Περνάω τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 37
    Senior Member
    Άμα κατάλαβες πως το πρόβλημά μου είναι απλά μια πληγή που θα επουλωθεί, μάλλον βαριόσουνα να διαβάσεις το θέμα αλλά ήθελες να πεις την άποψή σου.

Τα υπόλοιπα που λες εντελώς άκυρα. Άλλοι προβληματίζονται με θέματα υγείας, άλλοι με οικονομικά, άλλοι με αισθηματικά κι άλλοι μπορεί να έχουν κατάθλιψη ενώ έχουν τα πάντα. Εδώ όμως είναι φόρουμ υποστήριξης κι όχι φβ, για να βγάλουμε τα προβλήματα μας να τα μετρήσουμε ποιος έχει το μακρύτερο.

Εύχομαι μόνο να μην είσαι σύμβουλος ψυχικής υγείας, κάηκαν οι άνθρωποι.

Banned
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Άμα κατάλαβες πως το πρόβλημά μου είναι απλά μια πληγή που θα επουλωθεί, μάλλον βαριόσουνα να διαβάσεις το θέμα αλλά ήθελες να πεις την άποψή σου.

Τα υπόλοιπα που λες εντελώς άκυρα. Άλλοι προβληματίζονται με θέματα υγείας, άλλοι με οικονομικά, άλλοι με αισθηματικά κι άλλοι μπορεί να έχουν κατάθλιψη ενώ έχουν τα πάντα. Εδώ όμως είναι φόρουμ υποστήριξης κι όχι φβ, για να βγάλουμε τα προβλήματα μας να τα μετρήσουμε ποιος έχει το μακρύτερο.

Εύχομαι μόνο να μην είσαι σύμβουλος ψυχικής υγείας, κάηκαν οι άνθρωποι.

γραφεις ---->>>>Μετά από μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο επίμαχο σημείο (περιτομή), που ακόμα δεν ξέρουμε αν πήγε καλά ή όχι, νιώθω σαν να με έχουνε παραμορφώσει.

επεμβαση ρουτινας , που ακομα δεν ξερεις αν πηγε καλα η΄οχι ....δλδ τι να παει χαλια σε μια επεμβαση περιτομης ?

που να εκανες και καμια επεμβαση αφαιρεσης ογκου .

οχι δεν ειμαι συμβουλος καμιας υγειας ....αλλα το κλαψομ%%νι δεν το μπορω για μια ρουτινα .

αρα το θεματακι τυπικα δεν ειναι η ρουτινα , αλλα το εκανες μονος σου φβ

Senior Member
    Γράφω επέμβαση ρουτίνας γιατί έτσι θεωρείται, όπως αποδείχτηκε εκ των υστέρων μόνο αυτό δεν ήταν.

Τι πήγε στραβά το έχω γράψει τόσες φορές στο θέμα που βαριέμαι να το ξαναγράφω, όπως κι εσύ βαριέσαι να διαβάζεις για να λες όσα λες.

Πολλά μπορεί να πάνε στραβά, όχι μόνο σε περιτομή, αλλά ακόμα και σε επέμβαση παρανυχίδας. Θα σου έστελνα λινκ να ξεστραβωθείς, αλλά τσαμπα κόπος, αφου κατά πως φαίνεται τα χεις βγάλει τα συμπεράσματά σου.

Εδώ δεν συζητάμε αν ήταν δύσκολη ή όχι η εγχείρηση, ούτε τίθεται ζήτημα ζωής και θανάτου όπως σε πιο σοβαρές επεμβάσεις. Κρίνουμε το αποτέλεσμα που μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο σε πολλές πτυχές της ζωής μου, όπως η σεξουαλική υγεία, η αυτοεκτίμηση και πολλά αλλα.

Αν για εσένα είναι ένα ασήμαντο πρόβλημα, μπορείς να το προσπεράσεις και να ασχοληθείς με αυτά που θεωρείς σημαντικά. Θα ήταν καλύτερα για όλους μας.

Banned
    τι να θεωρησω σημαντικο την γουικιπεντια η΄ το ιντερνετ και τα 5στερα του γκουγκλ ? σιγα μην διαβασω και τα αστρα

κοινη λογικη θελει , οταν ερθει ο γιατρος σου πας για επισκεψη .

