Θα είμαι μόνος για πάντα - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Thessalonian View Post
    Καλά τα λες. Διαφωνω μονο με την Ειρηνη, γνωστη στον κυκλο της και ως "Ρήνος" για προφανεις λογους.... Εχει ωραια ματια αυτο το κοριτσι. Αν δεν εκανε το ασχημο αγοριστικο κουρεμα, εμφανισιακα δεν υστερει. Αλλού υστερει εξαιτιας πολυ εντονων ψυχικων διαταραχων που δεν κρυβονται με τίποτα... Προσωπικα, δεν θα πεσω απο τα συννεφα αν ειναι serial killer, και οχι μόνο με πέντε αλλά με πενήντα πέντε νεκρά βρέφη. Τα ομορφα ματια της ειναι ψυχρα και αδιστακτα. Πισω στο θέμα μας, νομιζω οτι ο νηματοθετης, κατα βαθος εχει παρει τις αποφασεις του και οπως εγραψε δεν τον ενδιαφερουν καν οι γνωμες... Ψαχνει περισσοτερο για επιβεβαιωση των αντιληψεων του.
    Καλά, δε θα δικάσουμε εμείς. Εμφανισιακά, είναι σίγουρα κάτω από 1.50, και σαν αγγούρι. Ωραία μάτια και baby face έχει, αλλά δεν την κάνουν ωραία, σαν 14 χρονών μοιάζει. Για την εμφάνιση της μάνας που είχε αλλάξει δεν ξέρω κι εγώ πόσους άνδρες τι να πω; Άρα καταλήγουμε ότι δεν είναι θέμα εξωτερικής εμφάνισης.

Senior Member
    ερωτηση:
    εχεις προτιμησεις εμφανισης, στις γυναικες;;;
    σου αρεσουν ολες, οσο ψηλες κι αν ειναι, οσο κοντες κι αν ειναι, οσο υπερβαρες κι αν ειναι, οσο αδυνατες κι αν ειναι, οσο αστηθες, ακωλες κι αν ειναι; οσο αρμονικα κι αν ειναι τα χαρακτηριστικα τους; οσο ασυμετρα η καπως ακανονιστα κι αν ειναι τα χαρακτηριστικα τους; γενικως ο,τι εμφανισιακο χαρακτηριστικο κι αν εχουν, σου αρεσουν ολες; θα ερωτευοσουν οποιαδηποτε, οπως κι αν ηταν εμφανισιακα;

Senior Member
    Μικρός στο μάτι αλλά θηρίο στο κρεβάτι.
    Για την ηλικία σου είναι πρόβλημα το ύψος. Οι νέοι είναι πανύψηλοι, κάθε δέκα χρόνια κερδίζουν μερικούς πόντους κατά μέσο όρο.
    Υπάρχουν περιπτώσεις που ο άνδρας είναι πολύ κοντός και έχει γυναίκα ψηλότερη από το συνηθισμένο.
    Αν το κυνηγήσεις κάτι θα βρείς, υπάρχουν και κοντές γυναίκες και άλλες που την πάτησαν από θεό γκόμενους δύο μέτρα γυνασμένους . Αν έχεις καλή διάθεση και αυτοπεποίθηση τότε αν νιώσει ασφάλεια μια γυναίκα μαζί σου θα σε διαλέξει για οικογένεια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Δεν ζητάω γνώμες. Την πραγματικότητα την ξέρω. Κάθε σχόλιο γυναίκας εδώ είναι απόδειξη. Πήρα λοιπόν την απάντηση μου. Θα κάνω αυτό που έπρεπε να έχω κάνει καιρό.
    Βρε καλέ μου άνθρωπε τι είναι αυτά που λες!!! Η πραγματικότητα που πιστεύεις είναι διαστρεβλωμένη!!! Αυτοπεποίθηση σου λένε οι περισσότερες εδώ...

Senior Member
    υπαρχουν οι στερεοτυπικες προτιμησεις εμφανισης και για ανδρες και για γυναικες.
    στερεοτυπικα, καποια χαρακτηριστικα θεωρουνται προτερηματα και καποια αλλα ελλατωματα. υπαρχουν ανθρωποι, ανδρες και γυναικες, που αδιαφορουν για τα στερεοτυπα και εχουν αλλες προτιμησεις. και παρα πολλοι που ταυτιζονται με τα στερεοτυπα και εχουν πανω κατω ιδιες προτιμησεις.
    περα απο την εμφανιση, υπαρχουν πολλα αλλα χαρακτηριστικα προσωπικοτητας και συμπεριφορας σε καθε ανθρωπο. αλλα ειναι ελλατωματα και αλλα προτερηματα του.
    ο καθενας ειναι ενα συνολο ολων των χαρακτηριστικων του, οχι μονο των εμφανισιακων.
    οταν κανεις μια γνωριμια, γινεται ασυνειδητα ενας συνυπολογισμος ΟΛΩΝ των παραπανω και αναλογα με το τι εχεις στο κεφαλι σου,σε ελκει η σε απωθει ενα ατομο. ολα συν και πλην ειναι.
    στο ρεζουμε λοιπον, ακομα κι αν ταυτιζεσαι με στερεοτυπικες αμτιληψεις για την εμφανιση, μπορει ενα ατομο που δεν σου πολυαρεσει κατι εμφανισιακο επανω του, πχ υψος η βαρος, κλπ , να σου αρεσουν τοσο πολυ καποια αλλα στοιχεια του, πχ προσωπικοτητα, χιουμορ, αισθησιασμος, οτιδηποτε, που τελικα να θελεις να ασχοληθεις μαζι του γιατι σε γοητευει κι ας μην ειναι τοσο ψηλος η αδυνατος, η κουκλος κλπ.

εγω πχ οντως το υψος το θεωρω προσον στον ανδρα και μου αρεσει. ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ, με ξενερωνει για ερωτικη σχεση ενας ανδρας κοντος και ειδικα πιο κοντος απο εμενα. και θα ελεγα, οχι, δεν θαθελα σχεση με κοντο ανδρα. εχω ερωτευεθι ομως 2 φορες κοντο ανδρα και μαλιστα με τρομερο παθος. γιατι ηταν γοητευτικοι ανδρες, ασχετως του υψους τους. και δεν ηταν επειδη στραβωθηκα. ειχαν και οι δυο πολλες κατακτησεις και τους διεκδικουσαν πολλες γυναικες.

βεβαια ενας ανδρας με συμπλεγματα για το ποσο μετραει σαν ανδρας, δεν ειναι ποτε γοητευτικος για μενα. επομενως, ειναι πολυ σημαντικο αυτο που σου ειπαν ολοι για την αυτοπεποιθηση. οσο δεν μπορεις να ξεπερασεις τετοια θεματα αυτοπεποιθησης και αυτολυπησης, μην περιμενεις προκοπη στις κατακτησεις σου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Αν έχει λίγα κιλά παραπάνω όχι, δεν το θεωρώ κακή υγεία. Αλλά αν είναι παχύσαρκος, φυσικά και θεωρώ ότι έχει κακή υγεία. Υποκειμενική είναι η ομορφιά, αλλά με κάποια αντικειμενικά κριτήρια. Όπως και να το κάνουμε, η παχυσαρκία συνεπάγεται και προβλήματα υγείας, και μικρό μ.ο. ζωής και είναι αντιαισθητικός παράγοντας.

Από τον τρόπο που γράφεις διακρίνω οργή, ειρωνεία και θυμό. Σου έγραψα στο 3 ότι αυτά τα χαρακτηριστικά κάνουν μια προσωπικότητα απωθητική στις γυναίκες και στους άνδρες. Κι εσύ αν γνώριζες μια γυναίκα και σου έβγαζε αρνητισμό, ειρωνεία, πικρία δε θα την ήθελες. Το δικό μου ύψος είναι 1.61 για την ακρίβεια, το γράφει και η ταυτότητά μου και ποτέ δεν το έκανε θέμα κανείς σύντροφός μου, ούτε το θεώρησα μειονέκτημα. Και όχι ευγενικός δεν είσαι. Κάνεις συζήτηση γεμάτος ένταση, ειρωνεία και επιθετικότητα.
    λαθος παραδειγμα, δινεις.
    το υψος, στερεοτυπικα μπορει να θεωρειται προσον για μια γυναικα, οχι ομως στον βαθμο που θεωρειται για εναν ανδρα...
    ετσι κι αλλιως, οι γυναικες κατα μ.ο. ειναι κοντυτερες απο τους ανδρες.
    οπως και το παχος, στερεοτυπικα θεωρειται ελλατωμα και για ανδρες, αλλα οχι τοσο πολυ οσο για γυναικες. ετσι κι αλλιως οι ανδρες κατα μ.ο. ειναι πιο σωματωδεις απο τις γυναικες. στα αλλα συμφωνω.

Senior Member
    Είμαι άντρας, με ύψος 1.60 και αυτο σημαίνει πως θα είμαι μονος μου για παντα. Πως μπορω να συμφιλιωθω με αυτό για να συνεχίσω?
    Λοιπόν φιλαράκι, έχεις δημιουργήσει ένα "σχημα", μια πεποίθηση μέσα σου και την παίρνεις σαν απόλυτη αλήθεια. Είμαι σίγουρος οτι έχεις δει έξω ζευγάρια που η κοπέλα είναι πιό ψηλη από τον άντρα. Η γυναίκα μου ειναι 1.80 κι εγώ είμαι 1.73, δεν την επηρέασε καθόλου το ύψος μου.
    Για όλους υπάρχει κάτι εκεί έξω. Ναι, από εμπειρία ζωής θα έλεγα οτι οι γυναίκες προτιμούν τους ψηλούς άντρες, αλλά δεν είναι κανόνας. Οπότε για αρχή θα έλεγα να χαλαρώσεις λίγο, εντάξει είσαι 1.60 και τι έγινε; Για όλους υπάρχει χώρος στη ζωή, και για τους ψηλούς και για τους μέσους και για τους κοντούς. Δούλεψε όσο καλύτερα μπορείς με το υλικό που έχεις, με υπομονή και θετική σκέψη. Όταν πάψει να σε απασχολεί το ύψος σου θα αρχίσεις να λειτουργείς πιο "ελεύθερα" νομίζω, χωρίς κόμπλεξ κατωτερότητας κι αυτό από μόνο του θα σε κάνει πιο ελκυστικό.

Senior Member
    Και σε τελική υπάρχουν τα λεγόμενα "εσωτερικά τακούνια", δηλαδή πάτοι σιλικόνης που βάζει στο παπούτσι του ο ενδιαφερόμενος και δίνουν μέχρι 10 πόντους ύψος, αν είναι να σκάει κανείς γι αυτό. Τα χρησιμοποιεί και ο Πούτιν και ο Μακρόν που δεν είναι και το πρώτο μπόι. Καλά, για χειρουργική επέμβαση ύψους δε συζητώ, έχω ακούσει ότι είναι πανάκριβη και δεν αξίζει τον κόπο να μπει κανείς στη διαδικασία.

1,60 ειναι πολυ κοντος - ουτε γω δεν ειμαι ετσι. Τι αυτοπεποιηθηση να εχεις? Σε παιρνει απο κατω. Ευκολα γραφει καποιος "συμβουλες" απο το νετ. Αλλο να το ζεις καθε μερα ολη μερα. Και ναι οι γυναικες θελουν υψος ειναι απο τα πρωτα που κοιτανε. Αν δεν το εχεις πρεπει να εχεις κατι αλλο. Π.χ λεφτα (πολλα) ή θεση εξουσιας σημαντικη. Η να εισαι δημοσιο προσωπο και καλος σε κατι π.χ τραγουδιστης, τηλεποαρουσιαστης. Αναγνωρησιμοτητα. Αυτο επισης τραβαει μια γυναικα.

Quote Originally Posted by Ανεμονη View Post
    Βρε καλέ μου άνθρωπε τι είναι αυτά που λες!!! Η πραγματικότητα που πιστεύεις είναι διαστρεβλωμένη!!! Αυτοπεποίθηση σου λένε οι περισσότερες εδώ...
    Εφόσον προσεγγίζω (πως αλλιως θα φαω αππόριψη) πως γίνεται να μην έχω αυτοπεποίθηση?

Quote Originally Posted by Mister No View Post
    1,60 ειναι πολυ κοντος - ουτε γω δεν ειμαι ετσι. Τι αυτοπεποιηθηση να εχεις? Σε παιρνει απο κατω. Ευκολα γραφει καποιος "συμβουλες" απο το νετ. Αλλο να το ζεις καθε μερα ολη μερα. Και ναι οι γυναικες θελουν υψος ειναι απο τα πρωτα που κοιτανε. Αν δεν το εχεις πρεπει να εχεις κατι αλλο. Π.χ λεφτα (πολλα) ή θεση εξουσιας σημαντικη. Η να εισαι δημοσιο προσωπο και καλος σε κατι π.χ τραγουδιστης, τηλεποαρουσιαστης. Αναγνωρησιμοτητα. Αυτο επισης τραβαει μια γυναικα.
    Αυτη ειναι η αληθεια τελικα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mister No View Post
    Αυτό που λες για τα λεφτά και την επιτυχία ίσχυε το 1950, όταν οι γυναίκες δε δούλευαν, δεν έβγαιναν από τα σπίτια τους και υπήρχε μεγάλη φτώχεια. Σήμερα που οι γυναίκες εργαζόμαστε και ενδεχομένως βγάζουμε και περισσότερα λεφτά, γιατί να είμαστε με έναν τύπο που δε μας γοητεύει απλά και μόνο επειδή έχει λεφτά;

