Πιθανότητα Διαζύγιου - Page 12
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast
Results 166 to 180 of 202
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Ανεμώνη, δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά δυστυχώς η αλήθεια είναι ότι αυτό που βιώνεις με τον άντρα σου το βιώνουν το 90% των γυναικών. Το βλέπω σε μένα, στις φίλες μου και τώρα στο forum. Έτσι είναι η φύση των ανδρών προφανώς·στην αρχή είναι μέσα στα μέλια και θέλουν να περνούν χρόνο με το ταίρι τους και μετά μόλις το σιγουρέψουν, μας γράφουν. Ούτε τρυφερότητα, ούτε ενδιαφέρον, ούτε τίποτα. Όλο κουρασμένοι, χωρίς διάθεση είναι, μιζέρια με λίγα λόγια. Μην ελπίζεις ότι θα βρεις κάτι άλλο που να αξίζει αν τελικά χωρίσεις. Οι πιθανότητες είναι σαν αυτές του να κερδίσεις το Τζόκερ.
    Ούτε βέβαια το να μένεις σε μια σχέση που σε βουλιάζει αξίζει. Βάλε τα όλα κάτω και δες που γέρνει η ζυγαριά. Και κάνε πράγματα που σε ευχαριστούν και θα έκανες αν ήσουν μόνη σου γιατί ουσιαστικά μόνη σου είσαι, μια υπογραφή δε λέει κάτι. Μόνο κάπως έτσι θα βρεις τον εαυτό σου. Μόνη σου γιατί αυτή είναι η αλήθεια...

Λοιπόν επειδή έχουν περάσει και 11 μέρες από το ποστ ας απαντήσω σχετικά με τις εξελίξεις...αυτές τις μέρες λοιπόν αποφάσισα να κάνω τη ζωή μου όπως πολύ με διάφορους τρόπους μου περιγράψατε, βγαίνω έξω για ποτάκια γνώρισα κόσμο, φλέρταρα, έκλεισα Χριστούγεννα Βιέννη-σαλτσμπουρκ. Παιδιά δε ξέρω έγινε απλά ένα κλικ στο μυαλό μου και περνάω πολύ καλά, για κάποιο λόγο με βοηθάει πολύ και το συγκεκριμένο φόρουμ... απομακρύνθηκα συναισθηματικά από αυτόν σταμάτησα να έχω προσδοκίες και φαίνεται όλα αυτά κάπως τον ταρακούνησαν και έχει αρχίσει να κάνει πολλές τρυφερές κινήσεις με γλυκά, με ποτάκια ,θέλει ξαφνικά να περνάμε χρόνο μαζί... 'Ίσως είναι παροδικό βεβαία. Μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με τη φύση των αντρών μετά το γάμο. Δεν θα χωρίσω για πρακτικοοικονομικούς λόγους αλλά δε θα γυρίσω και εκεί που ήμουν, μάλλον σε κανέναν σύντροφο δεν πρέπει να τα δίνεις όλα, ούτε καν στο πατέρα των παιδιών σου.Μπορεί και αυτό να ήταν το λάθος μου, θεώρησα οτι το να είσαι δεδομένος στο γάμο είναι αυτονόητο, χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο , αλλά μάλλον προϋποθέτει άτομα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης....Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chrysel View Post
    Έτσι είναι η φύση των ανδρών προφανώς·στην αρχή είναι μέσα στα μέλια και θέλουν να περνούν χρόνο με το ταίρι τους και μετά μόλις το σιγουρέψουν, μας γράφουν. Ούτε τρυφερότητα, ούτε ενδιαφέρον, ούτε τίποτα. Όλο κουρασμένοι, χωρίς διάθεση είναι, μιζέρια με λίγα λόγια.
    O αντιλογος θα ελεγε οτι αν χαθει το ενδιαφερον, ενδεχεται να φταινε και οι δυο... Επισης οσοι ειναι hypersexual δηλαδη αρσενικοι.... νυμφομανεις, ε καταλαβαινεις... δεν χανουν την ερωτικη διαθεση με τιποτα. Η λιμπιντο αν δεν παραμενει αυξημενη απο την φυση ενος ανθρωπου, υπαρχουν φυτικοι/φυσικοι/κτλ. τροποι να ανακτηθει. Το προβλημα ειναι οτι το αγχος και η ρουτινα σκοτωνει τον ερωτα, οχι ο γαμος αυτος καθ΄αυτος.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    O αντιλογος θα ελεγε οτι αν χαθει το ενδιαφερον, ενδεχεται να φταινε και οι δυο... Επισης οσοι ειναι hypersexual δηλαδη αρσενικοι.... νυμφομανεις, ε καταλαβαινεις... δεν χανουν την ερωτικη διαθεση με τιποτα. Η λιμπιντο αν δεν παραμενει αυξημενη απο την φυση ενος ανθρωπου, υπαρχουν φυτικοι/φυσικοι/κτλ. τροποι να ανακτηθει. Το προβλημα ειναι οτι το αγχος και η ρουτινα σκοτωνει τον ερωτα, οχι ο γαμος αυτος καθ΄αυτος.
    αν χαθει το ενδιαφερον, και νυμφομανης να εισαι, και χαπια να παρεις, θα διοχετευσεις αλλου την λιμπιντο σου, οχι σε αυτον που σε ξενερωνει...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Λοιπόν επειδή έχουν περάσει και 11 μέρες από το ποστ ας απαντήσω σχετικά με τις εξελίξεις...αυτές τις μέρες λοιπόν αποφάσισα να κάνω τη ζωή μου όπως πολύ με διάφορους τρόπους μου περιγράψατε, βγαίνω έξω για ποτάκια γνώρισα κόσμο, φλέρταρα, έκλεισα Χριστούγεννα Βιέννη-σαλτσμπουρκ. Παιδιά δε ξέρω έγινε απλά ένα κλικ στο μυαλό μου και περνάω πολύ καλά, για κάποιο λόγο με βοηθάει πολύ και το συγκεκριμένο φόρουμ... απομακρύνθηκα συναισθηματικά από αυτόν σταμάτησα να έχω προσδοκίες και φαίνεται όλα αυτά κάπως τον ταρακούνησαν και έχει αρχίσει να κάνει πολλές τρυφερές κινήσεις με γλυκά, με ποτάκια ,θέλει ξαφνικά να περνάμε χρόνο μαζί... 'Ίσως είναι παροδικό βεβαία. Μάλλον έχεις δίκιο σχετικά με τη φύση των αντρών μετά το γάμο. Δεν θα χωρίσω για πρακτικοοικονομικούς λόγους αλλά δε θα γυρίσω και εκεί που ήμουν, μάλλον σε κανέναν σύντροφο δεν πρέπει να τα δίνεις όλα, ούτε καν στο πατέρα των παιδιών σου.Μπορεί και αυτό να ήταν το λάθος μου, θεώρησα οτι το να είσαι δεδομένος στο γάμο είναι αυτονόητο, χωρίς να έχει αρνητικό αντίκτυπο , αλλά μάλλον προϋποθέτει άτομα υψηλής συναισθηματικής νοημοσύνης....Σε ευχαριστώ που μοιράστηκες την εμπειρία σου.
    καλα κανεις, αλλα τα παιδια τι θα τα κανεις οταν θα λειψεις τα χριστουγεννα στο εξωτερικο;

η αποκτηση παιδιων με καποιον, δεν αποτελει καποια ασφαλεια για το ερωτικο ενδιαφερον. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. με την αποκτηση παιδιων, η ερωτικη σχεση μπαινει σε πολυ μεγαλη δοκιμασια που σε πααααρα πολλα ζευγαρια καταληγει σε ερωτικο ξενερωμα.. δλδ, ενας λογος παραπανω και οχι ενας λογος λιγοτερος για να μην θεωρεις την ΕΡΩΤΙΚΗ σχεση δεδομενη. αλλο ο γονεικος ρολος και αλλο ο ρολος της ερωμενης/ του εραστη. πολλοι ανδρες σε βαζουν σε ρολο μητερας/ μαντονας οταν κανεις παιδια, γιατι δεν μπορουν να το συνδιασουν με τον ερωτικο σου ρολο. τα παιδια θα ειναι δεδομενα, η ελξη ομως, οχι...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλα κανεις, αλλα τα παιδια τι θα τα κανεις οταν θα λειψεις τα χριστουγεννα στο εξωτερικο;

η αποκτηση παιδιων με καποιον, δεν αποτελει καποια ασφαλεια για το ερωτικο ενδιαφερον. το ακριβως αντιθετο συμβαινει. με την αποκτηση παιδιων, η ερωτικη σχεση μπαινει σε πολυ μεγαλη δοκιμασια που σε πααααρα πολλα ζευγαρια καταληγει σε ερωτικο ξενερωμα.. δλδ, ενας λογος παραπανω και οχι ενας λογος λιγοτερος για να μην θεωρεις την ΕΡΩΤΙΚΗ σχεση δεδομενη. αλλο ο γονεικος ρολος και αλλο ο ρολος της ερωμενης/ του εραστη. πολλοι ανδρες σε βαζουν σε ρολο μητερας/ μαντονας οταν κανεις παιδια, γιατι δεν μπορουν να το συνδιασουν με τον ερωτικο σου ρολο. τα παιδια θα ειναι δεδομενα, η ελξη ομως, οχι...
    Α καλά τι μανιφέστα διαβάζεις στο ίντερνετ. Από πότε η απόκτηση παιδιών σβήνει το ερωτικό ενδιαφέρον ? Το ερωτικό ενδιαφέρον είναι ήδη σβησμένο από την αρχή της σχέσης όχι φυσικά λόγω της έλευσης των παιδιών γιατί απλά η σχέση ήταν από την αρχή ΒΟΛΕΜΑΤΑΚΙ ...απλά δημιουργούνται σχέσεις κοινωνικού οικονομικού υποβάθρου στο 90τακατο....πρακτικό το λέει και η ίδια .
    Άρα τα κάνετε ΜΠΑΧΑΛΟ και μετά φταίει το σύστημα ...μπούρδες καμαρωτες
    Έχω εγώ τώρα την μοντελομ%%να δίπλα μου και δεν θα μου σηκώνετε λόγω των παιδιών ....αχαχαχαχα
    Ύπνο τα παιδιά και ζαρτιερες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος
    Το παίζεται για Αγία γραφή εδώ μέσα . Μπούρδες καμαρωτες

Senior Member

Τα παιδιά θα αντέξουν 5 μερούλες χωρίς τη μαμά τους,άλλωστε το έκλεισα επίτηδες τότε για να μη δουλεύει και να κάτσει να τα προσέξει, έχω και άλλες διαστάσεις σαν άνθρωπος εκτός από μητέρα που τις έβαλα στο pause για πολύ καιρό τώρα.Πάντως στη περίπτωση μας ερωτική διάθεση υπάρχει, το σεξ φυσικά και μειώθηκε με τα ξενύχτια των παιδιών , τη κούραση, τα προβλήματα, τον λιγοστό χρόνο αλλά δεν μπορώ να πω οτι είναι ανύπαρκτο. Η συντροφικότητα ήταν το προβλημά μου και δεν πάει απαραίτητα μαζί με το σεξουαλικό κομμάτι. Τέλος πάντων μάλλον και εγώ δεν είχα ιδέα τη συμβαίνει μετά το γάμο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Α καλά τι μανιφέστα διαβάζεις στο ίντερνετ. Από πότε η απόκτηση παιδιών σβήνει το ερωτικό ενδιαφέρον ? Το ερωτικό ενδιαφέρον είναι ήδη σβησμένο από την αρχή της σχέσης όχι φυσικά λόγω της έλευσης των παιδιών γιατί απλά η σχέση ήταν από την αρχή ΒΟΛΕΜΑΤΑΚΙ ...απλά δημιουργούνται σχέσεις κοινωνικού οικονομικού υποβάθρου στο 90τακατο....πρακτικό το λέει και η ίδια .
    Άρα τα κάνετε ΜΠΑΧΑΛΟ και μετά φταίει το σύστημα ...μπούρδες καμαρωτες
    Έχω εγώ τώρα την μοντελομ%%να δίπλα μου και δεν θα μου σηκώνετε λόγω των παιδιών ....αχαχαχαχα
    Ύπνο τα παιδιά και ζαρτιερες μέχρι να ανατείλει ο ήλιος
    Το παίζεται για Αγία γραφή εδώ μέσα . Μπούρδες καμαρωτες
    Ρε Τζιοβάνι οτι και να υποθεί δε πρόκειται να αλλάξεις άποψη, αν έχεις τη γυναίκα σου τη μοντελάρα με τα βυζιά πρισμένα να στάζουν γάλα και να σηκώνεται να κάνει αντλήσεις με το θήλαστρο, να ανεβάζει πυρετούς από μαστίτιδες, να σηκώνεσαι και εσύ ανά 3 ώρες μια βγάζει δόντια, μία θέλει αγκαλιά, μία χέζεται πάνω του, μία φοβάται το σκοτάδι, το πρωί να πηγαίνεις άυπνος δουλειά και να στέκεσαι με το ζόρι στα πόδια σου θα σου πω εγώ πόσο σηκωμένο θα τον έχεις....

Banned
    Ρε Τζιοβάνι οτι και να υποθεί δε πρόκειται να αλλάξεις άποψη, αν έχεις τη γυναίκα σου τη μοντελάρα με τα βυζιά πρισμένα να στάζουν γάλα και να σηκώνεται να κάνει αντλήσεις με το θήλαστρο, να ανεβάζει πυρετούς από μαστίτιδες, να σηκώνεσαι και εσύ ανά 3 ώρες μια βγάζει δόντια, μία θέλει αγκαλιά, μία χέζεται πάνω του, μία φοβάται το σκοτάδι, το πρωί να πηγαίνεις άυπνος δουλειά και να στέκεσαι με το ζόρι στα πόδια σου θα σου πω εγώ πόσο σηκωμένο θα τον έχεις....
    την χαζη μας κανεις τωρα και την κλαψα . εσυ δεν εγραφες η ιδια , οτι σεξ κανετε μονο αν το θες εσυ και οποτε ? εσυ δεν μας εγραφες , ουτε μισο ταξιδι δεν σε εχει παει , εσυ δεν μας ελεγες ουτε μισο προφιτερολ κερασμα ?
    ακου να σου πω , εδω δεν μιλας με καποια χαζουλα . μιλας με Αρσενικο .
    ακου να σου πω λοιπον επειδη ξερεις οτι εχω δικιο . σε εχει χεσμενη , δεδομενη και τα συναφη και τα υπολοιπα που γραφεις ειναι δικαιολογιες για τον εαυτο σου και αυτα που θες να σου γραψουν εδω μεσα .και αυτα που θες να ακουσεις εγω να χαιδεψω αυτακια η΄να ειμαι υποστηρικτικος στην κλαψα δεν θα το κανω και δεν το εχω κανει ποτε . πρωτο δεν ειπα ποτε σεξ καθε μερα ....ΟΜΩΣ συχνα πυκνα . και ασε το σεξ στην ακρη , πες δεν του σηκωνεται γιατι ειναι μπαμιας ....να σου πω ...καμια βολτα σε πηγαινει ? ειπες οχι ...κανενα προφιτερολ σου φερνει ? ΟΧΙ ...μη μου πεις οτι θα του πεσει ο κωλος οταν γυρισει απο την δουλεια να παρκαρει σε ενα (τοσα εχει στον δρομο ) να σου παρει μια σοκολατινα ? εστω λουλουδια ? ...εστω ενα δωρο ρε φιλε ...τοσο γθφτος ειναι ? αν ηταν καμια αλλη ομως να μαμησει ..και δωρακια , και λουλουδακια και ποτακια και χαχαχουκια και ολα εεεε? νομιζεις οτι μιλας με κανεναν μπαμια ...ξερεις τι εχω μαμησει εγω ? πουλμαν ολοκληρα , οποτε μην μας λες τις μπουρδες σου και η αποδοχη να ξερεις ειναι γνωση .

εγω λοιπον ξερω , οταν ενας ΑΝΔΡΑΣ γουσταρει και δεν ειναι βολεματακιας και εφοσον σεβεται πρωτα τον εαυτο του , οι κινησεις που κανει , ειναι ΤΑΚΤ ...μας εγραψες δουλευει ...αρα παιρνει λεφτα ....αρα εχει ενα μαμημενο 20ευρω ....
    χτες το βραδυ που λες ...πηγα και πηρα εαν ωραιο τσιζκεικ ...το πηγα εκει που το πηγα ...και λεω ...αυτο λογω της μερας ...μου λενε τι ημερα ειναι σημερα ? εφερε ισοπαλια ο ολυμπιακος ...και ειχε 4 δοκαρια ...δλδ αυτος ο χοντρομλακας δεν μπορει να παρει στην γυναικα του ...μια ΠΑΣΤΑ ? 2.50 ευρω εχει στον βενετη .....
    πουλα αυτα λοιπον σε κανενα πουλεν εδω μεσα κ οχι σε μενα και δεν γραφω νευριασμενα ...γραφω χειμαρρος γιατι μ αρεσει το του δε ποιντ και οχι τα ζαρζαβατικα που γραφουν εδω μεσα ....οποτε οταν αναφερεσαι σε μενα , ανεφερεσαι σε ΑΝΔΡΑ και οχι σε μπαμια .

το βασιλειο των τυφλων ειναι εδω μεσα η΄μαλλον τους δινω το φως και κοιτανε το σκοταδι με την πσυχοντεραπεια ....και τις πσυχολογκες ......

Senior Member
    δεν ξερεις τι σου γινεται τζοβανη.
    δεν εχει νοημα να σου απανταει καν καποιος αναλυτικα. γιατι καθε προταση σου ειναι και μια διαστρεβλωση της πραγματικοτητας (με μερικες τσοντες αληθειας, πολυ κοινοτοπες ομως, που τις ξερει ο καθενας).
    ζεις μονος ενα παραμυθι για τον εαυτο σου, που δεν συμμεριζεται κανεις και παραμυθιαζεσαι οτι σε παραδεχονται κιολας...
    παπαντζες μεχρι να σβησει ο ηλιος...

Banned
    δεν ξερεις τι σου γινεται τζοβανη.
    δεν εχει νοημα να σου απανταει καν καποιος αναλυτικα. γιατι καθε προταση σου ειναι και μια διαστρεβλωση της πραγματικοτητας (με μερικες τσοντες αληθειας, πολυ κοινοτοπες ομως, που τις ξερει ο καθενας).
    ζεις μονος ενα παραμυθι για τον εαυτο σου, που δεν συμμεριζεται κανεις και παραμυθιαζεσαι οτι σε παραδεχονται κιολας...
    παπαντζες μεχρι να σβησει ο ηλιος...

καλα ναι σαφως , φυσικα και δεν ξερω τι μου γινεται γιατι πολυ απλα δεν ακολουθω αυτους τους τροπους ζωης , της κλαψας , της αμετροεπειας , και φυσικα το πιο ωραιο που ακουω αυτες τι μερες απο τις πσυχολογκες της τιβι για να βγαλουν λαδι την καλη μανουλα που ο αλλος βιαζε τα παιδια και η αλλη εκανε την ΠΑΠΙΑ τοσα χρονια ...επειδη την <<χειραγωγγουσε >> λεει και της ασκουσε πσυχολογκικη μπια (απο το βια ) η΄ την αλλη την τηλεποπ αστερα απο την αμαλιαδα με τα 5 παιδια ...βιντεακια στο τικ τοκ . λευκους γαμους , λεφτα , επιδοματα ...και φυσικα πασαρελα στα καναλια οι σουπερ ουαου πσυχολογκες ....

το οτι εσυ πουλας ενα παραμυθακι πσυχολογκικης φυσεως και προσεγγισης δεν σημαινει τπτ απο τα να χαιδευεις αυτακια καθως τα γεγονοτα ειναι ΑΠΤΑ !

καθεσαι εδω μεσα και γραφεις την μπαρμ******λα για να δικαιολογησεις πραγματα και καταστασεις . εγω ρωτησα δυο-τρια πραγματικα τα οποια τα παραδεχτηκε και μετα γυρισε την μπιφτεκα , γιατι ως γνωστο το βολεμα ειναι μια χαρα (both sides ) ...φυσικα η αληθεια ειναι ΣΚΛΗΡΗ και οποιος δεν την δεχεται (οπως και η αποδοχη ) αυτος ζει σε ενα πλασματικο και ονειρεμενο κοσμο , ενω η ορθολογικη προσεγγιση μεταφραζεται ως διαστρεβλωση της πραγματικοτητας .
    η αποδοχη και η γνωση ειναι η λυση του προβληματος και ολα τα υπολοιπα μια χαρα κορεκτιλα , δλδ μηδεν στο πηλικο . ζητησε συμβουλες ...κραταει αυτες που την βολευουν και ζει το <<ονειρο >> και φυσικα δεν υπεδειξα τι να ακολουθησει ....ο καθενας πορευεται οπως του αξιζει ...τωρα αν η πλανη ειναι κορεκτιλα ...τοτε ειμαι λαθος ....

σου δειχνουν το φως και εσυ βλεπεις το σκοταδι ....βολεμα=σκοταδι

Senior Member
    καλα ναι σαφως , φυσικα και δεν ξερω τι μου γινεται γιατι πολυ απλα δεν ακολουθω αυτους τους τροπους ζωης , της κλαψας , της αμετροεπειας , και φυσικα το πιο ωραιο που ακουω αυτες τι μερες απο τις πσυχολογκες της τιβι για να βγαλουν λαδι την καλη μανουλα που ο αλλος βιαζε τα παιδια και η αλλη εκανε την ΠΑΠΙΑ τοσα χρονια ...επειδη την <<χειραγωγγουσε >> λεει και της ασκουσε πσυχολογκικη μπια (απο το βια ) η΄ την αλλη την τηλεποπ αστερα απο την αμαλιαδα με τα 5 παιδια ...βιντεακια στο τικ τοκ . λευκους γαμους , λεφτα , επιδοματα ...και φυσικα πασαρελα στα καναλια οι σουπερ ουαου πσυχολογκες ....

το οτι εσυ πουλας ενα παραμυθακι πσυχολογκικης φυσεως και προσεγγισης δεν σημαινει τπτ απο τα να χαιδευεις αυτακια καθως τα γεγονοτα ειναι ΑΠΤΑ !

καθεσαι εδω μεσα και γραφεις την μπαρμ******λα για να δικαιολογησεις πραγματα και καταστασεις . εγω ρωτησα δυο-τρια πραγματικα τα οποια τα παραδεχτηκε και μετα γυρισε την μπιφτεκα , γιατι ως γνωστο το βολεμα ειναι μια χαρα (both sides ) ...φυσικα η αληθεια ειναι ΣΚΛΗΡΗ και οποιος δεν την δεχεται (οπως και η αποδοχη ) αυτος ζει σε ενα πλασματικο και ονειρεμενο κοσμο , ενω η ορθολογικη προσεγγιση μεταφραζεται ως διαστρεβλωση της πραγματικοτητας .
    η αποδοχη και η γνωση ειναι η λυση του προβληματος και ολα τα υπολοιπα μια χαρα κορεκτιλα , δλδ μηδεν στο πηλικο . ζητησε συμβουλες ...κραταει αυτες που την βολευουν και ζει το <<ονειρο >> και φυσικα δεν υπεδειξα τι να ακολουθησει ....ο καθενας πορευεται οπως του αξιζει ...τωρα αν η πλανη ειναι κορεκτιλα ...τοτε ειμαι λαθος ....

Ότι να ναι ...παίρνεις μισά από εδώ μισά από εκκει, φάσκεις και αντιφάσκεις, εσύ ήσουν ο πρώτος που μου είπε κέρατο!!! μην χωρίσεις που να σου τρώνε τώρα τα λεφτά οι δικηγόροι και οι παιδοψυχολόγοι και τώρα με κατηγορείς για βόλεμα...άστο δε θα συνεννοηθούμε... συμφωνώ με τη Remedy... και επίσης ΔΕΝ κλαίγομαι, αλλά φυσικά μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω...και επίσης μιλάω σε όλους με τον ίδιο σεβασμό μη μου ξαναπείς οτι είσαι άντρας το ΚΑΤΆΛΑΒΑ!!!

Banned
    Ότι να ναι ...παίρνεις μισά από εδώ μισά από εκκει, φάσκεις και αντιφάσκεις, εσύ ήσουν ο πρώτος που μου είπε κέρατο!!! μην χωρίσεις που να σου τρώνε τώρα τα λεφτά οι δικηγόροι και οι παιδοψυχολόγοι και τώρα με κατηγορείς για βόλεμα...άστο δε θα συνεννοηθούμε... συμφωνώ με τη Remedy... και επίσης ΔΕΝ κλαίγομαι, αλλά φυσικά μόνη μου τα λέω μόνη μου τα ακούω...και επίσης μιλάω σε όλους με τον ίδιο σεβασμό μη μου ξαναπείς οτι είσαι άντρας το ΚΑΤΆΛΑΒΑ!!!

