει να ελεγξεις τις σπουδες του, να ελεγξεις την συμπεριφορα του, τα μυαλα του , αλλα και το αν σου ταιριαζει..
    ποτε υποστηριξα εγω, οτι ακολουθουνται σωστες διαδικασιες στην αποκαλυψη εγκληματων;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ!
    επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σχεδον ποτε, επειχειρεις να χρεωσεις σε οσους δειχνουν εδω μεσα την ανεπαρκεια σου, ασχετα πραγματα που ποτε δεν εχουν ειπωθει.

σου χω νεα.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΚΟΤΕΣ. ουτε οι γυναικες ουτε οι ΑΝΔΡΕΣ.
    αρα τι εισαι;;;; ΔΙΚΟ ΣΑΣ!!!

Senior Member
    Οι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη να πουν τι είναι, όσοι το φωνάζουν κάτι έχουν να κρύψουν. Ακόμα και όταν κοροϊδεύουν άτομα του ίδιου φύλου πως δεν συμπεριφέρονται σωστά πάλι φοβούνται μήπως κατά βάθος τους αρέσει και ζηλεύουν όσους έχουν το θάρρος να ζούν ελεύθεροι.
    Τα παιδιά κάποιος τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Είναι μικρά και πέρασαν πολλά χρόνια με τους γονείς δεν ήξεραν ποια είναι η σωστή συμπεριφορά πατέρα, μητέρας, αδερφού και σίγουρα τους έλεγαν τι να πουν και τι από όσα έκαναν να μην το αποκαλύψουν σε κανέναν.

Senior Member
    παπαντζες, ψεματα και διαστρεβλωσεις, απο το ακαουν τζοβανης, μεχρι να σβησει ο ηλιος..
    οχι μονο δεν ξερεις τι σου γινεται, αλλα το αποδεικνυεις με καθε σουμνμ, το εχουν καταλαβει οι νοημονες εδω μεσα κι εσυ εξακολουθεις να παινευεσαι μονος σου για το ποσο γαματος και ποσο αντρας, εισαι.. προφανως εχεις φαει πολλη αμφισβητηση για τον ανδρισμο σου για να φας τετοιο κολλημα στα 50 σου..

μας λες την μεγαλοπαπαντζα οτι την αστυνομικινα την ξεπλενουν οι ψυχολογοι, σου απανταω οτι καμια ψυχολογα δεν την ξεπλυνε κι εσυ απαντας σαν αποδειξη οτι η ιδια κατεθεσε οτι ασελγουσε στα παιδια, ταχα χειραγωγουμενη απο τον ανδρα της, κλπ κλπ.
    ρε ουφο, το οτι μονη της δικαιολογει τονε αυτο της, ειναι αποδειξη οτι την ξεπλυνε καμια ψυχολογα;;;

κατ αρχας δεν μπορεις να σταθεις σε μια συζητηση με τπτ. μολις αποδειχθει το οτι λες μονιμως παπαριες, ΑΜΕΤΡΟΕΠΕΙΕΣ και σαχλαμαρες, φασκεις κι αντιφασκεις οπως ειπε κι η ανεμωνη, υποστηριζεις μια το ενα και μια το αντιθετο του , πετιεσαι σε αλλο ασχετο θεμα, και ξεκινας κι εκει τις ασυναρτησιες... τρικυμια εν κρανιω...

επειδη δεν εχεις επιχειρηματα για ολες τις βλακειες που λες, αναφερεις θεματα που ποτε δεν συζητηθηκαν και τα χρεωνεις ΣΕ ΜΕΝΑ!!!! πας καλα ρε ανθρωπε;

ποτε υποστηριξα εγω τα ψυχολογικα τεστ και τις ψυχολογικες γνωματευσεις, τις διαδικασιες εγκρισης των οργανων της αστυνομιας;;;;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ειδες καπου τετοιο πραγμα; για βρες το και δειξτο μας, γιατι αλλιως ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΔΡΑΣ... καθεσαι και πετας κουτσουλιες σαν κοτα (που εισαι) γιατι εχεις πιαστει για χιλιοστη φορα να λες σαχλαμαρες και ασυναρτησιες και γελαει ο κοσμος...

ποτε υποστηριξα εγω συλληβδην το συνολο των ψυχολογων, ειτε σαν ηθικους, ειτε σαν αποτελεσματικους στην δουλεια τους;;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ. ισα ισα εχω επανειλλημενα πει, οτι υπαρχουν ανισορροποι ψυχολογοι (εγω εχω γνωρισει), οπως υπαρχουν ανισορροποι σε πολλους κλαδους κι οτι αν εμπιστευθεις καποιον θα πρεπει να ελεγξεις τις σπουδες του, να ελεγξεις την συμπεριφορα του, τα μυαλα του , αλλα και το αν σου ταιριαζει..
    ποτε υποστηριξα εγω, οτι ακολουθουνται σωστες διαδικασιες στην αποκαλυψη εγκληματων;;;;;;
    να σου πω εγω. ΠΟΤΕ!
    επειδη δεν εχεις επιχειρηματα σχεδον ποτε, επειχειρεις να χρεωσεις σε οσους δειχνουν εδω μεσα την ανεπαρκεια σου, ασχετα πραγματα που ποτε δεν εχουν ειπωθει.

σου χω νεα.
    Το ότι σου χαλάω τα αφηγήματα στα θέματα κ τις ιστοριουλες που μας τσαμπούνας εδώ μέσα δείχνει τον σκοταδισμό που ασπάζεσαι . Κ φυσικά πολλά ακαουντ έχουν παραδεχθεί ότι έστω κ κυνικά - αιρετικά έχω δίκιο . Άλλωστε κ εσύ η ίδια το έχεις παραδεχθεί . Τα άλλα που γράφεις τα μειωτικά για το ακαουντ μου που νομίζεις ότι μιλάς σε κανένα χειραγωγημενο - χειραφετημένο - ευνουχισμενο αγοράκι περνάνε ντουκου . Επειδή λοιπόν είμαι στον Αφρό και ασχολούμαι με σοβαρότερα θέματα και ζητήματα νομίζεις ότι οι αποψουλες της εμμηνόπαυσης θα με χαλιναγωγήσουν .
    Τα υπόλοιπα για τις πσυχοντεραπειες και πσυχολογκες που γράφεις ενοχικά και απολογητικά να δικαιολογήσεις την υπέρμετρη χαζομάρα σου και την ανεπάρκεια σου φυσικά με κάνει ""χαζούλη"" και ότι δεν μπορώ να συζητήσω μαζί σου . Εννοείται ότι συμβαίνει αυτό γιατί τα μεγάλα μυαλά τα θεωρεί η μάζα ""βλαμμενους"" απόλυτα λογικο όταν κολυμπάς κάθε μέρα στον ωκεανό της βλακείας σου .
    Σε αφηνω στην μετριότητα και όσοι ανήκουμε στην πεφωτισμένη πλευρά του εγκεφάλου ( καθώς τον έχουμε αναπτύξει να μην δέχεται την βλακεία του καθενός ως ερέθισμα ) συνεχίζουμε και αναπτύσσουμε τον εγκέφαλο μας δίνοντας του οξυγόνο .
    Υγ. Βάλε υποψήφια να πάρεις κανένα ψήφο ....πρόεδρε της απανταχού μετριότητας και του γαλακτομπούρεκου ...

Senior Member

να σου πω εγω. ΠΟΤΕ!

σου χω νεα.

σου κανω κοπυ κ το συνδρομο του ΒΡΑΣΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ που ανεφεραν να ξεπλυνουν την μανουλα .....
    Πώς συνδέεται το σύνδρομο του βραστού βατράχου με τη συναισθηματική κόπωση των ανθρώπων;
    Ο Olivier Clerc, Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος, εισήγαγε την έννοια του «συνδρόμου του βραστού βατράχου», με μια ιστορία βασισμένη στη βιολογία. Αν τοποθετούσε κάποιος έναν βάτραχο μέσα σε καυτό νερό, ο τελευταίος θα καταλάβαινε την απότομη αλλαγή του περιβάλλοντος και θα πηδούσε έξω από αυτό για να σωθεί. Αντιθέτως, βάζοντάς τον σε ένα σταδιακά θερμαινόμενο νερό, 0,02 βαθμούς κελσίου ανά λεπτό, ο βάτραχος θα προσαρμοζόταν στη συνθήκη αυτή για να επιβιώσει, αλλά χωρίς να το περίμενε σιγά σιγά θα γινόταν βραστός.Το ερώτημα που δημιουργείται, όμως, είναι το εξής: «Tί σκότωσε τελικά τον βάτραχο; Το ζεστό νερό ή μήπως ο ίδιος του ο εαυτός;»

