Results 1 to 15 of 26
Thread: Σκέψεις για ένα παλιό φλερτ...
-
25-12-2024, 01:03 #1
Σκέψεις για ένα παλιό φλερτ...
Χρόνια πολλά σε όλους καλά Χριστούγεννα!
Έκανα σκέψεις για ένα παλιό φλερτ...και τελικά πότε χαίρομαι που κάποιες φορές παίρνω σωστές αποφάσεις άλλοτε με παίρνει απο κάτω κυρίως μάλλον που παραμένω μοναξιασμένος...αλλά έχω επίγνωση ότι κανείς δεν θα έρθει αν κάποιες φορές μέσα μου δεν είμαι καλά...
είμαι λίγο πριν τα 29 κι ενώ στα ερωτικά περνώ καλά, τελικά σχέση με κάποιον δεν έκανα ποτέ...
Αρχές του φετινού Οκτώβρη είδα στον ύπνο μου ένα παλιό φλερτ που'χα μέσω ίντερνετ με κάποιον...είχα γράψει για αυτό πριν 4 χρόνια σχεδόν...δεν ήταν ό,τι καλύτερο ειδικά από θέμα συμπεριφοράς...τελικά δεν προχώρησε και δεν τον συνάντησα ποτέ...
τον είδα υποτίθεται σε μια παραλία απόγευμα κι όταν με είδε χαμογέλασε κι ένιωσα πολύ χαρούμενος....την επόμενη μέρα αποφάσισα να τον ξεμπλοκάρω μετά από χρόνια σιωπής και να μοιραστώ μαζί του το όνειρο...απλά είχα την επιθυμία...του είπα πως αυτή τη φορά θέλω να τον συναντήσω και ήταν πρόθυμος να με συναντήσει και να με φιλοξενήσει...του έγραψα μήνυμα πότε έκλεισα εισητήρια και πότε θα κατέβω πρωτευουσα...
για έναν μήνα δεν ασχολήθηκε ξανά κι ένιωσα πιο χαζός από ποτέ που επικοινώνησα μαζί του...από ένστικτο δεν του ξανάστειλα...έτσι τον προηγούμενο μήνα πέταξα για πρωτευουσα χωρίς να ασχοληθώ μαζί του...είπα αυτή η βόλτα θα είναι για πάρτη μου...ανέβασα ένα σέλφι από την Ακρόπολη και την επόμενη έστειλε μήνυμα...εμμέσως πλην σαφώς μου είπε ότι είχα υποχρέωση να του θυμήσω πότε θα πήγαινα κι ας είχε τις ημερομηνίες γραπτώς σε μήνυμα...του είπα ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να θυμίζω κάτι σε ανθρώπους συνέχεια ενώ δείχνουν ότι ενδιαφέρονται...ότι όλες οι πρωτοβουλίες δεν είναι του χεριού μου...και το έκοψε εκεί...κατάλαβα άλλη μια φορά ότι δεν αξίζει να ασχολούμαι με ανθρώπους που δεν έχουν ενδιαφέρον και για μένα πόσο μάλλον με φαντάσματα του παρελθόντος...κι ορκίστηκα να μην τον συναντήσω ποτέ ούτε να επικοινωνήσω ξανά μαζί του...
ευχαριστώ αν με διαβάσατε
- 25-12-2024, 10:59 #2
Στις παλιές αγάπες λέμε όχι.
Εγώ λέω πως σε απόρριψε γιατί έβγαλες σέλφι στην Ακρόπολη. Οπότε, στηρίζω την απόρριψη.
25-12-2024, 11:24 #3
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:08.
25-12-2024, 11:50 #4
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:09.
25-12-2024, 13:00 #5
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:09.
25-12-2024, 13:27 #6
Αυτό σημαίνει δημοκρατία, κι εγώ χέστηκα γι αυτήν. Λες μαλακίες, γιατί ούτε καν γνωρίζεις τι σημαίνει αναρχία γι αυτό και χρησιμοποιείς τον όρο αναρχισμό.