κοιταξε , δεν μπορω να διαβαζω ολα τα νηματα στο θεμα σου . πιανω την ουσια . δεν θα υπεραναλυσω μια κατασταση . αν διαβασεις το θεμα που εβαλες , ζητας να ξαναφτιαξεις την ζωη σου . τους λογους τους καταλαβαινεις . δεν εισαι ευτυχσιμενη στον γαμο σου , δεν λαμβανεις καμια εκτιμηση και σεβασμο . σεξουαλικα εισαστε πατος . σου εγραψα αφου δεν σε θελει σαν γυναικα , δεν θα καθεσαι να υπομενεις μια κατασταση , οποτε το κερατο ειναι μονοδρομος. και που το ξερεις εσυ , οτι αυτος δεν εχει γκομενα ? μαλιστα αν θυμαμαι καλα ειχα γραψει οτι ολοι σχεδον εχουν εξωσυζυγικες σχεσεις , δεν στο εγραψα κομψα ( γραφω οπως μιλαω με μια φιλη στην κουβεντα ) αλλα συμφωνησες οτι ξερεις αρκετους που το κανουν . διαβασε λιγο το εχεις γραψει αυτο . μετα σε ρωτησα τι κανεις αυτος για σενα ....πες οτι υπαρχει μια δυσλειτουργια ...την οποια δεν αποδεχομαι ..αλλα πες οτι οκ ας του δωσω μια ευκαιρια ..και γραφεις οτι δεν σε παει πουθενα , απο δωρα τπτ , εστω μια μικρη ενδειξη <<αγαπης >> εστω μια επικοινωνια . για παραδειγμα , μπορουσε να σου πει ...αυτη την περιοδο ειμαι σκατα λογω εσωτερικων μου αναζητησεων , πιεσεων , πσυχολογικων , δεν ειμαι ο εαυτος μου και θελω χρονο να ανασυνταχθω ........σου εχει κανει τετοια κουβεντα ? το ζευγαρι αν δεν επικοινωνει σε ΑΠΤΑ θεματα , δεν υπαρχει ζευγαρι/σχεση / γαμος .

εγω ξερω ενα ζευγαρι κανει σχεδια ...χριστουγεννα , πρωτο χρονια , ψωνια , εκδρομες , ταξιδια , ποτο , καφε κλπ ....εσενα μας γραφεις δεν σε παει πουθενα .

που φασκω και αντιφασκω δλδ ? οτι σε εχει δεδομενη και χεστηκε γενικα ????

αν δεν ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣ με το ταιρι σου , η σχεση ειναι τελειωμενη και απλα συμβιωνεις λογω βολεματος , υποχρεωσεων κλπ συμβιβαστικα . αυτο γραφω στα νηματα μπορει με ακομψο τροπο , αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα ...και γραφω ακομψα γιατι βαριεμαι να διαβαζω τα ιδια και τα ιδια .....

η σχεση βασιζεται σε 5 πραγματα , ΣΕΞ-ΕΚΤΙΜΗΣΗ-ΣΕΒΑΣΜΟΣ- ΚΟΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ - ΣΤΟΧΟΙ

κρατας τι εχεις απο αυτα και πορευεσαι ...αλλιως τραβας μια γραμμη ....η αποφαση ειναι δικη σου ...οχι του πσυχολογκου

οτι με δολοφονουν εδω μεσα κατι ακκαουντ επειδη τους χαλαω τα αφηγηματα , δεν με απασχολει .

Senior Member

Προφανως παρακολουθεις καποιο καναλι για τζοβανηδες για να εχεις ακουσει τετοιες μλκς, ή να τις φανταστηκες, η να τις ακουσες στον υπνο σου, γιατι κι εγω απο την τηλεοραση βλεπω αυτην την ιστορια με το ζευγαρι αυτων των κοπροσκυλων και δεν με νοιαζει ποσο κακοποιηθηκε η μανα οταν αφησε να παθαινουν τετοια πραγματα τα παιδια της χωρις να εχει καποια πιο σοβαρη αντιδραση, αλλα περα απο αυτο, εγω δεν ακουσα κανεναν να την ξεπλενει και να την βγαζει θυμα χωρις μια σκια για τον ρολο που (δεν) επαιξε στην προστασια των παιδιων της.
    κι επειδη , δεν μπορει, κατι θ ακουγα κι εγω οτι την ξεπλενουν, κι επειδη συνεχως για φαντασιωσεις σου μιλας και σπανιως για την πραγματικοτητα, πιθανολογω οτι ΚΑΙ αυτο, το φανταστηκες....

Senior Member
    εχεις ακουσει κανεναν ανδρα που δεν αμφιβαλλει για τον ανδρισμο του, να λεει 5 φορες σε καθε παραγραφο οτι ειναι ανδρας;
    εγω, ποτέ, παντως...

για τα υπολοιπα, πιασ τ αυγο και κουρεφτο... ο,τι θυμαται χαιρεται, ο τζοβανης. "με λενε ριζο κι οπως θελω τα γυριζω" .. μπουρδες, παινεσιες απο μονος του και @@ριες, ΜΟΝΟ..

