Περνάω τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 3 123 LastLast
Results 1 to 15 of 37
    Senior Member

Περνάω τα χειρότερα Χριστούγεννα της ζωής μου...

Μετά από μια χειρουργική επέμβαση ρουτίνας στο επίμαχο σημείο (περιτομή), που ακόμα δεν ξέρουμε αν πήγε καλά ή όχι, νιώθω σαν να με έχουνε παραμορφώσει.
    Ο γιατρός έχει κλείσει για γιορτές και δεν μπορώ να τον βρω πουθενά. Κι έναν άλλον ίδιας ειδικότητας που επισκεφτηκα, μου είπε να περιμένουμε να δούμε πως θα εξελιχθεί η τομή και πως παίζει ρόλο κι ο ψυχολογικός παράγοντας.
    Όλες αυτές τις μέρες κοντεύω να τρελαθώ από την αγωνία μου. Έχω επισκεφθεί ψυχολόγους και ψυχιάτρους, αλλά άκρη δε βγάζω. Όλη την εβδομάδα των Χριστουγέννων την έβγαλα στο κρεββάτι, διαβάζοντας εμπειρίες άλλων ασθενών (κι όχι πάντα καθησυχαστικές).
    Ποιος εγώ, που ποτέ δεν ανοιγόμουν, που πάντα έλεγα όλα καλά θα πάνε, έχω φτάσει σε σημείο να παίρνω φίλους, γνωστούς κι αγνώστους να μοιραστώ το πρόβλημά μου μήπως και βρω μια λύση. Περιμένω κάποιος να μου πει "ναι, μου 'χει τύχει κι εμένα κι έκανα αυτό". Αλλά το μόνο που ακούω είναι λόγια παρηγοριάς...
    Και σαν να μην έφτανε αυτό, αύριο ξεκινάμε απογραφή στη δουλειά και ταυτόχρονα εκπαίδευση σε νέες αρμοδιότητες και προγράμματα. Από τη μία είναι καλό, το περίμενα καιρό μήπως αναβαθμιστεί ο ρόλος μου στην εταιρεία κι ανέβει ο μισθός, από την άλλη με όλα αυτά που συμβαίνουν, δεν έχω μυαλό ούτε για τα απλά.
    Ξυπνάω το βράδυ μέσα στο άγχος και την αγωνία κι ύστερα δεν με παίρνει ο ύπνος. Εκείνη την ώρα φοβάμαι για μένα και για όσους είναι γύρω μου...
    Στη μάνα μου δεν έχω πει τίποτα γιατί δεν θέλω να τη στεναχωρήσω.

Δεν ξέρω αν το έγραψα στη σωστή ενότητα, αλλά νομίζω πως περνάω τη πιο βαριά κατάθλιψη της ζωής μου...
    Last edited by Άγνωστος; 29-12-2024 at 23:56.

Senior Member
    Συγνώμη αλλά γιατί έκανες περιτομή? Για να δουλεύεις είσαι μεγάλος άνδρας.
    Εγώ ξέρω πώς το κάνουν για θρησκευτικούς λόγους σε μικρά αγόρια ή όταν είναι προβληματικό και πρέπει να γίνει επέμβαση αλλά πάλι γίνεται σε μικρό αγόρι. Σε ενηλίκους άνδρες δεν είναι συνηθισμένο να γίνεται... Αν σου το έκοψε κανονικός γιατρός όλα θα πάνε καλά, σε εμπόλεμες καταστάσεις το έκαναν σε χιλιάδες χριστιανούς με τη βία! Η ψυχολογία δεν έχει καμία δουλειά με το τραύμα. Αυτό που αλλάζει είναι η αίσθηση που νιώθεις όταν το ακουμπάς.
    Οι άνδρες χωρίς περιτομή το έχουν ευαίσθητο και "τελειώνουν γρήγορα" ψυχολογικά και λένε πως με την περιτομή που όλη μέρα τρίβεται χάνει την αίσθηση. Ιατρικά με την περιτομή είναι στεγνό και καθαρό άρα λιγότερα μικρόβια.
    Όσοι έχουν κάνει πρίν την εφηβεία δεν μπορούν να ξέρουν πως αισθάνεται ο άντρας φυσιολογικά.
    Όταν λόγω αρρώστιας δεν ανοίγει πάλι δεν ξέρεις πως είναι φυσιολογικό,αν κάνεις μεγάλος την επέμβαση θα αισθάνεσαι σε υπερβολικό βαθμό την ηδονή. Παίζει ρόλο και η ηλικία 12,18,20,30 καλά μετά άστα...
    Κοίταξε να αφοσιωθείς στη δουλειά σου.
    Δεμένο σου το έχουν? Δεν το βλέπεις?