Και όσες γυναίκες είναι με τέτοιους τύπους, συναλλαγή κάνουν, όχι σχέση. Αυτός τρώει τα νιάτα και την ομορφιά της και κυκλοφορεί μια ωραία γυναίκα σαν βιτρίνα, κι αυτή ανέχεται τα γηρατειά, την ασχήμια του, τα ναρκωτικά του, τα νεύρα του, τις κρίσεις του κλπ για τα λεφτά και την προβολή. Μόλις πάρει ο καθένας αυτό που θέλει, η συναλλαγή διαλύεται.

Το ερώτημα είναι αν εσύ ενδιαφέρεσαι για μια τέτοια συναλλαγή (δεν το ονομάζω σχέση για ευνόητους λόγους). Αφήστε το τι θέλουν οι γυναίκες από τους άνδρες που σας βασανίζει όλους πια και δείτε τι θέλετε εσείς από τις γυναίκες. Το να φτάσετε στο σημείο να πείτε "γυναίκα να 'ναι κι ό,τι να 'ναι κι όπως να 'ναι", είναι μεγάλο φάουλ.

Επίσης φάουλ είναι να καταφεύγουμε και σε ανθρώπους που ξέρουμε χρόνια. Εκτός από φάουλ, δείχνει και μεγάλη απελπισία.

Επίσης φάουλ είναι να καταφεύγουμε και σε ανθρώπους που ξέρουμε χρόνια. Εκτός από φάουλ, δείχνει και μεγάλη απελπισία.
    Πρωτα απ'ολα ε'ιχες κ'αποιο δίκιο για τις προηγούεμενες απαντήσεις μου, που έδειχναν οργη ή ότι άλλο.

Αλλά τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Αν ξέρω μία κοπέλα καιρό, που ξέρω τι άνθρωπος είναι και ξέρει τι άνθρωπος είμαι, είναι φάουλ να δείξω ερωτικό ενδιαδέρον? Ή εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα?

Senior Member
    Πρωτα απ'ολα ε'ιχες κ'αποιο δίκιο για τις προηγούεμενες απαντήσεις μου, που έδειχναν οργη ή ότι άλλο.

Αλλά τι ακριβώς εννοείς με αυτό? Αν ξέρω μία κοπέλα καιρό, που ξέρω τι άνθρωπος είναι και ξέρει τι άνθρωπος είμαι, είναι φάουλ να δείξω ερωτικό ενδιαδέρον? Ή εννοείς κάτι άλλο και δεν το κατάλαβα?
    Για μια κοπέλα που ξέρεις χρόνια, αν ήταν να νιώσεις κάποια ερωτική έλξη, θα την ένιωθες από την πρώτη στιγμή. Στον άνθρωπο που γνωρίζεις χρόνια, καταφεύγεις ως λύση ανάγκης υπό τον φόβο της μοναξιάς και καταστρέφεις τη φιλία/γνωριμία σας. Μου έχει συμβεί με παιδικό φίλο μου που είναι ΑΜΕΑ. Κάτσαμε, μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και αποδέχτηκε κι ο ίδιος ότι ήταν μια κίνηση απελπισίας.

Για μια κοπέλα που ξέρεις χρόνια, αν ήταν να νιώσεις κάποια ερωτική έλξη, θα την ένιωθες από την πρώτη στιγμή. Στον άνθρωπο που γνωρίζεις χρόνια, καταφεύγεις ως λύση ανάγκης υπό τον φόβο της μοναξιάς και καταστρέφεις τη φιλία/γνωριμία σας. Μου έχει συμβεί με παιδικό φίλο μου που είναι ΑΜΕΑ. Κάτσαμε, μιλήσαμε, ξεκαθαρίσαμε τα πράγματα και αποδέχτηκε κι ο ίδιος ότι ήταν μια κίνηση απελπισίας.
    Δεκτό αλλά θα διαφωνήσω. Μπορεί να μην είχε το κουράγιο να στο πει και μετά να συμφώνησε για να σε έχει ακόμα στην ζωή του έστω και φιλικά. Γενικά βλέπω από αυτά που γράφεις δείνεις τεράστια σημασία στην πρώτη σαρκική έλξη, με το οποίο διαφωνώ, αλλά ο καθένας έχει δικαίωμα να βλέπει τα πράγματα όπως θέλει.

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast