Τι γνώμη έχετε για την τηλεργασία; - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 46
    Senior Member
    Δεν έχω πάντως ξαναγυρίσει στο φόρουμ για να ρωτάω τα μέλη εσύ τι γυρεύεις εδώ, γιατί δε σε αφορά τι θέλει το κάθε μέλος, εκτός αν ρωτηθείς για υποστήριξη. Το ακούς PinkRose;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ο άνθρωπος που είναι εκ φύσεως κομπλεξικός, κακοπροαίρετος και ψάχνεται για καβγά (το άλλο που έχω στο μυαλό μου δεν το λέω γιατί σέβομαι τους κανονισμούς του φόρουμ κάτι που δεν κάνεις εσύ), πάντα θα εκλαμβάνει τον λόγο του άλλου «αρνητικά» πιστεύοντας πως και εκείνος είναι πονηρός και όλα τα λέει με σκοπό να προσβάλει.
    Βρες να κάνεις κάτι χρήσιμο στην ζωή σου που θα της δίνει νόημα γιατί από ότι φαίνεται δεν έχεις τι να κάνεις και σκέφτεσαι τι να κάνω σήμερα; Α, θα μπω στο φόρουμ να κράξω να περάσει λίγο η ώρα και αυτό θα με κάνει να αισθανθώ αυτόματα «ανώτερη», καθώς θα έχω μειώσει κάποιον άλλον.
    Και κακώς που σου απαντάω γιατί δεν πρόκειται να αλλάξεις. Η κατάσταση σου είναι σοβαρή και οφείλεις να επισκεφτείς ειδικό με τις ασυναρτησίες που πετάς. Το ότι εσύ έχεις κόμπλεξ, είσαι κακοπροαίρετη και ψάχνεις με κάθε τρόπο πως να μειώσεις τον άλλον, δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για όλους. Αλλά τι μιλάω.. χάσιμο χρόνου είναι.
    Mε το άλλο σου ως PinkRose δεν είχες φάει μπανάρισμα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Κι εσύ με ποια ακριβώς ιδιότητα ρωτάς το μέλος αυτό; Γιατί το είδες και είπες, ωπ, κάτσε να γίνω μια οκά αδιάκριτη.
    Ωστόσο επειδή έχω αρχές και τρόπους σε σύγκριση με μερικούς μερικούς, αν φάνηκα αδιάκριτη προς το μέλος, ΤΟΥ ζητάω συγγνώμη. Το τονίζω το «του». Γιατί εσύ με τα μυαλά που κουβαλάς μπορεί να νομίζεις ότι ζητάω από σένα. Δεν ήταν ο σκοπός μου να ρωτήσω κάτι που πιθανόν θα τον φέρει σε αμηχανία αλλά από απλή περιέργεια. Στην τελική εδώ βρίζετε και δεν σας παρεξηγούν. Δεν νομίζω να εκλάβει αρνητικά αυτό που ρώτησα. Εκτός και αν σου μοιάζει. (Wild honey).

Senior Member
    Quote Originally Posted by Rainbow86 View Post
    Ο άνθρωπος που είναι εκ φύσεως κομπλεξικός, κακοπροαίρετος και ψάχνεται για καβγά (το άλλο που έχω στο μυαλό μου δεν το λέω γιατί σέβομαι τους κανονισμούς του φόρουμ κάτι που δεν κάνεις εσύ), πάντα θα εκλαμβάνει τον λόγο του άλλου «αρνητικά» πιστεύοντας πως και εκείνος είναι πονηρός και όλα τα λέει με σκοπό να προσβάλει.
    Βρες να κάνεις κάτι χρήσιμο στην ζωή σου που θα της δίνει νόημα γιατί από ότι φαίνεται δεν έχεις τι να κάνεις και σκέφτεσαι τι να κάνω σήμερα; Α, θα μπω στο φόρουμ να κράξω να περάσει λίγο η ώρα και αυτό θα με κάνει να αισθανθώ αυτόματα «ανώτερη», καθώς θα έχω μειώσει κάποιον άλλον.
    Και κακώς που σου απαντάω γιατί δεν πρόκειται να αλλάξεις. Η κατάσταση σου είναι σοβαρή και οφείλεις να επισκεφτείς ειδικό με τις ασυναρτησίες που πετάς. Το ότι εσύ έχεις κόμπλεξ, είσαι κακοπροαίρετη και ψάχνεις με κάθε τρόπο πως να μειώσεις τον άλλον, δεν σημαίνει ότι το ίδιο ισχύει και για όλους. Αλλά τι μιλάω.. χάσιμο χρόνου είναι.
    Γεμάτο αρχές και τρόπους το ποστ σου, χα χααα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Mε το άλλο σου ως PinkRose δεν είχες φάει μπανάρισμα;
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΡΕ ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΚΑΡ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ. Μήπως ασχολείσαι με μυθοπλασίες; Σου ταιριάζουν απόλυτα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Θα ήθελα να εργαστώ με τηλεργασια.
    Να ξυπνάς πρωί μέσα στην βαβούρα και το κρύο και να τρέχεις είναι καλύτερο; Άσε που μπορεί να έχεις και τίποτα μαλακές στην δουλειά ,αφεντικά π.χ.
    Ενώ έτσι , από το σπίτι η το εξοχικό θα δουλεύεις,μέσα στην ζεστή η την δροσιά αντίστοιχα το καλοκαίρι.
    Επίσης αφεντικά και λοιποί μαλακές δεν θα υπάρχουν.
    Έχει αρκετά θετικά θα έλεγα.
    Βέβαια στο λέει κάποιος που δεν έχει δουλέψει σχεδόν ποτέ.

εγώ είμαι σχεδόν 3 χρόνια τηλεργασία, μπορεί στην αρχή να φαντάζει ιδανικό, αλλά το να είσαι συνέχεια σπίτι δεν βοηθάει και πολύ. Αν κάνεις και άλλες δραστηριότητες τοτε οk, εγώ πχ δεν κάνω κάτι, όλο λέω ότι θα ξεκινήσω κάτι χορό κτλ και στο τέλος τιποτα. Με αποτέλεσμα μετά τη δουλειά να είμαι σαν ζόμπι στο σπίτι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Marylou25 View Post
    εγώ είμαι σχεδόν 3 χρόνια τηλεργασία, μπορεί στην αρχή να φαντάζει ιδανικό, αλλά το να είσαι συνέχεια σπίτι δεν βοηθάει και πολύ. Αν κάνεις και άλλες δραστηριότητες τοτε οk, εγώ πχ δεν κάνω κάτι, όλο λέω ότι θα ξεκινήσω κάτι χορό κτλ και στο τέλος τιποτα. Με αποτέλεσμα μετά τη δουλειά να είμαι σαν ζόμπι στο σπίτι.
    Δουλεψα κι εγω με τηλεργασια για λιγο πάνω από ένα έτος και το μοναδικο οφελος ειναι οτι γλιτωνεις χρονο και χρημα απο μετακινησεις προς τον χώρο εργασίας και επιστροφη... Δεν ειναι και λίγο βέβαια αυτό.

Το κακό ειναι οτι μολις τελειωσει η βάρδια ενιωθα οτι ειχε κουραστει το μυαλο μου... Επισης ειναι ανθυγιεινό το να κάθεσαι 8 ώρες με δυο διαλείμματα....

Δεν θα το ξανα κάνω. Ασε που βάζεις και κιλά...

Senior Member
    Εντάξει , ίσως να έχεις δίκιο, απλά φαντάζομαι πως θα είναι η τηλεργασια , δεν ξέρω.
    Η κοινωνικοποίηση που δεν σου προσφέρει η τηλεργασια είναι θέμα όπως επίσης και τα κιλά που λέει ο θεσσσ.

Senior Member
    εσεις οι δυο εχετε παρα πολλα κοινα, τελικα, οπως φανηκε με το καλημερα...
    να την φωναξεις στον καφε! παω στοιχημα οτι θα γινετε αυτοκολλητες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Null&Void View Post
    Διαφωνω. Για μενα τα ατομα απο την δουλεια ειναι ατομα που εισαι μαζι 8 ωρες την μερα, 5 μερες την βδομαδα (μινιμουμ)
    ισχυει...
    αν δεν συζεις, ουτε με τον συντροφο σου δεν εχεις 8 ωρες ΚΑΘΕ μερα συμβιωση, ουτε με κανεναν φιλο σου..
    τους παντρευεσαι, κανονικα.. και βεβαια, ΠΑΝΤΑ θα υπαρχουν και στραβοι που δεν θα θελεις να τους συναναστρεφεσαι.

Senior Member
    Quote Originally Posted by user View Post
    συμφωνώ με ρεμεντι. το οτι δουλεύεις από το σπίτι δεν σημαίνει ότι δουλεύεις όποτε θέλεις. και οι πιτζάμες το κάνουν να μοιάζει με αγκαρεία κι όχι κάτι υπεύθυνο.

θα το έκανα πάντως, αν δεν γινόταν αλλιώς, με τις συγκεκριμένες προϋποθέσεις, να είναι σα να δουλεύω εκτός σπιτιού αλλά να είμαι σπίτι.
    δεν ειναι μονο το θεμα της "αγκαριας", αλλα κυριως το οτι η πυτζαμα το βαζει ακομα πιο πολυ στην προσωπκη σου ζωη και αρχιζεις να νοιωθεις οτι δεν ξερεις που τελειωνει η δουλεια και που ξεκιναει η ζωη σου...
    θελει πολυ συγκεκριμενα ορια σε ολους τους τομεις για να μην αγανακτησεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εσεις οι δυο εχετε παρα πολλα κοινα, τελικα, οπως φανηκε με το καλημερα...
    να την φωναξεις στον καφε! παω στοιχημα οτι θα γινετε αυτοκολλητες...

Με ποια ??

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Εντάξει , ίσως να έχεις δίκιο, απλά φαντάζομαι πως θα είναι η τηλεργασια , δεν ξέρω.
    Η κοινωνικοποίηση που δεν σου προσφέρει η τηλεργασια είναι θέμα όπως επίσης και τα κιλά που λέει ο θεσσσ.
    ευτυχώς δν έχω πάρει κιλά αλλά μπορούν να σ δημιουργηθούν αλλά θέματα στη μέση κτλ

Senior Member
    ευτυχώς δν έχω πάρει κιλά αλλά μπορούν να σ δημιουργηθούν αλλά θέματα στη μέση κτλ
    η "μεση" προκαλειται απο την τηλεργασια; οταν εισαι σε ενα γραφειο σε αλλο κτιριο, δεν ειναι το ιδιο ακριβως απο ορθοπεδικη αποψη;

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast