Results 1 to 15 of 202
Thread: Πιθανότητα Διαζύγιου
-
24-11-2024, 00:59 #1
Πιθανότητα Διαζύγιου
Στα 39 με δύο πολύ μικρά παιδιά και ελάχιστο ελεύθερο χρόνο, πόσο πιθανό είναι να ξαναφτιάξω τη ζωή μου; Η μάλλον θα πεθάνω μόνη μου; παρακαλώ για ρεαλιστικές απαντήσεις.
- 24-11-2024, 01:09 #2
Δεν μας έκανες μια πιο πλήρη περιγραφή να καταλάβουμε.. είσαι χωρισμένη; Δυστυχώς όταν τα παιδιά είναι μικρά δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Εγώ θα σου έλεγα να αφήσεις τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους και αν προκύψει κάτι προέκυψε.. προς το παρόν αφοσιωσου στην δουλειά σου, στα παιδιά σου, στα ενδιαφέροντα σου κτλ. Όταν λες «να ξανά φτιάξεις την ζωή σου» εννοείς να ξανά παντρευτείς και γενικώς να δεσμευτείς σοβαρά ή θες μια χαλαρή σχέση;
24-11-2024, 01:18 #3
Οχι δεν είμαι αλλά το σκέφτομαι συνέχεια,με το παραμικρό καυγά ...είμαι σε ένα υποφερτό γάμο που έχω τις ευκολίες σε πρακτικά θέματα, δεν εννοώ γάμο απαραίτητα αλλά μια ζωή ήμουν σχεσακιας δε θα μου αρκεί μια χαλαρή σχέση θα ήθελα ένα συνοδοιπόρο... επίσης η ιδέα της μοναξιάς με τρομοκρατεί.
24-11-2024, 01:34 #4
24-11-2024, 01:48 #5
Μάλλον δε ξεπερνά τα όρια μου γιατί τότε δε θα είχα ενδοιασμούς, δεν υπάρχει σωματική βία, υπήρξε στο παρελθόν περιστασιακά λεκτική αλλά έχω μάθει να τα κουμπιά του,ορθωνω ανάστημα αμέσως και δεν του αφήνω περιθώρια να εκτροχιαστεί, είναι και καλός μπαμπάς, απλά ξενέρωσα, έχασα τις ελπίδες μου, έκανα πολλές προσπάθειες και τώρα δε με νοιάζει...
24-11-2024, 02:22 #6
Εμ έχεις και δύο παιδιά, πες αυτό κάποιος χωρισμένος με παιδιά να το δεχτεί, αλλά ο ελάχιστος χρόνος είναι αγκάθι.
Από την αλλλη θα περάσεις την ζωή σου ενώ είσαι νέα με έναν άνθρωπο που δεν θες;; Απλά και μόνο να μην έχεις μοναξιά;
Στα παιδιά ο χωρισμός πιστεύεις θα έχει αντίκτυπο;
Έχεις να σκεφτείς πολλές παραμέτρους.
24-11-2024, 03:12 #7
24-11-2024, 09:29 #8
Καλά αυτό το έχω κάνει πολλές φορές για αυτό είπα έχω κάνει πολλές προσπάθειες ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει, και αυτό που μπορεί να φτάσει σίγουρα δεν με κάνει ευτυχισμένη. Έχω μείνει πολλές φορές μόνη, αλλά είχα και όλο το μέλλον μπροστά μου, μετά τα 40 το μέλλον λιγοστεύει χαχα...
24-11-2024, 09:32 #9
Αν υπήρχε ένα πρόγραμμα να μας δείχνει τι θα συμβεί σε κάθε μας επιλογή θα ήταν τέλειο!!!
24-11-2024, 10:01 #10
Θα ήταν όμως ανιαρό.
Από την στιγμή που αναρωτιέσαι ποσο πιθανό είναι να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, σημαίνει ότι ήδη μέσα σου ο γάμος σου έχει τελειώσει. Αν το θέμα για να προχωρήσεις παρακάτω είναι απλά η ηλικία σου, τότε αυτό δεν είναι εμπόδιο. Μια χαρά είναι. Ζυγίζεις τα υπερ και τα κατά και προχωράς (βάζοντας πάντα πάνω στη ζυγαριά τα παιδιά σου).
24-11-2024, 10:52 #11
Είναι και η ηλικία, είναι ο φόβος του άγνωστου, είναι οι ευκολίες του να μοιράζεσαι τα καθημερινά βάρη και τις δυσκολίες, είναι και το ρίσκο του "όποιος πάει για πολλά χάνει και τα λίγα"...Φυσικά τα παιδιά θα έρχονται πάντα πρώτα....μάλλον και για τους δυο μας έχει τελειώσει ο γάμος απλά αυτός αρκείτε σε μια συμβίωση χωρίς ουσιαστική επικοινωνία και συντροφικότητα.Και εγώ δεν έχω πλέον το κουράγιο και τη διάθεση να ζητάω μια έξοδο και λίγη κουβέντα που και που...
