Quote Originally Posted by streidi View Post
Εδώ πάντως από αυτά που λες, αγνόησες αυτήν που σου φερόταν καλά, ενώ συνέχισες να κάνεις παρέα με κάποια που δε σου φερόταν καλά... Γιατί;; Αυτό μπορεί να είναι ένας λόγος, ότι δηλαδή κάπως πλησιάζεις και κολλάς με άτομα που δε σου φέρονται καλά. Άρα μπορεί να χρειάζεται να εξασκηθείς και στο να φεύγεις από σχέσεις.
Επίσης, θυμάμαι κι από εμένα, στην ηλικία που είσαι κάπως υπάρχει στο μυαλό μια 'αποκλειστικότητα' στις φιλίες, ότι δηλαδή εγώ κάνω παρέα με την τάδε, δε μπορώ να κάνω και με κάποια άλλη, γιατί μια ειναι η κολλητή μου. Αυτό, με την ηλικία, κάπως 'θα το βρεις μπροστά σου' και θα χρειαστεί έτσι κι αλλιώς να το δουλέψεις, αλλά αν το ξεκινήσεις από τώρα, ακόμα καλύτερα.
Δεν την αγνοησα ακριβως. Μετα την καραντινα χαθηκαμε και σταματησαν ολα αυτα. Απλα σκεφτομαι οτι αν πριν την καραντινα ειχα δωσει περισσοτερη σημασια δεν θα συνεβαινε. Δεν κολλαω επιτηδες σε ατομα που δεν μου φερονται καλα απλα οταν καποιος δεν μου φερεται καλα δυσκολευομαι φουλ να ξεκοψω. Οποτε δυσκολευομουν να κοψω με αυτη την κοπελα και να παω στην αλλη οσο καλα και να μου φεροταν. Επισης αυτη μου φεροταν καλα αλλα η κολλητη της με εκραζε. Οποτε πως μπορουμε να ξερουμε οτι θα πηγαινε καλα ολο αυτο; Ηταν και αλλα στη μεση. Ωραια αφου υπαρχει αποκλειστικοτητα δεν θα τα καταφερω ποτε...