Results 16 to 30 of 33
Thread: Απομάκρυνση από φιλη
-
20-12-2024, 11:34 #16
Ε κάτι της ειπα λίγο πολύ.. Της είπα οτι νιωθω περίεργα που ειναι τοσο κοντα με το άλλο παιδί. Σε φαση οτι ειναι ενα καινουριο δεδομένο και οτι καμια φορα παραξενευομαι που κανονιζουν και δεν το λενε και στην ομαδικη συνομιλια..Και μου ειπε οτι ενταξει αφου ολοι οι υπολοιποι λειπατε! Νταξει ειναι πιο πολυ ναζι αυτο που με εχει πιασει ..Δηλαδη νιωθω οτι δεν παιζει ιδιαιτερο ρόλο για αυτην που γυρισα..Ενω πέρυσι ελεγε ποσο χαρηκε που γυρισα. Γιατι και περυσι ημουν σεζον..
Δεν ξερω πώς να αναφερθώ σε κατι τετοιο χωρις να ακουστώ παραπονιαρα ή χωρις να αναφερθω και στο αλλο ατομο. Οπως και να χει εγω της ειπα οτι πλεον αυτοι ειναι μια ξεχωριστη κατασταση που κανονιζουν μεταξυ τους και απλα μου φαινεται λιγο περιεργο και πρέπει να το συνηθισω. Οκ δεν ειπα και κατι κακο. Ελειπα αρκετους μηνες και τωρα ειναι μια καινουρια φαση εδω..
- 20-12-2024, 11:40 #17
Δεν εχω πει ηλικια αλλα αν δεις το ονομα μου ειναι η χρονια που ειμαστε γεννημένες. Δεν ειναι κατι ερωτικό. Είμαστε φιλοι ολοι 9 χρονια , απο το πανεπιστήμιο και τους ξερω πολυ καλα. Επισης ρωτησα την φίλη μου και δεν ειχε λογο να πει ψεματα..Απλα τωρα τυχαινει να ειναι και οι δυο single και έχουν ενα κενο στη ζωη τους και ειναι και αυτός ενας λογος πιστεύω που έχουν γινει τοσο αυτοκόλλητοι..Οταν δεν εχεις σχεση εχεις μεγαλυτερη αναγκη να μιλας και να βρισκεσαι καθημερινα με τους φίλους σου..Απλα εγω εχω ενα παραπονακι οτι δεν με "γουσταρει" πλεον τοσο η φίλη μου για παρεα και οτι εχει ρθει πολυ κοντα με αυτον και με αλλα ατομα. Και οσο ήμουν σεζον μου το χτυπαγε συνέχεια οτι δεν ειναι καλη δουλεια κλπ. Anyway έχω ξενερωσει τωρα ετσι κι αλλιώς.. Δεν λεω οτι θα χαθω, προς θεου. Θα βρισκόμαστε. Αλλα δεν θα το παλέψω κιολας να αλλαξω την κατασταση..Ετσι ειναι τα πράγματα πλεον. Ο,τι ειναι ας ειναι. Θα κανω παρεα και με αλλα ατομα
20-12-2024, 12:16 #18
22-12-2024, 23:46 #19
Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
23-12-2024, 07:19 #20
ουτε τον εαυτο σου δεν μπορει να ξερεις τοσο καλα οσο λες...
φυσικα και ειχε λογο να το αρνηθει, αν δεν ειναι επισημο, για χιλιους λογους. μπορει να γουσταρει αυτη , αλλα ν αμην βλεπει φως και να μην θελει να το συζητησει. μπορει να γουσταρει εκεινος και να μην το ξερει καν αυτη, οποτε τι να σου πει; μπορει να γουσταρουν και οι δυο αλλα να μην εχει γινει ακομα κατι, λογω της φιλιας κλπ. πολλα μπορει..
το οτι ειναι και οι δυο σινγκλ ειναι και λογος για να κανουν παρεα, αλλα και λογος για να ειναι ανοικτοι ειτε σε σεξακια, ειτε σε νεες σχεσεις...
δεν ειναι οτι δεν σε γουσταρει η φιλη σου. τοσα χρονια πως σε γουσταρε; της εκανες κατι; ειναι το οτι απομακρυνθηκατε λογω συνθηκων και βρηκε τις ακρες της. "ματια που δεν βλεπονται.." που λεμε.
23-12-2024, 19:27 #21
δλδ γουσταρουν κ οι δυο ας πουμε κ δεν ξεσκιζονται λογω της φιλιας .....μαλιστα ....
