Results 1 to 9 of 9
Thread: Σχεσεις με συναδέλφους
-
05-12-2024, 10:51 #1
Σχεσεις με συναδέλφους
Στην δουλειά νομίζω είμαι ο σάκος του μποξ δεν με φέρονται καλά οι συνάδελφοι και δεν ξέρω γιατί το κάνουνε αυτό εγώ νομίζω ότι δεν δίνω δικαιώματα. Πχ πήραμε κάτι στολίδια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο και περνούσαμε σπάγκο στα στολίδια και λέει η άλλη μπροστά στην υπεύθυνη τρία κάνουμε εμείς ένα κάνεις εσύ και ύστερα με ρώτησαν αν μου αρέσαν τα στολίδια και απάντησα ότι τα συγκεκριμένα δεν μου αρέσουν και πετάγεται μία εκεί και λέει να είδατε συμφωνεί μαζί μου και η άλλη πετάγεται και λέει αν σου αρκεί η γνώμη της .....υποτιμητικά για μένα. Ύστερα πάλι την άλλη μέρα ήταν να παραδώσουμε στην άλλη βάρδια και εφόσον ήρθαν οι βραδινές εμείς έπρεπε να φύγουμε και κράτησε εμένα όχι την άλλη κοπέλα που ήτανε μαζί μας για να παραδώσει η υπεύθυνη βάρδιας με την δικαιολογία ότι η άλλη κοπέλα έχει παιδί. Επίσης η γιατρός που με έχει κανει ρόμπα που διαδίδει ακόμη και ψέματα για μένα. Δηλαδή να υπήρχε ένας γαμπρός εκεί μέσα θα με είχε φτύσει μόνο και μόνο από την συμπεριφορά τους . Έλεος και δεν κάνω κάτι κακό. Ποια η γνώμη σας?
- 05-12-2024, 11:05 #2
05-12-2024, 11:10 #3
Αυτές παντρεμένες είναι
05-12-2024, 11:41 #4
Κατάλαβα κάνουν σεξ κάθε Ιούλιο στην άδεια .
Κοίταξε να δεις ένας χορτασμένος σεξουαλικά , ποιοτικά και ριζοσπαστικά ...δεν ασχολείται ούτε με στολίδια , ούτε με σένα ...
Φαντάσου εσένα η' αυτές τώρα να ξυπνάς το πρωί πχ στις 6 να ρίχνεις ένα σεξ πρωινό και να πηγαίνεις στην δουλειά ...ξέρω γω θα σε νοιάζουν τα στολίδια η' θα αλληλοσχολουνται όλοι με σένα η' με εσύ με αυτές ?
Σεξ η μεγαλύτερη εφεύρεση του ανθρώπινου γένους ...τονώνει τον οργανισμό,δεν κρυώνεις εύκολα , χτίζει σούπερ καρδιοαναπνευστικο και φυσικά κάνει τον εγκέφαλο να ασχοληθεί με σοβαρά ζητήματα και όχι αν τα στολίδια είναι ωραία η' όχι γιατί η ουσία είναι ότι είναι ΣΤΟΛΙΔΙΑ
ΥΓ. Νόμπελ ...
05-12-2024, 11:42 #5
Δελφίνι μου αυτά δεν είναι προβλήματα. Είναι απλά ευτράπελα στη δουλειά που τα έχουμε όλοι. Άλλοι περνάνε χειρότερα. Να σου πω κι εγώ για άλλα κουνάβια που υπάρχουν σε χώρους εργασίας και τι υπόγειες συμπεριφορές βγάζουν, να δεις τι τυχερή που είσαι. Τα χριστουγεννιάτικα στολίδια δεν είναι λόγος να τσακώνεστε.
Σε επηρεάζουν πολύ μικροπράγματα που δε θα πρέπει να παίρνεις τόσο βαριά και να αγχώνεσαι. Δεν αξίζει τον κόπο. Να έχεις τα αφτιά σου ανοιχτά, ώστε από το ένα αφτί να μπαίνει ο κακός λόγος και από το άλλο να βγαίνει την ίδια στιγμή. Μια ζωή την έχουμε. Εσύ κοίτα μόνο τη δουλειά σου και να είσαι ευγενική με όλους. Κατά τα άλλα τι γίνεσαι; Με τα κιλά που έλεγες και την οζεμπίκ βρήκες άκρη;
05-12-2024, 17:10 #6
Άρα στην ουσία δεν σε πειράζει και τόσο αν είσαι σάκος του μποξ για κάποιους αλλά σκεφτεσαι μην υπάρχει κάποιος υποψήφιος γαμπρός και τα μάθει όλα αυτά και σε φτύσει;;
Αν κάποιος σχηματισει γνώμη μόνο με βάση αυτά που άκουσε για σένα από άλλους χωρίς πρώτα να σε γνωρίσει, τι να τον κάνεις?
Απαντάς όταν κάνουν σχόλια οι συνάδελφοι;
05-12-2024, 19:49 #7
05-12-2024, 22:22 #8
Δελφίνι να προσπαθείς πάντα όσο το δυνατόν ευγενικά να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου, π.χ εκεί που είπε η άλλη "σου αρκεί η γνώμη της?" θα ρωτούσα με χαμόγελο είχε κάτι το γούστο μου ή γνώμη μου? εκ κει που είπε για τα στολίδια θα έλεγα ένα κομπλιμέντο του στυλ " μπράβο είσαι πολύ γρήγορη!!!" να ξέρεις εαν έχουν κακή πρόθεση η ευτυχία και το χαμόγελο σου θα τους σπάσουν τα νεύρα και θα ξεμπροστιάσουν τη μικρότητα τους ...τώρα όσο αναφορά το γαμπρό καλύτερα να τον έχανες έναν άνθρωπο που κρίνει τον άλλον από φήμες και κουτσομπολιά, δεν αξίζει...και όντως να ξέρεις οτι υπάρχουν πολύ σοβαρότερα προβλήματα στον εργασιακό χώρο από εκμετάλλευση εξουσίας και θέσης...Θέλει πολλά κιλά τρέλα, παίξε το έτσι....
10-12-2024, 00:56 #9