Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 202
    Senior Member
    Αν έχει γκόμενα θα το καταλάβεις από το βρακί που φοράει!!!
    Να υποθέσω πως εσύ του δίνεις τα ρούχα του?
    Φτιάξε την ντουλάπα και βάλε πάνω πάνω ότι παλιό και κακόγουστο έχει.
    Αν αντιδράσει τότε ναι κάτι υπάρχει.
    Πρόσεξε υπάρχει μια τρελή στο φόρουμ που έχει πολλά προφίλ και απλά γράφει ότι τις κατέβει για να περάσει την ώρα της. Θέλει να σου φουσκώσει τα μυαλά.
    Από την στιγμή που είσαι ανεξάρτητη, οικονομικά, έχεις δουλειά, δραστηριότητες και φίλες γιατί δεν καλύπτεις μαζί τους το κενό με ψώνια και ταξίδια? Αν τα κάνεις μαζί του θα σου τα βγάλει από την μύτη. Βλακείες δώρα θα σου αγοράσει πεταμένα λεφτά και με το ταξίδι θα έχεις για 3 παιδιά να φτιάξεις βαλίτσες και να τους βάζεις νωρίς για ύπνο....
    Οι φίλες σου σου λένε πως έχουν τον τέλειο άνδρα που κάνει δωρα , οργανώνει ταξίδια και βγαίνουν έξω για να επικοινωνήσουν?
    Αν βρείς τέτοιον μη το σκέφτεσαι χώρισε κατευθείαν!

Banned
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Πού το βλέπεις το περίεργο ςπριν ήμασταν μόνο οι δυο μας και είχαμε όλο το χρόνο για εμάς, επίσης δύναμη αγάπη μόνο ο ένας τον άλλον, μαμά είμαι η πρώτη που στο λέω ότι στην αρχή τα ζευγάρια είναι μες στα μέλια και μετά έρχεται η θαλπωρη; τώρα έχουμε να δώσουμε πολύ αγάπη στα παιδιά μας, είναι εξουθενωτική μια μέρα με δύο μικρά παιδιά, είσαι υδρομένος κουρασμένος βρώμικος όχι καλά φαγωμένος λίγο δύσκολο να νιώθεις κάθε μέρα σεξουαλικός. Επειδή το ανέφερε κι άλλος αυτό με την γκόμενα, εάν υπάρχει είναι στο χώρο της δουλειάς του διότι τα ωράρια του είναι συγκεκριμένα και δεν ξεφεύγει από αυτά δεν μπορώ να το ξέρω. Πως να το μάθω εάν συμβαίνει; Δε μου κάνει καθόλου δώρα πότε, από όσο ακούω αυτοι που κερατώνουν κάνουνε επίσης πολλά δώρα στις γυναίκες τους.
    Τι σχέση έχουν τα δώρα με το κέρατο ? Βέβαια αν ποτέ δεν σου έχει κάνει δώρα κ αρχίζει στο ξαφνικό ...κάτι παίζει . Δώρα , εκπλήξεις, ταξίδια κάνουμε μέσα στην σχέση / γάμο . Α δεν πάμε καλά . Είσαι κ εσύ ,είναι κ ο άλλος , βρασμένα μυαλά . Έχεις γενέθλια πχ , δεν σου έχει φέρει ποτέ μια τούρτα ? Στην δουλειά σου να σου στείλει λουλούδια ? Μια άσχετη μέρα να έρθει από την δουλειά στο σπίτι κ να μην σου έχει φέρει κάτι ΑΠΛΟ μια σοκολάτα ???? Χριστούγεννα να φανταστώ σεξ με κόκκινες ζαρτιερες ούτε κατά διάνοια λογικά , ούτε mall για ψώνια
    Μήπως είσαστε κομμουνιστές ?
    Εσύ δώρα του έχεις κάνει ?