εχω μια <<φιλη>> διπλα μου κ πινουμε καφεδαρες εδω κ λιγους μηνες , ξερω οτι με γουσταρει την γουσταρω , ειναι φουλ παρφουμαρισμενη , σεξυ ντυμενη στον καφε , εγω τιγκα στο αφρολουτρο , διακρινω ενα στρινγκ εσωρουχο με δαντελα , στηθος στο θεο και εκεινη την στιγμη σκεφτομαι ....αντε καλε που θα της την πεσω μεσα στο μαγαζι , σεβομαι την φιλια μας , οποτε μικρε τζιοβανι μεσα στο παντελονι κατσε κατω ..κοιμησου γιατι θα χαλασεις την φιλια ....εντωμεταξυ η <<φιλη >> απο κατω της ρεεουν μερικα υγρακια , εχει αρχισει να παιζει παλαμακια και σκεφτεται η ιδια ....αντε καλε που θα του την πεσω για κολασμενα κινκυ ερωτοβραδα , ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ Η <<ΦΙΛΙΑ >>
ρε , ακου να δεις τι θα κανεις , θα παρεις ενα γυμνο καλωδιο ( ελπιζω το σπιτι να εχει καλη γειωση ) , βαλε το καλωδιο μεσα στην πριζα να δουμε κατι ....μαλλον εσυ να δεις ΤΟ ΦΩΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ , ενα καλο ηλεκτροσοκ θα σε σωσει ....
υγ. υπαρχει και η περιπτωση να την καλεσουν σε κανενα τριο .....
24-12-2024, 10:08 #22
αμαν βρε τζοβανη. ντιπ χαζος εισαι..
δεν μπορεις να καταλαβεις τι διαβαζεις. τα ιδια και τα ιδια. ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...
εσυ εισαι ενας μπαρμπας κοντα στα 50. αυτοι ειναι νεοι ανθρωποι, κατω απ τα 30.
μπορει να εχουν και προβληματα συστολης, η πολλα αλλα προβληματα, ουτε ειπε πουθενα οτι η κοπελα ειναι σαν αυτες που ονειρευεσαι να πηδηξεις αλλα δεν σου καθονται.
ειναι χρονια φιλοι, απο μικροι. δεν γνωριστηκαν σε καβλαντα. μπορει να ειναι πραγματικοι φιλοι και να μην εχουν σκεφτει η επιθυμησει να κανουν κατι μεταξυ τους.
και ναι, μπορει ακομα και να μην τολμουν, γιατι και να το σκεφτονται, δεν εχουν την εμπειρια να καταλαβουν αν κι ο αλλος γουσταρει η θα φανε πορτα...
παρε εσυ ενα γυμνο καλωδιο και βαλτο τον πατο σου να κανεις το παγωνι.
αιντε με την ηλιθιοτητα καποια στιγμη, που αποκαλεις τους ανδρες πεη και τις γυναικες αιδοια. λιγουροχλιμιντζουρα...Last edited by Remedy; 24-12-2024 at 10:54.
24-12-2024, 11:09 #23
πρεπει σιγα σιγα να επισκευτεις εναν καλο νευρολογο με ειδικευση στο αλτσχαιμερ ,ανοια κλπ ...να σε ρωτησω το βραδυ σου φευγουν ουρα απο το αιδοιο ? ( η μονη χρησιμοτητα του εδω που τα λεμε για σενα , αλλα ειναι και οργανο απολαυσης , απο την αλλη πλευρα το πεος , ειναι ενα οργανο που ειναι πολυλειτουργικο , πολυεργαλειο θα ελεγα που προσφερει την χαρα την ζωης , καλος βεβαια και ο δονητης αλλα για περιορισμενες δυνατοτητες )
απο την στιγμη λοιπον που ειναι φιλοι 9 χρονια μας γραφεις πιο πανω ---->>> μπορει να γουσταρει αυτη , αλλα ν αμην βλεπει φως και να μην θελει να το συζητησει. μπορει να γουσταρει εκεινος και να μην το ξερει καν αυτη, οποτε τι να σου πει; μπορει να γουσταρουν και οι δυο αλλα να μην εχει γινει ακομα κατι, λογω της φιλιας κλπ. πολλα μπορει..,,,,-----)....και εγω απαντησα με το πολυ φυσιολογικο που συμβαινει μεταξυ των δυο φυλλων , αλλα οκ εσυ πιστευεις στα 3-4-5 φυλλα και τον αυτοπροσδιορισμο του πομολου ....