δλδ πως θα σου χαλασει την αυτοεκτιμηση μια περιτομη ? υπερβολικος γινεσαι

τι ψαχνουμε τωρα δλδ διαγνωση απο το ιντερνετ ? το ζητημα ειναι λογικο ,...που να περιμενες και καμια βιοψια ...

ερχεται ο γιατρος κανει κλινικη εξεταση και βλεπεις τι παιζει

Senior Member
    Εντάξει, μάλλον έχεις τα θέματά σου κι εσύ κι ήθελες κάπου να ξεσπάσεις. Λογικό, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι εδώ, συμβαίνουν κι αυτά.

Θα μιλήσω αύριο με τον γιατρό μου, έχω ραντεβού μαζί του.

Σε ευχαριστούμε για τη συμβολή σου στο θέμα όπως και να 'χει.

Banned
    φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει την αποψη του με την οπτικη που βλεπει ενα θεμα, οποιοδηποτε θεμα. οπως συζηταω με τις παρεες μου , ετσι συζηταω εδω μεσα . αν θελεις ενα φορουμ να συμφωνουν ολοι μεταξυ τους , δεν ειναι φορουμ ειναι γιουπι-γιαγια . αυτο λεγετε κοινωνικοποιηση ! και φυσικα βαζω το μυαλο μου να σκεφτεται , διαβαζοντας και γραφοντας . θα διαβασω αποψεις και οπτικες , θα συμφωνησω και θα διαφωνησω και θα με κανει καλυτερο η τριβη....τι πιο υγειες η ανταλλαγη .

συνοψιζοντας γραφεις αυριο θα μιλησεις με τον γιατρο , αρα θα παρεις τις απαντησεις που ψαχνεις

Senior Member
    προσοχή μην το δουν μιξοπαρθενες περιέχει ακατάλληλες φωτογραφίες
    http://https://commons-wikimedia-org.translate.goog/wiki/Category:Human_penis?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr _hl=el&_x_tr_pto=sc
    και εδω για περιτομή.

http://commons.wikimedia.org/wiki/Ca...son?uselang=el

Banned
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    http://https://commons-wikimedia-org.translate.goog/wiki/Category:Human_penis?_x_tr_sl=en&_x_tr_tl=el&_x_tr _hl=el&_x_tr_pto=sc
    και εδω για περιτομή.

εθνικη πινακοθηκη

γιατι ειναι ακαταλληλο ? ειναι κατι τελειως φυσιολογικο .ανδρικα μορια !

Senior Member
    Εντάξει, μάλλον έχεις τα θέματά σου κι εσύ κι ήθελες κάπου να ξεσπάσεις. Λογικό, φόρουμ ψυχολογικής υποστήριξης είναι εδώ, συμβαίνουν κι αυτά.
    Θα μιλήσω αύριο με τον γιατρό μου, έχω ραντεβού μαζί του.
    Αυτό είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις.
    Τραγικό να μην αντιλαμβάνονται άνδρες πόσο σημαντικό είναι το πουλί του κάθε άνδρα.
    Ελπίζω να μην έχω πρόβλημα με όσα ανέβασα πριν , δεν ξέρω αν το wikipedia είναι ακατάλληλο για παιδιά, άλλα ο άγνωστος έγινε 30 για να κάνει την επέμβαση, αν θέλει μπορει να γράψει τι πληροφορίες είχε για το πρόβλημα του , απο το σχολείο , φίλους , γιατρούς, γιατί μάλλον θα είχε και πρόβλημα γενικότερο να δουν το πέος του και να έρθει σε οργασμό μόνος του η με παρτενέρ. Αν κάποιος προσπαθήσει να το τραβήξει μόνος του , υπάρχει κίνδυνος να μην επανέλθει και να αναγκαστεί να προσφύγει άμεσα σε γιατρό. Κατά τις πρώτες φόρες που θα πειραματιστεί ο έφηβος δεν είναι τόσο ξεχειλωμένο, όταν ακούει και τους άλλους να τραβάνε που να ξέρει πόση δύναμη να βάλει.
    Αν δεν κάνω λάθος άγνωστε και εσύ είχες παει μικρότερος σε γιατρό και σου είπε να περιμένεις μήπως και φτιάξει μόνο του?