25-12-2024, 14:09 #7
αυτο που περιγραφεις ως <<αναρχια >> ειναι μπαχαλο .
καλα δεν θελω να επεκταθω σε πολιτικες επιστημες και σε συστηματα κοινωνιων καθως οι κοινωνικες δομες αλλαζουν συνεχως .
το μοναδικο πολιτευμα στην σημερινη εποχη που προαγει ελευθερια σκεψης και εκφρασης ειναι το δημοκρατικο , το οποιο το χεζεις . βασικα εισαι μπερδεμενη . διαβασε βολταιρο , γαλλικη επανασταση , διαφωτισμο , το μπακουνιν ειναι πολυ μεταγενεστερο και φυσικα το κουμμουνιστικο συστημα - μαρξιστικο ειναι εναντιον της ελευθερης βουλησης και σκεψης ,επισης υπαρχει γενικος γραμματεας ( μαθετε συστηματα πριν πετατε μπουρδες καμαρωτες ) ψαξε τι εγινε πριν χρονια με το τανκ στο πεκινο . και αν επειμενεις στο μαρξιστικο βγες στην πλατεια κιμ-ιλ-σονγ στην βορεια κορεα και φωναξε μαμιεται ο ΚΙΜ να δουμε κατι ....εδω στο ελλαδα βγαινεις κανονικα και βριζεις τον μητσοτακη ( τον εκαστοτε μητσοτακη) αλλα δεν ασχολειται κανεις μαζι σου .....αυτο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ , ψηφιζεις αυτο που νομιζεις , θεωρεις , εικαζεις , βολευεις κλπ ....
τωρα τα αμεσοδημορατικα τυπου αναρχιας ειναι σε κοινωνιες με μινιμουμ πληθυσμο , οι οποιες κοινωνιες ειναι εξω απο την βιομηχανοποιημενη οικονομια . κανεις την συνελευση σου και λες ...θελουμε 5 ατομα για βοσκη , 5 ατομα για φυτεμα , 5 ατομα για να φτιαξουν καρο , 5 ατομα να κοψουν ξυλα ..κολλεκτιβα
εγω λοιπον που δεν ξερω απο αν-αρχια , εφοσον ασπαζεσαι τις ιδεες αυτες (και το λεω σε ολους τους <<αναρχικους >> , φτιαξε μονο σου το iphone , την τιβι , την θερμανση , την τροφη σου , καλλιεργησε , κοψε ξυλα , φτιαξε βενζινη κλπ .....
απο <<αναρχικους >> βορειων προαστειων ΒΠ ΑΝΑΡΧΙΑ , εχουμε χορτασει ....βομβιτσες , μολοτωφ και ανατιναξη ΑΤΜ ...αλλα απο σπερνω , θεριζω , φτιαχνω την δικια μου παραγωγη ....κανουν ολοι τουμπεκα ...κινητουλι και στορυ
στην διαθεση σου αναλυση αν-αρχιας η οποια δεν εχει καμια σχεση με το μπαχαλο και το adidas και μπανια στην σαμοθρακη ...αυτο ειναι ΜΟΔΑ , ταση , και αλλη φιλοσοφια ..οχι ομως αν-αρχια ....
υγ . παρε και διαβασε κουμμουστικη διεθνη ...καποτε να δεις τι γινοταν
25-12-2024, 14:56 #8
Δεν ξέρω αν έπεσες μικρός από την κούνια, αλλά το υποψιάζομαι.
25-12-2024, 17:02 #9
φυσικα και δεν επεσα , αν επεφτα δεξια της κουνιας θα γινομουν φασιστας , αν επεφτα αριστερα θα γινομουν κοκκινοφασιστας , αρα εμεινα ευθεια και προχωρησα μπουσουλοντας στον προοδευτισμο
25-12-2024, 20:39 #10
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν...
25-12-2024, 21:40 #11
25-12-2024, 22:29 #12
ήθελα να τα πω απλά γιατί στριφογύριζαν στο μυαλό μου...
