Results 196 to 202 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
08-12-2024, 16:05 #196
Από νομικά ζητήματα είσαι σκραπας . Λογικό αφού ασχολείσαι με πσυχοντεραπειες και διαβάζεις δελτια τύπου στο ίντερνετ...το μεγάλο πανεπιστήμιο του τικ τοκ . Δεν χρειάζεται κανένας να κάνει μήνυση , υπάρχει κ εισαγγελέας να την χώσει μέσα , βέβαια να περάσει λίγο ο καιρός να σβήσουν ίχνη να ολοκληρωθεί η συγκάλυψη ....όπως φυσικά με την άλλη στην αμαλιαδα που την τρεχουν από κανάλι σε κανάλι για ξέπλυμα με τις πσυχολογκες ( επειδή γραφεις ότι λέω άσχετα και ασυναρτητα ενώ όλα αυτά είναι άρρηκτα συνδεδεμένα γιατί απλά το γαλακτομπούρεκο που έχεις στην Κεφαλά σου έχει αντικαταστήσει τον εγκέφαλο)
Αυτά που γράφεις είναι αστεία και φαίνεται ότι δεν γνωρίζεις πράγματα και καταστάσεις πετώντας την μπάλα πέρα δώθε θέλοντας να αποσιωπησεις γεγονότα.
Όσο αφορά το θέμα η συζήτηση πήγε εκεί καθότι είναι Τρεντ αυτές τις μέρες καθώς φυσικά οι παιντοπσυχολογκες στα σχολεία έκαναν τόσα χρόνια την ΠΑΠΙΑ ...και όλο προμοταρεις την πσυχοντεραπεια ...αστεία πράγματα...
Θα σου βρω δηλώσεις πσυχολογκας που ξεπλενε την μανούλα στα κανάλια ....την καημένη την χειραγωγουσε ο αλήτης όταν την έβαζε να κάνει σεξ με το παιδί της ( αν μας λέει αλήθειες βέβαια όλο αυτό το στορυ ) ενώ ο άλλος σάπιζε τα παιδιά στο ξύλο και οι δασκαλιτσες του μισθουλακου αντί να κάνουν σωστά την δουλειά τους ...τα εβαζαν να ζωγραφίζουν να τους περάσουν οι μελανιές ...
Το ξύλο φαινεται με την πσυχοντεραπεια και την επίσκεψη σε ειδικουλη περνάει πιο εύκολα φαίνεται ...δεν πονάει λογικά .
Είχε λέει κάποιο σύνδρομο η μανούλα χειραφέτησης ...φόβου ....ρε δεν ντρέπεσαι ?
Ντροπη σου να γράφεις τέτοια πράγματα ...σου έχουν μάθει να διαβαζεις και βραστους βατραχους . Διάβασε καμία γυάλα εκεί πέρα , μαντάμ ζαιρα που θα μας κάνεις και χειραφέτηση που θα χαρακτηρίσεις την απλή λογική σε σύνδρομο ασυναρτητων . Βρήκαν όλοι και καλύπτουν δολοφονίες πίσω από πσυχολογικες εκκενώσεις . Το ξέρεις ότι άτομα διαγνωσμενα , από όλες αυτές τις αηδιες στην τιβι και στο ΝΕΤ που κυκλοφορούν έχουν ζητήματα κοινωνικοποίησης για να βγάζεις εσύ 20€ να πουλάς παραμύθια και το συναφι σου .
Τι ξέρεις εσύ από ζητήματα ψυχιατρικής και ιατρικής ? Βράσε εκεί πέρα τον βάτραχο ...πες μας κιόλας οι πσυχολογκες αν συνταγογραφουν αντιψυχωτικά ...
Το βρήκαμε τώρα όλα στην διαταραχουλα επειδή είναι μοντέρνο το πσυχοθεραπευτικο ...για ξέπλυμα ...έλα τώρα βράσε τον βάτραχο εκεί πέρα
- 08-12-2024, 21:38 #197
δεν πας καλα... πραγματικα λυπαμαι τον χρονο που χανουμε να σου απανταμε. ασυναρτησιες, παραλογισμοι και διαστρεβλωσεις..
08-12-2024, 22:31 #198
καλα ναι , απο τετοια εχουμε ακουσει .....οταν σε στριμωχνουν ξεκιναει η αμυντικη σταση ( λυπαμαι , χρονος , ασυναρτησιες , παραλογισμοι διαστρεβλωσεις )
εγω στηριζω την αποψη μου , δεν την αφηνω ερμαιο στον αλα καρτ δικαιωματισμο και την κατ επιφαση πολιτικη κορεκτιλα .
εχω ξεκαθαρη , συντονισμενη , χαλκευμενη γνωμη . αν ειναι δυνατον να ξεπλυνω την μανα τερας που κανεις δηλωσεις , φοβου στα καναλια επειδη ο αντρουλης ειχε πλατες (οπως λεει ) σε πολιτικο επιπεδο, τριχες κατσαρες . οποιος φοβαται ειναι συνενοχος , αυτο ελειπε να φοβαμαι να τολμω ! οποιος φοβαται , σπιτι του .
08-12-2024, 22:31 #199
08-12-2024, 23:12 #200
δεν δινω συνεντευξη σε πολυεθνικη να στελνω μειλ για καταταξη . οτι μπορω απο το κινητο γραφω
και αφου εισαι μπαμπινιωτικια για πες μας τι λεει ο μπαμπινος , πρεπει ενας ανδρας να βγαζει εστω για σουβλακια την γυναικα του μια φορα την βδομαδα ? να μην μιλησω για ψωνια και μπανοφι γιατι θα ειμαι εκτος πραγματικοτητας παλι και διαστρεβλωνω πραγματικοτητες , γραφω οτι να ναι και γενικα ειμαι απαραδεκτος συνομιλητης . μηπως πρεπει να τον παρεις απο το χερακι μεχρι το απεναντι σουβλατζιδικο ?
πες μας τι λεει γι αυτο ο εσσε , δεν εχεις κανενα κοπυ πειστ για αυτο ?
επειδη μας εγραψες οτι ειμαι κριτης και δικαστης ....εχεις η΄δεν εχεις συζυγο η΄μονο στα χαρτια ?
λογικες απαντησεις ψαξε και οχι πσυχοντεραπειες ...με φιλικη διαθεση στα γραφω και οχι αγρια ....
εγω ξερω χριστουγενιατικα ο κοσμος βγαινει εξω ...εχει δεν εχει πακετο ευρα ...εξαλλου εχει και κατι καφε που γινεται χαμος με 2.5 ευρω ..τα συνοικειακα και δεν βρισκεις θεση να κατσεις ...σε εμας τουλαχιστον ετσι ειναι ...απο 15 χρονων για κοφι εως συζυγους με παιδακια στα καροτσια ....
08-12-2024, 23:20 #201
08-12-2024, 23:27 #202
ναι σαφως καμμενη περιπτωση , πηρε παραπανω βραση ο βατραχος . ασε μας χρυση μου τωρα
μανταμ ζαιρα για πες , να φαω αυριο μπαμιες με κοτα η΄βατραχο βραστο σουπα ? ελα πες εσυ που τα ξερεις ολα και διαβαζεις το μελλον !
να ριξω παπρικα για νοστιμια η΄να την κανω λεμονατη ?
δωσε μας τα φωτα σου