Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast
Results 91 to 105 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Τα Νόμπελ τα δίνουν για την δωρεά στην ανθρωπότητα. Άρα όλα δωρεάν . Τιμώ τον όρκο μου
    Σε ποιον έδωσες τον όρκο σου?

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσυ κι ο αλλος (ονοματα δεν λεω μην μπλεξει στα καλα καθουμενα) τον δουλευετε για να γελατε κι α υτος νομιζει οτι εχει θαυμαστες ο κακομοιρης και γκαζωνει να λεει βλακειες και την πληρωνουμε εμεις να ακουμε τα σαλια του λιγουρη ολη μερα.....

Είσαι που είσαι το pet μου ,αλλά για να γίνεις το πουλεν μου , θα περάσουν πολλά εξάμηνα . Βέβαια μπορεί να μην πάρεις πτυχίο από Τζιοβάνι ποτέ ...θα πάρεις όμως βεβαίωση σπουδών ....

Senior Member
    εσυ κι ο αλλος (ονοματα δεν λεω μην μπλεξει στα καλα καθουμενα) τον δουλευετε για να γελατε κι α υτος νομιζει οτι εχει θαυμαστες ο κακομοιρης και γκαζωνει να λεει βλακειες και την πληρωνουμε εμεις να ακουμε τα σαλια του λιγουρη ολη μερα.....
    Πέρα από την πλάκα είπε καλά πράγματα σήμερα.. Παραδέξου το. Απλα τραβάει το θέμα του σεξ από τα μαλλιά.. Και τα λέει πετυχημένα χαχαχα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Σε ποιον έδωσες τον όρκο σου?
    τω αγνώστω παπατζή....

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    καλά ενα καφε με ενα τυπο από τα παλιά θα βγω τι δέκα βήματα, πήγαινα το γιο μου στην εργασιοθεραπεία τον είδα έξω όσο περίμενα μιλήσαμε λίγο και το κλείσαμε.
    κοιτα...
    υποθετικα.
    ασχετως που ο καφες ειναι με καποιον συγκεκριμενο.
    αστον αυτον. πες οτι γνωρισες "καποιον" ειτε απο τα παλια, ειτε νεο, σου φανηκε μια χαρα ανδρας, δεν σκεφτηκες κατι συγκεκριμενο τυπου "για να δουμε που θα βγει", σκεφτηκες απλα να πιειτε ΕΝΑΝ ΓΜΟΚΑΦΕ.
    και πας. και ειναι πολυ ωραιος ο καφες και βλεπεις οτι σου αρεσει σοβαρα ο τυπος.
    εμπαινες;

Banned
    μπεκρου εισαι εσυ, λουλου.
    εγω δεν πινω καν.
    εσυ ζεις στην χωρα του λιγουρη.
    σου χω νεα.
    σημερα, τα παιδια δεν τα κραταει ουτε η μανα της γυναικας, οχι τα σογια... αν ειναι να πανε να διασκεδαζουν και να καλοπερνανε. με τα χιλια ζορια αν θα τα κρατησουν κανενα απογευμα για κατι λιγο και ΑΝ ειναι σ την ιδια πολη, ΑΝ υπαρχουν καλες σχεσεις, ΑΝ η αγγαρια ειναι γιατι το ζευγαρι εχει καποια σοβαρη δουλεια και δεν γινεται αλλιως, πολλα αν.
    κανεις δεν φορτωνεται παιδια για να καλοπερναει ενα ζευγαρι σε ταξιδια. παλι στα 50ς στο χωριο σου, ζεις μπαρμπα... στην πολη το 2024 ειναι αλλιως η ζωη