Senior Member
    Στα πρώτα -άντα βρίσκομαι ηλικιακά και είναι πολύ σύνηθες να γίνεται περιτομή σε αυτές τις ηλικίες. Εγώ την έκανα λόγω ενός προβλήματος που αντιμετώπιζα από μικρός. Χρόνια το καθυστερούσα, φαντάσου είχα ανοίξει θέμα κι εδώ πριν από 14 χρόνια.
    https://forum.psychology.gr/threads/...BF%CE%BC%CE%AE

Παρόλα αυτά φοβάμαι πως δεν έχουν πάει καλά τα πράγματα, καταρχάς όταν είναι σε χάλαση έχει μαζέψει μέσα στο δέρμα, που πέρα από την άσχημη εικόνα (η περιτομή γίνεται και για λόγους αισθητικής) μου δημιουργεί πρόβλημα ακόμα και στην ούρηση.

Το χειρότερο όμως είναι πως νιώθω να έχω χάσει σχεδόν ολοκληρωτικά την αίσθηση, πράγμα που θα χειροτερεύει από τη τριβή της βαλάνου στο εσώρουχο, όπως είπες κι εσύ. Θα το δικαιολογούσα αν ήμουν ακόμα στις πρώτες ημέρες, λόγω των ραμμάτων, αλλά τώρα είναι περασμένος μήνας.

Θα ακουστεί υπερβολικό αυτό που θα πω, αλλά νιώθω σαν να με έχουν ευνουχίσει (όχι κυριολεκτικα).

Senior Member
    Για αισθητικούς λόγους πρώτη φορά το διαβάζω! Για τα Άντα όπως σου είπα φταίει η ηλικία , όχι η περιτομή, έχεις υπερβολικό άγχος επηρεάζει και αυτό το πως αισθάνεσαι και το μέγεθος, όπως και το κρύο. Πως γίνεται να μαζέψει μέσα στο δέρμα αφού έκανες περιτομή?
    Μήπως απλά διόρθωσε το πρόβλημα που είχες και δεν σου αφαίρεσε όλο το δέρμα .
    Ψάξε να βρείς φωτογραφίες με άνδρες πριν και μετά την περιτομή , σίγουρα θα έχουν ανεβάσει γιατροί πέρα από τσόντες τουλάχιστον σε ξένα σάιτ ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο για άνω των 18!

Senior Member
    Μήπως όμως όλα αυτά είναι στο μυαλό σου και ως χαρακτήρας είσαι κάπως απαισιόδοξος σε γενικές γραμμές; Το να ψάχνεις στη google και να διαβάζεις δυσάρεστες ιστορίες είναι ό,τι χειρότερο, γιατί μετά κάνεις μαύρες σκέψεις και κάνεις την τρίχα τριχιά. Εδώ θα διαβάσεις ιστορίες ανθρώπων που βλέπουν μια ελιά στο σώμα τους, ένα δερματοϊνωμα και ψάχνουν στη google, κάνουν αυτοδιάγνωση και νομίζουν ότι έχουν καρκίνο! Αν είναι δυνατόν... Κάνε υπομονή, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, κράτα ένα ημερολόγιο με το πώς νιώθεις σωματικά και ψυχολογικά και γράφε ανά ημερομηνία ό,τι έχεις να μπορείς να παρακολουθείς το ιστορικό σου. Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.

Πηγές στον γιατρό για επανέλεγχο;

Senior Member
    Την έρευνα την κάνουμε πρίν την επέμβαση. Μαθαίνουμε την διαδικασία και εναλλακτικές που προτείνουν γιατροί. Υπάρχουν φωτογραφίες για να δεις και να κρίνεις αν αξίζει η επέμβαση.
    Όλοι οι άνδρες έχουν μια ανησυχία όμως δεν το παραδέχονται δεν έχουν το θάρρος να ρωτήσουν ή να το δουν ζωντανά γιατί θα τους περάσουν για ομοφυλόφιλους. Για αισθητικούς λόγους δεν το κατανοώ, γούστα είναι αυτά τώρα για σοβαρά προβλήματα που δεν λειτουργεί φυσιολογικά και η επέμβαση δεν γίνει σε μικρό αγόρι αλλά η διάγνωση γίνει μετά στην εφηβεία πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί ο ενήλικος άνδρας θα ντρέπεται να κάνει σεξ η θα έχει και πρόβλημα.
    Δουλειά δεν είχα και για να περάσει η ώρα το έψαξα στο Wikipedia έχει τα πάντα. Η επέμβαση γίνεται με ράμματα που απορροφούνται και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν, δεν αφήνει άσχημη εικόνα η ουλή να πειράζει τον κάτοχο του οργάνου. Υπάρχει όμως και ή μερική περιτομή που γίνεται μερική αφαίρεση δέρματος για να λυθεί το πρόβλημα της φίμωσης για να μοιάζει σαν το κανονικό όμως αν δεν υπολογίσει σωστά ο γιατρός θα υπάρχει πάλι πρόβλημα όταν είναι σε στύση και θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση. Ο άγνωστος φίλος μας όπως τα γράφει μάλλον δεν έκανε κανονική περιτομή και για αυτό μπαίνει μέσα στο δέρμα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Μήπως όμως όλα αυτά είναι στο μυαλό σου και ως χαρακτήρας είσαι κάπως απαισιόδοξος σε γενικές γραμμές; Το να ψάχνεις στη google και να διαβάζεις δυσάρεστες ιστορίες είναι ό,τι χειρότερο, γιατί μετά κάνεις μαύρες σκέψεις και κάνεις την τρίχα τριχιά. Εδώ θα διαβάσεις ιστορίες ανθρώπων που βλέπουν μια ελιά στο σώμα τους, ένα δερματοϊνωμα και ψάχνουν στη google, κάνουν αυτοδιάγνωση και νομίζουν ότι έχουν καρκίνο! Αν είναι δυνατόν... Κάνε υπομονή, προσπάθησε να κάνεις θετικές σκέψεις, κράτα ένα ημερολόγιο με το πώς νιώθεις σωματικά και ψυχολογικά και γράφε ανά ημερομηνία ό,τι έχεις να μπορείς να παρακολουθείς το ιστορικό σου. Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα.
    Συμφωνώ, ό,τι χειρότερο να το ψάχνεις στη google, γίνεσαι άρρωστος από εκεί που δεν έχεις τίποτα. Τι να κάνεις όμως όταν δεν υπάρχει σοβαρή ενημέρωση από τους γιατρούς ; Κάποια βασικά πράγματα σχετικά με την αποθεραπεία δεν θα τα ήξερα αν δεν τα είχα ψάξει.

Ευχαριστώ για την απάντησή σου, καλή χρονιά και σε εσένα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by φοβισμενη!!!! View Post
    Πηγές στον γιατρό για επανέλεγχο;
    Όχι, δυστυχώς λείπει για διακοπές.

Επισκέφτηκα έναν συνάδελφό του ο οποίος ήταν λίγο του στιλ: "οκ είναι αυτό που είναι, δεν μπορεί να αλλάξει πλέον, για περισσότερα στον γιατρό που σε χειρούργησε".

Senior Member
    Quote Originally Posted by ΑΧΒΑΧ View Post
    Την έρευνα την κάνουμε πρίν την επέμβαση. Μαθαίνουμε την διαδικασία και εναλλακτικές που προτείνουν γιατροί. Υπάρχουν φωτογραφίες για να δεις και να κρίνεις αν αξίζει η επέμβαση.
    Όλοι οι άνδρες έχουν μια ανησυχία όμως δεν το παραδέχονται δεν έχουν το θάρρος να ρωτήσουν ή να το δουν ζωντανά γιατί θα τους περάσουν για ομοφυλόφιλους. Για αισθητικούς λόγους δεν το κατανοώ, γούστα είναι αυτά τώρα για σοβαρά προβλήματα που δεν λειτουργεί φυσιολογικά και η επέμβαση δεν γίνει σε μικρό αγόρι αλλά η διάγνωση γίνει μετά στην εφηβεία πρέπει να γίνει άμεσα, γιατί ο ενήλικος άνδρας θα ντρέπεται να κάνει σεξ η θα έχει και πρόβλημα.
    Δουλειά δεν είχα και για να περάσει η ώρα το έψαξα στο Wikipedia έχει τα πάντα. Η επέμβαση γίνεται με ράμματα που απορροφούνται και δεν χρειάζεται να αφαιρεθούν, δεν αφήνει άσχημη εικόνα η ουλή να πειράζει τον κάτοχο του οργάνου. Υπάρχει όμως και ή μερική περιτομή που γίνεται μερική αφαίρεση δέρματος για να λυθεί το πρόβλημα της φίμωσης για να μοιάζει σαν το κανονικό όμως αν δεν υπολογίσει σωστά ο γιατρός θα υπάρχει πάλι πρόβλημα όταν είναι σε στύση και θα χρειαστεί και δεύτερη επέμβαση. Ο άγνωστος φίλος μας όπως τα γράφει μάλλον δεν έκανε κανονική περιτομή και για αυτό μπαίνει μέσα στο δέρμα.
    Δεν μπορούσα να το ψάξω και σε βάθος. Αν το γκουγκλάρεις το πιο πολύ που θα σου βγάλει είναι οι διαφημίσεις από τα ουρολογικά/ανδρολογικά ιατρεία που σε προτρέπουν να κάνεις περιτομή με το παραμικρό για να τσεπώνουν τα πεντακοσάρικα, χωρίς βέβαια να αναφέρουν και τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας επέμβασης.

Για αισθητικούς λόγους συνηθίζεται πολύ στην Αμερική. Όλοι οι πορνοστάρ είναι περιτομημένοι βλέπεις. Προφανώς και το θεωρώ σαχλαμάρα να μπαίνεις σε τέτοια ταλαιπωρία για να ομορφύνεις το πουλί σου και δεν θα το έκανα ποτέ. Εγώ λόγω φίμωσης την έκανα. Αλλά αφού έγινε που έγινε κι αφού όλοι οι ουρολόγοι στις ιστοσελίδες τους σου εγγυώνται κι αισθητικά αποτελέσματα, θα περίμενα σε ένα βαθμό να ισχύουν κι όχι το αντίθετο.

Άστα έχω καεί από γιατρούς κι εγώ κι η οικογένειά μου στο παρελθόν...
    Λέμε για το δημόσιο σύστημα υγείας, αλλά και το ιδιωτικό καμιά φορά στα ίδια χάλια είναι.
    Κι ύστερα παρεξηγιούνται όταν ο κόσμος δεν τους εμπιστεύεται, όπως έγινε την εποχή του κόβιντ πχ.
    Δεν θέλω να τσουβαλιάσω, αλλά πρέπει να τον ψάχνουμε από χίλιες μεριές τον θεράποντα ιατρό μας κι όχι μόνο με αξιολογήσεις στη google.

