Τρώγοντας άκυρο λόγω ψυχολογικών - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567
Results 91 to 103 of 103
    Senior Member
    Πήρατε μπρος γραφτε τα εγώ ξέρω λίγο από όλα

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joanna8 View Post
    Αυτό με τις κοπέλες με τα ανοιχτόχρωμα χαρακτηριστικά που είναι δήθεν πιο ελκυστικές, μπορώ να πω 100% ότι δεν ισχύει. Οι άνδρες και οι γυναίκες από ένστικτο θέλουν να μεταδώσουν στους απογόνους τους τα χαρακτηριστικά τους. Έτσι, ένας/μια μελαχρινός/ή θεωρεί πιο ελκυστικό έναν/μια μελαχρινό/ή και ένας/μια ξανθός/ιά πιο ελκυστικό ταίρι τον ξανθό/ιά. Στην Ελλάδα οι περισσότεροι άντρες είναι προς μελαχρινό, οπότε οι μελαχρινές έχουν περισσότερη πέραση. Τα γαλάζια ή πράσινα μάτια ναι, ενισχύουν κάπως μια όμορφη εμφάνιση.
    Αν και δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης. Είναι και θέματα χαρακτήρα, αυτοπεποίθησης, σωματικής και ψυχικής υγείας. Ως άτομο με αυτισμό, ίσως δεν έχεις τόσο αναπτυγμένες τις κοινωνικές και επικοινωνιακές σου δεξιότητες, γι αυτό δυσκολεύεσαι. Στις Η.Π.Α. έγιναν κοινωνιολογικές έρευνες σε αυτιστικά άτομα και το 50% ζει όλη τη ζωή του με κάποιο μέλος της πατρικής οικογένειάς του. Το 20% δεν είχε εργαστεί ποτέ και μόλις ένα 10% ήταν παντρεμένοι.
    Όσο για τις εφαρμογές γνωριμιών, νομίζω είχες γράψει ότι έμπαινες και όσο ήσουν ανήλικη. Έχε υπόψιν σου ότι στις εφαρμογές τα 2/3 των χρηστών είναι άντρες και μόλις το 1/3 γυναίκες και αυτό δείχνει ποιο φύλο δυσκολεύεται περισσότερο να κάνει σχέσεις και ψάχνεται στις εφαρμογές. Επίσης, ένα μεγάλο ποσοστό των χρηστών των εφαρμογών ΔΕΝ επιθυμούν "σοβαρή σχέση", αλλά κάτι εφήμερο. Για να μη θίξουμε το ποσοστό των παντρεμένων που ψάχνουν για μια περιπέτεια μέσω εφαρμογών, αποκρύπτοντας από τους άλλους ότι είναι παντρεμένοι.
    Το κακό είναι ότι δεν έχεις βοήθεια και στήριξη από την οικογένειά σου. Το να σου λένε να μιμηθείς κάποια άλλη και να σε κάνουν να νιώθεις ζήλια για την άλλη κοπέλα, είναι ό,τι πιο αντιπαιδαγωγικό. Μάλλον σε σύγκριναν και με την αδερφή σου, οπότε δημιούργησαν κάποιον ανταγωνισμό μεταξύ σας, παρά τη μεγάλη διαφορά ηλικίας σας.
    Σημασία έχει να αποδεχτείς τη διαφορετικότητά σου, να αλλάξεις όσα μπορείς να αλλάξεις και να αποδεχτείς αυτά που δεν μπορείς να αλλάξεις. Σε αυτό έπρεπε να σε βοηθήσουν οι γονείς σου, να σε στηρίξουν οικονομικά από τα 18 σου μέχρι την ολοκλήρωση των σπουδών σου, ακόμα και σε ιδιωτική σχολή, και να σε αποδεχτούν.

Ίσως εξαρτάται και την περιοχή. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας είναι πιο συχνό. Σε άλλες που είναι σπάνιο θεωρείται όμορφο.