27-12-2024, 07:02 #13
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 30-12-2024 at 13:58.
27-12-2024, 07:14 #14
το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 30-12-2024 at 13:56.
27-12-2024, 07:43 #15
καλημερα.
την θυμομουν την περιπτωση που λες, αλλα οχι τις λεπτομερειες κι εριξα παλι μια ματια..
κατ αρχας, το ξερεις πιστευω οτι τα ονειρα δεν ειναι προφητικα, αλλα ειναι οσα μας απασχολουν ή μας απασχολησαν ακομα και παρα πολυ παλια, οι επιθυμιες μας , ακομα και οι απωθημενες, οι φοβοι μας κλπ. επομενως, το ονειρο ηταν η αφορμη μονο και οχι ο λογος που επικοινωνησες και για καποιον λογο, σου ζωντανεψε μιαν ελπιδα οτι "δεν ηταν αυτο που νομιζεις".
τελικα, διαπιστωσες οτι ηταν ακριβως αυτο που νομιζεις και διαλυθηκατε ησυχως..
γενικα, αυτα.
και εφοσον απλα ηθελες καπου να τα πεις και οχι καποια συζητηση, χρονια πολλα και καλη σου χρονια.
ειδικα ομως,
σε περιπτωση που σε ενδιαφερει το θεμα, θελω να σου πω οτι αν ηθελες απλα να διαπιστωσεις οτι οντως δεν εισαι στην σκεψη του και δεν τραβαει ιδιαιτερο ζορι και να τον συναντουσες μονο αν τραβουσε ζορι και δεν σε ξεχασε, καλα εκανες. δεν τραβουσε ζορι..
αν ομως, αυτο που ηθελες ηταν να τον συναντησεις για να δειτε απο κοντα αν κατι καλο μπορουσε να συμβει αναμεσα σας, δεν εκανες καλα...
διοτι,
πραγματικα δεν ειχατε απολυτως τπτ σημαντικο αναμεσα σας.
ολο (το σημαντικο) παιχτηκε στο μυαλο σου και μονο. κι αυτο το ηξερες ηδη απο τοτε.
επομενως, εφοσον αποφασισες παρ' ολα τα παλια να κανεις μια κρουση για συναντηση για να διαπιστωσεις αν κατι ενδιαφερον θα μπορουσε να παιχτει, ναι ρε φιλε, επρεπε να ξαναειδοποιησεις οτι ολα καλα, "ερχεσαι και οντως πετας την ταδε ωρα", εφοσον πηγες εναν ολοκληρο μηνα αργοτερα απο την ειδοποιηση που του εκανες.
δεν ειναι η ραπουνζελ ο αλλος να ξεροσταλιαζει ποτε θα ερθει η ημερομηνια. προφανως ειχατε απομακρυνθει απειρα απο τοτε που μιλουσατε (ηδη εισασταν και τοτε απομακρυσμενοι), εχει την ζωη του, και δεν ξημεροβραδιαζοταν με την σκεψη σου.
ΑΝ ΟΜΩΣ, ηθελες να τον συναντησεις μονο αν ξημεροβραδιαζοταν με την σκεψη σου, δεν σε ξεχασε ποτε και καιγοταν να βρεθειτε, και οχι αν ηταν κουλ και χλιαρος κανοντας ολον αυτον καιρο την ζωη του, αλλα ΠΑΡΕΜΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ και μονο επειδη εσυ ασχοληθηκες (αλλα δεν τον χαλασε σαν ιδεα), τοτε ναι, καλα εκανες και δεν ξανασχοληθηκες εφοσον δεν πηρε εκεινος.
οχι, δεν ησουν καρφωμενος στην σκεψη του και δεν καιγοταν και τοσο αν δεν σε εβλεπε, αλλα ηταν προθυμος να συναντηθειτε αν βολευε...
οποτε, σε αυτην περιπτωση, καλως απομακρυνθηκες απο μονος σου.
αυτα..