Results 1 to 11 of 11
Thread: Κοινωνικοποίηση
-
05-12-2024, 13:13 #1
Κοινωνικοποίηση
Κοινωνικοποίηση.
Μια μεγάλη λέξη για ένα απλό πράγμα.
Θα σε γαμήσουμε. Αλλά θα πρέπει να το θες.
Γι αυτό θα σε μάθω πώς να το θες.
Δεν το θες;
Πάλι θα σε γαμήσουμε, απλά δεν θα το θες.
Θα χαρώ να ακούσω τις απόψεις σας.
Καλά, μπορεί και να μη χαρώ ειν' η αλήθεια,
αλλά πείτε εσείς.
- 05-12-2024, 19:34 #2
τί ζόρι τραβάνε αν είσαι αντικοινωνικός δεν μπορώ να καταλάβω.
και βάζουν "σκοπό της ζωής τους" να σε αλλάξουν λες και όλα τα άλλα πάνε καλά σε αυτό το κόσμο.
οι καλοί σαμαρείτες που νοιάζονται για τον συνάνθρωπο. που είναι μόνος του, που μένει μόνος του, που μιλάει μόνος του.
05-12-2024, 22:04 #3
Όχι φυσικά, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι το ίδιο, άλλοι το χρειάζονται περισσότερο άλλοι λιγότερο, άλλοι δεν αντέχουν τη μοναξιά άλλοι τη γουστάρουν όλα αποδεκτά και σεβαστά είναι ,πάντως έναν δυο ανθρώπους να μοιραζόμαστε απόψεις και εμπειρίες νομίζω όλοι τον έχουμε ανάγκη, άλλωστε και εδώ μέσα αυτό που κάνουμε μαι μορφή κοινωνικοποίησης δεν είναι?
05-12-2024, 23:09 #4
κοινωνικοποιηση , δλδ επαφη ανθρωπων , αποψεων , συζητησης με λιγο λογια ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ .
η κοινωνικοποιηση ειναι βενταλια απο ταξιδια , γνωριζεις νεες κουλτουρες , πολιτισμους , γεωγραφικους χωρους κλπ
σαφεστατα αφου γνωριζεις κοσμο , θα παιξει και σεξακι (για το μαμησι που λες ) απομυθοποιημενο
τωρα για το αλλο μαμησι που λες , εξαρταται πως πλασαρεις και δινεις τον εαυτο σου . αναλογα την καλλιεργεια σου ( πνευματικη - φιλοσοφικη ) ...κανεις δεν μπορει να σου κανει κακο , αν ξερεις που πατας και πως το πατας ....
οποτε αν μεσα σε μια κοινωνικοποιημενη κοινωνια εχεις μια ριζοσπαστικη , ψαγμενη , βιωματικη , καλλιεργημενη προσωπικοτητα ...σμυλευμενη οτι και να προσπαθησει ο αλλος να σου κανει ....το απωθεις ευκολακι ....και τους γραφεις στα @@@ σου , απο τον απλο εργατη μεχρι τον προεδρο της δημοκρατιας
πχ καθημερινα γνωριζεις κοσμο στο διαβα σου , αν εισαι ανασφαλης ,αδυναμος και δεν ξερεις να φερθεις και να μιλας , να εκφραζεσαι και να εχεις OPEN MIND εισαι το ιδιο που αποστρεφεσαι
σημερα σε ενα φωτοτυπαδικο ηταν δυο κοπελες , ...μουρη κατω και εξυπηρετουσαν πολιτες ...διπλα μου ενας ξερω γω αιγυπτιος ..τους εξηγουσε σε σπασμενα αγγλικα τι θελει και αυτες σε σπασμενα αγγλικα ...γες ιτ ιζ και τα λοιπα
πιανω τον αιγυπτιο και τον ρωταω ....τι ειναι αυτα που θες να φτιαξεις ..μου λεει ειναι κατι για μια νεα θρησκεια ....του λεω ...μουσικη εννοεις ? ...μου λεει οχι θρησκεια ..του κανω ..για μενα η μουσικη ειναι θρησκεια ...χαζεμενος αυτος οπως και οι αλλες ...του πεταω ...music unites ..και εκει που ηταν σαν βλακας , χαμογελασε ...
ποιος κερδισε απο την κοινωικοποιηση αυτη ? εγω ? αυτος ? ολοι μας ? ....το μυαλο παντως και το επικοινωνιακο το εβαλα εγω ...οι υπολοιποι απλα ακολουθησαν τον Νομπελιστα ....
06-12-2024, 01:19 #5
αυτο πρεπει να σου συμβαινει συνεχως. παω στοιχημα γι αυτο.
μικρες παρομοιες ιστοριες.
εσυ, αυτοθαυμαζεσαι και δινεις συγχαρητηρια στον καθρεφτη σου πιστευοντας οτι εχεις καταπληξει τα πληθη και οσοι σε γνωριζουν αναρωτιουνται "τι μλκας ειναι τουτος παλι"....
μεταφραση για την μικρη σου ιστορια που ενοιωσες γαματος και νομπελιστας:
ο αιγυπτιος που προσπαθουσε να εξηγησει στις κοπελες τι ακριβως θελει, σκεφτοταν "πω ρε με τον μλκα που μπλεξαμε, αλλα λεει η θειά μου, αλλα ακουν τ αυτια μου" και σου χαμογελασε μπας και σε ξεφορτωθει.
οι κοπελες ειχαν μουτρα, γιατι δεν ηταν το ονειρο τους να δουλευουν στο φωτοτυπαδικο. σηκωθηκαν αχαραγα, να πανε σε μια δουλεια που μισουν και την κανουν γιατι δεν βρηκαν καμια καλυτερη, για ενα χαρτζηλικακι, μπηκε και ο αιγυπτιος που δεν μπορουσαν να συνεννοηθουν σε καμια γλωσσα, ηρθες κι εσυ που ενοιωθες γαματος ενω ελεγες @@ριες , και σκεφτοντουσαν "πω ρε πστ μου, γμ την φτωχεια και την καταδικη μου, δεν μου φτανει που εχω την κωλοδουλεια, δεν μου φτανει ο αλλοδαπος που μας εχει βγαλει την ψυχη να καταλαβουμε τι σκτ θελει, μας την επεσε και ο μπαρμπας που τον βαρεθηκαν στο καφενειο και ηρθε εδω να παριστανει τον ωραιο στα 50 και μας εχει φλομωσει στις @@ριες. να δεις που θα σκεφτεται οτι μπορει και να γμξσει ο @@ρας"....
ποιος κερδισε απο ολο αυτο;
ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΕΣΥ, που ενοιωσες οτι επικοινωνησες, ενοιωσες οτι τους θαμπωσες, ενω αυτοι ηταν εγκλωβισμενοι στο φωτοτυπαδικο και δεν ειχαν αλλη επιλογη απο το να σε ανεχτουν μεχρι να αποχωρησεις μονος σου, κι εσυ μετετρεψες τους ανθρωπους με το ζορι σε "κοινο" σου για να λες ανουσιες κοινοτοπιες, και υπεμεναν στωικα ποτε θα τελειωσει το μαρτυριο με τον @@ρα... ο,τι δεν καταλαβαινεις (το οτι οι αλλοι ξερνουσαν, δλδ) ) δεν σε πειραζει κιολας.
εσυ εζησες τον μυθο σου κι ας ηθελαν να σε ξεφορτωθουν οι αλλοι..
κλασσικος τζοβανης.. μονος του νιωθει, μονος του θαυμαζεται και φαντασιωνεται οτι εχει και νομπελ παπαντζας..Last edited by Remedy; 06-12-2024 at 01:38.
06-12-2024, 01:41 #6
Διάλεξες μέρα να το γράψεις, μία ημέρα πριν από την επέτειο του Γρηγορόπουλου και μόλις λίγες ημέρες αργότερα από την ημέρα που συνέλαβαν κάποιον ο οποίος είδε τον φίλο του να σκοτώνεται και να διατρέχει τον ίδιο κίνδυνο η ζωή του αν δεχθώ ότι μία σφαίρα εξοστρακίστηκε. Θα μου πεις γιατί αναφέρεσαι στον Γρηγορόπουλο και τον Ρώμανο. Γιατί πολύ απλά ο Ρωμανός γάμησε το 2014 και την κοινωνικοποίηση και την κοινώνια και όλους αυτούς μαζί κάνοντας μία απεργία πείνας την οποία την πήγε στα άκρα λέγοντας τους ή θα κερδίσω εγώ ή θα φορτωθείτε στην πλάτη σας τον θάνατο μου. σε όλους αυτούς τους 300 μαλάκες και σε ολη αυτή την κοινωνία των κυρ Παντελήδων για το αυτονόητο δικαίωμα του. Δεν ήξερε η κοινωνία να χάνει, δεν είχε μάθει να χάνει και δεν μπορούσε ούτε να προβλέψει πως η ίδια θα δημιουργούσε αυτό τον άτεγκτο χαρακτήρα, αλλά και ότι θα έχανε ήθελε δεν ήθελε από κάποιον που βρήκε τρύπα στο σύστημα.
Γενικό συμπέρασμα. Γαμώ την κοινωνία αν το λέει η ψυχή μου ένα μάθημα που έδωσε σε μία κοινωνία ένας πιτσιρικάς και μαγκιά του κιόλας!
06-12-2024, 02:02 #7
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ αχααχαχαχαχαχαχαχαχααχ
ρε φιλε εισαι περιπτωσαρα μεγαλη
αυτο που εγραψα ειναι πραγματικο σε εναμιση λεπτο της ωρας γεγονος και εσυ πηρες δυο προτασεις και τις εκανες βιβλιο ...αχαχαχα
σας εχει χτυπησει στο κεφαλι το πολυ νετγουρκινγκ στο κεφαλι ...
ΑΧΑΧΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Α
ΚΑΤΟΥΡΙΕΜΑΙ
πες μας τι διαγνωση εχεις ? μυθοπλασιας ? σου λενε μια προταση να φανταστω και ξεκινας να γραφεις εκθεση οτι μλκια σου κατεβει ...
06-12-2024, 11:44 #8
εσυ πρεπει να μας πεις τι διαγνωση εχεις ως βασιλιας της παπαντζας, της φαντασιωσης και του αυτοθαυμασμου (τυπου : "στον καθρεφτη μου κοιτιεμαι κι απο μονος μου αγαπιεμαι ο ΑΝΔΡΑΣ")..
εγω, δεν εχω προς το παρον, αλλα αν συνεχισω να συνομιλω με παπατζηδες σαν την αφεντια σου, δεν αποκλειεται και να αποκτησω.. ΑΝ και ΟΤΑΝ αυτο συμβει, υποσχομαι να σε ενημερωσω.
υ.γ. πραγματικα την εζησα την ιστορια σου, γιατι μου τυχαινει ΑΠΕΙΡΕΣ φορες, σε εναν κοινο χωρο που περιμενω αναγκαστικα, πχ ουρες, φωτοτυπαδικα κλπ, να παιρνει μονος του το θαρρος ενας αγνωστος @@ρας και να ξεκιναει να λεει παπαριες που θεωρει ο ιδιος αστειες η πανεξυπνες, ενω ειναι βαρετες κοινοτοπιες του κερατα, στην καλυτερη, η κι ακομα χειροτερα, ασυναρτησιες, ψεκασιες και σαχλαμαρες.
δεν ξερεις ΠΟΣΟ θα ηθελα να τους κανω delete αυτους τους ανθρωπους απο την καθημερινοτητα μου..
06-12-2024, 11:54 #9
Έγραψα σε λάθος θέμα
06-12-2024, 13:33 #10
Συμφωνώ mindcrime.
Η κοινωνία παρουσιάζεται ως ένα πράγμα αυτονόητο, κάτι που ήταν και θα είναι πάντα εκεί, κάτι που δεν έχει ποιότητες, κάτι "φυσικό". Δεν είναι όμως. Η κοινωνικοποίηση είναι η διαδικασία με την οποία η κοινωνία παρεμβαίνει στη συνείδηση, το σπρώξιμο στην κοινωνικοποίηση που ανέφερε κι η user παραπάνω, είναι ένας από τους τρόπους μόνο. Υπάρχουν τόσοι, και διαφέρουν στο βαθμό πίεσης, αλλά και στην ορατότητα των τρόπων αυτών. Αν η συνείδηση δεν αλωθεί με τους αδιόρατους τρόπους μέσα στο χρόνο, τότε θα υπάρξουν πολύ πιο βίαιοι και πολύ πιο ορατοί. Η κοινωνία δεν είναι το θύμα που παρασύρεται από δημαγωγούς, ξεγελιέται από συστήματα, καταπιέζεται ως μάζα, είναι συνεργός. Τελεία.
06-12-2024, 14:15 #11
το να εισαι ακοινωνικοποιημενη με τον γυρο κοσμο ειναι δικο σου θεματακι . για τους ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ δλδ αυτους που επικοινωνουν με κοσμο και ανταλλασουν 2-3 κουβεντες η διαγνωση μου ειναι ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
βεβαια εσυ κοινωνικοποιεισαι εδω μεσα να μας γραφεις παπαριες καμαρωτες !
το οτι εχεις επαφες μονο με το συναφι σου δεν δειχνει καμια κοινωνικοποιηση και πολιτισμο , δειχνει σκοταδισμο και μεσαιωνισμο και φυσικα κοινωννικοποιηση αλ καρτ - περιθωριο - κλικα - καστα ( πχ κατερινα , να παρω αυτο το γαλακτομπουρεκο που εχει πολλες θερμιδες η΄το αλλο διπλα που εχει λιγοτερες θερμιδες να το βαλω στορυ να δουμε αποδοχη )
φυσικα θα πιανω κουβεντα με κοσμο και φυσικα θα επικοινωνω με κοσμο , ειτε το θελεις , ειτε οχι ....γιατι η κοινωνικοτητα πηγαζει απο το ανοιγμα των τσακρα και της ελευθεριας του εγκεφαλου και οχι απο touchy πσυχολογικες πατερνσιμου και κλεισιμο στον μικροκοσμο σου
αναρωτιεμαι στην ηλικια σου πως ακομα δεν εχεις μαθει οτι η επικοινωνια ειναι το Α ΚΑΙ ΤΟ Ω στις ανθρωπινες σχεσεις , αλλα τι καθομαι και γραφω σε ενα ακκαουντ που αυτοπροσδιοριζεται σαν πομολο .....