Results 1 to 9 of 9
-
07-12-2024, 01:03 #1
Χωρισμός και θέμα υγείας... τώρα τι;;;;
Καλησπέρα... εχω εδώ και ενα μήνα που χώρισα, και πλέον έχω μείνει μόνος με θέματα έλλειψης ενέργειας κλπ....
Τι κάνουμε;;;;;;;
- 07-12-2024, 01:08 #2
07-12-2024, 01:20 #3
07-12-2024, 01:24 #4
Καλησπέρα, όσο αναφορά το χωρισμό...ένας είναι ο δρόμος.. θα πας παρακάτω, όσο αναφορά την υγεία δε κατάλαβα εννοείς οτι έχεις αδυναμίες και λιποθυμάς? δε τρως και δεν έχεις ενέργεια? ή μεταφορικά το λες οτι είσαι πολύ πεσμένος για να κάνεις πράγματα?
07-12-2024, 01:27 #5
07-12-2024, 01:32 #6
Θες να πείς λίγο περισσότερα για να καταλάβουμε σχετικά με το τι έγινε? πως νιώθεις? τι προσδοκάς? χρειάζεσαι βοήθεια από κάποιον τρίτο για τα θέματα υγείας? υπάρχει κάποιος συγγενείς να σε βοηθήσει?
07-12-2024, 02:00 #7
Πριν από περίπου 6 χρόνια, αποφάσισα να κάνω μια αποτοξίνωση για να αντιμετωπίσω μια προστατίτιδα που με ταλαιπωρούσε. Παρόλο που κατάφερα να λύσω το πρόβλημα, δυστυχώς το έκανα με λάθος τρόπο, κάτι που επηρέασε σημαντικά την ενέργεια και την υγεία μου. Τότε, βρέθηκα σε μια κατάσταση έντονου στρες (fight or flight), και μου χορηγήθηκαν αντιψυχωτικά φάρμακα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πάρω 20 κιλά και να επηρεαστεί δραματικά η φυσική και ψυχική μου κατάσταση.
Παρόλα αυτά, μέσα σε 1.5 χρόνο επανήλθα σε πολύ μεγάλο βαθμό, σχεδόν κανονικά, μέσα από τη διατροφή και κάποια τυχαία πράγματα που δοκίμασα. Όμως, σε κάποια φάση πριν περίπου 4 χρόνια ξεκίνησα έντονη αερόβια άσκηση, πιστεύοντας ότι θα με βοηθούσε περισσότερο. Δυστυχώς, αυτό είχε το αντίθετο αποτέλεσμα: χειροτέρεψα ξανά, η εξάντληση επέστρεψε, και η κατάσταση της υγείας μου επιδεινώθηκε ακόμη περισσότερο.
Μόλις φέτος κάνοντας και εξετάσεις επί εξετάσεων συνειδητοποίησα ότι όλα αυτά σχετίζονται με τον υποθυρεοειδισμό, κάτι που δεν γνώριζα τότε. Αυτή η δύσκολη πορεία με έχει επηρεάσει βαθιά, αλλά πλέον έχω καλύτερη κατανόηση του τι συμβαίνει και προσπαθώ να βρω τις σωστές λύσεις για να αποκαταστήσω την υγεία και την ισορροπία μου.
Δυστυχώς, όλα τα παραπάνω είχαν και άλλες συνέπειες. Επηρέασαν σοβαρά τη σχέση μου, στην οποία ήμουν τα τελευταία εννιά χρόνια, προκαλώντας ανεπανόρθωτα πλήγματα που οδήγησαν τελικά στον χωρισμό. Παράλληλα, μέσα σε αυτά τα χρόνια, έχασα σταδιακά σχεδόν όλους τους φίλους μου, και δυστυχώς τώρα μετά το χωρισμό νιώθω πάρα πολύ μόνος.
07-12-2024, 09:00 #8
Θα το συνηθίσεις, είναι νωρίς. Πάρε μια γάτα καλύτερα, μην μπλέξεις ξανά σε σχέση στην κατάσταση σου, άφησε να περάσουν οι μήνες χωρίς προσπάθεια για γνωριμία. Όταν έχεις καλή ψυχολογία θα είναι ευκολότερο, αν ψάχνεις τώρα μάλλον θα απογοητευτείς περισσότερο.
Αν σου αρέσει ο αθλητισμός μπορείς να πηγαίνεις γυμναστήριο ή να βρείς κάποιο σύλλογο να κάνεις κάποιο χόμπι και εκεί θα γνωρίσεις άτομα με κοινά ενδιαφέροντα για να κάνεις παρέα.
07-12-2024, 15:43 #9
Η αερόβια άσκηση που γράφεις ,μεγάλης έντασης ,επειδή την είχα ασπαστεί κ εγώ ενώ δεν είχα πρόβλημα με τα κιλά μου ,όσο ανέβαινα σε χλμ κ προπονήσεις με διατροφή υψηλή σε υδατάνθρακες για να διατηρήσω τα κιλά μου με είχε στεγνώσει τελείως . Σταμάτησα το τρέξιμο και ξεκίνησα περπάτημα ορειβατικό για μεγάλο χρονικό διάστημα ..γενικά είμαι άτομο των σπορτ αλλά δεν είμαι άτομο υπέρ της χημείας , μπάρες ,τζελ κλπ είχα φτάσει να είναι το σώμα μου άγαλμα , φοβερό κορμί κ γράμμωση . Βέβαια δεν μπορείς να διατηρήσεις για πάντα έτσι ( διατηρείται μόνο με τα φίλτρα στο ινστα) το κορμί καθώς η ενέργεια είναι φυσικό να πέσει όταν τα επίπεδα γλυκόζης πέφτουν στο αίμα για να πέσει κ το λίγο λίπος να φαίνεσαι άγαλμα . Άρα λογικό η ενέργεια να πέφτει , αλλά στο σεξουαλικό ήμουν οκ κ πολύ στυτος . Τώρα έχω μια μικρή αποθήκευση λίπους δλδ από τους 6packs έχω τους 4 χωρίς ιδιαίτερο θέμα καθώς το σώμα έχει προσαρμοστεί σε βάθος χρόνου και όλα αυτά χωρίς πρωτεινες , ισοτονικά και χάπια κ αναβολικά . Άρα η ενέργεια έχει επανέλθει φυσικά από τότε ( πολλά χρόνια ) αλλά το σώμα θυμάται .....
Όσο για το γκομενικο που λες θα βρεις μια άλλη να αναπληρώσεις το κομμάτι αυτό , ουδείς αναντικατάστατος....νέα εποχή , νέες γνωριμίες, νέες καταστάσεις ....