Results 16 to 29 of 29
-
29-11-2024, 01:09 #16
- 29-11-2024, 07:55 #17
σιγουρα, ναι...
μικροτερους ηλικιακα, ή που δειχνουν ευκολοι στοχοι. πχ που ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ συνεσταλμενοι, γενικα που ΦΑΙΝΕΤΑΙ οτι θα το ανεχθουν.
δεν μου εχει τυχει μετα τα 20. νομιζω οτι εχω πολυ αποκαρδιωτικο υφος για να παρει καποιος το θαρρος να μου μιλησει για να μου κανει παρατηρηση.
ουτε κανω φυσικα, εκτος αν με βαζει σε κινδυνο.
η τελευταια φορα που εκανα παρατηρηση, ηταν σε ενα ηλεκτρικο κωλοπατινι, απο αυτα που θα μας σκοτωσουν μια μερα. ηταν και κοπελα. οδηγουσα και μπηκε αναποδα στον ΣΤΕΝΟ μονοδρομο. ημουν ευγενικη, κανονικα επρεπε να την ξεχεσω για τον κινδυνο που με εβαλε. και μου λεει το βλημα "να, εδω κοντα μενω".. ο,τι ναναι. ολα τα γιδια, στους δρομους, εχουν παρει απο ενα πατινι. της λεω "κι εγω εδω κοντα μενω, αλλα δεν μπαινω αναποδα στους μονοδρομους"...
29-11-2024, 15:05 #18
Κοίτα, δεν ξέρω αν η κατάλληλη αντιμετώπιση είναι "να τα χώσεις" σε έναν άγνωστο που "ξύνεται στη γκλίτσα του τσοπάνη" και μάλλον θέλει να σε κάνει να βγεις από τα ρούχα σου με το θράσος και την αδιακρισία του. Σκέφτομαι ότι αν πέσεις στο επίπεδό τους και τους μιλήσεις όπως τους αξίζει, αμέσως μετά θα το μετανιώσεις. Πιο καλό είναι να αδιαφορήσεις ή να σκάσεις ένα ψεύτικο χαμόγελο, παρά να αντιλέξεις. Γιατί συνήθως είναι άτομα ηλικιακά μεγαλύτερα ή έχουν τα χούγια των boomers.
Δηλαδή, σκέφτομαι πόσο χαμένο κορμί είναι κάποιος που ακούει μια συζήτηση από το κινητό ή με τον φίλο του ή τον γονιό σου στα ΜΜΜ και θέλει να τοποθετηθεί επί του θέματος για "να σου την πει" και κάνει υποδείξεις λες και σε ξέρει κι από χθες, ενώ κανείς δε ζήτησε τη γνώμη του. Ή τι ζωή έχει κάποιος που θα σχολιάσει τι βάζεις στο καλάθι του σουπερμάρκετ ή το πώς ντύνεσαι ή τον ενοχλεί το αν περνάς έξω από το σπίτι του λες και του ανήκει ο δημόσιος δρόμος και αν αξίζει να τους απαντάς. Πέραν του αιφνιδιασμού που νιώθεις με το θράσος τους. Και σε τελική, θα τους ξαναδείς;
29-11-2024, 18:16 #19
ότι πολλές φορές ψάχνονται οι ανθρωποι κάποιον θα βρουν να ξεράσουν τον θυμό τους, όσο κι αν φαίνεται εκ των υστέρων ότι ίσως φταίει αυτός που την ακούει.
29-11-2024, 21:27 #20
Έτσι και αλλιώς οι άνθρωποι πάντα λένε όπως και να χει.. Είτε έτσι είτε γιουβέτσι. Οκ ο άλλος μπορεί να είναι λακαμας η ξέρω και γω τι;
Το θέμα είναι πως το βιώνει η πως το επεξεργάζεται ο καθένας από μας μέσα στο μυαλό του.. Το ελέγχεις; τον γράφεις κανονικά; η το λιβανίζεις;
Εγώ ας πούμε αν βίωνα μια τέτοια κατάσταση θα του έριχνα μια βαρβάτη χριστοπαναγία να γουστάρει. Και βλέπουμε. Το θέμα είναι ότι δεν μου έχει λάχει κάτι τέτοιο, μάλλον η αύρα μου δεν το επιτρέπει.
30-11-2024, 07:44 #21
Για το ντύσιμο οι μεγαλύτεροι δεν ακολουθούν τη μόδα . Όταν ήταν μικροί υπάκουσαν τους γονείς τους και όλους τους μεγαλύτερους. Τους κάνει μεγάλη εντύπωση να κυκλοφορούν έξω τόσο προκλητικά ή πολύ χάλια σύμφωνα με την νοοτροπία τους.
30-11-2024, 08:48 #22
30-11-2024, 10:31 #23
η γενεσιουργος αιτια ειναι μια ....το καλο και ποιοτικο ΣΕΞ . οταν ενας ανθρωπος ειναι γεματος απο σεξουαλικες περιπτυξεις , οταν εχει μια φυσιολογικη σεξουαλικη ζωη και συνουσιαζεται καθημερινα , εστω ανα τακτα χρονικα διαστηματα , δεν προκειται ΠΟΤΕ να ασχοληθει με κανεναν με τις στυλιστικες επιλογες η΄οποιασδηποτε αλλες επιλογες που κανει . για παραδειγμα οταν εχω την γκομεναρα διπλα μου και μπαινω στο μετρο για να παρω την πτηση για ακορεστο σεξ στην βενετια ας πουμε και μεσα στο μετρο κυκλοφορει , οτι κυκλοφορει ..σιγα μην ασχοληθω τι κανει ο αλλος ....αν ειμαι ενα μιζερο ανθρωπακι μου φταινε ακομα και τα φαναρια που ειναι κοκκινα ....εχει η αλλη ολη την γκαμα κινκυ εσωρουχων στις αποσκευες της και θα σχοληθω αν δεν εχουν σφουγγαρισει .....ΑΜ ΔΕ ....
αρα το δομικοτατο στοιχειο στο διανοητικο και φιλοσοφικο στοιχειο της ανθρωπινης υπαρξης , ειναι ΤΟ ΣΕΞ . αναπνεει ο εγκεφαλος και λειτουργει φυσιολογικα ....
το σεξ ανοιγει την επικοινωνια του εγκεφαλου μας ανοιγει την σκεψη , οι ορμονες ρεουν και ολα στην πλαση ειναι πανεμορφα ...
αυτη ειναι η επανασταση που δημιουργει το ΣΕΞ , η επανσταση του εγκεφαλου σε οποιαδηποτε μικροτητα θολωνει την σκεψη και φυσικα την βουληση .....
30-11-2024, 11:14 #24
30-11-2024, 11:27 #25
30-11-2024, 13:02 #26
Ενδιαφέρουσα φροϋδική θεωρία, αλλά προτιμώ τον Γιουνγκ. Αν όντως κινούνταν όλα γύρω από το σεξ και έχεις πιάσει το νόημα, γιατί αποφάσισες να εγγραφείς σε ένα φόρουμ ψυχολογίας και να συζητάς με άλλους τα προβλήματα της ζωής, αφού, σύμφωνα με τη θεωρία σου, θα έπρεπε να είχες βρει την ευτυχία; Επίσης, με όλο τον σεβασμό, να υποθέσω ότι πενηνταρίζεις; Πολύ GenX vibes.
30-11-2024, 15:46 #27
θα σου απαντησω ευθεως χωρις φρουιδικα και γιουνγκ - γιανγκ θεωριουλες που σε εξιταρουν .
εσενα ποιο ειναι το προβλημα σου ,αν εγω ειμαι ευτυχισμενος , μπαινω σε ενα μολλ για ψωνια , παιρνω την πτηση για μιλανο , μπαινω σε ενα φορουμ , πηγαινω για καφε , ηλικιακα εχω αμετρητες γυναικες στο ενεργητικο μου , εχω ευχαριστηθει σεξ , κινκυ σεξ , προστυχο σεξ μονο με γυναικες ( και με δυο κιολας ταυτοχρονα ) , εχω γνωρισει κοσμο , αιδοια , στηθη , μηρους , χειλια , μαλλια ξανθα , μελαχροινα , βαμμενα κοκκινο , με γραμμη μπικινι , χωρις γραμμη μπικινι , με μπικινι γενικα , με τουρλωτους πωπους , με μικρα η΄μεγαλα στηθη , με πρασινα , καστανα , μπλε ματια ...με σαρκωδη χειλη , χωρις σαρκωδη χειλη ....αφου εχουν συμβει και συμβαινουν ολα αυτα , η ζωη εχει δομηθει απλοχερα και μου εχουν δωθει τοσα δωρα ( και θα μου ερθουν και αλλα ) ...
αν εχεις δει κανενα θεμα που εχω θρενταρει και ζηταω απαντησεις ...λετ μι νοου .....γιατι το vibe που γραφεις λυνει πολλα και αλλα τα κανει ευκολοτερα να λυθουν ....
ΣΕΞ η κινητηριος δυναμη
30-11-2024, 16:04 #28
Δεν είναι κομψό να λες την γνώμη σου με άσχημο τρόπο κοιτώντας τον άλλο στα μάτια αλλά όσοι το κάνουν έχουν το θάρρος σε αντίθεση με τους άλλους που σε χαιρετούν και μόλις κάνεις ένα βήμα σε σχολιάζουν αδιαφορώντας αν θα το ακούσεις.
Η γνώμη του κόσμου μετράει, και δημιουργεί κόμπλεξ, οι περισσότεροι αγχώνονται για το τι θα φορέσουν για να βγουν έξω.
Το ακατάλληλο μπορεί να είναι φθηνό, φθαρμένο, λάθος νούμερο, για άλλη εποχή, ίσως και για άλλη ώρα και τοποθεσία.
Δεν σκέφτονται αν έχει χρήματα να αγοράσει κάτι κατάλληλο.
Στο τέλος καταλήγεις να εχεις κοινωνική φοβία.
Για να κυκλοφορήσεις έξω πρέπει να εχεις παρέα και να συνομιλείς μαζί τους σχολιάζοντας την καθημερινότητα , να έχουν άποψη για το που θα πάτε για πότο, καφέ, φαγητό και στην επαρχία θα συναντάς τους γνωστούς θαμώνες.
Αν βρεθείς σε άγνωστο μέρος θα νιώθεις σαν το βλαχαδερό που κατέβηκε απο το βουνό, το ίδιο είναι και για τους πρωτευουσιάνους αν βρεθούν στην επαρχία.
Αν δεις κάποιον με πέδιλα η καλοκαιρινή μπλούζα στα χιόνια θα νομίζεις πως τρελάθηκε, δεν θα σκεφτείς πως μπορεί να έχει κάποιο πρόβλημα στο πόδι ή στο χέρι.
30-11-2024, 18:15 #29
αυτό ακριβώς λες και η άποψή τους είναι πιο σημαντική από το τί είσαι εσύ και τί δικαιούσαι σε αυτή τη γ@μωζωή, αν ακούσεις φταις εσύ που ακούς οχι αυτός/η/ο που δεν περιμένει τουλάχιστον να φύγεις κι ας το μάθεις αργότερα. εγώ το προτιμώ, να μου πουνε "αυτή έλεγε για σένα αυτά" το διαπραγματεύομαι ευκολότερα..
η κοινωνική φοβία όντως από κάτι τέτοια δημιουργείται, ή από υπερπροστασία των γονέων, ακύρωση στην οικογένεια κλπ.