Banned
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Καθηγητά, συνέχισε να διδάσκεις.
    Έχω πετύχει κάτι τέτοιες , μόλις χτυπήσει το βιολογικό ρολόι στα 30+ αρπάζουν ότι νομίζουν είναι καλό ,κυρίως δημόσιο υπάλληλο η' κάποιον με καλή δουλειά,φοράνε ένα νυφικό και αραδιαζουν 2 παιδιά κ ξαφνικά αρχιζει κ φταίει η κοινωνία , το κράτος , ο Μητσοτάκης, επειδή νόμιζαν ότι πετύχανε την καλή ...αμ δε
    Έχει γεμίσει ο τόπος από συμβούλους γάμου που τους μαζεύουν τα λεφτά κ life coach κ μετά το ρίχνουν στον φεμινισμό , γουόκ ατζέντα κ οι κακοί άνδρες , μισογυνηδες κλπ , ενώ οι ΙΔΙΕΣ έχουν κάνει την επιλογή .
    Και το κλασικό που πάντα λένε ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ...κ αρχίζουν τις μπούρδες , με κακοποίησε λεκτικά , ενδοοικογενειακή βία κ κάτι τέτοια Κουλα ...
    Που πας χρυσή μου ? Δεν τον βλέπεις ? Αλλά το κοινωνικό στάτους

ΑΥΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, δεν φταίει η μηχανή που πέφτει , φταις εσύ που είσαι μλκς χωρίς κράνος κ πας με 100 να αισθάνεσαι τον αέρα στο μαλλί κ τρως τα μούτρα σου ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τι σχέση έχουν τα δώρα με το κέρατο ? Βέβαια αν ποτέ δεν σου έχει κάνει δώρα κ αρχίζει στο ξαφνικό ...κάτι παίζει . Δώρα , εκπλήξεις, ταξίδια κάνουμε μέσα στην σχέση / γάμο . Α δεν πάμε καλά . Είσαι κ εσύ ,είναι κ ο άλλος , βρασμένα μυαλά . Έχεις γενέθλια πχ , δεν σου έχει φέρει ποτέ μια τούρτα ? Στην δουλειά σου να σου στείλει λουλούδια ? Μια άσχετη μέρα να έρθει από την δουλειά στο σπίτι κ να μην σου έχει φέρει κάτι ΑΠΛΟ μια σοκολάτα ???? Χριστούγεννα να φανταστώ σεξ με κόκκινες ζαρτιερες ούτε κατά διάνοια λογικά , ούτε mall για ψώνια

Τζιοβάνι μου φαίνεται από το κινηματογράφο βγήκες!!! Η αλήθεια είναι ότι αυτός ηταν κομμουνιστής εγώ πάλι όχι... Εγώ αυτά τα παιχνίδια τα σεξουαλικά που λες τα έκανα κάποτε... Αλλά με τα ήρθανε οι θηλασμοί ,τα ξενύχτια με τα μωρά... μετά ο θυμός τα νεύρα που όπως λες ένα λουλούδι δε πήρα....και ένιωσα πολύ πληγωμένη σαν γυναίκα για να του κάθομαι μόνο για μπες βγες όπως είπες παραπάνω

Senior Member
    Λύσσαξες και εσύ και οι ζαρτιέρες σου.

Banned
    Τζιοβάνι μου φαίνεται από το κινηματογράφο βγήκες!!! Η αλήθεια είναι ότι αυτός ηταν κομμουνιστής εγώ πάλι όχι... Εγώ αυτά τα παιχνίδια τα σεξουαλικά που λες τα έκανα κάποτε... Αλλά με τα ήρθανε οι θηλασμοί ,τα ξενύχτια με τα μωρά... μετά ο θυμός τα νεύρα που όπως λες ένα λουλούδι δε πήρα....και ένιωσα πολύ πληγωμένη σαν γυναίκα για να του κάθομαι μόνο για μπες βγες όπως είπες παραπάνω
    Αν λες αλήθειες , τραγικός ο τύπος . Ούτε μισό λουλούδι ρε παιδί ?
    Τι να σου πω , τυφλή ήσουνα ?
    Βγάλε διαζύγιο , ζητα διατροφή και κάνε την ζωή σου .
    Απαράδεκτος .

