Παρεκκλίσεις, παραβιάσεις, εκτροπές
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 27
    Senior Member

Παρεκκλίσεις, παραβιάσεις, εκτροπές

Εσείς περήφανα νορμάλ μου τίποτε ανωμαλίες δε γουστάρετε;
    Μόνο ιεραποστολικό παίζει;

https://www.greek-language.gr/greekL...F%83%CE%B7&dq=

Senior Member
    Πέστε ρε μαλακιστήρια, που μας έχουν γεμίσει ενοχές για να γεμίζουν τα γραφεία τους οι μαλάκες.

Banned
    δλδ ποιος σε γεμιζει ενοχες για να αρπαζουν οι πσυχολογκες τα 50αρικα ?

ιεροποστολικο δεν παιζει ποτε . (δεν επαιζε ποτε )

ορθια , τοιχους , ντουζεριες , καναπεδες , πατωματα , τραπεζια , μπαλκονια , αμαξια , υπαιθρο κλπ κλπ κλπ κλπ

μετα παμε σε φετιχ , διαστροφες ,

φυσικα ολα αυτα για να γινουν εχεις την συναινεση , και οταν λεμε συναινεση δεν εννοουμε τιγκα στο χαπι και στο ποτο .

καθαρα και ομορφα

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Εσείς περήφανα νορμάλ μου τίποτε ανωμαλίες δε γουστάρετε;
    Μόνο ιεραποστολικό παίζει;

https://www.greek-language.gr/greekL...F%83%CE%B7&dq=
    Aν είναι να σε κάνει να νιώσεις καλά και να μην νιώθεις ενοχές είμαι sub by birth.Τς τς τς αμάρτησα, ευτυχώς είναι Κυριακή μην ξεχάσω να πάω στην εκκλησία της ενορίας να του πω την αμαρτία μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Aν είναι να σε κάνει να νιώσεις καλά και να μην νιώθεις ενοχές είμαι sub by birth.Τς τς τς αμάρτησα, ευτυχώς είναι Κυριακή μην ξεχάσω να πάω στην εκκλησία της ενορίας να του πω την αμαρτία μου.
    πλακα- πλακα, ταιριαζετε με την γουαιλντ.. απ οσα εχετε πει εδω μεσα, τουλαχιστον.

Senior Member
    Quote Originally Posted by mindcrime View Post
    Α, δε νιώθω άσχημα, για άλλους λόγους τα γράφω, χα χα. Θα έλεγα ότι προκαλώ επίτηδες για να συζητήσουμε τα πρότυπα που μας πουλάνε σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Είμαι Κυρίαρχη και ερωτική σαδίστρια στην προσωπική μου ζωή και δε ζητάω κανενός μαλάκα την άδεια για να είμαι αυτό που θέλω και να ξεδιψάω τις επιθυμίες μου. Πόσω μάλλον να θεωρήσω την σεξουαλικότητά μου παθολογική επειδή τους συμφέρει να είναι... Εύγε νέε μου υποτακτικέ από τα γεννοφάσκια σου!
    Άντε, να γινόμαστε περισσότερα τα ανώμαλα, να τους πάρουμε τα σκαλπ! χαχα

ααα εγω μονο ιεραποστολικοο, αντε και κανενα κουταλακια τα αλλα τα βρισκω λιγο ανουσια και δεν μου βγαζουν αισθημα!
    δεν υπαρχει νορμαλ και παρανορμαλ σε αυτο. μονο σεβασμος στα ορια του αλλου ως 2 ενηλικες που συναινουν σε αυτο το φικι φικι

Senior Member
    Quote Originally Posted by Mixedgirl View Post
    ααα εγω μονο ιεραποστολικοο, αντε και κανενα κουταλακια τα αλλα τα βρισκω λιγο ανουσια και δεν μου βγαζουν αισθημα!
    δεν υπαρχει νορμαλ και παρανορμαλ σε αυτο. μονο σεβασμος στα ορια του αλλου ως 2 ενηλικες που συναινουν σε αυτο το φικι φικι
    Να τα πεις στην Ψυχιατρική, αυτή επισημοποιεί την παθολογία, αφού πρώτα εισακούσει τις κοινωνικές πιέσεις και ιεραρχήσεις. Αυτό είναι το ζήτημα, πως η ιατρική και γενικά η επιστήμη ακολουθούν τη συνταγή "το'να χέρι νίβει τ' άλλο" κτλ. Υπάρχει νόρμα, και είναι αφελές να πιστεύουμε ότι εντάξει, επειδή εμείς είμαστε ΟΚ μ' αυτό, είναι όλοι. Ζούμε ανώμαλα ανάμεσα σε όσους μας ήθελαν ομαλούς. χα χα

Senior Member
    https://journalofethics.ama-assn.org...iteria/2010-08

Ορίστε τι λέει το DSM5 για τις σεξουαλικές παρεκκλίσεις. Αν λέει νιώθεις άγχος πάνω από ένα εξάμηνο, τότε έχεις πρόβλημα. Ναι, εγώ έχω το πρόβλημα γιατί έχω άγχος, κι όχι η κοινωνία που κάνει την καθαρή και κρύβει τις δικές της βρωμιές κάτω από πέπλα ηθικότητας. Κι εγώ λέω να πάει να η κοινωνία και το δσμ5 κι εκατόν εικοσιπέντε με τις μαλακίες που πλασάρουνε ως κατηγορίες προβληματικές.

*αν κάποιο ξέρει τι έχει γίνει στο πεδίο σχετικά με αλλαγές, να ενημερώσει, εγώ ένα λινκ έβαλα, γιατί αυτό έγραφε τις ανάλογες κατηγορίες και προτάσεις για αλλαγές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Α, δε νιώθω άσχημα, για άλλους λόγους τα γράφω, χα χα. Θα έλεγα ότι προκαλώ επίτηδες για να συζητήσουμε τα πρότυπα που μας πουλάνε σε όλες τις πλευρές της ζωής μας. Είμαι Κυρίαρχη και ερωτική σαδίστρια στην προσωπική μου ζωή και δε ζητάω κανενός μαλάκα την άδεια για να είμαι αυτό που θέλω και να ξεδιψάω τις επιθυμίες μου. Πόσω μάλλον να θεωρήσω την σεξουαλικότητά μου παθολογική επειδή τους συμφέρει να είναι... Εύγε νέε μου υποτακτικέ από τα γεννοφάσκια σου!
    Άντε, να γινόμαστε περισσότερα τα ανώμαλα, να τους πάρουμε τα σκαλπ! χαχα
    αχ κυρια γουαιλντ, μηπως μπορειτε να αναλαβετε ερωτικως τον τζοβανη, να δω κατι;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αχ κυρια γουαιλντ, μηπως μπορειτε να αναλαβετε ερωτικως τον τζοβανη, να δω κατι;
    Σας τον αφήνω, γιατί έχω μεγάλη ψυχή και πολύ μικρή...υπομονή.

Banned
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:49.

Senior Member
    Α, ώστε πρέπει να σκεφτόμαστε τώρα την ώρα που κάνουμε σεξ αν είμαστε σωστά ή λανθασμένα, να κι ένα νέο body policing, πώς πρέπει να στέκεσαι για να σου δώσει το οκ ο κάθε καημένος τζοβάνης-τσομπάνης. Γραμμή μπικίνι και γραμμή για χαρακίρι θα έλεγα με αυτά που διαβάζω πάλι. Χεστήκαμε για τον τζόνυ σου, του έχεις δώσει και όνομα τρομάρα σου, έχω λιώσει σήμερα, χα χααα, ρε τι ξενέρα είσαι εσύ, δώρο σε κάθε γυναίκα είναι το γέλιο που μας χαρίζεις άπλετα. :D

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:50.

Senior Member
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:50.

Page 1 of 2 12 LastLast