Εκνευριστηκα. - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 111
    Originally posted by katerinaki
    Originally posted by πανος12345
    Originally posted by krino
    πανο,
    εμενα εκεινο που με ενδιαφερει,
    ειναι ο κηπ, να μετουσιωνει τα σχεδια που εχει στο μυαλο του σε πραξη
    και να κανει μικρα και σταθερα - αλλα σιγουρα σωστα - βηματα μεχρι την τελικη επιτευξη του στοχου του.

Κατα τα αλλα εμενα προσωπικα ο κηπ δεν μου χρωσταει τιποτα ουτε ζηταω κατι.
    Ας ξεπληρωσει πρωτα τις υποχρεωσεις που εχει στον εαυτο του, και εγω θα υπαρχω στο τελος.
    ναι αλλα θα πρεπει να μαθεις την δικη του γλωσσα κρινε και οχι αυτος την δικη σου!
    σαν πελοπονησιος ο κιπ , εχει μαθει στην ιερη σημασια της φιλοξενιας ....
    αν περιμενεις να βρει μονος του την ωρα και την διαθεση να σε επισκεφθει, ισως καθυστερησει πολυ!
    Αν ομως του το φερεις ισως σαν στερεοτυπη αναγκη κοινωνικου περιεχομενου , οπως το εβαλα εγω , ακομα και το εχθρικο γιαυτον περιβαλλον στην οικογενεια , θα καταλαβει την σημασια της αναταποδωσης της επισκεψης και
    θα αποκτησεις συμμαχους στο εγχειρημα!
    Δε μου αρεσε αυτο το τελευταιο-θ αποκτησεις συμμαχους στο εγχειρημα- τι σημαινει αυτο? Ολοι μαζι (οικογενεια ,φιλοι,)
    να ξεκολησουμε τον Κηπ? ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιι!
    Χαλαρωσε βρε Πανο ,θα συναντηθουνε τα παιδια ,αν ηταν μια συναντηση ψυχων και οχι μια συναντηση προσωπικοτητων,
    αν ταιριαξανε τελος παντων τα χνωτα τους και θα περασουνε καλα!
    Εσυ κοιτα που εισαι μονος στη Γαλλια και σου λειπουμε εμεις οι Ελληναρες.lol
    θα μου λειπατε αν δεν υπηρχε το ιντερνετ!
    χαχαχαχαχα

Banned
    και εσυ.
    Τελικα ειδες? υπαρχει.

:cool:

να τι μαζεψα αμεσως

More than 30 meteorites that originated on Mars have been identified. These rocks from Mars have a unique chemical signature based on the gases trapped within. These rocks were \"blasted off\" the planet when Mars was struck by asteroids or comets and eventually these Martian meteorites crossed Earth\'s orbit and plummeted to the ground.

One of these is Nakhla, which landed in Egypt in 1911, and provided the source material for Fisk\'s study. Scientists have dated the igneous rock fragment from Nakhla – which weighs about 20 pounds – at 1.3 billion years in age. They believe that the rock was exposed to water about 600 million years ago, based on the age of clay found inside the rocks.

\"It is commonly believed that water is a necessary ingredient for life,\" Fisk said, \"so if bacteria laid down the tunnels in the rock when the rock was wet, they may have died 600 million years ago. That may explain why we can\'t find DNA – it is an organic compound that can break down.\"

και αυτο ειναι σχετικο !
    η ΝΑΣΑ φαινεται δεν αποκαλυπτει την πορεια των πειραματων ακομα...

Is it possible to create a space colony in which the outer walls of the buildings are covered with special bacteria between two outer sheets of Carbon NanoTubes? Let me explain the idea to you. We genetically modify and create bacteria, which is spread onto the colony buildings then a another layer of Carbon tubes is placed over the live bacteria. The Space Colony\'s Outer Walls would have enclosed Bacteria to Produce your needed Oxygen Supplies.

This bacteria will eat either moon dust or carbon dioxide on the surface of Mars. The bacteria will produce oxygen after it eats the CO2. The oxygen will be collected and forced into the space module or colony to provide oxygen for the human inhabitants. The bacteria can also be put into giant bacteria colonies encased in something like giant solar cell panels and this could provide all the Oxygen needed to the space colony.

Too bad about the budget cuts for the NASA Astrobiology Group, as this would have been a perfect project for them indeed. How big much moon dust would need to be put between the walls for the bacteria? Well that depends on how much oxygen you with to produce with your genetically modified bacteria, as well as if you decide to use extra layers of moon dust to protect the colony against Solar Flares of sun radiation. Consider all this in 2006.

Originally posted by krino
    και εσυ.
    Τελικα ειδες? υπαρχει.

:cool:
    δυστυχως κρινε μου!
    αυτο ο τυπαςμαλλον προσπαθει να τα φτιαξει μονος του!
    Η κουφαλα η δικια μας που ειναι διευθυντρια στην ΝΑΣΑ τα εχει βρει ετοιμα στο ηφαιστειο της Σαντορινης και απλα ισως να ψαχνει να βρει τον τροπο να τα κανει να βγαζουν τις ποσοτητες που χρειαζονται οι κοσμοναυτες για πολυετη διαμονη στο ταξειδι της επιστροφης! 3 χρονια θελει κρινε για να γυρισουν παλι πισω ζωντανοι!

Senior Member
    εμενα καθολου δεν θα μου ελειπες πανο.
    σιγα μην μεινω μονη μαζι σου σε prive chat.
    να σου κανενανς νεοτερος κατι γινοτανε.με σενα?καλυτερα με τον παπου μου το ιδιο ειναι.

Senior Member
    οσο μπορεις να μην δινεις σημασια στη γνωμη των τριτων κιπ οποιοι και αν ειναι αυτοι.συγκεντρωσου στο στοχο σου .ο κοσμος παντα θα λεει ...ακομα και τιποτα να μην κανεις προκλητικο..ειναι αληθεια οτι οι συγγενεις πολλες φορες σε αντιμετωπιζουν πολυ χειροτερα απο τους <ξενους>...σε αρκετους απο μας εχει συμβει αυτο να εισαι σιγουρος :)
    υπομονη και επιμονη :)
    Dum spiro spero (?)

Originally posted by nvincible4EVER
    εμενα καθολου δεν θα μου ελειπες πανο.
    σιγα μην μεινω μονη μαζι σου σε prive chat.
    να σου κανενανς νεοτερος κατι γινοτανε.με σενα?καλυτερα με τον παπου μου το ιδιο ειναι.
    θα σε αφησω να διαλεξεις μονη σου την φωτογραφια !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    εγω μονο οταν αρχισει το βρισιμο θα μπω για να σου δειξω οτι ξερω να το κανω πιο καλα απο σενα Μπουμπουλινα!

Senior Member
    πως σε αποκαλεί κάποιος με πλάγιους τρόπους ανώμαλο και μαλάκα; (δεν είναι ειρωνική ερώτηση)
    Εριξα εναν υπνακο.
    Λοιπον συμφωνειτε σημασια εχει πως λεει καποιος κατι ετσι?
    Του ειπα οτι βγηκα εξω για καφε και μου αναφερει τι ανωμαλος εισαι εσυ καφε βραδιατικα?
    Και αφου μιλησαμε λιγο του λεω επιστρεφω να τελειωσω το καφε και να φυγω...και οταν απομακρυνομαι λιγο μου λεει \"χαρηκα μαλακα\".
    Οχι τραγικα...εαν εξαιρεσεις το υφος...δεν ειναι πραγματικη κουβεντα εδω και ο γραπτος λογος δεν ειναι αρκετος.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Originally posted by Helena
    οσο μπορεις να μην δινεις σημασια στη γνωμη των τριτων κιπ οποιοι και αν ειναι αυτοι.συγκεντρωσου στο στοχο σου .ο κοσμος παντα θα λεει ...ακομα και τιποτα να μην κανεις προκλητικο..ειναι αληθεια οτι οι συγγενεις πολλες φορες σε αντιμετωπιζουν πολυ χειροτερα απο τους <ξενους>...σε αρκετους απο μας εχει συμβει αυτο να εισαι σιγουρος :)
    υπομονη και επιμονη :)
    μας προσγειωσες στην γη Ελενη...

Originally posted by keep_walking
    πως σε αποκαλεί κάποιος με πλάγιους τρόπους ανώμαλο και μαλάκα; (δεν είναι ειρωνική ερώτηση)
    Εριξα εναν υπνακο.
    Λοιπον συμφωνειτε σημασια εχει πως λεει καποιος κατι ετσι?
    Του ειπα οτι βγηκα εξω για καφε και μου αναφερει τι ανωμαλος εισαι εσυ καφε βραδιατικα?
    Και αφοτ μιλησαμε λιγο οτυ λεω επιστρεφω να τελειωσω το καφε και να φυγω...και οταν απομακρυνομαι λιγο μου λεει \"χαρηκα μαλακα\".
    Οχι τραγικα...εαν εξαιρεσεις το υφος...δεν ειναι πραγματικη κουβεντα εδω και ο γραπτος λογος δεν ειναι αρκετος.

Κηπ...δεν εννοούσε κάτι τέτοιο ο άνθρωπος, απλά εσύ είσαι ευερεθιστος τον τελευταίο καιρό και δεν αντέχεις ούτε την άκομψη \"πλακίτσα\". Περισσότερο μπουρτζοβλαχιά ήταν, παρά προσβολή.

Senior Member
    Οχι δεν υπηρχε ιχνος χιουμορ...ηταν dead serious θεοφανια.
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    και γω θα συμφωνησω με την θεοφανια.προσπαθεια να πεταξει εξυπναδα και ατακα.εντελως κρυα :P εννοειται
    Dum spiro spero (?)

Senior Member
    και εγω ειχα κεφι χθες...να πεις οτι του εδωσα καποιο πατημα.

Senior Member
    παντως αν σε κανει να νιωθεις καλυτερα και γω το ιδιο ανωμαλη ειμαι κατα καιρους :D και ξερω και αλλους που εχουν την ιδια ανωμαλια κιπ :P:P

να το γραψω αυθορμητα?

ας μου το επιτρεψετε

μαλακιες κιπακο κουβεντες ανευ ουσιας.. δεν αξιζει να χαλας τη διαθεση σου :)
    Dum spiro spero (?)

Page 3 of 8 FirstFirst 12345 ... LastLast