Senior Member
    Που σε ρε Χάρβαρντ. Ωραία οπτική έχεις και είσαι και του φεμινιστικού κινήματος . Ας κάτσει λοιπόν στην ζωουλα της , εκεί κάθε μέρα τα ίδια , καναπές , σεξ κάθε Ιούλιο , Σασμο και να περιμένει την σύνταξη να πάει με τα ΚΑΠΗ για λουτροθεραπεία στην Αιδηψό . Το 95τακατο τα ίδια κάνει και μετά κλαίγεται στις ψυχολόγες του 50ρικου . Γράφει ότι το έχουν συζητήσει εδώ και κάποια χρόνια νομίζω 2 ...δλδ τι περιμένει ? Ποτε θα του κ@@λωσει ? Εδώ δεν την πάει σαν ζευγάρι ένα 3μερο να φορέσει να τα ωραία της και να ξεσκίστουν όπως είναι το φυσιολογικό και κάθεται και παίζει playstation. Έλα τώρα είσαι και προχω κομμενταρου . Θα βρεθεί κανένα ωραίο Πεος που θα την σκίζει όπως πρέπει να γίνεται και ας του φτιάχνει μετά μακαρονάδες του συζυγου . Ρε σεις που ζείτε ? Οκ έχει παιδιά , υποχρεώσεις τα συζυγικά ...αλλά υπάρχει και ζωή !!! Και μετά βγαίνετε και γκαριζεται για ενδοοικογενειακή βία ... ΒΙΑ είναι να μην έχεις ΣΕΞ ...ξεκινήστε το πλέξιμο . Και εγώ χώριζα από σχέσεις όταν τελείωνε το ερωτικό . Τι να κάνω ? Αφού δεν με κ@λωνε πλέον η οποιαδήποτε. Ας πρόσεχε . Δομικό στοιχείο το ΣΕΞ . ΟΤΑΝ έχεις γάμο/σχέση έχεις υποχρεώσεις και δικαιώματα!!!!!! Και μετά βγαίνουν προβληματικά παιδιά και σφάζονται στα τικ τοκ γιατί οι γονείς τους """αγαπήθηκαν"" κάποτε ...
    Ρε που τα πουλάτε αυτά εκεί στο ιερατείο του φεμινισμού ? Όταν η σχέση δεν υφίσταται, χωρίζεις . Αλλιως κάθεσαι για τ παιδιά και την αρρώστια μέσα στο σπίτι . Άλλοι πιο προχωρημένοι σου λένε , δεν χωρίζουμε για τα παιδιά , αλλά ο καθένας την ζωή του ....Ε τι να κάνουμε , επιλογές είναι και η σχέση και ο γάμος και το διαζύγιο ...ατομική ευθύνη . Δλδ πρέπει όλες να βάλετε ένα πανικ μπατόν επειδή οι επιλογουλες βγήκαν μάπα ? Σοβαρευτείτε επιτέλους !
    Ξέρω εσύ είσαι του συναισθήματος...αχαχαχαχαχ� �χ
    Αγαπεεεεεε μεεεεεεεεεεε
    Ούτε για ένα ποτό , φαγητό δεν την πάει .αλήθεια δώρα της κάνει ? Από σέξυ εσώρουχα μέχρι οτιδήποτε . Γλυκά ? Εκπλήξεις ? Ένα ωραίο φόρεμα , ένα καπέλο , ένα φουλαρι, κάθε μέρα δώρα ....έλεος κάπου ...λουλούδια ???
    Ε κάτσε και φάε τα παιδιά στην μάπα τότε
    ποσο βλακας εισαι...
    το αποδεικνυεις σε καθε μηνυμα.
    εγω δεν ειπα να κατσει στην ζωουλα της.
    εγω ειπα ατι οι παπαριες που λες με τα 5στερα ξενοδοχεια και τα απανωτα ταξιδια στο εξωτερικο και στα μαιαμια με σκοπο το σεξ και την καλοπεραση, ειναι ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΑ ΣΕ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΕ 2 ΜΙΚΡΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΕΞΟΔΑ.
    ΕΣΥ ΜΙΛΑς ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΖΕΥΓΑΡΙ.
    ΟΠΟΤΕ, Ή ΚΑΝΕΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥς ΖΩΗ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΤΟΛΤΣΕ ΒΙΤΑ, Ή ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑΝ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΕΙ , ΓΙΑΤΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗ ΜΕ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ 15 ΧΡΟΝΩΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
    ΓΚΕΓΚΕ;
    αιντε καθυστερημενε.

