Θα είμαι μόνος για πάντα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast
Results 16 to 30 of 112
    Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Τι σου είπε η τελευταία και σε εριξε τόσο?
    "Είσαι από τους καλύτερους άντρες που έχω γνωρίσει στην ζωή μου (την ξέρω χρόνια) αλλά δεν μου ταιριάζει η εικόνα σου."

Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    "Είσαι από τους καλύτερους άντρες που έχω γνωρίσει στην ζωή μου (την ξέρω χρόνια) αλλά δεν μου ταιριάζει η εικόνα σου."
    Ε δεν της ταιριάζει. Δεν ταιριάζουμε με όλους. Δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις κάποιο θέμα..

Εισαι παλιό μέλος? Έχεις ξαναγράψει στο φορουμ?

Senior Member
    Με συγχωρείς, αλλά αυτή είναι τακτική ψυχολόγου την οποία έχω περάσει αρκετές φορές και δεν έπιασε με πολλους διαφορετικούς επαγγελματίες.

Το τι όμορφο θεωρω εγώ πάνω μου δεν έχει σημάσια γιατι το 98% που κοιτάει μια γυναίκα είναι το ύψος και το υπόλοιπο οι κοιλιακοί. Αυτό είναι δεδομένο. Το δεύτερο ίσως να φτιαξει, γιατί εχω χασει πολλά κιλα, κανω πολλά βάρυ και box, αλλά το πρώτο, και το πιο σημαντικό δεν αλλάζει.
    Έχεις εντελώς λάθος οπτική των πραγμάτων. Εγώ μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι μια σημαντικά μεγάλη πλειοψηφία γυναικών δεν εστιάζει ούτε στα κιλά ούτε στο ύψος. Αν ήταν έτσι δεν θα έβλεπες ποτέ «κοντό» άντρα με κοπέλα δίπλα του. Αποκλείεται να μην έχεις δει. Και μάλιστα τέτοιου είδους άντρες έχουν πέραση από ψηλές γυναίκες..
    Εγώ σαν κοπέλα δεν θα σου κρυφτώ, κοιτάω και την εμφάνιση αλλά υπάρχουν και άλλα χαρίσματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να ξεχωρίσει και να «λάμψει».

Ε δεν της ταιριάζει. Δεν ταιριάζουμε με όλους. Δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις κάποιο θέμα..
    Σωστά. Άρα εγω δεν έχω κάποιο θέμα, αυτές έχουν. Είναι όλες τους έτσι όμως, αρα θα είμαι μόνος.

Εισαι παλιό μέλος? Έχεις ξαναγράψει το φορουμ?
    Δεν ξέρω, το ένα από τα email μου μαλλον είχε account εδω αλλα δεν θυμάμαι κάτι. Έκανα με άλλο email.

Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Εγώ σαν κοπέλα δεν θα σου κρυφτώ, κοιτάω και την εμφάνιση αλλά υπάρχουν και άλλα χαρίσματα που μπορούν να κάνουν έναν άνθρωπο να ξεχωρίσει και να «λάμψει».
    Άλλο ένα πολύ ωραίο παραμυθάκι που έχω ακούσει πολλές φορές. "Η πλεοψηφία είναι Α και δεν έχεις θέμα, θα βρεις κάποια. Όχι εμένα βέβαια, εγώ είμαι Β" - όλες σας.

Senior Member
    Σωστά. Άρα εγω δεν έχω κάποιο θέμα, αυτές έχουν. Είναι όλες τους έτσι όμως, αρα θα είμαι μόνος.

Δεν ξέρω, το ένα από τα email μου μαλλον είχε account εδω αλλα δεν θυμάμαι κάτι. Έκανα με άλλο email.
    Φαίνεται να ξέρεις να χειρίζεσαι το φορουμ. Πχ αυτό που έκανες τώρα, που έσπασες την απάντηση μου στα δύο, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν έχω υπομονή να το κάνω. Ποιο είναι το παλιό σου nickname?

Κανείς δεν έχει θέμα. Όλοι έχουμε δικαίωμα να επιλέξουμε ποιον θέλουμε να έχουμε διπλα μας. . Γούστα είναι αυτά.
    Είναι κάπως, την μια να ρίχνεις ευθύνες στο ύψος σου και μετά στις γυναίκες..

Φαίνεται να ξέρεις να χειρίζεσαι το φορουμ. Πχ αυτό που έκανες τώρα, που έσπασες την απάντηση μου στα δύο, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν έχω υπομονή να το κάνω. Ποιο είναι το παλιό σου nickname?
    Το φορουμ αυτό είναι κλασσικό v bulletin, χρησιμοποιειται πολ'υ. Δεν θυμάμαι όνομα ή αν έχω account.

Κανείς δεν έχει θέμα. Όλοι έχουμε δικαίωμα να επιλέξουμε ποιον θέλουμε να έχουμε διπλα μας. . Γούστα είναι αυτά.
    Είναι κάπως, την μία να ρίχνεις ευθύνες στο ύψος σου και μετά στις γυναίκες..
    Δεν ρίχνω ευθύνες σε κανέναν. Λέω τα πράγματα ως έχουν και προσπαθώ να τα αποδεχτώ.

Senior Member
    Άλλο ένα πολύ ωραίο παραμυθάκι που έχω ακούσει πολλές φορές. "Η πλεοψηφία είναι Α και δεν έχεις θέμα, θα βρεις κάποια. Όχι εμένα βέβαια, εγώ είμαι Β" - όλες σας.
    Είναι αδύνατον σε όλη σου την ζωή ΟΛΕΣ να σε παραπέμπουν και να σε παροτρύνουν να πας αλλού.. από την εφηβεία μέχρι και τώρα δεν έχεις πάει με γυναίκα;

Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Είναι αδύνατον σε όλη σου την ζωή ΟΛΕΣ να σε παραπέμπουν και να σε παροτρύνουν να πας αλλού.. από την εφηβεία μέχρι και τώρα δεν έχεις πάει με γυναίκα;
    Αυτό έχει γίνει, και όχι.

Senior Member
    Έχεις κι άλλο λογαριασμό. Χειρίζεσαι πολύ καλά το φορουμ.

Λες τα πράγματα όπως τα βλέπεις. Βγάζεις τρομερό θυμό. Δεν έχει δικαίωμα η κοπέλα να διαλέξει ποιον θα έχει διπλά της? Εσύ γιατί παίρνεις όλο αυτό σαν προσωπική ήττα?

Έχεις κι άλλο λογαριασμό. Χειρίζεσαι πολύ καλά το φορουμ.
    Οκ.

Λες τα πράγματα όπως τα βλέπεις. Βγάζεις τρομερό θυμό. Δεν έχει δικαίωμα η κοπέλα να διαλέξει ποιον θα έχει διπλά της? Εσύ γιατί παίρνεις όλο αυτό σαν προσωπική ήττα?
    Πότε είπα τι δικαίωμα έχει ο καθένας? Όπως είπα και στην αρχή προσπαθώ να το αποδεχτώ αυτό για να μπορέσω κάπως να συνεχίσω την ζωή και να μην βάλω τέλος. Δεν μου χρωστάει κανείς και καμμία τίποτα, μπορουν να κάνουν ότι θέλουν, πάει αυτό, τελειωσε. Και δεν παίρνω τίποτα σαν ήττα. Βλέπω απλά τα πράγματα όπως είναι. Αν δεν είχα πόδια και ήθελα να γίνω μοντέλο παπουτσιων ας πούμε, θα έπρεπε να βρω τρόπο να το αποδεχτώ. Δεν φταίω εγώ που δεν έχω πόδια, και ούτε τα παπούτσια που μπαινουν σε πόδια. Έτσι είναι η φύση τους.

Senior Member
    Οκ.

Πότε είπα τι δικαίωμα έχει ο καθένας? Όπως είπα και στην αρχή προσπαθώ να το αποδεχτώ αυτό για να μπορέσω κάπως να συνεχίσω την ζωή και να μην βάλω τέλος. Δεν μου χρωστάει κανείς και καμμία τίποτα, μπορουν να κάνουν ότι θέλουν, πάει αυτό, τελειωσε. Και δεν παίρνω τίποτα σαν ήττα. Βλέπω απλά τα πράγματα όπως είναι. Αν δεν είχα πόδια και ήθελα να γίνω μοντέλο παπουτσιων ας πούμε, θα έπρεπε να βρω τρόπο να το αποδεχτώ. Δεν φταίω εγώ που δεν έχω πόδια, και ούτε τα παπούτσια που μαπίνουν σε πόδια. Έτσι είναι η φύση τους.
    Ο θυμος σου το λέει.. Αυτα που γράφεις.

Εντελώς άσχετο το παράδειγμα σου. Δεν έχεις πόδια, λογικό να μην γίνεις μοντέλο παπουτσιών.
    Το άλλο είναι απλά η γνώμη σου. 1.60 άρα θα μείνω για πάντα μόνος.

Η "γνώμη" μου είναι βασισμένη στην πραγματικότητα που έχω ζήσει. Η κοπέλα πιο πάνω στα ίσα είπε για την εμφάνιση. Ακόμα και πίσω από την ανωνυμία δεν μπορεί να το κρύψει. Και δεν την κατηγορώ, απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ.

Senior Member
    Η "γνώμη" μου είναι βασισμένη στην πραγματικότητα που έχω ζήσει. Η κοπέλα πιο πάνω στα ίσα είπε για την εμφάνιση. Ακόμα και πίσω από την ανωνυμία δεν μπορεί να το κρύψει. Και δεν την κατηγορώ, απλά προσπαθώ να το αποδεχτώ.
    Ποια ανωνυμία? Τι εννοείς?
    Με βάση τα βιώματα σου. Η πραγματικότητα είναι άλλη. Εγώ ξέρω γυναίκες που προτιμάνε κοντούς άντρες. Τους θεωρούν ελκυστικούς. Τώρα αν ο άλλος δεν είναι ψηλός και είναι όλη την ώρα σαν και τον πάτησε αυτοκίνητο - ψυχολογικά, διάθεση--τι να τον κάνει (ισχύει και για τους ψηλούς)? Παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.

Ποια ανωνυμία? Τι εννοείς?
    Με βάση τα βιώματα σου. Η πραγματικότητα είναι άλλη. Εγώ ξέρω γυναίκες που προτιμάνε κοντούς άντρες. Τους θεωρούν ελκυστικούς. Τώρα αν ο άλλος δεν είναι ψηλός και είναι όλη την ώρα σαν και τον πάτησε αυτοκίνητο - ψυχολογικά, διάθεση--τι να τον κάνει (ισχύει και για τους ψηλούς)? Παίζει σημαντικό ρόλο η αυτοπεποίθηση.
    Μάλιστα. Κατάλαβα. Σας ευχαριστώ όλους.

Page 2 of 8 FirstFirst 1234 ... LastLast