Results 1 to 1 of 1
Thread: Η αρρυθμίες επέστρεψαν δυναμικά.
-
27-11-2024, 11:54 #1
Η αρρυθμίες επέστρεψαν δυναμικά.
Γεια σε όλους ελπίζω να είστε όλοι καλά,
Γράφω περίπου σε αυτό το forum Από όταν ήμουν περίπου 20 χρονών και σήμερα είμαι 29 οι αρρυθμίες με ταλαιπωρούσανε σχετικά από μικρό μετά από κάποιες κρίσεις πανικού που πάθαινα μετά εμφανίστηκαν τα φτερουγίσματα έχω πάει σε άπειρους γιατρούς έχω κάνει άπειρα τρίπλεξ άπειρα τεστ κοπώσεως άπειρα Χόλντερ και όλα μου τα βγάζανε φυσιολογικά το 2021 πήγα σαν αριθμοίολόγο μου είχε πει ότι Είναι εντελώς ακίνδυνα και ότι δεν μπορώ να πάθω τίποτα απ’ αυτές και έχει ησυχάσει το μυαλό μου και τις ξέχασα από τότε όμως έρχονται ανά διαστήματα.
Αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι αν έρχονται όταν είμαι ψυχολογικά φορτωμένος για πολύ καιρό και απλά ένα πρωί έρχονται έτσι.
Έτσι λοιπόν και πριν μία βδομάδα ήτανε δύο μέρες πολύ πιεστικές που είχα κάποια θέματα στο μυαλό μου και κάποια άγχη κοιμήθηκα και το πρωί που ξύπνησα Ένιωθα τις έκτακτες ανά παλμό διδυμίες και τριδυμιες , Σηκώθηκα πανικοβλημένος και έκανα το σταυρό μου να σταματήσει αυτό διέρκησε ώρες έκανε την παύση του και ξαναεπέστρεψε και έχει μείνει μέχρι και σήμερα που μιλάμε.
Αφού πήγα λοιπόν στον καρδιολόγο συγκεκριμένα σε ηλεκτροφυσιολογικού αριθμοίολόγο μου έβαλε Χόλντερ και μου κατέγραψε 24 ωρες Πεντακόσες κοιλιακές έκτακτες συστολές και αφού του έδειξα τα προηγούμενα μου Χόλντερ σε άλλους γιατρούς που όλοι μου λέγανε ότι είναι υπερκοιλιακές αυτός μου είπε ότι είναι κοιλιακές αλλά Ότι δεν πρέπει να τους δίνω σημασία γιατί έχω μια φυσιολογική καρδιά αλλά μου είπε ότι προέρχονται από το κεντρικό ηλεκτρικό σύστημα της καρδιάς και ότι αν εγώ θέλω κάποια στιγμή να της καυτηριάσω θα είναι λίγο δύσκολο και ίσως γίνει ζημιά στο κεντρικό βηματοδότης καρδιάς,
Έτσι λοιπόν εμένα αυτό με έχει κάνει ακόμα χειρότερα τις έκτακτες συνέχισα να τις έχω και το βράδυ με ξυπνήσανε κιόλας και τώρα 11 του μηνός τον Δεκέμβρη έχω ραντεβού μετά από πολλή προσπάθεια με τον καλύτερο αριθμοίολόγο στην Ελλάδα και από τους καλύτερους στην Ευρώπη Τον Μιχάλη Εφραιμίδη στο να σιο να δω τι θα μου πει κι αυτός…
Βλέπω πολλούς εδώ πέρα που γράφουν ότι τους βρήκαν πολύ παραπάνω αρρυθμίες και ότι της έχουνε χρόνια το θέμα είναι αυτές οι αρρυθμίες έρχονται εφόσον έχουμε περάσει κάτι πολύ περίεργο Ψυχικό που μας έχει αγχώσει ή απλά υπάρχει ένα κομμάτι μέσα στην καρδιά μας που της γυρνάει και ήταν χωνόμαστε είτε όχι όταν είναι να έχουν έξαρση έρχονται από μόνες τους;
Εγώ το γνωρίζω από τώρα ότι αυτές θα μου κάνουν κακό και πολύ φοβάμαι ότι μέχρι τα 40 μου ίσως μου έχουν κάνει και καρδιακή ανεπάρκεια η ψυχική μου διάθεση είναι απλά χάλια.
Νόμιζα ότι είχα πολεμήσει τόσα χρόνια και ότι είχαν εξαφανιστεί μαζί με την ψυχολόγο μου αλλά τελικά είναι ακόμα εδώ και δεν ξέρω κατά πόσο έχω τέτοια δύναμη πλέον να μην δίνω σημασία σε αυτές και να κάνω το κομμάτι ζωής μου η απλά να της αποδεκτό