σου λεω να προσαρμοζεις αυτα που λες στην περισταση, οχι να γραφεις τις ιδιες παπαριες ειτε η αλλη ειναι 90 χρονων, ειτε 18 ειτε 40 μονη με δυο μωρα...

εγω δεν εκανα καμια προταση στο μηνυμα που εκανες σαν την μαιμου.
    σου ειπα ποια ειναι η πραγματικοτητα των γονιων με μικρα παιδια. γιατι ουτε παντρεμενος εισαι, ουτε παιδια εχεις, αλλα ουτε ξερεις με τι υποχρεωσεις και καθημερινοτητα ζουν
    διοτι εισαι μονοδιαστατος οργανοσμος και αχαμπαρος

Senior Member
    Έχω πετύχει κάτι τέτοιες , μόλις χτυπήσει το βιολογικό ρολόι στα 30+ αρπάζουν ότι νομίζουν είναι καλό ,κυρίως δημόσιο υπάλληλο η' κάποιον με καλή δουλειά,φοράνε ένα νυφικό και αραδιαζουν 2 παιδιά κ ξαφνικά αρχιζει κ φταίει η κοινωνία , το κράτος , ο Μητσοτάκης, επειδή νόμιζαν ότι πετύχανε την καλή ...αμ δε
    Έχει γεμίσει ο τόπος από συμβούλους γάμου που τους μαζεύουν τα λεφτά κ life coach κ μετά το ρίχνουν στον φεμινισμό , γουόκ ατζέντα κ οι κακοί άνδρες , μισογυνηδες κλπ , ενώ οι ΙΔΙΕΣ έχουν κάνει την επιλογή .
    Και το κλασικό που πάντα λένε ...ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ...κ αρχίζουν τις μπούρδες , με κακοποίησε λεκτικά , ενδοοικογενειακή βία κ κάτι τέτοια Κουλα ...
    Που πας χρυσή μου ? Δεν τον βλέπεις ? Αλλά το κοινωνικό στάτους

ΑΥΟΜΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ, δεν φταίει η μηχανή που πέφτει , φταις εσύ που είσαι μλκς χωρίς κράνος κ πας με 100 να αισθάνεσαι τον αέρα στο μαλλί κ τρως τα μούτρα σου ...
    Τζοβάνι όλοι αυτοί είναι άσχετοι. Γιατί δεν ανοίγεις εσύ ένα γραφείο να έρχεται εκεί ο κόσμος να διδάξεις? Εγώ πρώτος θα κανω εγγραφή. Θα σε στηρίξω στο φουλ.

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Λύσσαξες και εσύ και οι ζαρτιέρες σου.
    Στις γυναίκες κάνουν δώρα ζαρτιερες κ σέξυ εσώρουχα . Τι κακό έχει δλδ ένα ζευγάρι να ξεσκίζεται ?
    Ο σκοπός που συνάπτεις σχέσεις είναι να ξεσκίστεις , αλλιώς καλός κ καφές με τις φιλενάδες κ για τους Άνδρες η μπάλα κάθε Κυριακή .
    Αποποινικοποίηση του Σεξ κ όλα θα πάνε καλά ...
    Τι πιο φυσιολογικο να πηδιομαστε με όλο το κάμα σούτρα , εκτός αν είμαστε φεμινίστριες κ τα βλέπουμε όλα ενδοοικογενειακή βία
    Πχ πάνω στο σεξ κ χαστουκακια θα φύγουν κ ψιλοξυλο θα πέσει και σημάδια στον λαιμό θα βγουν στο ζευγάρι ...

Senior Member
    Να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις. Ναι θα κάνεις την προσπάθεια σου σαν άνθρωπος - σαν γυναίκα αλλά αν ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει, αν δεν σε διεκδικεί τι να το κάνεις? Οκ δεν θα είναι στον ίδιο βαθμό και ένταση όπως τον πρώτο καιρό αλλά όχι να φτάσεις στο σημείο να παρακαλάς για ένα χάδι.

Senior Member
    Στις γυναίκες κάνουν δώρα ζαρτιερες κ σέξυ εσώρουχα . Τι κακό έχει δλδ ένα ζευγάρι να ξεσκίζεται ?
    Ο σκοπός που συνάπτεις σχέσεις είναι να ξεσκίστεις , αλλιώς καλός κ καφές με τις φιλενάδες κ για τους Άνδρες η μπάλα κάθε Κυριακή .
    Αποποινικοποίηση του Σεξ κ όλα θα πάνε καλά ...
    Τι πιο φυσιολογικο να πηδιομαστε με όλο το κάμα σούτρα , εκτός αν είμαστε φεμινίστριες κ τα βλέπουμε όλα ενδοοικογενειακή βία
    Πχ πάνω στο σεξ κ χαστουκακια θα φύγουν κ ψιλοξυλο θα πέσει και σημάδια στον λαιμό θα βγουν στο ζευγάρι ...
    Συγγνώμη αλλά θα συμφωνήσω με την Remedy. Μετά από 20-25 χρόνια γάμου είναι αδύνατον το ζευγάρι να επιδιώκει κάθε μέρα σεξ. Πόσο μάλλον με 2 μικρά παιδιά. Υπάρχουν οι υποχρεώσεις, η δουλειά, η κούραση, η ανατροφή των παιδιών κτλ.. ακόμα και να θες να κάνεις δεν υπάρχει χρόνος. Αλλά αν είσαι και πολλά χρόνια παντρεμένος σιγά σιγά εξασθενεί το πάθος.. εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι αν ήσουν 20 χρόνια παντρεμένος θα έκανες σεξ κάθε μέρα; Και με παιδιά στην μέση; Σκέψου το πρώτα και μετά απάντησε.

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Συγγνώμη αλλά θα συμφωνήσω με την Remedy. Μετά από 20-25 χρόνια γάμου είναι αδύνατον το ζευγάρι να επιδιώκει κάθε μέρα σεξ. Πόσο μάλλον με 2 μικρά παιδιά. Υπάρχουν οι υποχρεώσεις, η δουλειά, η κούραση, η ανατροφή των παιδιών κτλ.. ακόμα και να θες να κάνεις δεν υπάρχει χρόνος. Αλλά αν είσαι και πολλά χρόνια παντρεμένος σιγά σιγά εξασθενεί το πάθος.. εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι αν ήσουν 20 χρόνια παντρεμένος θα έκανες σεξ κάθε μέρα; Και με παιδιά στην μέση; Σκέψου το πρώτα και μετά απάντησε.
    Στο remedy θα απαντήσω σε λίγο που θα ξεμεθυσει ...( Γνωστή μπεκρου κ εκπρόσωπος του φεμινιστικού κινήματος)
    Η τύπισσα γράφει ότι έχει μικρά παιδιά παντρεύτηκε στα 30+ και είναι 39 ...39 μείον 30plus κάνουν 20 -25 χρόνια δλδ δημιουργούμε μαθηματικά εδώ μέσα .
    Πάμε στα επόμενα, θεωρητικά υπάρχουν πεθερικά,αδερφές,αδέρφια ,φίλοι ,φίλες για να κρατήσουν τα παιδιά ώστε να πάει για ένα 3μερο στο Λονδίνο ( τσάμπα είναι έστω κ με βολοτεα) , βέβαια την έχει χεσμενη οπότε την έχει για μακαρόναδες κ δεν ξεκουναει , έχει βολεύτει .
    Πάμε τώρα στα άλλα , εδώ ούτε μισή σοκολάτα δεν της έχει πάει ,τι σεξ να της κάνει
    Όσο για το σεξ στον έγγαμο βίο , έχω πολλές περιπτώσεις με άγρια μαμησια ,όταν κοιμούνται τα παιδιά φυσικά έχω άλλες με κλανιδια ,τζατζίκι κ τρίψε μου την πλάτη ...ο καθένας διαλέγει τον σύντροφό του κ την ζωή του φυσικά
    Οπότε πάει απατη η μπεκρου του φόρουμ κ εσύ που συμφωνείς μαζί της ....

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Να μην συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις. Ναι θα κάνεις την προσπάθεια σου σαν άνθρωπος - σαν γυναίκα αλλά αν ο άλλος δεν είναι διατεθειμένος να προσπαθήσει, αν δεν σε διεκδικεί τι να το κάνεις? Οκ δεν θα είναι στον ίδιο βαθμό και ένταση όπως τον πρώτο καιρό αλλά όχι να φτάσεις στο σημείο να παρακαλάς για ένα χάδι.

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, Νάι τέλος με τα παρακάλια και τις προσπάθειες , θα πάω παρακάτω μόνη μου και αν πάρει έγκαιρα μπρος ας με φτάσει αλλιώς έφυγα κάτι τέτοιο σκεφτόμουν ήδη απλά δεν ήξερα πώς...Με μπριζοσατε όμως άσχημα και ήδη έκλεισα να βγω για καφέ με κάποιον, δε μπορώ να χωρίσω αμέσως, πρέπει να χωρίσω πρώτα μέσα μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Αν έχει γκόμενα θα το καταλάβεις από το βρακί που φοράει!!!
    Να υποθέσω πως εσύ του δίνεις τα ρούχα του?
    Φτιάξε την ντουλάπα και βάλε πάνω πάνω ότι παλιό και κακόγουστο έχει.
    Αν αντιδράσει τότε ναι κάτι υπάρχει.
    Πρόσεξε υπάρχει μια τρελή στο φόρουμ που έχει πολλά προφίλ και απλά γράφει ότι τις κατέβει για να περάσει την ώρα της. Θέλει να σου φουσκώσει τα μυαλά.
    Από την στιγμή που είσαι ανεξάρτητη, οικονομικά, έχεις δουλειά, δραστηριότητες και φίλες γιατί δεν καλύπτεις μαζί τους το κενό με ψώνια και ταξίδια? Αν τα κάνεις μαζί του θα σου τα βγάλει από την μύτη. Βλακείες δώρα θα σου αγοράσει πεταμένα λεφτά και με το ταξίδι θα έχεις για 3 παιδιά να φτιάξεις βαλίτσες και να τους βάζεις νωρίς για ύπνο....
    Οι φίλες σου σου λένε πως έχουν τον τέλειο άνδρα που κάνει δωρα , οργανώνει ταξίδια και βγαίνουν έξω για να επικοινωνήσουν?
    Αν βρείς τέτοιον μη το σκέφτεσαι χώρισε κατευθείαν!
    Όχι το σιδέρωμα στο σπίτι το έχει αναλάβει αυτός, οπότε δεν προσέχω τα βρακιά του αλλά θα το κοιτάξω, το κενό για το οποίο μιλάμε δεν μπορούν να σου το καλύψουνε φίλοι και φίλες όμως. Τέλος πάντων μέσα απο όλη αυτή τη κουβέντα κάπως έχω κατασταλάξει.

Senior Member
    Ευχαριστώ για τις συμβουλές, Νάι τέλος με τα παρακάλια και τις προσπάθειες , θα πάω παρακάτω μόνη μου και αν πάρει έγκαιρα μπρος ας με φτάσει αλλιώς έφυγα κάτι τέτοιο σκεφτόμουν ήδη απλά δεν ήξερα πώς...Με μπριζοσατε όμως άσχημα και ήδη έκλεισα να βγω για καφέ με κάποιον, δε μπορώ να χωρίσω αμέσως, πρέπει να χωρίσω πρώτα μέσα μου.
    Ααααα.. Τον είχες έτοιμο εσύ.. Λίγο σπρώξιμο ήθελες.

Μη κάνεις βιαστικές κινήσεις. Εμείς εδώ λέμε τα δικά μας, εσύ ξέρεις τη ζωή σου, τον άντρα σου, τις αντοχές σου.. Ό,τι είναι να κάνεις, να το κάνεις επειδή αυτό πραγματικά θες.

Page 5 of 14 FirstFirst ... 34567 ... LastLast