αλλο το σεξ, και αλλο η ζωαρα.
    αντε να κανανε τις 10000 φορες σεξ μεταξυ τους, 11000, και κατι τρεχει στα γυφτικα.
    το να να διατηρειται ηε ρωτικη ζωη ειναι απαιτουμενο, αλλα χωρις επικοινωνια δεν λεει τπτ για ενα παντρεμενο ζευγαρι. αλλα για να ζεις την ζωαρα που ζουσες σαν ερωτευμενος χωρις παιδια, πρεπει να εισαι ο γιος της λατση.
    οι μεροκαματιαρηδες δεν μπορουν να κανουν ζωαρα και να μεγαλωνουν παιδια.
    τις βλακειες που λες, πες τες σε κανεναν που δενε χει βγει απ το σπιτι του, που μπορει και να σε πιστεψει.
    αν εχεις ζησει την ζωη, και εισαι σε ενα μετριο επιπεδο εισοδηματος, ξερεις καλα οτι θα αλλαξεις ζωη αν θελεις να κανεις παιδια χωρις να σου τρεχουν τα λεφτα απο τα μπατζακια.
    ο χρονος αγοραζεται με χρημα.
    το να μην δουλευεις 2 δουλειες ή μια εξοντωτικη και να εισαι χαλαρος με διαθεση για σεξ, αγοραζεται με χρημα.
    τα 5στερα αγοραζονται με χρημα.
    το baby sitting, επισης. ολα τα αλλα, ειναι @@ ριες σαν τις συνηθισμενες που λες παντα...
    Μάλιστα γιος του Λάτση .
    Σου έχω κ αλλά νέα επειδή είσαι μπιστημονας...δεν υπάρχει πουθενά σε κάθε 3μερο πληρότητα κάτω από 99% ...άρα όλοι εμείς οι φραγκατοι βρίσκουμε εσάς τα μπατιρια μπροστά μας κάθε 3μερο, 4μερο κλπ
    Βέβαια μπορεί να έχω πλούσιους φίλους γιατί πάνε τις γυναίκες τους για ΞΕΣΚΙΣΜΑΤΑ στα Φοντάνα Ντι Τρέβι και όχι νετφλιξ σουβλάκια κ να διαβάζουν Μπακούνιν στον καναπέ κ να φωνάζουν ζήτω ο ΤΣΕ για όλα φταίει η ακρίβεια κ το κακό σας το χαλί

Που ζεις ρε σουργελο ?

Όλα τα ριζορτ είναι φουλ
    Κάτσε εκεί στην επανάσταση κ τον Φεμινισμό....ουουουουαχαχαχ αχαχαχα

Senior Member
    Πέρα από την πλάκα είπε καλά πράγματα σήμερα.. Παραδέξου το. Απλα τραβάει το θέμα του σεξ από τα μαλλιά.. Και τα λέει πετυχημένα χαχαχα..
    οχι, δεν ισχυει. ειπε μλκιες με λιγα σωστα που τα ειπαν πολλοι τα λιγα σωστα. τα πολλα ηταν @@ριες ως συνηθως.

Banned
    τω αγνώστω παπατζή....
    Στο Μαρξ ( τον Κάρολο ) και στον φεμινισμό έχω δώσει όρκο ...
    (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
    Εχουν γίνει οι κοιλιακοί μου τούμπανο ,σήμερα δεν έχει τζυμ ,με γυμνάζει η φεμινοαναρχα στα γέλια

Banned
    οχι, δεν ισχυει. ειπε μλκιες με λιγα σωστα που τα ειπαν πολλοι τα λιγα σωστα. τα πολλα ηταν @@ριες ως συνηθως.
    Ναι φυσικά δεν ισχύει , γνωστές παπαριές δικές μου ...
    .
    Θα σου πάρω μια lacta να μην κλαίς

Σε έχω 102-0 κρατάω σκορ

Senior Member
    τζοβανη, σκασε λιγο να δω κατι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Στο Μαρξ ( τον Κάρολο ) και στον φεμινισμό έχω δώσει όρκο ...
    (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ)
    Εχουν γίνει οι κοιλιακοί μου τούμπανο ,σήμερα δεν έχει τζυμ ,με γυμνάζει η φεμινοαναρχα στα γέλια
    Αχχχ τώρα μας εξιτάρεις εμάς τα «αγαμητα» κοριτσάκια… κοιλιακούς;;; Ουαουυυυ
    Αχαχαχαχαχαχαχα