Senior Member
    Ο σωστός γιατρός πρέπει να λέει και για αποτυχημένες επεμβάσεις και για παρενέργειες. Ο συνάδελφος του θα έπρεπε να σου πει πως αν δεν σου αρέσει να περιμένεις και αργότερα να κάνεις μια διορθωτικη επέμβαση.
    Για τον κάθε άνδρα είναι πολύ σημαντικό για την αυτοπεποίθηση του να του αρέσει εστω κι αν το βλέπει μόνο ο ίδιος.
    Εσύ το έπαθες μεγάλος ή λόγω οικονομικών δεν το έκανες μικρός?
    Αν ψάξεις σε ξένα σάιτ όχι μόνο ελληνικά και στις φωτογραφίες του Wikipedia στο commons δεν βγάζει διαφημίσεις έχει αληθινές φωτογραφίες ανδρικού οργάνου. Τα παλιά χρόνια ( πριν 15-20 περίπου) δεν υπήρχε τόση ενημέρωση, ότι άκουγες, δεν υπάρχει αγόρι που να μην το σκέφτηκε όταν άρχισε να το "επεξεργάζεται" η περιμένοντας να πάει φαντάρος και με όσα λέγανε και για ιατρικές εξετάσεις.
    Πόσο άτυχος να είσαι και να πήγε κάτι τόσο στραβά εκτός κι αν υπερβάλεις από τον φόβο σου. ο δεύτερος γιατρός είπε οκ άρα μήπως δεν αξίζει να στο κόψει περισσότερο για να μην ζαρώνει το δέρμα. Όλοι οι γιατροί λένε πως όταν είναι λειτουργικό το πέος δεν πρέπει να κάνεις καμιά επέμβαση εκτός από την περιτομή υποτίθεται πως πρέπει να την κάνουν όλοι για καλύτερη επίδοση στο σεξ και για υγεία... Όμως ζούμε στο 2025 που ο κάθε άνδρας μπορεί να το περιποιείται καθημερινά και να το ελέγξει. Οι πιθανότητες για αρρώστιες μάλλον βγήκαν από έρευνες που σκοπό έχουν να βγάλουν περισσότερα λεφτά οι γιατροί από την επέμβαση.

Senior Member
    Καλά τα λες.
    Μόνο που νομίζω πως δεν υπάρχει διορθωτική επέμβαση, άμα γίνει έγινε, μετά δεν αλλάζουν και πολλά πράγματα.

Από γεννησιμιού μου έχω το πρόβλημα, απλώς έμαθα πως χρειάζεται χειρουργείο γύρω στα 20. Τώρα γιατί το ανέβαλλα τόσα χρόνια δεν ξέρω, αλλά όπως φάνηκε εκ των υστέρων ίσως να ήταν και για καλό. Έπρεπε να είχα εξετάσει όλες τις εναλλακτικές. Αλλά λέω επιστήμονες είναι, θα ξέρουν τη δουλειά τους.

Τέσπα, τώρα ό,τι έγινε έγινε κι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια. Ας προσπαθήσω να είμαι αισιόδοξος μέρα που είναι, μη μου πάει στραβά όλη η χρονιά.

ΥΓ: Είπα δεν θα το ξαναψάξω, αλλά αν δεν σου είναι κόπος μήπως μπορείς να μου στείλεις αυτό το λινκ από τη wikipedia, γιατί εγώ δεν βρίσκω κάτι πέρα από βασικά πράγματα ;

ΥΓ2: Αν κάποιος έχει κάποια εμπειρία μετά από περιτομή, καλή ή κακή, και ξέρω πως είστε πολλοί γιατί αρχίζει και γίνεται της μόδας στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια, ας τη καταθέσει εδώ αν θέλει.

ΥΓ3: Αν κάποιος γνωρίζει κάποιον ουρολόγο/ανδρολόγο που να είναι πρώτα άνθρωπος και μετά γιατρός, θα εκτιμούσα αν μου έστελνε ένα τρόπο επικοινωνίας σε πμ.

Καλή χρονιά σε όλους και υγεία πάνω απ' όλα σωματική και ψυχική

Banned
    βρηκαμε μια λεξη καταθλιψη και την πεταμε , αριστερα - δεξια ...

η καταθλιψη ειναι αλλα πραγματα και οχι αραζω σπιτι γιατι το πουλακι εφαγε κοψιμο

οταν θα δεις ατομα με μανιοκαταθλιψη η΄σχιζοφρενεια η΄σκετο καταθλιπτικο τοτε θα αλλαξεις την εννοια

η καταθλιψη ειναι βαρυ ψυχιατρικο νοσημα και αντιμετωπιζετε με αλλα πραγματα και οχι με χαζουλες ψυχολογους του τικ τοκ και reels . και περνανε καθε χρονο ασχημα χριστουγεννα και πρωτοχρονιες , πασχα ,καλοκαιρια και οχι γιατι το πουλακι κανει τσιου ....γιατι σε καποιες περιπτωσεις δεν κανει καθολου τσιου απο τα φαρμακα ...

παω να ρωτησω το ινστα τωρα τι ειναι καταθλιψη και το chatgpt η΄αλλιως gtp( gia ton p*tso)

Senior Member
    Με τη κατάθλιψη παλεύω πάνω από 15 χρόνια, όπως μπορείς να δεις κι από τα θέματά μου. Διαγνωσμένη από ψυχολόγους και ψυχιάτρους κι όχι από τον εαυτό μου. Κάποτε έπαιρνα και φαρμακευτική αγωγή, αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν με ωφέλησε πουθενά, μάλλον με έβλαψε με τις παρενέργειες θα έλεγα.

Όπως αντιλαμβάνεσαι η λέξη κατάθλιψη για εμένα δεν είναι άγνωστη, ούτε έχει σχέση με ψυχολόγους του τικτοκ (που τους είδες στο θέμα απορώ...). Απλώς ήρθε το συγκεκριμένο θέμα υγείας (γιατί κι η σεξουαλική υγεία είναι υγεία) και με καταράκωσε. Αν για εσένα το να χάνεις εντελώς την αίσθηση και να καταλήγει το πέος σου ένα νεκρό μέλος, είναι ασήμαντο γεγονός επειδή σε άλλους δεν κάνει κουκου λόγω των φαρμάκων (έχω περάσει κι από αυτό το στάδιο) τότε τι να πω...
    Αν ήξερες όμως πόσοι άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία για αυτόν τον λόγο ίσως να ανακαλούσες.

Όπως και να 'χει σε ευχαριστούμε για την άποψή σου.
    Last edited by Άγνωστος; 01-01-2025 at 19:55.

Banned
    Quote Originally Posted by Άγνωστος View Post
    Με τη κατάθλιψη παλεύω πάνω από 15 χρόνια, όπως μπορείς να δεις κι από τα θέματά μου. Διαγνωσμένη από ψυχολόγους και ψυχιάτρους κι όχι από τον εαυτό μου. Κάποτε έπαιρνα και φαρμακευτική αγωγή, αλλά τη σταμάτησα γιατί δεν με ωφέλησε πουθενά, μάλλον με έβλαψε με τις παρενέργειες θα έλεγα.

Όπως αντιλαμβάνεσαι η λέξη κατάθλιψη για εμένα δεν είναι άγνωστη, ούτε έχει σχέση με ψυχολόγους του τικτοκ (που τους είδες στο θέμα απορώ...). Απλώς ήρθε το συγκεκριμένο θέμα υγείας (γιατί κι η σεξουαλική υγεία είναι υγεία) και με καταράκωσε. Αν για εσένα το να χάνεις εντελώς την αίσθηση και να καταλήγει το πέος σου ένα νεκρό μέλος, είναι ασήμαντο γεγονός επειδή σε άλλους δεν κάνει κουκου λόγω των φαρμάκων (έχω περάσει κι από αυτό το στάδιο) τότε τι να πω...
    Αν ήξερες όμως πόσοι άνθρωποι έχουν οδηγηθεί στην αυτοκτονία για αυτόν τον λόγο ίσως να ανακαλούσες.

Όπως και να 'χει σε ευχαριστούμε για την άποψή σου.

δεν ψαχνω τους χρηστες εδω μεσα να δω τι γραφουν , θεμα διαβαζω . παμε στο επομενο ζητημα , δλδ εσυ πως θελεις να σε αντιμετωπιζουν σαν ισοτιμο συνομιλητη η' εναν <<καταθληπτικο >> συνομιλητη ? . προσωπικα προτιμω το πρωτο αν δεν σε πειραζει .

αρα παμε στην συνεχεια , τι σχεση εχει η καταθλιψη λοιπον με το πουλι ? θα επουλωθει η πληγη και σε μερικες βδομαδες θα ειναι οκ .

υγ. στα αλλα που εγραψες για αυτοκτονιες κλπ , να εκτιμησεις την ζωη , με η΄χωρις πουλι , η΄ με η΄χωρις καταθλιψη . φιαξτο και μην κλαιγεσαι ...γιατι οταν θα δεις σε κανενα μονιτορ εντατικης τους παλμους απο 130 να πεφτουν σε 0 και πεταχτει η κοκκινη ευθεια γραμμη , θα εκτιμησεις περστρα απο ενα νεκρο πεος .....

Page 1 of 3 123 LastLast