Πώς έκοψα τα tavor
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Πώς έκοψα τα tavor

Αυτή είναι η ιστορία μου:
    Ήμουν εθισμένη στα tavor για 4 ολόκληρα χρόνια. Τα έπαιρνα στην αρχή γιατί είχα έντονες φαγούρες τη νύχτα και πόνο με κάψιμο στο σώμα και εμένα ξάγρυπνη όλη τη νύχτα.
    Με τον καιρό εθίστηκα και τα έπαιρνα καθημερινά-δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθόλου χωρίς αυτά. Αν δεν τα έπαιρνα μου ερχόταν κρίση άγχους, ταχυκαρδίες και απόγνωση. Με τα tavor γινόμουν όλο και χειρότερα. Έκανα ναι μεν ύπνο αλλά μη ποιοτικό. Με τον καιρό το άγχος όχι μόνο δεν υποχωρούσε αλλά χειροτέρευε. Έχασα 7 κιλά ενώ έτρωγα πολύ, μου κόπηκε η περίοδος, έπαθα μόνιμη δυσκοιλιότητα και οι αϋπνίες χειροτέρεψαν.
    Είχα τύψεισ προς τον εαυτό μου όταν έπαιρνα πολύ tavor αλλά δεν μπορούσα να το κόψω γιατί όποια προσπάθεια έκανα ναυαγούσε όταν ερχόταν η νύχτα. Πίστευα ότι χωρίς αυτό δεν θα κοιμόμουν..
    Φέτος ξεκίνησα να τα κόβω σταδιακά με τη βοήθεια της βαλεριάνας (έδωσα λίγο χρόνο, δε δούλεψε αμέσως από την πρώτη μέρα). Κάθε 10 μερες έκοβα 0,25 mg tavor και έτσι από 3,5 mg τώρα παίρνω 0,10 mg κι αυτό μόνο για την ιδέα. Στο κόψιμο το μόνο που με βοήθησε είναι η βαλεριάνα. Οχι από την πρώτη μέρα. Της έδωσα 2-3 μερες χρόνο. Απο την τρίτη μέρα - εβδομάδα ΣΩΘΗΚΑ και κοιμάμαι πλέον τόσο βαριά που δεν το πιστεύω ούτε κι εγώ. Ούτε όνειρα δε βλέπω, τίποτα. Επιτέλους κάνω τον πιο ποιοτικό ύπνο που έκανα σε όλη μου τη ζωή.
    Ελπίζω κάποιος να το δει και να βοηθηθεί γιατί θα ήθελα κι εγώ να υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει τόσα χρόνια. Είμαστε μόνοι μας σε όλο αυτό, εμείς και ο εαυτός μας.
    Εγώ παίρνω Βαλεριάνα Igactive Sweat dreams που έχει μικρή δόση βαλεριάνας και λίγο μελατονινη μεσα. Πραγματικά μου κάνει τόση δουλειά που ούτε εγώ δεν το πίστευα. Το παίρνω πλέον μόνιμα. Είμαι μια χαρά. Πήρα τα κιλά μου πίσω, πήρα τη ζωή μου πίσω, δεν έχω άγχος πια. Επιτέλους μπορώ να πιω ένα ποτό, να ζήσω όπως πριν! Είμαι ήρεμη. Μακάρι να βοήθησα κάποιον κάπου που είχε το ίδιο πρόβλημα ή αντίστοιχο με εμένα. Μη χάνετε τις ελπίδες σας, απλά πιστέψτε το και θα γίνει!
    Εύχομαι καλά Χριστούγεννα σε όλους!!!

Senior Member
    Μπράβο!
    Μπράβο, μακάρι κάποτε να κόψω και εγώ τα ζαναξ.
    Αλλά φοβάμαι πως θα αργήσει η μέρα αυτή.

Senior Member
    Μπράβο σου Αρετή, για την απεξάρτηση από τα χάπια! Εύχομαι όλα να πάνε καλά για σένα. Βαλεριάνα δοκίμασα κι εγώ έναν καιρό, μελατονίνη δεν έχω πάρει ακόμη. Βαλεριάνα επίσης τρώω πολύ και στην raw μορφή της, σε σαλάτες.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Player View Post
    Μπράβο!
    Μπράβο, μακάρι κάποτε να κόψω και εγώ τα ζαναξ.
    Αλλά φοβάμαι πως θα αργήσει η μέρα αυτή.
    Στο εύχομαι. Θα τα καταφέρεις!

Senior Member
    Quote Originally Posted by WildHoney View Post
    Στο εύχομαι. Θα τα καταφέρεις!
    Μακάρι, σ' ευχαριστώ για την ευχή.
    Αν και δύσκολο.