Θα είμαι μόνος για πάντα - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678
Results 106 to 112 of 112
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Όλα θα εξαρτηθούν από το αν την ξαναδώ, που δεν νομίζω να μην γίνει. Μου είπε τι δουλειά κάνει και υπό ποίες συνθήκες είναι εκεί, επίσης μου είπε και που μένει (κοντά μου σχετικά). Έχει πολλές καφετέριες το σημείο αλλά της αρέσει αυτή πιο πολύ από τις άλλες. Εκτός εάν δεν ξαναπατήσει για να με αποφύγει γιατί της είπα ότι συχνάζω εκεί...
    Δεν νομίζω. Απλά και εσύ όταν τύχει να την ξαναδείς, μην το κάνεις να φανεί ότι την έψαχνες ή ότι πας εκεί με σκοπό να τη συναντήσεις.. Προστατεύεις και τον εαυτό σου έτσι, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι απλά ευγενική.

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Δεν νομίζω. Απλά και εσύ όταν τύχει να την ξαναδείς, μην το κάνεις να φανεί ότι την έψαχνες ή ότι πας εκεί με σκοπό να τη συναντήσεις.. Προστατεύεις και τον εαυτό σου έτσι, επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι απλά ευγενική.
    Ναι σίγουρα, αλλά έτσι και αλλιως πάω σχεδόν κάθε μέρα εκεί. Ο ιδιοκτήτης είναι καλός μου φίλος καθώς και τα παιδιά που δουλεύουν οπότε όταν πάω με χαιρετάνε όλοι. Δηλαδή δεν δείχνω ότι πάω εκεί για κάποιον σκοπό.

Senior Member
    Αν είναι καινούργια στην περιοχή, θα ψάχνει παρέα, μπορεί και αυτή να μην έχει αυτοπεποίθηση. Αν την συναντάς μετά την δουλειά μπορείς να προτείνεις να πάτε για φαγητό , στο αγαπημένο σου μαγαζί. Σε περίπτωση που την δεις εκεί, αν θέλει να σε ακολουθήσει χωρίς ραντεβού είναι μια δικαιολογία. όταν την ξανά συναντήσεις αν έχεις πιεί τον καφέ σου και ψάχνεις δικαιολογία να συζητήσετε περισσότερο . Αν σταματήσει να πάρει τον καφέ της δεν θα προλάβετε να πείτε πολλά και να μην φανεί πως περιμένεις να την συναντήσεις.

Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Αν είναι καινούργια στην περιοχή, θα ψάχνει παρέα, μπορεί και αυτή να μην έχει αυτοπεποίθηση. Αν την συναντάς μετά την δουλειά μπορείς να προτείνεις να πάτε για φαγητό , στο αγαπημένο σου μαγαζί. Σε περίπτωση που την δεις εκεί, αν θέλει να σε ακολουθήσει χωρίς ραντεβού είναι μια δικαιολογία. όταν την ξανά συναντήσεις αν έχεις πιεί τον καφέ σου και ψάχνεις δικαιολογία να συζητήσετε περισσότερο . Αν σταματήσει να πάρει τον καφέ της δεν θα προλάβετε να πείτε πολλά και να μην φανεί πως περιμένεις να την συναντήσεις.
    Είναι κανούρια στην περιοχή, τέλος Νοεμβρίου ήρθε από άλλη πολή η οποία είναι μακριά. Δουλεύει μεσημέρι εώς απόγευμα οπότε έρχεται πριν την δουλειά. Κάτι θα βρω να της πω. Νόμιζα ότι θα ήμουν πολύ αγχωμένος αλλά μου βγήκε πολύ εύκολα.

Senior Member
    Είδες που το ύψος δεν σε εμπόδισε να κάνεις κίνηση?

Quote Originally Posted by george1520 View Post
    Είδες που το ύψος δεν σε εμπόδισε να κάνεις κίνηση?
    Ναι κατσε να δούμε τι και αν θα γίνει και βλέπουμε.

Senior Member
    Μπράβο ρε φιλαράκι, και μην απογοητευτείς αν δε προχωρήσει αλλιώς, μπορεί να έκανες μια καινούρια φιλία. Παράλληλα θα εξοικειωθείς και στην επαφή με το άλλο φύλο, θα γίνεις πιο άνετος και χαλαρός.

Page 8 of 8 FirstFirst ... 678