Results 1 to 3 of 3
Thread: Μόνο σεξ και τίποτα άλλο
-
17-12-2024, 20:53 #1
Μόνο σεξ και τίποτα άλλο
Πρόσφατα γνώρισα ένα παιδί στην ηλικία μου που ζει στα όρια της ανέχειας. Άρχισα να τον βοηθάω όσο μπορώ - το κάνω έτσι και αλλιώς με πολλούς δεν είναι εξαίρεση, ούτε είχα πονηρό σκοπό-. Κάναμε κάποιες συζητήσεις, τον συμπάθησα πολύ. Πολλές φορές τον σκεφτόμουν συνέχεια και περίμενα πότε θα επικοινωνήσω μαζί του πως και πως σε σημείο που να αναρωτιέμαι μήπως τελικά τον βλέπω ερωτικά. Φυσικά κάτι τέτοιο με στεναχωρούσε και άρχισα να κάνω αναλύσεις μήπως τελικά η βοήθεια που δίνω και η παρέα που προσφέρω υποκρύπτει δόλο. Αλλά και αυτός μου έβγαζε από τη πλευρά του ένα μυστήριο Vibe και έπιανα τον εαυτό μου να γοητεύομαι, κάτι που δεν μπορώ να μην το παραδεχτώ αν και θα προτιμούσα να μην ήταν έτσι γιατί η σαγήνη δεν με τιμάει.
Ξαφνικά όλα κατέρρευσαν σε μια στιγμή. Μου μίλησε ανοιχτά. Του είπα ότι εγώ είμαι πολύ καλός φίλος και μου αρέσει η παρέα του και τίποτα παραπάνω μέχρι εκεί.
Μου απάντησε κάτι που δεν περίμενα να ακούσω. Εμένα μου είπε δεν μου αρκεί να μιλάμε χωρίς να κάνουμε κάτι και έφυγε.
Είναι δυνατόν? Να έχω τόσο καλή διάθεση απέναντί του, να τον βοηθάω, να τον έχω βάλει στη ζωή μου και να μην το εκτιμάει και να τα απορρίπτει όλα αυτά χάριν του σεξ?
Με αυτά και με εκείνα Νιώθω ότι είμαι μόνος στο κόσμο. Δηλαδή ρωτάω! παρεξηγήθηκε ότι τον απορρίπτω ερωτικά, πως γίνεται να μην κατανοεί ότι απλά αυτός είναι ο τρόπος ζωής μου? Μεγάλη θλίψη
- 18-12-2024, 00:36 #2
Τι εγωισμό βγάζεις . Ο τύπος σου λέει ξεκάθαρα αφού έχετε γνωριστεί κ έχετε συζητήσει , επικοινωνήσει προφανώς αρκετό καιρό από ότι γράφεις κ επιλέγει να στο πει ξεκάθαρα χωρίς υπεκφυγές ,ότι σε βλέπει ερωτικά . Εσύ από την άλλη μας γράφεις ότι σε γοητεύει ,σε σαγηνεύει αλλά δεν είσαι στο ίδιο λεβελ στο ερωτικό κομμάτι κ ουσιαστικά το απορρίπτεις . Μετά αρχίζεις κ κλαιγεσε γράφοντας ....αχ αν είναι δυνατόν εγώ του προσφέρω τα πάντα εκτός από το ερωτικό κομμάτι κ θέλω να συνεχίζω να του φέρομαι καλά ( όπως το θεωρείς εσύ καλά ) αλλά αυτός απορρίπτει το κομμάτι αυτό γιατί έχει άλλες ξεκάθαρες επιδιώξεις . Εσύ είσαι το φάουλ , όχι αυτός από όλες τις απόψεις .δεν βρίσκω κανέναν λόγο να του ρίξω άδικο . Το όχι είναι όχι και το ναι είναι ναι . Αυτόν τον τρόπο επιλέγει αυτός κ εσύ επιλέγεις έναν άλλον άρα λύεται η συνεδρίαση....
...λογικό είναι να μην τον καλύπτει γιατί οι ερωτικές σχέσεις δεν στέκονται στο ΒΟΛΕΜΑ κ στο παρέχω υπηρεσίες , άλλα βγαίνω έξω με το οποιοδήποτε ταίρι , τρώνε πασατεμπο , παίρνουν σοκολάτες , περνάνε ευχάριστα τον χρόνο τους μαζί γιατί απλά ταιριάζουν κ των δύο τα ΘΕΛΩ !
18-12-2024, 07:36 #3
Δεν ξερω ευτυχως εδωσα κατατακτηριες να πινω φιλολογικο τσαι με ατομα με κοινα ενδιαφεροντα να σπασει αυτη η μοναξια