Results 46 to 60 of 76
Thread: Είναι κανείς εδώ;;;;
-
30-12-2024, 09:20 #46
Καλημέρα! Καταλαβαίνω τι μου γράφεις ναι!
Ευτυχώς είμαι πολύ λειτουργική παρολαυτα μέσα στο σπίτι μου, δλδ οι φοβίες δν μ καθηλώνουν σ ένα μέρος ακίνητη κ αδημιουργητη
Κάνω τα πάντα
Στο μυαλό μου όμως δεν ζω ευτυχισμένα
Αναλυω
Αναλυω
Αναλυω
Ωστόσο είμαι απυρετη από χτες το απόγευμα κ σχεδόν μοιάζει απίστευτο μέχρι που θεωρώ πως στάνταρ θα ανεβάσω ξανά!
Για όλους φοβάμαι
Όταν αρρωσταίνει η μικρή μου
Οι γονείς μου
Ο άντρας μου
Η αδερφή μου κ ο ανιψιός μου
Γι αυτούς
Αυτοί είναι η οικογένεια μου
Ότι ότι δν με νοιάζει για φίλους κλπ
Αλλά γι αυτούς αγχώνομαι κιόλας
Ωστόσο έχω νικήσει πάρα πολύ τον φόβο όταν αρρωσταίνει η μικρή μου επειδή ειναι παιδί κ αρρωσταίνει συχνά... Έπρεπε να το συνηθίσω γθα να μην τρελαθω
- 30-12-2024, 09:53 #47
Έχεις απλά την φοβία σου...
Μην το περάσεις στην κόρη σου. Ακούω να λένε πως τα παιδιά φέρνουν μικρόβια από το σχολείο και κολλάνε τους γονείς. Μετά βλέπουν π.χ την μαμά σε άθλια κατάσταση αυτό επιδρά στην ψυχολογία νιώθουν ένοχα πόσο μάλλον αν κάποια μέρα ακούσουν πως κάποιος γνωστός τους πέθανε.
Ίσως και εσύ να μεγάλωσες με τρομοκρατία πως θα αρρωστήσεις και θα πεθάνεις. Πως να το βγάλεις από το μυαλό σου...
30-12-2024, 10:12 #48
Χμ... Δν μεγάλωσα καθόλου έτσι
Ο πατέρας μιυ είναι αρρωστοφοβικος αλλά δν θυμάμαι πότε καμία σκηνή που να μου περάσει κάτι
Το παιδάκι μου μόνο ψυχανεμιζεται τι μου συμβαίνει, ξεκάθαρα δν έχει καταλάβει αλλά τα παιδια ειδικά τις μάνες ττις πιάνουν στον αέρα
Ναι δν θα θελα να χει μια δυστυχισμένη ζωή
Ευτυχώς όπως ξανάγραψα κ πιο πάνω δν έχω μικρόβιο φοβία
Καθόλου ομως
Δεν κυκλοφορώ με σπρέι κλο
Όταν κολλάει ίωση η μικρή δν παθαίνω πανικό
Κ τώρα αν ο πυρετός δν κρατούσε τόσες μέρες πάρα τα αντιβιοτικά κ τα παυσίπονα πάλι δν θα ήμουν έτσι
Έχω αρρωστήσει πολλές φορές δν έπαθα πανικό καμία
Εμένα άλλα μ φοβίζουν
Πχ έχω έναν πόνο δεξιά;;; σκωληκοειδιτιδα
Πιο πάνω δεξιά; συκώτι, χολή
Πονάει το στομάχι μου; καρκίνος
Πονάει μέρες το κεφάλι; ανεύρυσμα
Έχω κόμπο στο λαιμό;;; καρκίνος
Αυτά είναι τα θέματα μιυ
Κατά τ άλλα είμαι πάρα πολύ ευχάριστος τύπος με ευτυχώς πολύυυυ χιούμορ που με ζητάνε στην παρέα μου απεγνωσμένα κ δν το λέω για να περιαυτολογησω αλλά γθα να καταλάβεις ότι δν κάθομαι στις μιζερες αυτές σκέψεις μου όλη μέρα μέσα σ μια κουβέρτα που οκ κ αυτό αποδεκτό προφανώς
Γι αυτό κ ο ψυχίατρος δν μου έδωσε πέρα από ζαναξ κάτι άλλο ποτέ
Διότι όλα τα αντιμετωπίζω μ χιούμορ.. Ακόμη κ αυτά που σκέφτομαι τα κωμικό ποιώ.... Ναι την ώρα που θα σκεφτώ το τραγικό σενάριο δν βλέπω κ πολύ καθαρά ωστόσο μέσα μιυ ξερω ότι αντιδρώ υπερβολικά εντός
30-12-2024, 13:19 #49
Ένα ακόμη θετικό είναι πως όταν γίνεις πεθερά δεν θα έχεις νύφη αλλά γαμπρό. Να μην σε κατηγορεί πως κάνεις την άρρωστη για να κρατάς τον γιό κοντά σου! Συνήθως τέτοιες φοβίες και ανασφάλειες έχουν όσοι σε ζούν μόνοι τους η ανησυχούν πως αν πάθουν κάτι δεν υπάρχει κάποιος να φροντίζει την οικογένεια που θα αφήσουν πίσω. Το άλλο άκρο είναι χειρότερο, να φοβάσαι τους γιατρούς και ενώ έχεις αληθινά συμπτώματα να τα αγνοείς για μήνες .
30-12-2024, 13:28 #50
Από τη φάση της αρρωστοφοβιας μπορεί να περάσει πχ και κάποιος που έχει κατάθλιψη.
Έχω περάσει από αυτή την φάση όταν είχα κατάθλιψη και τελείωσε. Ο φόβος δεν σε χαρακτηρίζει, ουτε είναι κομμάτι σου. Όλοι κάτι φοβόμαστε. Δεν είμαστε ο φόβος μας. Απλά είμαστε αδύναμοι και χρειάζεται να δυναμώσουμε σε ένα τομέα της ζωής μας. Είμαστε άνθρωποι, όχι ρομπότ.
Μίλησες με τον γιατρό?
30-12-2024, 13:59 #51
Όχι δεν μίλησα γιατί είμαι πάνω από 10 ώρες απυρετη κ νιώθω μια χαρά εκτός από κόπωση προφανώς μετά από τόσες μέρες πυρετού! Η ιγμοριτιδα καλά κρατάει βέβαια αλλά έχω άλλες 3 μέρες αντιβίωση οπότε... Θα περάσει κ αυτό!
Σίγουρα δεν είμαστε οι φόβοι μας
Εγώ το παθαίνω αυτό σε περιόδους φουλ στρες... Απλώς είναι μια χρονιά πολύ πολύ δύσκολη κ συσσωρευτηκαν διάφορα κ πάντα με βρίσκει εκεί που ξέρει ότι έχω θέματα...
Όσο για το ότι θα γίνω νύφη σε γαμπρό ναι είναι καλύτερο απ ότι σε νύφη αχαχαχαχαχαχ
30-12-2024, 14:57 #52
Οπότε όλα καλά. Τζάμπα τόσο άγχος.
30-12-2024, 16:38 #53
Όπως πάντα δυστυχώς ....αν είχα βρει τον τρόπο να μη μου συμβαίνει θα ήταν το τελειότερο δώρο για τη χρονιά που έρχεται
30-12-2024, 20:29 #54
Άρχισε να μιλάς στον εαυτό σου όταν φοβάσαι, να τον ηρεμείς. Να του λες αυτά που θέλει να ακούσει. Βάλε τη λογική σου μπροστά.. Εδώ πχ τι θα μπορούσες να του πεις?
Οτι όλο αυτό χρειάζεται να κάνει τον κύκλο του για να φύγει, ότι είναι καλό να κάνεις υπομονή και θα γίνεις σύντομα καλά.. Ότι η εποχή είναι περίεργη και ο περισσότερος κόσμος είναι άρρωστος. Να μην του θυμώνεις επειδή φοβάται, ουτε να τον κρίνεις..
30-12-2024, 21:45 #55
Ρε συ ,πως έχεις έναν καλό λόγο να πεις σε όλους; Μπράβο σου ειλικρινά !
Τώρα πχ έχω βρει κάτι άλλο ν ασχοληθώ γιατί έτσι κάνει ο αρρσβτοφοβικος
Έχω έναν νευροπονο από αριστερά στο κάτω μέρος του κρανίου μου , κ ενώ η λογική μου λέει ψύξη;; Η απ την ίωση εγώ σκέφτομαι ανεύρυσμα κλπ κλπ
30-12-2024, 22:19 #56
Αν δεν αγαπάμε και αν δεν φροντίζουμε εμείς τον εαυτό μας, ποιος θα το κάνει? Η γριά από τον τριτο?
Γέμισε τη μέρα σου με διάφορες ασχολίες για να μην σκέφτεσαι χαζομάρες και δούλεψε περισσότερο αυτό το κομμάτι με τον ψυχολόγο. Μακριά από το διαδίκτυο, μην ψάχνεις συνέχεια για τις αρρώστιες.Τον θάνατο δεν τον νίκησε ποτέ κανείς... Το θέμα είναι όμως να μην χάνεις τη ζωή στη προσπάθεια σου να μην πεθάνεις..
31-12-2024, 13:31 #57
Μωρέ η μέρα μου όχι απλώς είναι γεμάτη... Αφού απορώ κ εγώ ώρες ώρες πως προλαβαίνω να σκεφτώ κ αυτά όλα που σκέφτομαι
Αλλά ορίστε
Μόλις μου πέρασε σχεδόν η ίωση ξαναγύρισε αυτό το μόνιμο φλεμα που έχω κολλημένο στην κορυφή του λαιμού μου εδώ κ ένα χρόνο
31-12-2024, 13:34 #58
Τα συμπτώματα είναι που δν μ αφήνουν να ησυχάσω
31-12-2024, 13:47 #59
Δεν είναι συμπτώματα. Είναι απλά "ένας ακόμη λόγος - αιτία για να πεθάνω. Αποκλείεται να μην έχω κάτι. Σίγουρα έχω, σίγουρα θα πεθάνω."
Να ξέρεις πως το μυαλό κολλάει σε κάτι, για να ασχολησε με αυτό επειδή δεν είσαι έτοιμη να αντιμετωπίσεις το πραγματικό πρόβλημα που έχεις στη ζωή σου.
31-12-2024, 14:23 #60
Το μοναδικό κ πραγματικό μου πρόβλημα είναι το οικονομικό το οποίο δν λύνεται προφανώς....
Δουλεύουμε κ οι 2, μας χάλασε το αμάξι, το πουλησαμε κ τα χρήματα τα δώσαμε να κάνει ένα σοβαρό χειρουργείο ο άντρας μου οπότε.... Αμάξι γιοκ κ ναι είναι τεράστιο πρόβλημα αλλά όχι για να απασχολείται τι μυαλό μου με αρρώστιες που δν υπάρχουν