Μακαρι να πεθανεις!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 104
    Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εχω το χαρισμα ( ελα τσιμπησες ..δεν ειναι κακο η αποδοχη , ειναι πραξη γενναια και η αρχη της γνωσης )
    χα χα έγινε φίλε, το παραδέχομαι.

Senior Member
    Η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση, από το συνηδιτοποω -αποδέχομαι μια κατάσταση κακοποίησης - ορθωνω ανάστημα -αμυνομαι -επιτιθομαι - φεύγω είναι ένας δρόμος που πρέπει να δυανησεις και ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς .. κακώς τρολαρεται σε ένα τέτοιο ποστ. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κάποιος κακοποιημένος είναι να το κουνήσεις και εσύ το δάχτυλο. Για εσένα που έγραψες το thread Θελω να σου πω πως είμαι εδώ για σένα οπότε θες να μιλήσεις για οτιδήποτε κλνα έχεις κουράγιο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Η κοπέλα βρίσκεται σε απόγνωση, από το συνηδιτοποω -αποδέχομαι μια κατάσταση κακοποίησης - ορθωνω ανάστημα -αμυνομαι -επιτιθομαι - φεύγω είναι ένας δρόμος που πρέπει να δυανησεις και ο καθένας έχει τους δικούς του ρυθμούς .. κακώς τρολαρεται σε ένα τέτοιο ποστ. Το τελευταίο πράγμα που χρειάζεται κάποιος κακοποιημένος είναι να το κουνήσεις και εσύ το δάχτυλο. Για εσένα που έγραψες το thread Θελω να σου πω πως είμαι εδώ για σένα οπότε θες να μιλήσεις για οτιδήποτε κλνα έχεις κουράγιο.

ταυτιστηκες ? κατσε τοτε να σου κουναει το δαχτυλο ο κακοποιητης

Senior Member
    Έχεις την εντύπωση ότι οι άνθρωποι που δέχονται κακοποίηση περιμένουν έναν Τζοβάνι να τους δείξει που είναι η έξοδος? Νομίζεις δεν ξέρουν?

Μου θυμίζεις πολύ αυτούς τους ανθρώπους που μόλις μιλήσει κάποιος για την κακοποίηση που δέχτηκε αρχιζουν και λένε "γιατί δεν έφευγες?", "Έχεις ευθύνη που έμενες", "τόσο καιρό γιατί δεν μιλούσες?" Ξέρεις τι συνέπειες έχει αυτό? Έχει την πληγή του έχει και τον άλλον να κρίνει επειδή δεν έχει ιδέα τι ζημιά μπορεί να σου κάνει η κακοποίηση, ο φόβος! Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν ειδική διαχείριση και όχι κάποιον να τους λέει για παγωτά και μετά να λέει ότι έκανε πλάκα.

Senior Member
    Δεν ηθελα να ξαναγραψω εδω μεσα γιατι το ηξερα οτι κ καποιος φασιστας θα απαντησει.. ..δεν μιλαω για σχεση ..αλλα και να μιλουσα πες στην μανα σου και την αδερφη σου αν βρουνε καποιον να τις κακοποιει τα ιδια τζιοβανι..πες σε εναν ανθρωπο που εχει καταθλιψη και κα κρισεις πανικου κ δεν βγαινει ουτε δουλευει γιατι μενει..

Senior Member
    Εγώ εξακολουθώ να συμφωνώ με τον Τζιοβάνι. Και δε νιώθω καμία τύψη γι αυτό. Είναι αναγκαία η απόφαση για ενδυνάμωση και σπάσιμο της ταμπελίτσας. Για να βγεις από έναν φαύλο κύκλο, και να σπάσεις τον καθρέφτη που κοιτάς το πρόσωπό σου κι αυτό σου λέει "δεν μπορώ". Ναι, μπορείς. Κάντο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Έχεις την εντύπωση ότι οι άνθρωποι που δέχονται κακοποίηση περιμένουν έναν Τζοβάνι να τους δείξει που είναι η έξοδος? Νομίζεις δεν ξέρουν?

Μου θυμίζεις πολύ αυτούς τους ανθρώπους που μόλις μιλήσει κάποιος για την κακοποίηση που δέχτηκε αρχιζουν και λένε "γιατί δεν έφευγες?", "Έχεις ευθύνη που έμενες", "τόσο καιρό γιατί δεν μιλούσες?" Ξέρεις τι συνέπειες έχει αυτό? Έχει την πληγή του έχει και τον άλλον να κρίνει επειδή δεν έχει ιδέα τι ζημιά μπορεί να σου κάνει η κακοποίηση, ο φόβος! Αυτοί οι άνθρωποι θέλουν ειδική διαχείριση και όχι κάποιον να τους λέει για παγωτά και μετά να λέει ότι έκανε πλάκα.

θυμασαι που σου εγραψα για παγωτο και τουρτες ? δες τι λεει απο κατω σου ....δεν μιλαει για σχεση ...μιλαει για κατι αλλο ....

α με λεει κ φασιστα γιατι το μετανιωσε ...

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Δεν ηθελα να ξαναγραψω εδω μεσα γιατι το ηξερα οτι κ καποιος φασιστας θα απαντησει.. ..δεν μιλαω για σχεση ..αλλα και να μιλουσα πες στην μανα σου και την αδερφη σου αν βρουνε καποιον να τις κακοποιει τα ιδια τζιοβανι..πες σε εναν ανθρωπο που εχει καταθλιψη και κα κρισεις πανικου κ δεν βγαινει ουτε δουλευει γιατι μενει..
    γι αυτο το μετανιωσες που εκανες το θεμα φαινεται επειδη περιμενες εμενα τον φασιστα να σου απαντησει

Senior Member
    Το ακουσα και αυτο ..απο τον ανθρωπο που μου κατεστρεψε την ζωη..με εκανε να ζω με κρισεις πανικου καταθλιψη ..να μην ζω δηλαδη..ειμαι αναγκασμενη να ζω εδω με καποιον που λεει μακαρι να πεθανεις ..θελω να φυγω
    Προσπαθησε να απευθυνθεις σε καποια δομη. Η σε καποια ανωνυμη τηλεφωνικη γραμμη υποστηριξης. Μη σκεφτεις ποιος θα σε πιστεψει και ποιος οχι. Κανε οτι ειναι καλο για εσενα και ολα θα αλλαξουν. Θα σταματησει ολο αυτο το αγχος.

Senior Member
    Εδω θα συμφωνησω! Κοριτσι μου αν θελεις να μιλησεις να ξερεις οτι και τα δικα μου μηνυματα ειναι ανοιχτα! Αν δεν εχετε κατι να πειτε για να βοηθησετε μη μιλατε καν αληθεια. Περισσοτερη συγχυση δημιουργειτε.

Senior Member
    Καλη μου στη φαση που εισαι χρειαζεσαι στηριξη και κατανοηση για να προχωρησεις. Γραφε οτι θελεις στο φορουμ και κρατα μονο τα καλα απο τις απαντησεις. Μη φοβασαι να ζητησεις βοηθεια επειδη μπορει να βρεθουν 1-2 περιεργοι. Οι υπολοιποι θεωρω οτι απαντησαν σωστα και προσπαθησαν να βοηθησουν. Δωσε σημασια μονο σε αυτους. Αν ηταν να διναμε σημασια μονο στους τοξικους δεν θα προχωρουσε κανεις με τη ζωη του...

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εγώ εξακολουθώ να συμφωνώ με τον Τζιοβάνι. Και δε νιώθω καμία τύψη γι αυτό. Είναι αναγκαία η απόφαση για ενδυνάμωση και σπάσιμο της ταμπελίτσας. Για να βγεις από έναν φαύλο κύκλο, και να σπάσεις τον καθρέφτη που κοιτάς το πρόσωπό σου κι αυτό σου λέει "δεν μπορώ". Ναι, μπορείς. Κάντο.
    Σε αυτο εχει δικιο ο Τζιοβανι. Εκει που εχουν κολλησει ολοι (και με το δικιο τους) ειναι οτι τρολλαρει. Αυτο ειναι το λαθος που κανει. Τρολλαρει με ενα τοσο τοσο σημαντικο θεμα που πολλοι και πολλες δυσκολευονται να αντιμετωπισουν. Καποιοι δεν ξεμπερδευουν και ποτε. Συγγνωμη αλλα εδω δεν χωρανε πλακες και αηδιες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ταυτιστηκες ? κατσε τοτε να σου κουναει το δαχτυλο ο κακοποιητης
    Έχει πολλά νεύρα έτσι? Όλοι υπήρξαμε και θήτες και θύματα σε διαφορές φάσεις της ζωής μας, σε θέματα λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά, κανείς δε διαφώνησε μαζί σου σχετικά με την αντιμετώπιση και την ενδυνάμωση αυτό που σου λένε όλοι είναι ο ΤΡΌΠΟΣ ΣΟΥ!!! η τακτική σου...δηλαδή ένας άνθρωπος τρώει ξύλο και αντί να του κάνεις μια αγκαλιά εσύ βγάζεις τη παντόφλα σου και συνεχίζεις να τον χτυπάς λέγοντας του " εί!!! γιατί κάθεσαι και τρως ξύλο"

Senior Member
    Έχει πολλά νεύρα έτσι? Όλοι υπήρξαμε και θήτες και θύματα σε διαφορές φάσεις της ζωής μας, σε θέματα λιγότερο ή περισσότερο σημαντικά, κανείς δε διαφώνησε μαζί σου σχετικά με την αντιμετώπιση και την ενδυνάμωση αυτό που σου λένε όλοι είναι ο ΤΡΌΠΟΣ ΣΟΥ!!! η τακτική σου...δηλαδή ένας άνθρωπος τρώει ξύλο και αντί να του κάνεις μια αγκαλιά εσύ βγάζεις τη παντόφλα σου και συνεχίζεις να τον χτυπάς λέγοντας του " εί!!! γιατί κάθεσαι και τρως ξύλο"

Δλδ ποιος πρέπει να είναι ο τρόπος μου ? Να μιλάω γλυκα ....αχχχχ καλέ συμπάσχω ...αχχχχχχ έχεις δίκιο , τι κριμααααααααα....αχχχχχχ λυπάμαι ...
    Σε γυάλα δεν μεγάλωσα , ούτε σε αποστειρωμενο περιβάλλον . Είμαι Άνδρας εμπειρος κ ολοκληρωμένος . Τα πράγματα είναι σαφέστατα κ οι απαντήσεις ντιρεκτ .
    Δεν βγαίνω στα πάνελ να μαζεύω πελάτες , ούτε βάζω για αρχηγός κόμματος
    Για πες μου εσύ την λογική όταν κάποιος τρώει ξύλο ,κακοποιηειται η' ότιδηποτε άσχημο . Λογικά να κάτσει να τις τρώει η' να συμπάσχω μαζί του να τις τρώει πιο γλυκά ......λυπάμαι που τις τρως ,είμαι εδώ για σένα όταν τις τρως να τις τρως πιο γλυκά ....σε κακοποιούν λεκτικά ας πούμε η' τρως μπόουλινγκ κ υποτίμηση ....συμπάσχω μαζί σου να δέχεσαι πιο γλυκά το μπουλινγκ ...πιο ανώδυνα
    Ρε πάτε καλά ? Επικοινωνεί ο εγκέφαλος η' από το πολύ ξύλο έχει σαπίσει εκεί μέσα
    Στην οποιαδήποτε μορφής κακοποίησης λεκτικής , σωματικής , υποτίμησης , βίας κλπ ...λες ΤΕΛΟΣ
    Ορθωνεις ανάστημα . Τι πιο Λιάνα να το κάνω ? Ο τρόπος μου φταίει η' εσύ που κάθεσαι κ μαζεύεις όλη την σκατιλα . Δεν θες να με δεις όταν προσπαθούν να με υποτιμήσουν χωρίς να έχω ενόχλησει η' να προσπαθούν να με χειραγωγισουν η' να με περιεργαστούν ....δεν τολμάνε βέβαια κάτι ψευτομαγκακια , χεσμενα αγοράκια. Θα φας το βλέμμα της κόμπρας κ θα καθίσεις στα αυγά σου . Γιατί αν συνεχίσεις τότε δαγκώνω ...επαναλαμβάνω χωρίς να σε έχω ενόχλησει κ ούτε καν να έχω ασχοληθεί να μην παρεξηγουμε . Δεν είναι προσωπικό σε σένα , γενικά μιλάω ...και διαδικτυακά εδώ μέσα οποίος ασχολείται έχει φάει απαντήσεις . Δεν μασάω ! Αυτά δεν δείχνουν νευρακια , ούτε κακό χαρακτήρα . Δείχνουν ατσαλένιο κ ακαριαίο χαρακτήρα . Όχι κλαψες κ μιζέριες . Να καταλαβαίνουμε γιατί μας έγραφες για ζυριχες ...να δω τα τικετ με το αεροπλάνο στείλε . Αν δεν μπορείς άστο να πάει κ μην ασχολείσαι μαζί μου ότι έχω νευρακια ...καθόλου νευρακια . Μαθηματικά ...1+1 ίσον 2
    Φιλικά στα γράφω κ κυνικά ...αιρετικά

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Ρε μάστορα πραγματικά, θέλω να μου πεις που κολλάει ο Μητσοτάκης;; το ότι είσαι μαλάκας το ξέρουμε.
    Πωωω ρε φιλε πως με πετσοκοψες ετσι, οκ.
    χα χα έγινε φίλε, το παραδέχομαι.
    κι ομως, καλα τον καταλαβες. τωρα ειναι που τσιμπησες.
    σε δουλευει ψιλο γαζι ο τσομπανης, επειδη τον καταλαβες, μεχρι να μετανοησεις.
    ο τζοβανης, ειναι ενας μαλακας ναρκισος, που κατουραει σε ολα τα θεματα, ο,τι ζορι και να τραβαει αυτος που γραφει, μηπως τσιμπησει κανενα καλο σχολιο, αλλα κυριως, ψαχνει καποια ευαλωτη γυναικα που θα θαυμασει τις μαλακιες που λεει και θα κατσει να την γαμησει για να την "θεραπευσει".
    ετσι ακριβως οπως στα λεω. γι αυτο ειναι εδω ο τσομπανης. επειδη υπαρχουν ευαλωτες γυναικες κι επειδη σε κυριαρχες γυναικες δεν εχει καμια περαση. γι αυτο παρατησε και τα σοσιαλ. καταλαβαινουν οτι ειναι μαλακας.... γερναει κιολας... εδω, ο,τι προλαβει...
    ξερογλειφεται να τις γαμησει,τις βριζει κι απο πανω, οπως και οι κακοποιητες τους.
    ασταδιαλα τζοβανη.

Page 3 of 7 FirstFirst 12345 ... LastLast