τι κανω?
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 26

Thread: τι κανω?

Senior Member

τι κανω?

ειμαι 2χρονια με το παιδι κ στην αρχη ελεγε οτι ψαχνει μια καλη κοπελα γιατι ειχε κακιεσ εμπειριες κ οτι δεν τον ενδιεφερε η περιασια κ το οικονομικο.μετα απο 2 χρονια μου λεει αν δεν σου γραψουν περιουσια στο ονομα σου δεν σε περνω τι να σε κανω να μου τρως τα λεφτα μου?τι θα κανατε στην θεση μου?

Senior Member
    θα του λεγαμε οτι ειναι τσιφουτης και θα χωριζαμε :)
    δεν φανταζομαι να θελεις και αναλυση..

Senior Member
    Originally posted by Remedy
    θα του λεγαμε οτι ειναι τσιφουτης και θα χωριζαμε :)
    δεν φανταζομαι να θελεις και αναλυση..
    Συμφωνώ.. Αυτό βέβαια είναι η πιο μετριοπαθής, εκλεπτυσμένη και ευγενική εκδοχή αυτού που θα του έλεγα...

Senior Member
    αν ειναι τα πραγματα οπως τα λες μαλλον το παιδι πριν 2 χρονια δεν εχει καμια σχεση με το παιδι που εισαι τωρα ή αλλαξε τοσο πολυ απο τοτε ή το ψεμα παει συννεφο

Senior Member
    τοτε που τα φτιαξαμε ηταν απογοητευμενος γιατι τον απατουσε αυτη που ηθελε να παντρευτει κ βρηκε εμενα.του ειπα εγω για μεινουμε μαζι να βαλω εγω το διαμερισμα χωρις ννα ειναι στο ονομα μου για να μην πληρωνουμε νοικι κ αυτος τα επιπλα .ελα που θελει να τα βαλω ολα εγω κ το θελει κ γραμμενο στο ονομα μου το διαμερισμα ,του λεω βρε μια απο το χωριο σου που να συμφωνει οιτ περπει να τα βαλει ολα αυτη επιπλα σπιτια σκυλια γατια

Senior Member
    τι ηλικιες εχετε λινα? δουλευετε και οι δυο?
    εχετεκι οι δυο την δυνατοτητα να βαλετε αυτα που χρειαζεστε αλλα απαιτει να τα βαλεις εσυ?
    εχει οικονομικη ανεση αλλα δεν θελει να συνεισφερει?

Senior Member
    αυτος ειναι γιατρος κ εχει παρα πολλα πηρε αυτοκινητο με 70χιλιαδες ευρω εγω δουλευω με συμβασεις αλλα εχουν ακινητα οι γονεισ μου.ειναι πολυ τσιγγουνησ δυο χρονια ποθ ειμαστε μαζι δεν με εχει κερασει ουτε εναν καφε δεχετε πιεισεις απο το σοι του να μαζευει λεφτα για να κληρονομισουν τα ανηψια του κ βοβαμε μην εχει βαλει τηνπεριουσια μου στο ματι για τα ανηψια του

Senior Member
    εγω ειμαι 30 κ αυτος 40

Senior Member
    Originally posted by lina
    αυτος ειναι γιατρος κ εχει παρα πολλα πηρε αυτοκινητο με 70χιλιαδες ευρω εγω δουλευω με συμβασεις αλλα εχουν ακινητα οι γονεισ μου.ειναι πολυ τσιγγουνησ δυο χρονια ποθ ειμαστε μαζι δεν με εχει κερασει ουτε εναν καφε δεχετε πιεισεις απο το σοι του να μαζευει λεφτα για να κληρονομισουν τα ανηψια του κ βοβαμε μην εχει βαλει τηνπεριουσια μου στο ματι για τα ανηψια του
    βρε κοπελα μου...
    ντρεπομαι και μονο που τα διαβαζω....
    εσυ δεν ντρεπεσαι που τα ζεις?
    τι κανεις με εναν τετοιο αντρα?δεν σε ξενερωνει ενας τσιγγουνης αντρας?
    ουτε γειτονα δεν θα τον ηθελα...

Senior Member
    αλλα απ οτι βλεπω, δεν του χεις κι εμπιστοσυνη...
    αν θεωρεις οτι θελει να βαλει στο χερι την περιουσια σου, γιατι τον παντρευεσαι?
    και γιατι για τ ανιψια του? δεν θελετε να κανετε παιδια?

Senior Member
    βασικα εδω που ζω δεν εχω βρει γεννεοδωρους αντρες οι περισσοτεροι ετσι ειναι με κατι που χα βγει κ πληρωνανε ειχαν κουσουρια

Senior Member
    Originally posted by lina
    βασικα εδω που ζω δεν εχω βρει γεννεοδωρους αντρες οι περισσοτεροι ετσι ειναι με κατι που χα βγει κ πληρωνανε ειχαν κουσουρια
    τι εννοεις?
    κρατησες τον λιγοτερο χαλια για να μη μεινεις στο ραφι?

Senior Member
    Λινα αμα ειναι τσιγγουνης στα λεφτα, θα ειναι και στα αισθηματα.

Αυτο στο υπογραφω.

Senior Member
    πες μου ομως και το αλλο?
    αφου οι γονεις σου εχουν ακινητα, γιατι να μην εχεις κι εσυ ενα σπιτι στ ονομα σου και να μενετε απλα σαν ενοικιαστες χωρις ενοικιο, κρεμασμενη μονιμως απ τους γονεις σου?

Senior Member
    kala εχει κοπελα 10 χρονια μικροτερη του και αντι να την εχει στα ωπα ωπα της κανει και κογξες?μα ειναι ποτε δυνατον?
    2χρονια δεν ειναι και τοσος πολυς καιρος και εισαι νεα ακομα.κοιτα κοπελα μου να φτιαξεις τη ζωη σου οπως τη θες εσυ και οχι να κανεις συμβιβασμους για εναν αχαριστο τσιγγουνη.δε νομιζω οτι σου αξιζει κατι τετοιο οχι μονο σε σενα σε καμια.ασε τον να κανει το κομποδεμα του και να κοιμαται αγγαλια με αυτο γιατι δε νομιζω να τον ανεχτει καμμια αλλη.
    εδω εμενα ο φιλος μου ειναι 20,φοιτητης και εναν καφε μου τον κερναει...το χειροτερο,μη σου τυχει αντρας τσιγγουνης...
    αληθεια,θα μπορουσες να φαντασεις την υπολοιπη ζωη με αυτον τον ανθρωπο?

Page 1 of 2 12 LastLast