διαβασε τα παραμυθακια ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Οι άνδρες και οι γυναίκες δεν έχουν ανάγκη να πουν τι είναι, όσοι το φωνάζουν κάτι έχουν να κρύψουν. Ακόμα και όταν κοροϊδεύουν άτομα του ίδιου φύλου πως δεν συμπεριφέρονται σωστά πάλι φοβούνται μήπως κατά βάθος τους αρέσει και ζηλεύουν όσους έχουν το θάρρος να ζούν ελεύθεροι.
    Τα παιδιά κάποιος τους έχει κάνει πλύση εγκεφάλου. Είναι μικρά και πέρασαν πολλά χρόνια με τους γονείς δεν ήξεραν ποια είναι η σωστή συμπεριφορά πατέρα, μητέρας, αδερφού και σίγουρα τους έλεγαν τι να πουν και τι από όσα έκαναν να μην το αποκαλύψουν σε κανέναν.

τωρα κοροδευομαστε γενικα .....αυτα πηγαιναν σχολειο , ειχαν παρτιδες , ειχαν συναναστροφες....φυσικα ΟΛΟΙ δασκαλοι και καθηγητες κανανε το κοροιδο , δλδ την ΤΟΥΜΠΕΚΑ .
    οπως εχω αναφερει στο θεμα ...ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ , γενικα και ειδικα ....βολεματακι να μην παρω διαζυγιο , βολεματακι αμα δω κατι στην δουλεια , βολεματακι στα σχολεια , κλπ ......Β Ο Λ Ε Μ Α , μισθουλακος καθε 15νθημερο και ολη μερα στο τικ τοκ ....

Senior Member
    Καλά το οτι μας βάζεις στο ίδιο καζάνι με τους γονείς που βίαζαν τα παιδιά τους με την απλά λέξη βολεματάκι με ξεπερνάει!!! δεν μπορώ και δε θέλω να διαχειριστώ την διαστρεβλωμένη απλούστευση που κάνει το μυαλό σου....

Senior Member
    Και παραθέτω ένα κείμενο του Έρμαν Έσσε σχετικά με την κριτική 'έχει ενδιαφέρων η άποψη του.

ο να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές, είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου”

ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ

Το να κρίνουμε τον άλλον, ειδικά χωρίς να γνωρίζουμε ποιες εμπειρίες και ποια βιώματα τον έφεραν εδώ, είναι από μεριάς μας τουλάχιστον ανασφαλές.

Δείχνει άνθρωπο που βλέπει τον κόσμο εγωκεντρικά, και υποτιμά την αξία και τις προσπάθειες των συναθρώπων του!

Δείχνει άνθρωπο που αγνοεί πως υπάρχουν επιθυμίες, κοσμοθεωρίες και βιώματα διαφορετικά από τα δικά του!

Οι άνθρωποι, συνήθως κρίνουν τις επιλογές των άλλων, οι οποίες διαφέρουν από τις δικές τους, γιατί θέλουν να “υπενθυμίσουν” και να αποδείξουν στον εαυτό τους, πως τα πάνε καλά στη ζωή τους.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν αντέχουν να δουν κατάματα τα δικά τους “στραβοπατήματα”, γιατί, οι άνθρωποι που είναι σκληροί με τους άλλους, είναι ακόμα πιο σκληροί με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι υπερβοκλικά επικριτικοί άνθρωποι, μέσω της κριτικής των άλλων, στην ουσία επικυρώνουν την αρνητική αντίληψη που έχουν για τον εαυτό τους.
    Το παροδικό αίσθημα ανωτερότητας που πιθανόν να αισθάνεται ένας άνθρωπος που κρίνει έναν άλλο, είναι ουσιαστικά, μια ανάγκη που παρουσιάζεται μόνο σε εκείνους που πραγματικά δεν είναι ικανοποιημένοι από τη δική τους ζωή.

Δεν έχουν αποδεχτεί τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν ανάγκη να συγκριθούν με τους άλλους για να νιώσουν δυνατοί και άξιοι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Και παραθέτω ένα κείμενο του Έρμαν Έσσε σχετικά με την κριτική 'έχει ενδιαφέρων η άποψη του.

ο να κάνεις τον δικαστή σε ξένες ζωές, είναι η τέλεια δικαιολογία, για να μην αναλύεις τη δική σου”

ΕΡΜΑΝ ΕΣΣΕ

Το να κρίνουμε τον άλλον, ειδικά χωρίς να γνωρίζουμε ποιες εμπειρίες και ποια βιώματα τον έφεραν εδώ, είναι από μεριάς μας τουλάχιστον ανασφαλές.

Δείχνει άνθρωπο που βλέπει τον κόσμο εγωκεντρικά, και υποτιμά την αξία και τις προσπάθειες των συναθρώπων του!

Δείχνει άνθρωπο που αγνοεί πως υπάρχουν επιθυμίες, κοσμοθεωρίες και βιώματα διαφορετικά από τα δικά του!

Οι άνθρωποι, συνήθως κρίνουν τις επιλογές των άλλων, οι οποίες διαφέρουν από τις δικές τους, γιατί θέλουν να “υπενθυμίσουν” και να αποδείξουν στον εαυτό τους, πως τα πάνε καλά στη ζωή τους.

Στην πραγματικότητα όμως, δεν αντέχουν να δουν κατάματα τα δικά τους “στραβοπατήματα”, γιατί, οι άνθρωποι που είναι σκληροί με τους άλλους, είναι ακόμα πιο σκληροί με τον ίδιο τους τον εαυτό.

Οι υπερβοκλικά επικριτικοί άνθρωποι, μέσω της κριτικής των άλλων, στην ουσία επικυρώνουν την αρνητική αντίληψη που έχουν για τον εαυτό τους.
    Το παροδικό αίσθημα ανωτερότητας που πιθανόν να αισθάνεται ένας άνθρωπος που κρίνει έναν άλλο, είναι ουσιαστικά, μια ανάγκη που παρουσιάζεται μόνο σε εκείνους που πραγματικά δεν είναι ικανοποιημένοι από τη δική τους ζωή.

Δεν έχουν αποδεχτεί τον ίδιο τους τον εαυτό. Έχουν ανάγκη να συγκριθούν με τους άλλους για να νιώσουν δυνατοί και άξιοι.

αυτα τα τσιτατα , του δικαστη κ κριτη των ολων και φυσικα τα κοπυ πειστ διαδικτυου πολυ με εξιταρουν .
    εσυ προσωπικα κ οσοι βαζουν θεματα εδω μεσα ,ΖΗΤΟΥΝ αποψη κ γνωμη .
    οταν η αποψη κ η γνωμη δεν συναδει με την γενικη ιδεα της <<συμπαραστασης >> κ φυσικα με την τονωση και επιχειρηματολογια του ηδη συμφωνημενου συνειδησιακα αποτελεσματος , τοτε αυτος που διαφωνει γινεται αυτοματα κριτης κ δικαστης , να πεις στον ερμαν εσσε .

αρα εσυ εδω μεσα κ χιλιαδες αλλοι ψαχνουν συμφωνημενες απαντησεις η΄στην καλυτερη περιπτωση στον ακρωτηριασμο οποιασδηποτε αλλης αποψης .

βεβαια αρχικα συμφωνησες μαζι μου ( αναγνωριζοντας οτι εχω δικιο οπως και αλλοι εδω μεσα) στην ζυγαρια μεταξυ του χωρισμου και του βολεματος που παει παρεα αυτοκολλητα με τον συμβιβασμο , επιλεγεις το ΒΟΛΕΜΑ .
    συμπερασματολογικα εσυ και μπολικοι αλλοι δεν θετε αποψη και γνωμη αλλα συγκαλυψη στην ηδη πριν αναρτηση του θεματος αποτελεσματικοτητα , δλδ απλα μια ΑΥΤΟΕΚΠΛΗΡΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ .

το οτι εσυ δεν θελεις να χωρισεις απο το βολεμα για να μην διαλυσεις το πρακτικο κομματι (μισθοι , παιδια ,δικηγοροι , διατροφες κλπ ) δεν σημαινει οτι η κινηση σου αυτη ειναι η ορθη .......αρα για ποια κριση και κριτες μου γραφεις εδω μεσα ?