ξαναυποθετουμε λοιπον οτι εσυ εισαι φιλη με καποιον χρονια , δεν ειχε συμβει κατι μεταξυ σας ...ενω παιζει και να ερπει ενα κινκυ ερωτικο (οπως γραφεις πολλα μπορει ) ασε που δεν πιστευω στα φιλικα 9 χρονια και τουμπα ερωτικο μετα απο 9 χρονια παιζει ανασφαλεια και φαινεται απο ολη την παρεα τους . εσυ αφου την βγαζεις με δονητες βλεπεις μια χαραμαδα ελπιδας και αισιοδοξιας και του λες ...αχχχχχχχχ η αλλη φιλη μας εφυγε για σεζον δεν ερχομαστε πιο κοντα αφου εφυγε αυτη να βγαινουμε , να πινουμε καφεδες να με βγαζεις βολτα , καυσιμα στον θεο , καμια εκδρομουλα ? ....και μολις επιστρεφει η εταιρη φιλη ξαφνικα εξαφανιζονται .....εγω λοιπον σιγα μην περιμενω εσενα 9 χρονια να σου κ@@λωσει το οτιδηποτε ...σαφεστατα !!!!!
ξαναβαλε λοιπον στην πριζα τον δονητη με γυμνο καλωδιο μπας και εκει κατω ξυπνησει τπτ ....
υγ. εξαλλου το γραφει η ιδια ...ΕΝΑΣ ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΟΛΛΑ
υγ2. οποιος δεν τολμα δεν πηδα , αλλιως κοιμαται με το νετφιλξ αγκαλια ..και ας φαει πορτα ....θα ανοιξουν αλλες ...βρωμαει ο τοπος ....
υγ3 . βεβαια το λουρακι κανει ωραια δουλεια σε συγκεκριμενες στασεις ....
24-12-2024, 19:20 #24
ΒΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ.
το τι θα επρεπε να κανουν το ξερω παναθεμα την μλκια που σε δερνει και κυριολεκτικα και μεταφορικα!!!!
ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ!!! ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΟΥΤΕ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ, ΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΚΑΜΙΑ ΧΑΖΗ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ!!!
ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΜΕ. ΕΝΤΕΛΩς ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ;;;μα ποσο βλακας εισαι. σου μιλαει κανεις εκει εξω, η βασιζεσαι σε μας να σου μιλησει καποιος;
υ.γ. η κοπελα λεει οτι εχει γκομενο .γι αυτο λεει οτι ο γκομενος αλλαζει πολλα. .
24-12-2024, 19:46 #25
συχνοουρια εχεις περα απο τα υπολοιπα και η επιστημη σου προτεινει babylino ....εκτος αν εισαι στην εμμηνοπαυση οποτε σε δικαιολογω απολυτα ...τσεκαρε και καμια ορμονη ( θυροξινες κλπ ) γιατι οι αλλες ορμονες του ΣΕΞ ειναι σε καταστολη ....
παμε στην θεματογραφο ....Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ ΛΥΝΕΙ ΠΟΛΛΑ , αλλα ο γκομενος ειναι σε αποσταση ...( σου ξεφυγε αυτο το βασικο ) , ειναι εκει που κανει ΣΕΖΟΝ ....βεβαια μπορει να την βγαζουν με skype οπως κανεις και εσυ απο αποσταση με τον δονητη σου ...
αρα το κατοικω μια χαρα
υγ.γδυσου κανε ενα χλιαρο ντουζακι και ανοιξε νετφλιξ να μορφωθεις ...
26-12-2024, 13:51 #26
σε καταστολη εισαι εσυ, που σκεφτεσαι και μιλας σαν αμοιβαδα, γεροπαραλυμενε..
οχι μονο σεξ δεν μπορεις να κανεις, αλλα ουτε να κατουρησεις προφανως, γι αυτο και η εμμονη σου με τα μπειμπιλινα .
νομιζα οτι εισαι 50ρης οπως λες, αλλα απο την απιστευτη ξελιγωμαρα σου και την εγκεφαλικη παραλυση να μην καταλαβαινεις τι διαβαζεις,, πιθανολογω οτι εισαι ανω των 70, γι αυτο κι εχεις εμμονη με το σεξ που δεν μπορεις πλεον να κανεις, μπας και ενδιαφερθει καμια απελπισμενη να τα λετε διαδικτυακα και να της λες οπως κανεις εδω ολη μερα τι ΘΑ της εκανες και ΘΑ της ερανες, αν μπορουσες να πηδηξεις και δεν ησουν στο σπιτι με ακρατεια....
υ.γ. γεροπαραλυμενε, εγω το ξερω πολυ καλα οτι η κοπελα ειπε οτι η σχεση της ειναι απο αποσταση. ΕΣΥ βρε βλακα το ανεφερες οτι παραδεχεται οτι ενας γκομενος θα ελυνε πολλα προβληματα, και σου θυμιζω καθοτι εισαι βλακας, οτι το λεει επειδη εχει , οχι επειδη το υποθετει (ασχετως που ειναι σε απσοταση. δεν τηαν παντα σε αποσταση).
υ.γ.2 ντουζακι να σε κανει ο νοσοκομος σου (νοσοκομα, δεν πιστευω να ανεχθει τα χαλια σου) για να το κανεις με τον δονητη σου. εγω το κανω με ανδρα, δεν μπαινω να μου τρεχουν τα σαλια στα φορουμ για να τον παιζω μεσα απο την πανα ακρατειας, με φαντασιωσεις απο οταν μπορυσα να πηδηξω (αλλα σπανιως εβρισκα)...
υ.γ. 3 οταν συνειδητοποιησεις οτι κανεις που οντως πηδαει δεν παινευεται μονος του , ουτε λεει τετοιες ξελιγωμαρες σαν εσενα για φαντασιωσεις του που δεν μπορει να πραγματοποιησει, τοτε θα καταλαβεις ποσο καραγκιοζης γινεσαι οταν τρεχουν τα σαλια σου εδω μεσα..
26-12-2024, 17:29 #27
σιγα μην σου κανω την χαρη , να σου στειλω ινστα . εκει με την απορια θα μεινεις ! να δεις ποιος ειναι ο συνταξιουχος 70αρης , ξελιγωμενος και απαρτος .
και φυσικα ποτε δεν θα μαθεις . εκει θα τρως τα ρουχα σου !
ο τζιοβανι καημενη ειναι μοντελο , περπαταει και το αρωμα διαχεεται , τριζει το εδαφος ....δινει απλοχερα την γνωση και αφυπνιζει εγκεφαλους και καταστασεις . σαν και εσενα εχουμε αφησει στην αιωνια περιεργεια , μπολικες .
και επειδη λοιπον σε εχω πιασει αρκετες φορες αδιαβαστη ( κενα αερος ) ..σε αεροπλανο μπαινεις ? η΄φοβασαι ..γιατι εγω προσωπικα το παραπεντε το χω για πλακα ( και ολα τα εξτρημ σπορτς βεβαια ) στο πλουσιο ινστα μου
, θα το ειχα περστρο ενημερωμενο , αλλα εχω τοσα τερα μνημης που αν τα δημοσιευσω εφυγα για εκπομπη στην τιβι .
αφου οταν βλεπω την gopro μου , λεω ..δεν μπορει ..αποκλειεται
και επειδη λοιπον εκτος απο σουπερ γκομενος διαθετω απειρη γνωση , σε προκαλω να διαβασεις το πρωτο σχολιο μου και μετα το σχολιο της θεματοθετριας ..στο οποιο ΣΥΜΦΩΝΕΙ .
αυτα τα ξερω και δεν ξερω οταν σε στριμωχνουν στην γωνια , να τα αφησεις με εμενα ...κανεις μπαμ απο μακρυα ...εντελως προβλεψιμη
τωρα εσυ προσωπικα η΄με δονητη το κανεις η΄με ανδρα , το ιδιο και το αυτο ( φαινεται και αυτο απο μιλια )
υγ. εκει θα μεινεις στην περιεργεια , να λυσσας
υγ2. νομιζεις οτι εχεις να κανεις με πελατακι ...αμ δε ...
27-12-2024, 00:27 #28
27-12-2024, 06:51 #29
Καημενουλα , νομίζεις ότι ο κόσμος γυρίζει γύρω γύρω , ενώ ο νορμαλισμος ανέβαινει πίστες κ προχωρά forward
Έχεις πέσει στον ίδιο βαρέλι το οποίο έχεις φτιάξει η ίδια και κάνεις σβούρες ,όπως τα χάμστερ ...ζβιν ζβιν ζβιν
Το καλό κ ποιοτικό σεξ ανοίγει ορίζοντες , τα ίδια κ τα ίδια ανοίγουν βαρέλια ...
Το ότι εσύ κ χιλιάδες άλλοι ανοίγεται κ μπαίνετε μέσα σε ίδιες φυλακές νομιζεται ότι χειραγωγείται την σβούρα που έχετε στο κεφάλι αμ δε
Θυμάτακι είσαι κ εσύ , σβούρες κάνεις , οπότε λογικό το ultimate όπως εγώ να σε ξενίζει
Υγ. Είμαι καλός απέναντι σου σήμερα λόγω του πνεύματος των Χριστουγέννων και η καλοσύνη πηγάζει από την καθολική κ οριζόντια αιώρηση . Above and beyond .
Κάποιοι γεννήθηκαν να αιωρούνται κ κάποιοι άλλοι να έρπουν .
Ερπετό μου
27-12-2024, 08:04 #30
Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:06.