Βελτίωση και ανακούφιση
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 19
    Member

Βελτίωση και ανακούφιση

Δεν ξέρω αν με θυμάστε αλλά είμαι ο τύπος που πριν λίγο καιρό έγραψα post αναζητώντας τρόπους να βάλω τέλος στη ζωή μου λόγω κατάθλιψης και αγχώδους διαταραχής. Σήμερα είμαι χαρούμενος που μπορώ να πω ότι η ζωή μου έχει βελτιωθεί. Μετά από πολλά χρόνια ο γιατρός μου βρήκε τη σωστή αγωγή και έχω ανακουφιστεί σημαντικά από την ψυχική οδύνη. Αυτή τη στιγμή παίρνω Minitran, Azapin, Lamictal και Lyrica. Το ξέρω ότι είναι πολλά φάρμακα αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί επιτέλους έχω χαλαρώσει. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου με τους άλλους, μπορώ να αγνοήσω καταστάσεις που μου θυμίζουν το τραύμα μου και να είμαι χαρούμενος απολαμβάνοντας ό,τι με κάνει χαρούμενο και με γεμίζει. Ασχολούμαι ενεργά με το τραγούδι και τη μουσική και αυτό δίνει νόημα στη ζωή μου. Ελπίζω η αγωγή να συνεχίσει να λειτουργεί και αν σταματήσει θα συνεχίσω να προσπαθώ να βρω θεραπεία και δεν θα τα παρατήσω εύκολα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Senior Member
    Quote Originally Posted by reginaphalange45 View Post
    Δεν ξέρω αν με θυμάστε αλλά είμαι ο τύπος που πριν λίγο καιρό έγραψα post αναζητώντας τρόπους να βάλω τέλος στη ζωή μου λόγω κατάθλιψης και αγχώδους διαταραχής. Σήμερα είμαι χαρούμενος που μπορώ να πω ότι η ζωή μου έχει βελτιωθεί. Μετά από πολλά χρόνια ο γιατρός μου βρήκε τη σωστή αγωγή και έχω ανακουφιστεί σημαντικά από την ψυχική οδύνη. Αυτή τη στιγμή παίρνω Minitran, Azapin, Lamictal και Lyrica. Το ξέρω ότι είναι πολλά φάρμακα αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί επιτέλους έχω χαλαρώσει. Μπορώ να είμαι ο εαυτός μου με τους άλλους, μπορώ να αγνοήσω καταστάσεις που μου θυμίζουν το τραύμα μου και να είμαι χαρούμενος απολαμβάνοντας ό,τι με κάνει χαρούμενο και με γεμίζει. Ασχολούμαι ενεργά με το τραγούδι και τη μουσική και αυτό δίνει νόημα στη ζωή μου. Ελπίζω η αγωγή να συνεχίσει να λειτουργεί και αν σταματήσει θα συνεχίσω να προσπαθώ να βρω θεραπεία και δεν θα τα παρατήσω εύκολα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
    Χαίρομαι πολύ για σένα!

Senior Member
    Μπράβο σου, κράτα κοντά σου αυτό που δίνει νόημα στη ζωή σου, να ξέρεις ακόμα και αυτοί που πέφτουν από τα μπαλκόνια τη ώρα της πτώσης το μετανιώνουν...Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή για κανέναν, στιγμές είναι μόνο και όλο το άλλο ένας αγώνας.

Senior Member
    Ναι, σε θυμάμαι. Για τον υποβοηθούμενο θάνατο. Χαίρομαι διπλά, γιατί είσαι ένα νέο παιδί και όντως φαίνεται η αλλαγή στο ύφος του γραπτού σου λόγου! Και ασχολείσαι με αυτό που σου αρέσει! Εύχομαι κάθε επιτυχία, πρόοδο και ευτυχία, επαγγελματικά και προσωπικά!