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    εθνικη πινακοθηκη

γιατι ειναι ακαταλληλο ? ειναι κατι τελειως φυσιολογικο .ανδρικα μορια !
    αυτά έβαλα εγώ, αν πατήσεις κάπου αλλού θα σου βγάλει και ''κινουμενα'' βίντεο να κάνει και άλλα κόλπα και γενικά αν κάνεις αναζήτηση στα αγγλικά βρίσκεις οτι μπορείς να φανταστείς, είχε και βίντεο περιτομής αλλά ως εδώ δεν αντέχω να δω περισσότερες λεπτομέρειες.

Banned
    αυτά έβαλα εγώ, αν πατήσεις κάπου αλλού θα σου βγάλει και ''κινουμενα'' βίντεο να κάνει και άλλα κόλπα και γενικά αν κάνεις αναζήτηση στα αγγλικά βρίσκεις οτι μπορείς να φανταστείς, είχε και βίντεο περιτομής αλλά ως εδώ δεν αντέχω να δω περισσότερες λεπτομέρειες.

βασικα αντεχω να δω τα παντα , επειδη πιο παλια ειχα κανει θητεια σε εντατικες (χωρις να ειμαι του χωρου αποκλειστικα ) απο γυναικεια μορια και ανδρικα , σαν να βλεπω κουπες του καφε μου κανει .
    οπως φυσικα για τους γιατρους ολα αυτα ειναι στραγαλια .

για αυτο του τα γραψα λιγο μεστά

κοινη λογικη θελει και θα βρει την ακρη ...

Senior Member
    Αν δεν κάνω λάθος άγνωστε και εσύ είχες παει μικρότερος σε γιατρό και σου είπε να περιμένεις μήπως και φτιάξει μόνο του?
    Nαι, όταν ήμουνα παιδάκι, μου είχε δώσει και μια κρέμα να βάζω κι έπρεπε να τραβάω το δέρμα καθημερινά.

Αλλά σε πολλές περιπτώσεις μόλις σταματήσεις τη θεραπεία, το πρόβλημα επανέρχεται.

Σε ευχαριστώ πολύ και για τα λινκ και για την υποστήριξη.
    Υou don't know the power of the darkside...

Senior Member
    Nαι, όταν ήμουνα παιδάκι, μου είχε δώσει και μια κρέμα να βάζω κι έπρεπε να τραβάω το δέρμα καθημερινά.

Αλλά σε πολλές περιπτώσεις μόλις σταματήσεις τη θεραπεία, το πρόβλημα επανέρχεται.

Σε ευχαριστώ πολύ και για τα λινκ και για την υποστήριξη.
    Κανένας νέος δεν σταμάτα το τράβηγμα αν το αρχίσει. εννοείται πως δεν λύνεται έτσι το πρόβλημα σε όλους, μεταφορικά λέμε πως το έκανες λάστιχο. μπορείς να λες πως την είχες μεγάλη και δεν χωρούσε να βγει έξω. Για να υπάρχει η επέμβαση απο τα αρχαία χρόνια φαντάσου πόσα δισεκατομμύρια άνδρες το έχουν κάνει πριν απο εσένα και με πρωτόγονες μεθόδους. η άμμος, η ζέστη και η έλλειψη νερού προκαλούσε φίμωση στους άνδρες και μετά πέρασε και σε θρησκείες. Υπήρχε και η κυνοδεσμη για να το δένουν στο σημείο οι αρχαίοι ελληνες οταν ήταν γυμνοί αλλα και οι ρωμαιοι έβαζαν δαχτυλίδι. Μονο οι δουλοι και οι βάρβαροι =ξένοι είχαν την άκρη του πέους ανοιχτή για τους δικούς μας ήταν ντροπή να φανεί η βαλανος.

Senior Member
    A εσύ έχεις κάνει μεγάλη έρευνα στο θέμα.

Ούτε ο ουρολόγος μου τόσο κατατοπιστικός.
    Υou don't know the power of the darkside...

και εδω για περιτομή.

Έπαθα κόμπλεξ κατωτερότητας.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast