Το ψιλομετανιώνω που γύρισα - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 23 of 23
    Senior Member
    1. Ζήτησε από τους γονείς σου λοιπόν μια οικονομική βοήθεια, έστω και 300 ευρώ τον μήνα. Τα έχεις ανάγκη για να σπουδάσεις και να βρεις μια δουλειά, όχι για να κάνεις το κέφι σου.

2. Μετά, αποφάσισε πού θα μείνεις μέχρι να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Αν μείνεις στην Ελλάδα, ή θα ζεις στους γονείς σου και θα σου δίνουν κάτι ή θα σε βοηθήσουν να πιάσεις μια δουλειά. Αν πας Φινλανδία, βγάλε το επίδομα και βρες και μια δουλειά έστω μη μόνιμη.

3. Ολοκλήρωσε τις σπουδές σου και βρες μια μόνιμη δουλειά στην Φινλανδία.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    1. Ζήτησε από τους γονείς σου λοιπόν μια οικονομική βοήθεια, έστω και 300 ευρώ τον μήνα. Τα έχεις ανάγκη για να σπουδάσεις και να βρεις μια δουλειά, όχι για να κάνεις το κέφι σου.

2. Μετά, αποφάσισε πού θα μείνεις μέχρι να ολοκληρώσεις τις σπουδές σου. Αν μείνεις στην Ελλάδα, ή θα ζεις στους γονείς σου και θα σου δίνουν κάτι ή θα σε βοηθήσουν να πιάσεις μια δουλειά. Αν πας Φινλανδία, βγάλε το επίδομα και βρες και μια δουλειά έστω μη μόνιμη.

3. Ολοκλήρωσε τις σπουδές σου και βρες μια μόνιμη δουλειά στην Φινλανδία.
    Ευχαριστώ πολύ, τα μηνύματα είναι πολύ ξεκάθαρα και αυτό βοηθάει πολύ. Είμαι τελείως χάλια έστειλα και μήνυμα σήμερα στη σχέση που είχα και δεν μου απάντησε. Θα ήθελα να ήμουν κάποιος άλλος άνθρωπος, η ζωή μου πάντα ήταν τελείως χάλια σε όλους τους τομείς. Τρώω και μπουλινγκ από βρέφος μέσα στην οικογένεια μου. Έχω έναν ξάδερφο με αυτισμό και η μάνα μου τον λέει συνέχεια παλαβό. Τι κατανόηση να περιμένω..Θέλω να γυρίσω πίσω μια χαρά ήμουν, έπρεπε απλά να κάνω ένα διάλειμμα για να οργανωθώ σε κάποιους πρακτικούς τομείς, όπως έτσι είχε πει και η σύμβουλος μου. Οι σπουδές θα γινόντουσαν, όσο πιο πολύ ζούσα εκεί τόσο πιο πολλά επιδόματα θα δικαιωμουν και θα καλυπτα με αυτά τις σπουδές. Τι με έχει βρει

Senior Member
    καλημερα.
    δεν φαινεται δυσκολο να ξαναγυρισεις.
    αν εχεις μετανοιωσει, ξαναγυρνα.
    ζητα μια οικονομικη βοηθεια απο τους δικους σου για την αρχη, μηπως μπορεσεις να μεινεις καπου με πιο καλες συνθηκες.
    δεν καταλαβα καθολου με το εκει αγορι τι εχει γινει.
    οταν μας ειχες γραψει, μας ειπες οτι ειχε κρυωσει και τελικα απομακρυνθηκε οταν ειδε οτι πηγες εκει με την προφαση οτι πας να μεινεις στην θεια σου. τωρα μας λες οτι εσυ τον χωρισες. τελικα τα ξαναφιαξατε;
    οπως και να χει, τις αποφασεις σου να τις παρεις χωρις να σκεφτεσαι οτι μπορει να ξαναγινει κατι με το αγορι εκεινο.

ΑΝ αποφασισεις να μεινεις στην ελλαδα και δεν βρισκεις τπτ για απασχοληση και εργασια, απευθυνσου και στον οαεδ. εχει σχολες εκμαθησης διαφορων πραγματων και σε διασυνδεουν και με επιχειρησεις για δουλεια η για part time δουλεια, σε πολλες περιπτωσεις.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    καλημερα.
    δεν φαινεται δυσκολο να ξαναγυρισεις.
    αν εχεις μετανοιωσει, ξαναγυρνα.
    ζητα μια οικονομικη βοηθεια απο τους δικους σου για την αρχη, μηπως μπορεσεις να μεινεις καπου με πιο καλες συνθηκες.
    δεν καταλαβα καθολου με το εκει αγορι τι εχει γινει.
    οταν μας ειχες γραψει, μας ειπες οτι ειχε κρυωσει και τελικα απομακρυνθηκε οταν ειδε οτι πηγες εκει με την προφαση οτι πας να μεινεις στην θεια σου. τωρα μας λες οτι εσυ τον χωρισες. τελικα τα ξαναφιαξατε;
    οπως και να χει, τις αποφασεις σου να τις παρεις χωρις να σκεφτεσαι οτι μπορει να ξαναγινει κατι με το αγορι εκεινο.

ΑΝ αποφασισεις να μεινεις στην ελλαδα και δεν βρισκεις τπτ για απασχοληση και εργασια, απευθυνσου και στον οαεδ. εχει σχολες εκμαθησης διαφορων πραγματων και σε διασυνδεουν και με επιχειρησεις για δουλεια η για part time δουλεια, σε πολλες περιπτωσεις.
    Μένω σε επαρχιακή περιοχή εδώ στην Ελλάδα. Με την σχέση πολυ κσλα ήμασταν από το καλοκαίρι και μετά. Απλώς φοβήθηκα ότι δεν θα θέλει σχέση από απόσταση. Είπα στους γονείς μου ότι έχω προτάσεις για εργασία και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν να πάω εκεί. Έχω μαζέψει λίγα χρήματα και επίσης μπορώ να καλύψω το ενοίκιο, σκέφτομαι να παω για 1 μήνα και να δω τι παίζει από δουλειά κλπ και αν ειναι συνεχίζω να ζω εκεί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Wrongplanet View Post
    Μένω σε επαρχιακή περιοχή εδώ στην Ελλάδα. Με την σχέση πολυ κσλα ήμασταν από το καλοκαίρι και μετά. Απλώς φοβήθηκα ότι δεν θα θέλει σχέση από απόσταση. Είπα στους γονείς μου ότι έχω προτάσεις για εργασία και μου είπαν ότι δεν μπορούν να με βοηθήσουν να πάω εκεί. Έχω μαζέψει λίγα χρήματα και επίσης μπορώ να καλύψω το ενοίκιο, σκέφτομαι να παω για 1 μήνα και να δω τι παίζει από δουλειά κλπ και αν ειναι συνεχίζω να ζω εκεί.
    οσον αφορα το αγορι, αν δεν ηθελες να χωρισεις, μπορουσες να του πεις για το θεμα της αποστασης κι ας αποφασιζε μονος τουαν τον ενοχλει η οχι, εφοσον εσενα δεν σε ενοχλει.

οσον αφορα την μετακομιση, δεν μπορεις πριν πας ακομα εκει και τρεχουν οι μερες και τα εξοδα, να κανεις καποιες συνεννοησεις απο εδω ακομα για να δεις αν βρεις κατι σε δουλεια και να πας οταν θα μπορεις να δουλεψεις;

Senior Member
    να κανω και ενα γενικο σχολιο:
    για ατομο με τετοιου ειδους δυσκολιες, τα πας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, κι ας σου την πεφτουν (πολυ κακως) απ το σπιτι...

με τοσο μπουλιγκ και απαξιωση που τρως απο τους γονεις, χωρις να σε βοηθουν οικονομικα, χωρις να σε ενθαρρυνουν, βρηκες μονη σου ακρες να πας σε μια ξενη χωρα, βρηκες τις διαδικασιες εκει, βρηκες δουλεια και τωρα ετοιμαζεσαι να ξαναπας..

αυτα δεν τα καταφερνουν με ευκολια, ουτε νευροκανονικοι να ξερεις, ποσο δε μαλλον, ατομα που εχουν δυσκολιες προσαρμογης σε καταστασεις...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    να κανω και ενα γενικο σχολιο:
    για ατομο με τετοιου ειδους δυσκολιες, τα πας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, κι ας σου την πεφτουν (πολυ κακως) απ το σπιτι...

με τοσο μπουλιγκ και απαξιωση που τρως απο τους γονεις, χωρις να σε βοηθουν οικονομικα, χωρις να σε ενθαρρυνουν, βρηκες μονη σου ακρες να πας σε μια ξενη χωρα, βρηκες τις διαδικασιες εκει, βρηκες δουλεια και τωρα ετοιμαζεσαι να ξαναπας..

αυτα δεν τα καταφερνουν με ευκολια, ουτε νευροκανονικοι να ξερεις, ποσο δε μαλλον, ατομα που εχουν δυσκολιες προσαρμογης σε καταστασεις...
    Ευχαριστώ, ήθελα πάρα πολύ να φυγω. Θα τα πήγαινα καλύτερα αν ήμουν νευροκανονικη και δεν θα έκανα λάθη τα οποία είναι προφανή. Βλέπω πως άλλοι με ασπεργκερ έχουν τους γονείς τους συνέχεια πάνω από το κεφάλι τους, όπως είπε η Joanna πως θα χρειαζόμουν και εγώ κάτι τέτοιο, εκείνοι έχουν τους γονείς τους.
    Βρήκα κάποια πρότζεκτ να κάνω για εισόδημα.
    Δεν ξέρω τι θα κάνω με την σχέση τώρα, φαίνεται να έχει θυμώσει δεν ξέρω. Όλο άγχος είναι η ζωή μου, δεν εχω κανέναν άνθρωπο.
    Last edited by Wrongplanet; 16-12-2024 at 18:48.

Senior Member
    Μια χαρά δομή έχουν τα κείμενα σου.
    Επίσης την εποχή μας να ξέρεις ολα ειναι εικόνα και μαγκια ! Βάθος μηδέν, ειδικά εδω στα αλβάνια και τις περισσότερες δυτικές χώρες.
    Υπάρχουν κρατικές δομες στήριξης των ατόμων με παρόμοιες διαγνώσεις.
    Ακόμη να ξέρεις οτι και «κανονικός» να είσαι σε κοροϊδεύουν και σε υποτιμάνε , χαλαρά!
    Οτι απόκλιση εχεις απο το mainstream ειναι αιτια χλευασμου. Η κοινωνία αποδέχεται τον μέσο άνθρωπο, γιατι ειναι αόρατος, χανετε μέσα στο μέσο ορο. Ειναι σαν να μην υπαρχει.

Page 2 of 2 FirstFirst 12