Senior Member
    Μουσική αφιέρωση φυσικά το "όμορφη ζωή":

Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Χαίρομαι πολύ για σένα!
    Σε ευχαριστώ

Member
    Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Μπράβο σου, κράτα κοντά σου αυτό που δίνει νόημα στη ζωή σου, να ξέρεις ακόμα και αυτοί που πέφτουν από τα μπαλκόνια τη ώρα της πτώσης το μετανιώνουν...Δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή για κανέναν, στιγμές είναι μόνο και όλο το άλλο ένας αγώνας.
    Σε ευχαριστώ

Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μουσική αφιέρωση φυσικά το "όμορφη ζωή":
    Σε ευχαριστώ για το τραγούδι, είναι το καλύτερο δώρο για εμένα

Senior Member
    μπράβο σου ρετζίνα φαλάντζι!

Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    μπράβο σου ρετζίνα φαλάντζι!
    LOLOLOLOLOL

Senior Member
    Η ανακούφιση με τρόπους που απλώνονται μπροστά μας, και δεν είναι ένας, με φυγές, ούτε λύνει τα ζητήματα, ούτε πειράζει στο παραμικρό τις δομές των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, μόνο αισθανόμαστε ανακούφιση, αλλά γινόμαστε εξημερωμένα πιόνια πλέον. Δεν είμαστε καλά, κάτι μας χαλάει; ο νους μας πάει σε ό,τι το σύστημα μας έχει περάσει ως κατευναστικό, οπότε πίνουμε, ή χτυπάμε μια δόση, ή μας τη χτυπάνε, με όλα αυτά όμως το σίγουρο είναι κάτι. Γίνομαι αβλαβής για ό,τι με πεθαίνει.
    Last edited by WildHoney; 28-11-2024 at 21:23.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Η ανακούφιση με τρόπους που απλώνονται μπροστά μας, και δεν είναι ένας, με φυγές, ούτε λύνει τα ζητήματα, ούτε πειράζει στο παραμικρό τις δομές των ζητημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας, μόνο αισθανόμαστε ανακούφιση, αλλά γινόμαστε εξημερωμένα πιόνια πλέον. Δεν είμαστε καλά, κάτι μας χαλάει; ο νους μας πάει σε ό,τι το σύστημα μας έχει περάσει ως κατευναστικό, οπότε πίνουμε, ή χτυπάμε μια δόση, ή μας τη χτυπάνε, με όλα αυτά όμως το σίγουρο είναι κάτι. Γίνομαι αβλαβής για ό,τι με πεθαίνει.
    συμφωνώ στο κείμενό σου και στο νόημα των λεγομένων σου
    παρόλα αυτά στην φάση που ήταν μια χαρά είναι και η ανακούφιση έχει και βελτίωση από τη λέει
    μπράβο του

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    συμφωνώ στο κείμενό σου και στο νόημα των λεγομένων σου
    παρόλα αυτά στην φάση που ήταν μια χαρά είναι και η ανακούφιση έχει και βελτίωση από τη λέει
    μπράβο του
    Καλά κάνεις και λίγο με νοιάζει. Το δικό μου το είπα επίσης. Ίσως να ξεχνάμε τα τραύματά μας δεν είναι ό,τι όλοι μας θεωρούμε ιδανικό, μαγκιά μας; Να το βουλώσω για να στο βολέψω;
    Μπράβο άκουσε από άλλους, ας ακούσει και κάτι διαφορετικό, και ας αποφασίσει μόνος του αν τον πειράζει ή όχι.

Senior Member
    Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι στο ξεκάρφωτο, OP, αυτό το Φαλάνζι για λέγε, από πού προήλθε και αν θες, γιατί το διάλεξες;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Επίσης, θέλω να ρωτήσω κάτι στο ξεκάρφωτο, OP, αυτό το Φαλάνζι για λέγε, από πού προήλθε και αν θες, γιατί το διάλεξες;
    ετσι λεγεται η φοιβη στα φιλαρακια...

Page 1 of 2 12 LastLast