Senior Member
    κοιτα...
    υποθετικα.
    ασχετως που ο καφες ειναι με καποιον συγκεκριμενο.
    αστον αυτον. πες οτι γνωρισες "καποιον" ειτε απο τα παλια, ειτε νεο, σου φανηκε μια χαρα ανδρας, δεν σκεφτηκες κατι συγκεκριμενο τυπου "για να δουμε που θα βγει", σκεφτηκες απλα να πιειτε ΕΝΑΝ ΓΜΟΚΑΦΕ.
    και πας. και ειναι πολυ ωραιος ο καφες και βλεπεις οτι σου αρεσει σοβαρα ο τυπος.
    εμπαινες;

Δε ξέρω αν θα έμπαινα, δε νομίζω, δε το έχω φτάσει όσο εκεί, έχω καιρό που βγήκα από το παιχνίδι θέλω να δώ πως νιώθω με αυτό, πόσο μετράω μετά από τόσα χρόνια, να νιώσω λίγο ποθητή...

Banned
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    καλα ανάψατε φωτιές βλέπω, δεν υπάρχει λόγος ρε παιδιά τζιοβάνι αν και σε πολλά είσαι μέσα είσαι και πολύ απόλυτος για μια ζωή που από οτι λένε τα κορίτσια τη ξέρεις από τη παρατήρηση μόνο. Εμένα μου αρέσει πολύ το σεξ δεν είμαι καμιά ανέραστη αλλά όντως ο χρόνος αγοράζεται με χρήμα και όντως οι γιαγιάδες πλέον δε κρατάνε τα παιδιά,η οικονομική κατάσταση μας είναι μέτρια δε μας λείπει κάτι απλά πρέπει να εξασφαλίσουμε κάπως και το μέλλον των παιδιών μας. Όλοι έχετε το σκεπτικό σας ρε παιδιά ας μη βριζόμαστε....
    Μάλιστα έχω σε όλα δίκιο , αλλά όπως λένε τα ""κορίτσια"" είμαι αμπαλος κ τα βγάζω από το κεφάλι μου .
    Θα σου πω μια από τις πολλές ιστορίες μου ...όταν δεν ξεσκίζω γυναίκες που θέλουν το ξεσκισμα μου κ τις αφήνω να λύσανε στα κρύα του λουτρού , αρχίζουν τα γνωστά ...είναι gay , αμπαλος , αβγαλτος, δεν μαμαει κλπ
    Το έχω βιώσει πολλές φορές ,οπότε αστες να λένε κ κοιτα να το γλεντας ...

Senior Member
    Δέκα είναι.. Σκέψου καθαρά τι θες και μη τρέχεις. Ε αν θες να χωρίσεις να το κάνεις. Αν θες να ξαναφτιάξεις τη ζωή σου, να το κάνεις. Αλλά κάνε τα με τη "σωστή" σειρά.
    Αν ήταν απλά ενας καφες, δεν θα μας το έλεγες.
    Ποια είναι η σωστή σειρά? χωρίζω πρώτα και μετά βγαίνω στο ψάξιμο και ξανά φτιάχνω τη ζωή μου? γιατί να είναι αυτή η σωστή σειρά , αφού τα συναισθήματα μου είναι πολλά αγάπη, απογοήτευση, θυμός, προδοσία, φόβος δε ξέρω ποιο να ακούσω δεν έχω τα κότσια να δώσω τέλος.ίσως στη πορεία τα ξεδιαλύνω

Banned
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Αχχχ τώρα μας εξιτάρεις εμάς τα «αγαμητα» κοριτσάκια… κοιλιακούς;;; Ουαουυυυ
    Αχαχαχαχαχαχαχα
    Και ποιος σου είπε ότι τους γυμνάζω για τα ""κοριτσάκια " .
    Κάνω φωτογραφήσεις σε Ανδρικά ρούχα ενίοτε οπότε το σώμα πρέπει να είναι συμμετρικό .
    Είτε σε κουστούμι , σε μαγιω , σε πουκάμισα κλπ

Page 7 of 14 FirstFirst ... 56789 ... LastLast