Μακαρι να πεθανεις!! - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast
Results 76 to 90 of 104
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    σου ειπα τι κανει, αλλα δεν ακους.
    δεν περναει πουθενα η μπογια του, γιατι φαινεται ποσο ουφο ειναι. δεν βλεπεις που παινευεται μονος του σαν χαζος; κανεις δεν τον παινευει και καθεται να παινευεται μονος του μπας και πεισει κανεναν. ηρθε εδω θεωρωντας οτι σε μια ευαλωτη γυναικα μπορει να παραστησει τον φωστηρα και να του κατσει πριν τον διαολοστειλει, γιατι ολες οι αλλες τον διαολοστελνουν πριν του κατσουν..

λοιπον θα πας στην γυναικολογο σου και θα πεις , καθε φορα που βλεπω τον τζιοβανι στο φορουμ μου ερχεται ωορηξια ....γιατρε μου τι να κανω ????

οσο για την μπογια που λες , δεν θυμαμαι να σε εχω βγαλει ατα , να σου ριξω ενα βαψιματακι .....

Banned
    τροπος του λεγειν "ψοφα"... υπαρχουν και μεταφορες και παρομοιωσεις στην γλωσσα..
    δεν χρειαζεται να το πει..
    οταν η αλλη ειναι εκτος εαυτου , και εμφανως δεν το αντιμετωπιζει, αλλα υποφερει, παει απο κατω και πεταει ειρωνιες για παγωτα και γλειφιτζουρια.
    γιατι τετοιος καραγκιοζης ειναι..

τι πραγμα της λεει να αντιμετωπισει στην ριζα του η αλλιως "τελος"; δεν βλεπει σε τι κατασταση ειναι η αλλη;
    να σου πω εγω.
    δεν βλεπει, επειδη δεν βλεπει περα απο την μυτη του.ο τσοπανης το μονο που βλεπει ειναι οτι δεν βρισκει να γμησει. δενε χει μυαλο για τπτ παραπανω.
    ολα τα αλλα τα εχει για να κοροιδευει ...

τσωπα τσωπα σου παρω σοκολατα , χωρις λακτοζη ( εχεις και τα εντερικα σου )

την επομενη φορα που θα βρεθει καμια στο κυνηγι , στειλε την να βγαλει μπουτον ...πες της αυτα που γραφεις εδω μεσα για το πολιτικαλ κορεκτ

εγω το γραφω και το λεω ξεκαθαρα ...ΣΗΚΩ ΚΑΙ ΦΥΓΕ

τα υπολοιπα που γραφεις ειναι για τα πρωιναδικα με την καινουριου

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:31.

Banned
    τροπος του λεγειν "ψοφα"... υπαρχουν και μεταφορες και παρομοιωσεις στην γλωσσα..
    δεν χρειαζεται να το πει..
    οταν η αλλη ειναι εκτος εαυτου , και εμφανως δεν το αντιμετωπιζει, αλλα υποφερει, παει απο κατω και πεταει ειρωνιες για παγωτα και γλειφιτζουρια.
    γιατι τετοιος καραγκιοζης ειναι..

τι πραγμα της λεει να αντιμετωπισει στην ριζα του η αλλιως "τελος"; δεν βλεπει σε τι κατασταση ειναι η αλλη;
    να σου πω εγω.
    δεν βλεπει, επειδη δεν βλεπει περα απο την μυτη του.ο τσοπανης το μονο που βλεπει ειναι οτι δεν βρισκει να γμησει. δενε χει μυαλο για τπτ παραπανω.
    ολα τα αλλα τα εχει για να κοροιδευει ...

μαλιστα , να σε ρωτησω εσενα επειδη δινεις <<καλες συμβουλες >> ...εχεις μια φιλη ξερω γω και αντιμετωπιζει βια , πιο ειναι το πρωτο πραγμα που θα της πεις ? να μπει εδω στο φορουμ να παρει γνωμες ? να πιασει κουβεντουλα ? να πει οτι την ενοχλει ? να το βγαλει απο μεσα της ?

Senior Member
    Η αλήθεια είναι ότι τον έχω πετύχει να κατηγορεί αναρχικούς, αριστερούς κτλ..Αντ αυτου δεν τον έχω πετύχει να κάνει το ίδιο για Ελληναρες χουντονοικοκυραιους παπαδαριά.
    Τώρα αν κατά βάθος είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια και γυρίζει την μπιφτεκα όπως και όποτε γουστάρει δεν μπορώ να το ξέρω. Και δεν με νοιάζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ντολορ View Post
    Το ακουσα και αυτο ..απο τον ανθρωπο που μου κατεστρεψε την ζωη..με εκανε να ζω με κρισεις πανικου καταθλιψη ..να μην ζω δηλαδη..ειμαι αναγκασμενη να ζω εδω με καποιον που λεει μακαρι να πεθανεις ..θελω να φυγω
    Το μονο σιγουρο ειναι πως αυτος που στο ειπε αυτο, σιγουρα του αξιζε να πιει ενα σφηνακι κώνειο...

Banned
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Η αλήθεια είναι ότι τον έχω πετύχει να κατηγορεί αναρχικούς, αριστερούς κτλ..Αντ αυτου δεν τον έχω πετύχει να κάνει το ίδιο για Ελληναρες χουντονοικοκυραιους παπαδαριά.
    Τώρα αν κατά βάθος είναι πατρίς θρησκεία οικογένεια και γυρίζει την μπιφτεκα όπως και όποτε γουστάρει δεν μπορώ να το ξέρω. Και δεν με νοιάζει.

δλδ εσυ στο 2024 πιστευεις ακομα στην αναρχια , τον μπακουνιν , την αριστερα του τσιπρα , δεξι εξτρεμ κασσελακη ,αριστερο μπακ νεα αριστερα , κεντρο πλευση ελευθεριας και επιθετικους τον αδωνη με την λατινοπουλου ,με μεσαια γραμμη τον μητσοτακη , δεξι χαφ τον βελοπουλο και στο κεντρο της αμυνας τον κουτσουπα με την ανταρσυα .
    καλος μαλακας εισαι και εσυ , σας εχει φαει η μαλακια εδω μεσα .....τωρα με το ΠΑΜΕ αντισταση και παλη ....

την εκκλησια κ παπαδες τους βγαζω απο το καδρο , για εναν εξης απλο λογο . οπως εσυ πας στην πσυχολογκα σου να παρεις ινστρακσιον - πσυχοντεραπεια (μαλακιες δλδ ) τα γεροντια πανε εκκλησια για divine πσυχοντεραπεια .

και επειδη γυριζω παντου και παιρνω απο ολα τα ατομα γνωμες , μαυρους λευκους , πακι , αδερφες , λεσβιες , ψυχακηδες , αρα ουτε χουντικος ειμαι

Banned

Senior Member
    Ότι να ναι.. Έχεις πρόβλημα κατανόησης κειμένου;; Την αριστερά του Τσιπρα κλαίω ρε φίλε χα χα

Senior Member
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:30.

Senior Member
    Ένα τσούρμο αμόρφωτα τίποτα είστε.. Απόλυτα χειραγωγήσιμοι και με ανύπαρκτη αντιληπτική ικανότητα. Πολλά είπαμε.. πείτε τα μεταξύ σας.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 02-12-2024 at 14:30.

Senior Member
    Αυτο το: συνφορουμιτες και συνφορουμιτισσες υποπτο μου φαίνεται, Νικολάκη εσύ;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by tommorello View Post
    Ένα τσούρμο αμόρφωτα τίποτα είστε.. Απόλυτα χειραγωγήσιμοι και με ανύπαρκτη αντιληπτική ικανότητα. Πολλά είπαμε.. πείτε τα μεταξύ σας.
    Αυτό. Άστους να σέρνονται αντάμα.

Banned

Page 6 of 7 FirstFirst ... 4567 LastLast