Results 16 to 30 of 81
Thread: ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!!!
-
22-09-2009, 16:03 #16
θα σου το πω στην argo.ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα τι ζορι τραβας?εχω ενα σωρο φιλες στο φεισμπουκ με χαζοτετοιες φτογραφιες και λοιπα αλλα απλα γελαω..
- 22-09-2009, 16:04 #17
ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΛΛΩ ΣΕ ΤΙ ΟΤΙ ΟΛΕΣ ΑΜΑ ΠΑΡΟΥΝ ΕΝΑ ΚΙΛΟ ΘΑ ΒΑΡΕΣΟΥΝ ΕΝΕΣΗ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΙΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΣΕ ΜΠΡΑΤΣΑ Η ΟΤΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΠΙΟ ΜΟΔΑΤΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΗ..ΕΓΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΟΓΙΚΟ ΑΛΛΑ Ι ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΣΤΑ
22-09-2009, 16:05 #18
Originally posted by Sofia
πρεπει να χει καποιος το πανω χερι οπωσδηποτε?
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΜΠΕΡΙ,
ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΗΡΑ....
ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ , ΑΝ ΗΘΕΛΕ ,
ΟΣΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙ,
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ?
22-09-2009, 16:05 #19
Originally posted by sunset
ΜΗΝ ακους τον αντρα σου, και οταν θα σου μιλησει ασχημα μην διστασεις να τον κανεις μαυρο στο ξυλο. Αντιμιλησε, φωναξε, δειρε.
ΜΗΝ αδυνατιζεις αλλο, ελεος. Μαθε να κανεις γυμναστικη με πολλα βαρη, με πολλα κιλα, μαθε να κανεις μυς και μην ακους τον καθε μαλακα που λεει \"Θα χασεις την ομορφια σου και την θηλυκοτητα σου\" Το λενε γιατι ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ μην πεσει και το τελευταιο καστρο που τους εμεινε...Η Δυναμη. Σε θελουν αδυναμη για να σε ελεγχουν και να σε κανουν οτι θελουν. Το θεωρουν αδιανοητο η γυναικα να χει περισσοτερη σωματικη δυναμη απο εκεινους.
Μαθε να κανεις καμια βαρια σωματικη δουλεια και οχι μονο να καθεσαι σε ενα γραφειο. Μαθε να κουβαλας σακια, τουβλα, τσιμεντολιθους, και ασε τους αντρες τους κομπλεξικους να λενε \"Αυτα ειναι αντρικες δουλειες\", θα θελατε πολυ ε????
ΝΑΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΝ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΠΟΥΝΙΑ.
Δλδ πρεπει να δερνομαστε? Ή να ειμαστε σε θεση να το κανουμε?πάρα πολλή ευφυϊα μπορεί να επενδυθεί στην άγνοια, οταν η αναγκη για ψευδαίσθηση ειναι βαθιά...
22-09-2009, 16:06 #20
Originally posted by melene
θα σου το πω στην argo.ξερεις ποσο σε συμπαθω αλλα τι ζορι τραβας?εχω ενα σωρο φιλες στο φεισμπουκ με χαζοτετοιες φτογραφιες και λοιπα αλλα απλα γελαω..
ΟΚ ΤΟΤΕ..ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΥΤΑ ΠΟΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣΕΞΕ ΔΝΕ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΣΑΣ Η ΚΑΠΙΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΙΤ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΩ.ΜΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ?ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ..
22-09-2009, 16:07 #21
?ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΝΤΩΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ..
αντε βαλτα σε διαγωνισμο, να δουμε ποιο βγαινει πρωτο....
22-09-2009, 16:08 #22
ελα μωρε τωρ και εω λυσσαω αμα παρω να κιλο και αμα με δεις σαμιαμιδι θα με πεις αλλα τοσο καιρο τρωγομαι οτι εχω παχυνει και τι με αυτο?αλλαζει τν αξια μου ως ανθρωπο η μηπως το οτι θα ασχοληθω με την ψαλιδα στο μαλλι και με την καινουρια ραγαδα στον γλουτο μου παει να πει οτι δεν εχω τον χρονο να σκεφτω αλλα πραγματα?αυτο με κανει γυναικουλα?
22-09-2009, 16:10 #23
καλα δεν σου πα μονο για το κιλο αλλα ολα μαζι ραγαδες ,μαλλια ,κριση επιτοπου κανει οτι θελει ο αλλος παει βαρυ...βασικα αμα ξαναδιαβασεις το κειμενο βρισκεις κατι να ακνεις εσυ?κοιτα για σενα η πχ για πολλες γυναικουλα σημαινει μια χαζη που μασαει τσιχλα με πολλα ρουχα γα μενα ειναι αυτο συν το γεγονος οτι δεν μπορει να τα βγαλε περα σε ολα..εμμεσα θεωρει τον αντρα απο πανω απλα καταλαβες?
22-09-2009, 16:13 #24
Γιατί είναι τόσο δύσκολο να υπάρει ισοτιμία στην σχέση;Το θέμα σηκώνω χέρι και υψώνω φωνή για μένα είναι αηδίες.Ειδικά για την ψυχολογική βία που την έχω βιώσει πονάει και αυτή.Αν έχεις πάρει απο το σπιτι σου λάθος πρότυπα και δεν καλλιεργήσεις ο μυαλό σου να δείς πραγματικά πως πρέπει να λειτουργεί μια οικογένεια ένα ζευγάρι τότε ο ένας απο τους δυο και στην πλειοψηφία οι γυναίκες υποφέρουν.για μένα υπάρχουν ρόλοι υπάρχουν όρια (αργά το κατάλαβα)και προ πάντων σεβασμός.Κανείς τρίτος δεν μπορεί να μπεί σε μια οικογένεια εαν δεν το επιτρέψουμε.Εμας η πόρτα ήταν ορθάνοιχτη και η δικαιολογία μόνοι τους παίρνουν τα δικαιώματα.Οχι κύριε κλείσε την πόρτα το βράδυ με την γυναίκα σου θα κοιμηθείς με αυτή θα περάσεις λύπες και χαρές με αυτή θα φέρεις το θαύμα της φύσης το παιδί σου.
22-09-2009, 16:14 #25
ελα βρε κουλτουρα εσυ...μια χαρα πετυχημενη σχεση εχω σε πληροφορω...επισης ειμαι ανεξαρτητη χωρις να τα παω καλα με τον μπαμπακα μου οπως εσυ μενω μονη και ο φιλοςμου της ιδιας αντιληψης με λατρευει..επισης εχω μια φιλη απο τα 13 μου που δεν χρειαζεται να χω αλλες.εσυ υπερτερεις σε κατι?
22-09-2009, 16:16 #26
καλα εεε εσεις στο υψωμα της φωνης σταθηκατε?η στο οτι τους πει ο αντρας τους να κανει κατι πχ τρεχουνε και εκεινος βλεπει μπαλα και κοιταει και καμια γκομενιτσα και αυτες κλαινε?
22-09-2009, 16:17 #27
Originally posted by πανος12345
Originally posted by Sofia
πρεπει να χει καποιος το πανω χερι οπωσδηποτε?
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ ...
ΕΙΝΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΚΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΣΕΜΠΕΡΙ,
ΑΜΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΗΡΑ....
ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΤΗΣ , ΑΝ ΗΘΕΛΕ ,
ΟΣΑ Η ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ
ΝΑ ΤΗΣ ΤΑ ΣΤΕΡΕΙ,
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΚΟΝΤΑ ΤΗΣ?
22-09-2009, 16:17 #28
ελα βρε κουλτουρα εσυ...μια χαρα πετυχημενη σχεση εχω σε πληροφορω...επισης ειμαι ανεξαρτητη χωρις να τα παω καλα με τον μπαμπακα μου οπως εσυ μενω μονη και ο φιλοςμου της ιδιας αντιληψης με λατρευει..επισης εχω μια φιλη απο τα 13 μου που δεν χρειαζεται να χω αλλες.εσυ υπερτερεις σε κατι?
τοτε τι γκρινιαζεις?
σε τι ακριβως θες να αντισταθεις?
22-09-2009, 16:19 #29
αα καλα εχεις πλακα!προσεξε δνε ειμαι η κλασικη που τα πιστευω και δεν τα κανω και τα λεω να βγαλω το αχτι μου..και αν προσεξες δεν μπηκα με επιθεση σε αυτο το σαιτ η να τα πω αυτα...καταλαβες?
22-09-2009, 16:19 #30
καλα εεε εσεις στο υψωμα της φωνης σταθηκατε?η στο οτι τους πει ο αντρας τους να κανει κατι πχ τρεχουνε και εκεινος βλεπει μπαλα και κοιταει και καμια γκομενιτσα και αυτες κλαινε?
και ποιος σου ειπε οτι σε αυτα που γραφεις,
φταιει 100% ο αντρας?
αλλο στερεοτυπο εχεις να αναφερεις?
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....