Έχασα τον πατέρα πριν 2 μήνες!Μου λείπει πολύ !! - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 17 of 17
    Senior Member
    Ο ΕΦΚΑ καταβάλει έξοδα κηδείας από 700-2.500 ευρώ, ανάλογα το πρώην ταμείο του ασφαλισμένου. Επίσης, οι στενοί συγγενείς τουλάχιστον στον τόπο καταγωγής μου που ξέρω, δίνουν ένα ποσό στην οικογένεια, 20-50 ευρώ στις κηδείες και το 40ήμερο μνημόσυνο. Εννοείται ότι η αδερφή σου σε "έριξε", αλλά και ο άνδρας σου απαράδεκτος να σου βάζει καυγά για την κηδεία του πατέρα σου!!!
    Συμπαράσταση 0. Να έχεις το πένθος σου, να έχεις και την γκρίνια του άντρα σου. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από την τσιγκουνιά στον άνθρωπο. Τσιγκουνιά στο πορτοφόλι σημαίνει τσιγκουνιά και στην καρδιά. Τα λεφτά που εξοικονομήσατε είναι και δικά σου.
    Τι να κάνεις με τον άνδρα σου; Μίλα του ξεκάθαρα και σταράτα. Πες του πώς νιώθεις και πόσο σε επιβαρύνει η συμπεριφορά του. Πηγαίνετε σε έναν ψυχολόγο με ειδίκευση σε θέματα σχέσεων. Συνήθως παίρνουν 30-50 ευρώ ανά συνεδρία, αλλά δεν είναι το ποσό των 300-500 ευρώ που πρέπει να σας ανησυχεί. Αν τσακώνεστε για τέτοια θέματα, θα πει ότι δεν υπάρχει κατανόηση στον σύζυγο για εσένα. Κι αν δεν υπάρχει κατανόηση, θα πει ότι η σχέση δεν έχει τα σωστά θεμέλια. Από τη μητέρα και την αδερφή σου ζήτα να σου δώσουν τα έξοδα κηδείας όταν καταβληθούν από τον ΕΦΚΑ.

Junior Member
    Συλλυπητήρια για τον πατέρα σου….εχασα κ εγώ τον δικό μου πριν ένα μήνα και σε καταλαβαίνω απόλυτα….προσπαθώ να διαχειριστώ το πένθος μου….το παιδί μου είναι η δύναμη μου…..σκέφτομαι να ξεκινήσω ψυχοθεραπεία γιατί νιώθω ότι το χρειάζομαι….βρες κ εσύ κουράγιο στα παιδιά σου… τα παιδιά είναι η ελπίδα μας για το μέλλον….. κουράγιο….τωρα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό….

Page 2 of 2 FirstFirst 12