Banned
    Προφανως παρακολουθεις καποιο καναλι για τζοβανηδες για να εχεις ακουσει τετοιες μλκς, ή να τις φανταστηκες, η να τις ακουσες στον υπνο σου, γιατι κι εγω απο την τηλεοραση βλεπω αυτην την ιστορια με το ζευγαρι αυτων των κοπροσκυλων και δεν με νοιαζει ποσο κακοποιηθηκε η μανα οταν αφησε να παθαινουν τετοια πραγματα τα παιδια της χωρις να εχει καποια πιο σοβαρη αντιδραση, αλλα περα απο αυτο, εγω δεν ακουσα κανεναν να την ξεπλενει και να την βγαζει θυμα χωρις μια σκια για τον ρολο που (δεν) επαιξε στην προστασια των παιδιων της.
    κι επειδη , δεν μπορει, κατι θ ακουγα κι εγω οτι την ξεπλενουν, κι επειδη συνεχως για φαντασιωσεις σου μιλας και σπανιως για την πραγματικοτητα, πιθανολογω οτι ΚΑΙ αυτο, το φανταστηκες....

το λεει η ιδια ξεκαθαρα οτι την εξαναγκαζε να ασελγει και να δεχεται καταστασεις

«Με ανάγκαζε να ασελγήσω στον γιο μας όταν ήταν 6 ετών»
    Η γυναίκα, στην κατάθεσή της, τμήματα της οποίας δημοσίευσε το Mega, λέει μεταξύ άλλων: «Ο 45χρονος με ανάγκαζε με τη χρήση σωματικής βίας και με απειλές να ασελγήσω αρχικά εις βάρος του γιου μας όταν ήταν 6 ετών».

«Εγώ από τον φόβο και με το ξύλο που μου έδινε αναγκαζόμουν να τον υπακούσω και να το κάνω. Στις αρχές οι πράξεις αφορούσαν μόνο τον γιο μας. Μου ζητούσε, δηλαδή, να κάνω κάποια πράγματα σε αυτόν. Όταν μου το είπε πρώτη φορά, εγώ έμεινα να τον κοιτάζω αποσβολωμένη».

Όπως ισχυρίστηκε η γυναίκα του αστυνομικού, δεν είχε περιθώρια επιλογής. Εξηγεί στην κατάθεσή της ότι «με είχε εκφοβίσει και με απειλούσε κάθε φορά ότι αν δεν το κάνω, θα κάνει όλα αυτά τα βασανιστήρια εις βάρος μου. Αναγκαζόμουν να υποκύπτω».

υπαρχουν ολα αυτα στην καταθεση της και αυτη η μανουλα , με την καλυψη των πσυχολογκων ειναι ακομα εξω

εκανε μηνυση και στον γιο της 14 χρονων

το οτι εισαι φεμιναστικο παλαιοληθικο συντηρητικο ακαουντ δεν αφερει απο κανεναν την σκεψη να κρινει .

επισης υπαρχουν πσυχολογοι που την καλυπτουν σε πρωτη φαση ...οπως την αμαλιαδεα στην αρχη ξεπλυματακι ....

οποτε θες σου στελνω τα λινκ ..με το βραστο βατραχο ..που ελεγε μια για παραδειγμα ...βρηκαν τωρα την χειραγωγιγηση για να καλυψουν . αλλα σιγα σιγα θα μπει και αυτη μεσα .

ειναι αυτουργος και αυτη !

μην μιλησουμε για ψευδης γνωματευσης ψυχιατρικων νοσηματων να βγαλουν λαδι τους πελατες τους τα δικαστηρια ....δεν μιλαει κανεις για τις πσυχολογκες αυτες ...το ριξαμε στο πσυχολογκικο προφιλ τωρα

αλλο να πασχεις ψυχιατρικα με χρονια νοσηματα να σε παρακολουθει ψυχιατρος ( γιατρος δλδ ) και αλλο οι καφετζουδες της παντειου

και επειδη μας το παιζεις αγια γραφη εδω μεσα ...δες και τα ψυχομετρικα τεστ της γαδα ...γελοιοι ηθικοι αυτουργοι

λες κ γ ζωδια ? για πες , θα φαω σημερα το μεσημερι μακαρονια με σαλτσα η΄με κιμα ? τι λεει το ζωδιο μου ....

Page 12 of 14 FirstFirst ... 21011121314 LastLast