Results 16 to 30 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
24-11-2024, 15:52 #16
Τι έχεις πάθει? Τις προάλλες είπες στον άλλον ότι δεν πειράζει που βάρεσε την γυναίκα του μια φορά. Ότι οι γυναίκες γενικα προκαλούν. Και στο καφέ είπες με μεγάλη ευκολία ότι μια γυναίκα είναι υποχρεωμένη να κάθεται στον άντρα της ακόμη και αν δεν το θέλει.
Μια γυναίκα 40 χρόνων έχει την τέλεια ηλικία για να ξαναφτιάξει τη ζωή της ε αν το γουστάρει. Τα παιδιά θέλουν δύο γονείς ευτυχισμένους και ας μην είναι μαζί, μπορούν να συνεργαστούν άψογα για να τους δώσουν ό,τι χρειάζονται. Επειδή όλα τα καταλαβαίνουν, όλα τα νιώθουν.
Ισως χρειάζεται να δεις και εσύ ένα ψυχολόγο να συζητήσεις το θέμα σου, που μειώνεις με κάθε ευκαιρία τις γυναίκες, που είσαι υπέρ της βίας (σωματική, σεξουαλικη) και που δεν μπορείς να χωνέψεις το "ΟΧΙ" μιας γυναίκας!!!!!!
- 24-11-2024, 17:01 #17
καιρο τωρα αναρωτιεμαι αν αυτο το πραμα ειναι αληθινο μελος η τρολαρει...
επιτελους καποιος το ειπε. βαριεμαι και να τον κοιταω, οχι να απαντησω αναλυτικα.
τζαμπα χωρο πιανεις, να ξερεις...
24-11-2024, 19:29 #18
Δεν είμαι υπέρ της βίας. Είπα πως για να γίνει βίαιος κάποιος δεν ξυπνάει μια μέρα και λέει τι να κάνω σήμερα για να περάσει η ώρα. Η κάθε γυναίκα επιλέγει τον άνθρωπο της αν έχει πρόβλημα για να αποφύγει τα χειρότερα πρέπει να φεύγει. Προκαλεί την τύχη της μένοντας δίπλα του προσπαθώντας με γυναικεία κόλπα να τον αλλάξει ή είναι χαζή αν πιστεύει πως δεν θα το ξανακάνει. Είναι τόσο απλό το θέμα. Υποχρεωμένη ως σύζυγος έγραψα αν δεν τον γουστάρει να χωρίσει να φύγει και να κάνει την ζωή που ονειρεύεται,εσύ γιατί θεωρείς φυσιολογικό να μην κάνει ποτέ σεξ με τον άνθρωπο που έχει σχέση. Το σωστό είναι να χωρίζει ο άνδρας όταν η γυναίκα δεν εκπληρώνει τα συζυγικά της καθήκοντα.
Στο γενικά οι γυναίκες πάει γιατί έτσι συμβαίνει στα περισσότερα περιστατικά δεν είναι ο κανόνας υπάρχουν και εξαιρέσεις, μόνο που η νομοθεσία είναι με το μέρος τον γυναικών, αρκεί μια ψεύτικη καταγγελία για να διώξουν τον άνδρα από δίπλα τους και να τον απομακρύνουν από τα παιδιά του παίρνοντας και την μισή περιουσία του και μέρος από τον μισθό.
Μόνο οι μισανδρες λεσβίες κατηγορούν τους άνδρες, και δεν αντιλαμβάνονται πως όταν απειλούν λεκτικά τον σύντροφο τους μπορεί να τον εξοργίζουν και να συμπεριφερθεί παράλογα, εν βρασμό θα τον αθωώσουν και στα δικαστήρια και εσύ λες να μην συγχωρέσει κάποιος τον φίλο του ? Δηλαδή είναι το ίδιο οποίος χτυπάει καθημερινά με έναν που θα γίνει κάτι άσχημο μια φορά και θα τον κατηγορίσει η γυναίκα του με σκοπό να τον χωρίσει?
24-11-2024, 19:45 #19
Ένα από τα πολλα που έγραψες. Χωρίς να ξέρεις τι έγινε αμέσως έβγαλες μια γυναίκα ψεύτρα που είπε ότι ο άντρας της την βαράει και ότι μια υπάλληλος είπε ότι την βίασε (ή την παρενεχολησε - δεν μας είπε) από εκδίκηση.
"Μια φορά δεν πειράζει μωρέ να την βαρέσει, οι πολλές φορές είναι το πρόβλημα".
Το σχόλιο σου στο καφέ το έχει διαγράψει η διαχείριση. Θυμάσαι τι έλεγες? Ότι η γυναίκα πρέπει να κάθεται στον άντρα της ακόμη και όταν δεν το θέλει επειδή είναι" καθήκον " της.
Ακόμη και σε αυτό το θέμα, έβγαλες μια γυναίκα άχρηστη ως μάνα επειδή δεν είναι ευτυχισμένη στο γάμο της και σκέφτεται να φύγει.. Να χωρίσει!!! Από τον άντρα της!!! Όχι από τα παιδιά της!!
Οι γυναίκες δεν είναι κτημα κανενός!
24-11-2024, 19:59 #20
Σε θεωρώ πραγματικά επικίνδυνο εδώ μέσα για πολλά άτομα, ευτυχώς εγώ δεν είμαι πλέον συναισθηματικά ευάλωτη, για κανέναν να κανέναν λόγο δεν αφήνει μια μητέρα τα παιδιά τής, δεν μπορώ να υπαρξω χώρις αυτά, είπα ότι είναι καλός πατέρας αλλά αν φύγω μια μέρα από το σπίτι τότε θα διαλυθεί, εάν πρέπει να μοιράσουμε τη πίτα των ευθυνών στις υποχρεώσεις σπιτιού παιδιά εγώ έχω το 75% τουλάχιστον.επισης λενθεμενα υπεθεσες ότι είμαι καμία νοικοκυρά κολλημένη στο σπίτι, έχω δουλειά,καλή μόρφωση, οικονομική ανεξαρτησία, φίλες, χόμπι και φυσικά βγαίνω έξω ( τα παιδιά θα μεγάλωναν σε 4 τοιχους εάν το άφηνα σε αυτό να)... αυτό που δεν έχω είναι μια ΣΧΈΣΗ, δε νομίζω ότι είναι έγκλημα για να θεωρούνται επικίνδυνη, αναρωτήθηκαν εάν είναι εφικτό με τόσα στη πλάτη μου και με άλλον άντρα διότι ΠΡΩΤΑ έκανα ότι περνάει απο το χέρι μου για να το σώσω. Δε χρειάζεται να απαντήσεις προφανώς έχεις αποθημενα.
24-11-2024, 21:08 #21
Ο πατέρας γιατί να τα στερηθεί για να φτιάξεις νέα σχέση εσύ?
Πάντως έτσι που έγραψες το θέμα σου ήταν σαν να είχε πεθάνει ο πατέρας των παιδιών και μετά συμπληρωσες πως υπάρχει έλλειψη επικοινωνίας. Τώρα λες πως δεν μοιράζεστε τις δουλειές του σπιτιού 50-50.
Δεν έχω αποθημενα απλά ξέρω πως όλες οι γυναίκες κουβαλάνε τα δικά σου μυαλά.
Δεν σε ξέρω για να σε κατηγορήσω ως γυναίκα η μητέρα αλλά να ξέρεις πως δεν θα βρεις άνδρα όπως τον ονειρεύεσαι.
Περιμένεις να σε στηρίξουν όλοι και όλες που απέτυχαν και διέλυσαν τον γάμο τους. Εγώ σου λέω πως δεν θα βρείς καλύτερο από αυτόν που έχεις συμβιβασμού και σταματά να παραμυθιαζεσαι από ρομάντζα και από όσα γράφουν οι φεμινίστριες.
24-11-2024, 21:29 #22
Έχουμε διαφορετική αντίληψη για την επιτυχία και την αποτυχία, δεν θεωρώ όσους διέλυσαν το γάμο τούς αποτυχημένους μάλιστα μερικές φορές θα θελα να έχω και τα κότσια τους που κυνήγισαν την ευτυχία τους. Και δεν είπα ποτέ ότι θα στερήσω από τα παιδιά μου τον πατέρα τους. Τότε ότι τον θεωρώ καλό πατέρα δεν σημαίνει ότι τα μοιραζόμαστε όλα 50-50, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό ούτε και έχω τέτοιες απαιτήσεις, αισθάνομαι τεράστια μοναξιά, οι άνθρωποι δεν παντρεύονται για να είναι μόνοι.
24-11-2024, 21:39 #23
απορω που καθεσαι και απαντας με επιχειρηματα σε αυτο το πραμα, που ξερναει συνεχομενα το μισογυνικο του παραληρημα σε ολα τα θεματα και εδω, ακομα τον καμαρωνουν και περιμενουν καμια αναφορα για να τον σβησουν. αλλη δουλεια δεν εχουμε, με τον 90χρονο μπαρμπα θα ασχολουμαστε...
24-11-2024, 21:42 #24
αναφορικα με το θεμα σου.
σιγουρα τουε χεις συζητησει τα παραπονα σου.
1. τι σου απανταει;
2. εκεινος δεν εχει κανενα παραπονο; ολα καλα; ειναι ευτυχισμενος; εργαζεται;
24-11-2024, 21:54 #25
Ναι και μια και δυο και τρεις τα έχουμε πει... εργάζεται απογευματινό ωράριο, όταν είναι σπίτι είναι στο λάπτοπ με βιντεοπαιχνίδια, ή βλέπει κάνα χαζό σήριαλ, Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρι επίσκεψη στη μάνα του πάντα, είναι μόνιμα κουρασμένος, χωρίς δίψα για ζωή, εκδρομές,κτλ, είναι εκπαιδευτικός σε εσπερινό οπότε κάνει παρέα μόνο στα πλαίσια της δουλειάς του και μόνο στο χώρο της δουλειάς του από όσο ξέρω, άμα θα πάμε καμία βόλτα Κυριακή με τα παιδιά θα πρέπει να το προτείνω εγώ και κάνει σαν να τον σέρνουμε στα κάτεργα, καλά δε το συζητώ να κάνουμε κάτι σαν ζευγάρι εδώ γελάμε,δεν έχει ποτέ κανένα πλάνο και καμιά πρόταση για εμάς... Εγώ πλέον δε ζητάω γιατί αισθάνομαι πως ζητιανευω για ψίχουλα και θα ήθελα η ανάγκη για επικοινωνία να είναι αμοιβαία και όχι να αισθάνομαι ότι μου κάνουν χάρη και να είμαι μία υποχρέωση για κάποιον....
24-11-2024, 22:02 #26
24-11-2024, 22:42 #27
Ναι του έχω μιλήσει και ανοιχτά, λίγο καμιά φορά μου κάνει κανένα χατήρι λες και είμαι κανένα παιδάκι που ζητάει γλειφιτζούρι και μετά ξανά τα ίδια...σε σύμβουλο σχέσεων ούτε καν να το συζητήσει, το διαζύγιο το ανέφερα μια φορά πριν κανα 2 χρόνια έστρωσε για πολύ λίγο η κατάσταση κάπως αλλά δεν είναι και κάτι που θέλω να το λέω σαν απειλή συνέχεια απο τη στιγμή που και εγώ η ίδια δεν το έχω πάρει απόφαση ή παίρνεις μια βαθιά ανάσα και το εφαρμόζεις ή συμβιβάζεσαι, δεν το θεωρώ σωστό προσωπικά....πιστεύω οτι του έχει τελειώσει και πιστεύω οτι το μετάνιωσε που έκανε οικογένεια απλά δε ξεβολεύεται... θα πρέπει να ψάχνει να βρει σπίτι να αναλάβει πολλές παραπάνω ευθύνες με τα παιδιά , να αλλάξει σχολείο από εσπερινό σε πρωινό που είναι πολύ πιο ζόρικα και φυσικά τα οικονομικά και των δυο μας θα μειωθούν πάρα πολύ αφού θα συντηρούμε 2 σπίτια λογαριασμούς κ.τ.λ και από όλο αυτό θα χάσουμε τις αποταμιεύσεις που βάζουμε με κόπο για τα παιδιά ...εγώ τον αγάπησα πολύ βαθιά και αν μου έδειχνε λίγο οτι θέλει και αυτός θα είχα από κάπου να πιαστώ.
24-11-2024, 22:49 #28
Να ξέρεις και εκείνος το ίδιο με σένα φοβάται. Την μοναξιά. Για αυτό δεν προχωράει στο διαζύγιο. Πολλοί γάμοι έχουν «βολευτεί» λόγω συνήθειας και ακόμα και αν έχει τελειώσει και από τις 2 πλευρές δεν παίρνουν ποτέ την απόφαση του χωρισμού κυρίως επειδή βαριούνται να μπαίνουν ξανά στην διαδικασία της γνωριμίας.
24-11-2024, 23:05 #29
24-11-2024, 23:27 #30
Ίσως το ξανακάνω δε ξέρω.. δεν είναι θέμα εγωισμού αλλά έχω πέσει πολύ χαμηλά σαν γυναίκα και δε μου λείπει και τίποτα . ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και τις απαντήσεις σας.