το να εχεις μυαλο ειναι τεχνη , το να αναγνωριζεις το μυαλο ειναι μαθηση .....

εξαλλου εμενα οποιο ετερο ημισυ ηταν στην ζωη μου υπηρχε αμοιβαια εκτιμηση και σεβασμος , συμπορευση μεσα στον χρονο της σχεσης και συλλογη στιγμων ....

αλλα εσυ και ο αντρουλης σου μετρας την σχεση με βαση τον μισθο του 15νθημερου και τα συνταξιμα χρονια να του/σου κανεις παρεα .....αυτη ειναι η δικια σου κριση και οπτικη ...αλλων ειναι αλλη ....καθε 15νθημερο ταξιδακια σουκου εσωτερικου και καθε διμηνο - τριμηνο εξωτερικου ...σαν να λεμε κκε-εσωτερικου , κκε-εξωτερικου ....για να θυμηθω τον κομμουνισμο και την αριστεριλα που πνεει εδω μεσα .....

οποτε εχω μια μιζερη ζωη και κρινω τους αλλους ....ΔΙΚΑΖΩ ..κατσε να δικασω λιγο μπουκινγκ γιατι εχει κατι airbnb στην λισσαβωνα μουρλια ..θα γραψω και μια <<κριτικη >> στο γκουγκλ γιατι ειμαι ΚΡΙΤΗΣ οπως λεει ο ΕΣΣΕ ...

Senior Member
    σου κανω κοπυ κ το συνδρομο του ΒΡΑΣΤΟΥ ΒΑΤΡΑΧΟΥ που ανεφεραν να ξεπλυνουν την μανουλα .....
    Πώς συνδέεται το σύνδρομο του βραστού βατράχου με τη συναισθηματική κόπωση των ανθρώπων;
    Ο Olivier Clerc, Γάλλος συγγραφέας και φιλόσοφος, εισήγαγε την έννοια του «συνδρόμου του βραστού βατράχου», με μια ιστορία βασισμένη στη βιολογία. Αν τοποθετούσε κάποιος έναν βάτραχο μέσα σε καυτό νερό, ο τελευταίος θα καταλάβαινε την απότομη αλλαγή του περιβάλλοντος και θα πηδούσε έξω από αυτό για να σωθεί. Αντιθέτως, βάζοντάς τον σε ένα σταδιακά θερμαινόμενο νερό, 0,02 βαθμούς κελσίου ανά λεπτό, ο βάτραχος θα προσαρμοζόταν στη συνθήκη αυτή για να επιβιώσει, αλλά χωρίς να το περίμενε σιγά σιγά θα γινόταν βραστός.Το ερώτημα που δημιουργείται, όμως, είναι το εξής: «Tί σκότωσε τελικά τον βάτραχο; Το ζεστό νερό ή μήπως ο ίδιος του ο εαυτός;»

διαβασε τα παραμυθακια ....
    συνεχιζεις τις ασυναρτησιες, οπως παντα...
    απαντας σε ενα θεμα που κανενας δεν εθεσε, γιατι κανεις δεν ξεπλενει την μανουλα και ΕΙΔΙΚΑ απο εμας..
    ειπα ποτε καπου οτι η μανουλα ειναι αθωα, ή οτι πρεπει να την αφησουν να αλωνιζει;.

δεν εχεις τπτ να πεις για τις σαχλαμαρες σου και πετας την μπαλα στην εξεδρα κανοντας κωλοτουμπα και μιλωντας για ασχετα θεματα..

τι μλκιες ειναι αυτες που παραθετεις; με ποιον διαφωνεις; με τον εαυτο σου; κανεις ουτε εδω μεσα, ουτε εξω δεν υποστηριξε ποτε την μανουλα και ο μονος λογος που ειναι εξω ειναι οτι δεν της απαγγελθηκαν ακομα κατηγοριες. ο αλλος ειναι μεσα γιατι αυτη τον κατηγγειλε. αυτη θα μπει μεσα μολις την παραπεμψουν οι αρχες, εξεταζοντας την υποθεση..

υ.γ. οταν μαθαιναμε για τον βατραχο εμεις, εσυ παρακαλουσες τουριστριες στην ακροπολη να τις πας για καφε...

Page 13 of 14 FirstFirst ... 311121314 LastLast