Τα κάνω όλα χωρίς αποτέλεσμα
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 15 of 15
    Senior Member

Τα κάνω όλα χωρίς αποτέλεσμα

Παίρνω την αγωγή μου όπως μου λέει η γιατρός άλλαξα το εφεξορ με το ντιμιροξ , το ζαναξ με το κλονοτριλ καλό δεν είδα. Κάνω ότι μου είπε πλην ψυχοθεραπεία λόγω οικονομικού .Τι φταίει και από τα φάρμακα και την αγωγή δεν βλέπω καλό, να φταίει το φτψχο και τοξικό περιβάλλον, αυτό δύσκολα,αλλάζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Παίρνω την αγωγή μου όπως μου λέει η γιατρός άλλαξα το εφεξορ με το ντιμιροξ , το ζαναξ με το κλονοτριλ καλό δεν είδα. Κάνω ότι μου είπε πλην ψυχοθεραπεία λόγω οικονομικού .Τι φταίει και από τα φάρμακα και την αγωγή δεν βλέπω καλό, να φταίει το φτψχο και τοξικό περιβάλλον, αυτό δύσκολα,αλλάζει.
    η doctor τι λέει???
    σοβαρά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι γιατί πιστεύω ότι είναι ερώτηση πολλών φαρμακογενός και μη ψυχοθεραπευόμενων

τι στο καλό απαντάνε γιατροί όταν η συνταγή δεν βγαίνει?

υπάρχει έστω και ένας να σκίσει το πτυχίο του?

ακόμα και στη μαγειρική αν δε σου αρέσει κάνεις παράπονα και η πιθανώς να κλείσει και το εστιατόριο...

αλλά ούτε ένας γιατρός δεν έκλεισε το ιατρείο του...

έμμεσα λοιπόν η ψυχιατρική μας λέει ότι είναι δικό μας θέμα και ότι δεν είναι ακριβώς ιατρική

Senior Member
    Quote Originally Posted by take a break View Post
    Φταίει μάλλον το ότι απλά παίρνεις τα φάρμακα χωρίς να εφαρμόζεις στην πράξη πράγματα που πιθανόν σε φοβίζουν.
    Θες να μας αναλύσεις την σκέψη σου και τι εννοείς όταν λες «καλό δεν είδα»;

Senior Member
    Πχ. Δεν μπορώ να πάω Αθήνα κάπου μακρυα μόνη μου, δεν μπορώ να δουλέψω σε full time job, αποσπάται η προσοχή μου εύκολα, δεν μπορώ να βγάλω την μερα χωρίς μεγάλη λύπη, τα πιο μικρά είναι πρόκληση για μενα

Senior Member
    Quote Originally Posted by diogenis View Post
    η doctor τι λέει???
    σοβαρά ρωτάω δεν ειρωνεύομαι γιατί πιστεύω ότι είναι ερώτηση πολλών φαρμακογενός και μη ψυχοθεραπευόμενων

τι στο καλό απαντάνε γιατροί όταν η συνταγή δεν βγαίνει?

υπάρχει έστω και ένας να σκίσει το πτυχίο του?

ακόμα και στη μαγειρική αν δε σου αρέσει κάνεις παράπονα και η πιθανώς να κλείσει και το εστιατόριο...

αλλά ούτε ένας γιατρός δεν έκλεισε το ιατρείο του...

έμμεσα λοιπόν η ψυχιατρική μας λέει ότι είναι δικό μας θέμα και ότι δεν είναι ακριβώς ιατρική
    Είναι η μόνη ανάμεσα σε πόσους γιατρούς που ενδιαφέρθηκε ειλικρινώς για μενα , είναι πολύ καλή σαν ανθρωπος και επιστημων απλά η αγωγή δεν πέτυχε χρειάζεται και πρόσθετα μέτρα. Από άλλους ψυχιατρους μου φέρθηκε με αγαπη , εκτίμηση, σεβασμό. Τι να σας λεω

Senior Member
    Δεν έχω επιθυμία για ζωή, να σηκωθώ να κάνω τις δουλειές μου, τα χόμπι μου κτλ ζω σε μια μαύρη τρυπα

Senior Member
    Δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις επίμονης κατάθλιψης (προσωπική εμπειρία), θέλει δοκιμές στις αγωγές, αλλαγές κλπ, μέχρι να σου "κάτσει" ένα φάρμακο. Βέβαια παράλληλα έκανα και ψυχοθεραπεία για περίπου τρία χρόνια.
    Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο κομμάτι της θεραπείας νομίζω. Πρέπει να σκάψει κανείς βαθιά μέσα του και να βρει τραύματα κλπ.
    Η αγωγή παράλληλα σε στηρίζει στην καθημερινότητα, να μπορείς να είσαι λειτουργικός, να κάνεις τη δουλειά σου, να βγαίνει η μέρα.
    Αλλά η ρίζα της κατάθλιψης μόνο με ψυχοθεραπεία αντιμετωπίζεται. Υπάρχει και η περίπτωση να μην "θεραπευτεί" ποτέ ολοκληρωτικά η κατάθλιψη, ωστόσο, στην πορεία γίνεσαι "βετεράνος καταθλιπτικός" και μαθαίνεις να την αναγνωρίζεις όταν έρχεται και να πράττεις ανάλογα.

Senior Member
    Να σκάψουμε μέσα μας, λες και είμαστε νταμάρια. Δε μπορώ να διαβάζω τέτοια. Να βγαίνει η μέρα. Δεν έχω διαβάσει τίποτε πιο παθέτικ, έβερ. Δε ζούμε για να βγαίνει η μέρα, ζούμε για να περνάμε φάκεστ του δε φάκεστ. Τι μοιρολόι παίζει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by ninja View Post
    Δυστυχώς σε μερικές περιπτώσεις επίμονης κατάθλιψης (προσωπική εμπειρία), θέλει δοκιμές στις αγωγές, αλλαγές κλπ, μέχρι να σου "κάτσει" ένα φάρμακο. Βέβαια παράλληλα έκανα και ψυχοθεραπεία για περίπου τρία χρόνια.
    Αυτό ίσως είναι και το βασικότερο κομμάτι της θεραπείας νομίζω. Πρέπει να σκάψει κανείς βαθιά μέσα του και να βρει τραύματα κλπ.
    Η αγωγή παράλληλα σε στηρίζει στην καθημερινότητα, να μπορείς να είσαι λειτουργικός, να κάνεις τη δουλειά σου, να βγαίνει η μέρα.
    Αλλά η ρίζα της κατάθλιψης μόνο με ψυχοθεραπεία αντιμετωπίζεται. Υπάρχει και η περίπτωση να μην "θεραπευτεί" ποτέ ολοκληρωτικά η κατάθλιψη, ωστόσο, στην πορεία γίνεσαι "βετεράνος καταθλιπτικός" και μαθαίνεις να την αναγνωρίζεις όταν έρχεται και να πράττεις ανάλογα.
    Σε ευχαριστώ ήρθε ο κόμπος στο χτένι και θα ζητήσω βοήθεια και στήριξη ψυχολογική θα της πω να μου αλλάξει και αγωγή ήδη παίρνω 200 μιλιγκρ.ντιμιροξ , πέντε μιλιγκραμ αμπιλιφαι και 1 κλονοτριλ ολόκληρο και έχω πόνο μεγάλο.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Να σκάψουμε μέσα μας, λες και είμαστε νταμάρια. Δε μπορώ να διαβάζω τέτοια. Να βγαίνει η μέρα. Δεν έχω διαβάσει τίποτε πιο παθέτικ, έβερ. Δε ζούμε για να βγαίνει η μέρα, ζούμε για να περνάμε φάκεστ του δε φάκεστ. Τι μοιρολόι παίζει.
    Αν δε μπορείς να διαβάζεις "τέτοια" να μην τα διαβάζεις καθόλου και να τα αγνοείς και όχι να γίνεσαι αγενής και να κάνεις προβολή της μαυρίλας και λέζας που έχεις μέσα σου απαντώντας. Έχεις πολύ δρόμο ακόμα, θα μάθεις.

Senior Member
    Ναι. Θα μάθω να κάθομαι να κλαίω και να μοιρολογάω, άδικη ζωή και ******* κενωνία. Δε θα πάρω. Κάντο εσύ. Αλλά κι εγώ το τρώω στη μάπα. Εσύ θα μάθεις (μπορεί και όχι, δεν κρατώ και την αναπνοή μου).

Senior Member
    Ναι. Θα μάθω να κάθομαι να κλαίω και να μοιρολογάω, άδικη ζωή και ******* κενωνία. Δε θα πάρω. Κάντο εσύ. Αλλά κι εγώ το τρώω στη μάπα. Εσύ θα μάθεις (μπορεί και όχι, δεν κρατώ και την αναπνοή μου).
    Μην γράφεις εδώ σε θερμοπαρακαλω αρκετά ποναω μην έχω και σένα. Δεν κατηγορησα καμία κοινωνία οι λόγοι της κατάθλιψης είναι και κληρονομικό.

Senior Member
    Μην γράφεις στο δικό μου θρεντ enough is enough, αν δεν έχεις συμπονοια δεν θέλω την συμβουλή σου

Senior Member
    Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειπε, η Συμπόνια. Και τώρα που το βρήκες, άξαφνα, νιώθω πιο ζωντανή. Σ'ευχαριστώ, με ταπεινότητα. Ρε άι.

Senior Member
    Τώρα καταλαβαίνω τι μου έλειπε, η Συμπόνια. Και τώρα που το βρήκες, άξαφνα, νιώθω πιο ζωντανή. Σ'ευχαριστώ, με ταπεινότητα. Ρε άι.
    Ωραία εδώ τι θες , να βγάλεις τα απωθημένα σου; ρε αι σα περα