Παρεκκλίσεις, παραβιάσεις, εκτροπές - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 16 to 27 of 27
    Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    xaxaxaxax!!
    Οταν μιλαει ο τζοβανης για σεξ, μου θυμιζει χασαπακλα, ή ταβερνιαρη:
    "εχω καλο βοδινο, πολυ ωραιο και σε σουπα και σε κοκκινιστο. αρνακι, εχω. πολυ καλο ψαρονεφρι.
    απο κει και περα:
    εχω κυνηγι. εχω κιμαδες, τζιγεροσαρμα, ωραιο. μπιφτεκια δικα μου.
    οσο μιλαω, εσεις παραγγελνετε.
    απο σαλατες:
    μαρουλακι, ντοματα, φετα πολυ καλη, χωριατικη, τζατζικι. εχω πολίτικη...."
    "

Πρώτον δεν πηγαίνω σε ταβέρνες και τσιπουραδικα που πάτε εσείς οι φεμινομπατσινες για αλληλεγγύη και μπεκρή μεζέ . Έχω ένα λεβελ ,οπότε
    προτιμώ εστιατόρια μισελεν κ ειδικά σε roof garden . Εξάλλου μια στυλατη γυναίκα συνοδεύεται μόνο σε τέτοια μέρη ,όπου μετά να συνεχίζουμε το γεύμα μας με ζαρτιερες από πάνω μέχρι κάτω σε κάποια σουίτα ξενοδοχείου. Έστω κ δίχτυ από πάνω μέχρι κάτω ...
    Υγ. Βέβαια μερικές με τους δονητές που τις συντροφεύουν ,προτιμούν καναπέ κ πιτογυρα 3.5€ και μια αλληλέγγυα μπύρα Άλφα βλέποντας νετφλιξ , με μυρωδιές τζατζικιου κ κρεμμυδιού . Σκουπίσουν λίγο ,πήγε όλο το τζατζίκι πάνω στην μύτη σου .

Senior Member
    Εφόσον η διαχείριση έσβησε τα σχόλιά μου, του george κτλ, γιατί δε σβήνει και το σημείο που ο τζοβάνι βρίζει τις φεμινίστριες; Γιατί αυτό δεν ενοχλεί και τόσο; Και που βρίζει τους αναρχικούς ως "αναρχομπάτσους" ; Ούτε αυτό ενοχλεί και τόσο να φανταστώ; Που τη στιγμή που παιδάκια κάνουν μαθήματα μέσα σε βομβαρδισμένα γιαπιά στην Παλαιστίνη, βρίσκει την κατάλληλη στιγμή να την ονομάσει Μπαλαιστίνη, ούτε αυτό ενοχλεί;
    Το μέλος αυτό βράζει από μισογυνισμό και μας κοπανάει συνέχεια τα χρυσά του στάνταρντς για το τι ΠΡΕΠΕΙ να είναι οι γυναίκες για να ΤΟΝ καβλώνουν, αυτό δεν το βλέπει κανένα άλλο μέλος; Η διαχείριση το βλέπει ή μπα;

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:28.

Banned
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εφόσον η διαχείριση έσβησε τα σχόλιά μου, του george κτλ, γιατί δε σβήνει και το σημείο που ο τζοβάνι βρίζει τις φεμινίστριες; Γιατί αυτό δεν ενοχλεί και τόσο; Και που βρίζει τους αναρχικούς ως "αναρχομπάτσους" ; Ούτε αυτό ενοχλεί και τόσο να φανταστώ; Που τη στιγμή που παιδάκια κάνουν μαθήματα μέσα σε βομβαρδισμένα γιαπιά στην Παλαιστίνη, βρίσκει την κατάλληλη στιγμή να την ονομάσει Μπαλαιστίνη, ούτε αυτό ενοχλεί;
    Το μέλος αυτό βράζει από μισογυνισμό και μας κοπανάει συνέχεια τα χρυσά του στάνταρντς για το τι ΠΡΕΠΕΙ να είναι οι γυναίκες για να ΤΟΝ καβλώνουν, αυτό δεν το βλέπει κανένα άλλο μέλος; Η διαχείριση το βλέπει ή μπα;

Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση.
    Όταν έβαζα γκολ στον αντίπαλο , όλη η εξέδρα με έβριζε , βέβαια είμαι παχτουρα , οπότε σου επιτρέπω να με βρίζεις ....ανάποδο ψαλίδι και γκολλλλλλλλλλ
    Μάθετε μπαλιτσα...
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:30.

Senior Member
    .
    αυτα που θελεις να πεις στην διαχειριση, να τα γραφεις στην αναφορα που κανεις στο συγκεκριμενο μηνυμα. η διαχειριση δεν παρακολουθει ολες τις συζητησεις. συνηθως ασχολειται με τις αναφορες. κανε κοπι αυτα που εγραψες εδω στην αναφορα στα μισογυνικα μηνυματα του λιγουρη που ψαχνει μηπως γμσει εδω μεσα και μιλαει για το πουλι του ολη μερα σαν γεροπαραλημενος επιδειξιας που βγηκε απ την φυλακη..
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:30.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    Πρώτον δεν πηγαίνω σε ταβέρνες και τσιπουραδικα που πάτε εσείς οι φεμινομπατσινες για αλληλεγγύη και μπεκρή μεζέ . Έχω ένα λεβελ ,οπότε
    προτιμώ εστιατόρια μισελεν κ ειδικά σε roof garden . Εξάλλου μια στυλατη γυναίκα συνοδεύεται μόνο σε τέτοια μέρη ,όπου μετά να συνεχίζουμε το γεύμα μας με ζαρτιερες από πάνω μέχρι κάτω σε κάποια σουίτα ξενοδοχείου. Έστω κ δίχτυ από πάνω μέχρι κάτω ...
    Υγ. Βέβαια μερικές με τους δονητές που τις συντροφεύουν ,προτιμούν καναπέ κ πιτογυρα 3.5€ και μια αλληλέγγυα μπύρα Άλφα βλέποντας νετφλιξ , με μυρωδιές τζατζικιου κ κρεμμυδιού . Σκουπίσουν λίγο ,πήγε όλο το τζατζίκι πάνω στην μύτη σου .
    εσενα δεν γυρναει να σε κοιταξει ουτε σκυλι απο ταβερνα,και τα μισελεν εστιατορια, ουτε σε φωτο δεν τα εχεις δει.. οσο για το λεβελ σου, ειναι σαν τις παινεσιες σου. μονοσ την δικη σου φαντασια. καμια σχεση με την πραγματικοτητα.
    στην επομενη που θα το παιξεις ιστορια, θυμισου να μην παινευεσαι. ολοι το ξερουν οτι παινευεται μονο ενας κακομοιρης που δεν γυρναει καμμια να τον κοιταξει...
    τους δονητες, κρατα τους για την μοναξια σου, γιατι βλεπω να συνεχιζεται..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αυτα που θελεις να πεις στην διαχειριση, να τα γραφεις στην αναφορα που κανεις στο συγκεκριμενο μηνυμα. η διαχειριση δεν παρακολουθει ολες τις συζητησεις. συνηθως ασχολειται με τις αναφορες. κανε κοπι αυτα που εγραψες εδω στην αναφορα στα μισογυνικα μηνυματα του λιγουρη που ψαχνει μηπως γμσει εδω μεσα και μιλαει για το πουλι του ολη μερα σαν γεροπαραλημενος επιδειξιας που βγηκε απ την φυλακη..
    Δεν ξέρω αν είδες το μίσος του για τους χοντρούς ανθρώπους, έκανε ένα εμετικό σχόλιο για διπλά εισιτήρια σε αεροπλάνα και για μόλυνση της ατμόσφαιρας. Σκέψου για τι χαίρε βάθος αμέτρητο αηδίας μιλάμε. Θα το κάνω, θενκς. Μετά γράφει ότι τάχα δεν το κάνει γιατί κάτι θέλει, εντωμεταξύ έχει πρήξει το σύμπαν στην αυτοδιαφήμιση, χα χαα Αυτό λέγεται πεομάρκετινγκ, λολ

Senior Member
    Δεν ξέρω αν είδες το μίσος του για τους χοντρούς ανθρώπους, έκανε ένα εμετικό σχόλιο για διπλά εισιτήρια σε αεροπλάνα και για μόλυνση της ατμόσφαιρας. Σκέψου για τι χαίρε βάθος αμέτρητο αηδίας μιλάμε. Θα το κάνω, θενκς. Μετά γράφει ότι τάχα δεν το κάνει γιατί κάτι θέλει, εντωμεταξύ έχει πρήξει το σύμπαν στην αυτοδιαφήμιση, χα χαα Αυτό λέγεται πεομάρκετινγκ, λολ
    τ συγκεκριμενο δεν το ειδα, αλλα ολ τα μηνυματα του ειναι εμετικα κια παραλληρηματικα. δεν μου κανει εντυπωση. καποιο προβλημα εχει και δεν καταλαβαινει τι διαβαζει και διαστρεβλωνει τα παντα, και μετα λεει τις εμετικες καφριλες του που αφορουν το αδιαφορο μαραμενο πουλι του. αλλα να το παει στον ψυχιατρο το προβλημα του. δεν φταιμε εμεις που δεν τον παιζουν τα κοριτσια και παρακαλαει εδω σαν λιγουρης..

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:31.

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    ..

φυσικα θα γραψω για το πουλι μου , τι θα γραψω ....

χαχαχαχα!!
    του φαινεται και λογικο να γραφει για το πουλι του!!!!
    καλα, οτι δεν εχεις ενδιαφεροντα και γνωσεις για τιποτε, το απεδειξες. οποτε μιλας για γενικοτερες αποψεις, εχεις γνωσεις παιδιου δημοτικου του περασμενου αιωνα.
    εδω ομως δεν ειναι φορουμ για συζητηση περι πουλιων, καποιο λαθος εχεις κανει.
    κοψε τα μισογυνικα παραλληρηματα, γιατι εχεις κουρασε
    ι κι εμας και υποθετω και την διαχειριση.

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:32.

Senior Member

Banned

Page 2 of 2 FirstFirst 12