24-11-2024, 11:38 #12
Μα τα δικαιούσαι, χωρίς να τα ζητήσεις καν. Θα φτάσεις σε μια ηλικία και θα κοιτάξεις πίσω και θα δεις πόσα χρόνια πέρασαν χωρίς να είσαι ευχαριστημένη. Ούτε 40 δεν είσαι. Αν μου έλεγες ότι είσαι 100 να σου πω δεν υπάρχει λόγος να ονειρεύεσαι, να ζεις. Το θέμα των παιδιών είναι πάνω από όλα. Μπορείτε άνετα να συνεργάζεστε χωρίς να είστε πλέον παντρεμένοι. Τι πιο ωραίο να έχεις έναν άνθρωπο να πεις μια κουβέντα? Να βγεις μαζί του?
24-11-2024, 12:24 #13
Σεξ κάνετε ? Όταν λέω σεξ , πηδιεστε σαν να μην υπάρχει αύριο η' την βγάζετε με νετφλιξ ,σουβλάκια ντελιβερι άντε κ καμία πίπα ? Αν δεν κάνετε σεξ βρίσκεις έναν τύπο να σου καλύπτει το σεξουαλικό κομμάτι σε αντίστοιχη φάση με σένα ,οπότε και τον γάμο κρατάς και τα φράγκα . Που να τρέχεις τώρα διαζύγια , διατροφες , παιδοψυχολογες να σου τρώνε τα λεφτά . Έχει βέβαια κάτι ειδικές χαρτοριχτρες ψυχολόγος phd που βγάζουν τρέλα μεροκάματα από κάτι τέτοια .
Οπότε βρες εκεί πέρα έναν σε αντίστοιχη φάση και καλά πηδήματα
24-11-2024, 13:24 #14
.
Χαχα!!! να σαι καλά με έκανας και γέλασα... Είναι και αυτό ενα σενάριο ξέρω πολλούς που το κάνουν. Σεξ άμα θέλω εγώ θα παίξει.. το έκανα αρκετές φορές μήπως και καλυτερέψει και το επικοινωνιακό ζήτημα, εγώ θέλω και τον netflix και τα σουβλάκια της δε μου φτάνει μόνο το σεξ, κυρίως το να θες να κάνεις πράγματα μαζί με τόν άλλο....
24-11-2024, 15:39 #15
Αποτελείς το κλασικό παράδειγμα για να μην παντρεύονται και να μην κάνουν παιδιά οι άνδρες.
Το πρόβλημα είναι δικό σου, μια μεσήλικη γυναίκα απογοητευμένη που ζηλεύει για την ζωή που δεν έζησε.
Όπως είπες ο άνδρας σου είναι σωστός πατέρας, άφησε τα παιδιά και φύγε δεν σε χρειάζονται δεν είσαι ικανή να κρατήσεις τον γάμο σου για να μεγαλώσουν τα παιδιά του άνδρα σου ευτυχισμένα να μην ανέχονται την γκρίνια , την μιζέρια και τα αδικαιολόγητα νεύρα της μητέρας τους . Ως γυναίκα φυσικά και στα 40 εχεις κάθε δικαίωμα να αφήσεις τον σύζυγο σου ήσυχο να κοιμάται στον καναπέ χωρίς την κρεβατομουρμούρα σου.
Πριν τα διαλύσεις όλα πήγαινε σε ένα ψυχολόγο μήπως βρεις λύση στο πρόβλημα σου . Αν είναι μόνο η καθημερινή ρουτίνα και η έλλειψη επικοινωνίας δεν είναι αρκετά να αφήσεις έναν άνδρα που στα υπόλοιπα είναι αρκετά ικανοποιητικός.
Είναι σχεδόν αδύνατο να βρεις άνδρα που μετά απο χρόνια να έχει επικοινωνία με την γυναικά του , τα καθημερινά προβλήματα, η δουλειά και τα έξοδα είναι εμπόδιο και φέρνουν εντάσεις.
Πάντα αυτό συμβαίνει όλες οι γυναίκες έχουν όρεξη για βόλτες , δραστηρίοτητες , επικοινωνία αλλά ο άνδρας δεν θέλει τίποτα.
Αν είναι όπως τα γράφω αντί να ψάχνεις για νέο άνδρα , επέλεξε κάποιο χόμπι , βρες άλλες μαμάδες γενικά συνομήλικες γυναίκες είσαι μικρή για εκδρομές με το καπη. να έχεις επικοινωνία με φίλες που θα σε καταλαβαίνουν , αυτός και να κάτσει να σε ακούσει μην περιμένεις να καταλάβει ούτε φυσικά είναι σωστό να υποκρίνεται τον χαρούμενο πηγαίνοντας κάπου βόλτα μαζί σου με η χωρίς τα παιδιά!
Ίσως ζηλέψει αν τον αφήσεις μόνο του στο σπίτι και περνάς τον χρόνο σου έξω κάνοντας οτι σου αρέσει, θα σε παρακαλάει να βγαίνει μαζί σου.
Πριν τον γάμο πως ήταν? Πως φανταζόσουν οτι θα καταλήξετε μετά τα παιδιά?