Έμπαινα σε διάφορες εφαρμογές από τα 15 έως τα 19. Όταν ημουν μικρή καταλάβαινα πολύ ότι ειμαι διαφορετική χωρίς να ξέρω τι είναι, ντρεπόμουν να ζητήσω να δω ψυχολόγο λόγω το πώς βλέπει αυτό το θέμα η οικογένεια μου. Έτσι μάλλον πήγα να ψάξω αλλού την στήριξη. Και ήθελα να αρχίσω να έχω σχέσεις και φλερτ αλλά δεν ήξερα πως. Ήταν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Με συγκρίναν από πάντα πολύ με την αδερφή μου και με άλλους, νομίζω είναι κάτι που έχω συνηθίσει.

Μου μιλάνε συχνά άσχημα και μου λένε ότι είναι ντροπή να πάω σε ιδιωτικη σχολή γιατί ο κόσμος θα νομίζει ότι είμαι τούβλο που δεν πέρασα μέσω πανελληνίων. Έχουν πάρα πολλά κολλήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν χώρισαν για να μην πει άσχημα λόγια ο κόσμος. Τώρα που μιλούσαν με συγγενείς στις γιορτές, τους έλεγαν ψέμματα μπροστά μου ότι έχω τελειώσει σχολή. Με πληγωνε πολύ. Βρήκα και μια εργασία ημιαπασχολησης αλλά μου είπαν πως είναι λίγα τα λεφτά. Το ίδιο μου έλεγαν και στη προηγούμενη μου δουλειά αν και για τις ώρες εργασίας είναι πολύ καλά. Αλλά το αγνοούν κάπως και κολλάνε στο μισθό. Μια ξαδέρφη μου δουλεύει σεζόν και παιρνει 1000€ ευρώ και η μητέρα μου λέει συνέχεια ότι είναι πολλά και της εξηγώ συνέχεια ότι σεζον = πληρώνεται 7 μήνες τον χρόνο.

Δεν έχω στήριξη και δυστυχώς εχω μπει σε πολύ κακές σχέσεις. Εχθές με έκανε σκουπίδι ο άλλος με τα λόγια του. Ο πρώην με βαρουσε κιόλας. Με τον πρώην εμένα γιατί ένιωθα μόνη. Επίσης είχα πάει σε μια σχολή τότε και ήταν μόνο προφορικές οι εξετάσεις με παρουσιάσεις τύπου PowerPoint για κάθε μάθημα. Και έπρεπε να βρω συμμαθήτρια να μου κάνει ερωτήσεις. Μας βιντεοσκοπουσαν που κάναμε την παρουσίαση και μετά το βαθμολογούσαν. Εγώ με τον αυτισμό αυτό ήταν ο εφιάλτης μου. Δεν είχα βρει και παρέες, καθόμουν μόνη, έκατσα δίπλα σε μια παρέα και γύρισε το ενα άτομο και είπε στο άλλο "αυτή γιατί κάθεται μαζί μας;" Άρχισα να κάνω απουσίες και μετά έφυγα. Όμως το συμβόλαιο έλεγε πως μετά από κάποιους μήνες ο μαθητής πληρώνει το υπόλοιπο έτος κανονικά ακόμη και αν φύγει και φοβήθηκα. Έβγαινα με την σχέση κάθε μέρα για να μην με βλέπουν στο σπίτι και μου φωνάξουν ότι δεν πάω σχολή. Ερχόμουν σπίτι και κάθε μέρα με βρίζανε ότι δεν θέλουν να πληρώνουν, να βρω άλλον να τα πληρώνει, ότι είναι ντροπή που είμαι σε ιδιωτική και δεν ξέρουν τι να πουν στους συγγενείς. Αισθανόμουν χάλια εκείνη τη χρονιά, πολύ μόνη μου. Τοτε ήταν και που πρωτοεμαθα ότι έχω αυτισμό και δεπυ. Θα ήθελα εκείνη τη σχολή που βρήκα που είναι φουλ εξ αποστάσεως, είναι και φθηνή αλλά φοβάμαι ότι θα αρχίσουν πάλι τα ίδια.
    Last edited by Wrongplanet; 10-01-2025 at 00:16.

Banned
    Quote Originally Posted by Wrongplanet View Post
    Ίσως εξαρτάται και την περιοχή. Σε κάποιες περιοχές της Ελλάδας είναι πιο συχνό. Σε άλλες που είναι σπάνιο θεωρείται όμορφο.

Έμπαινα σε διάφορες εφαρμογές από τα 15 έως τα 19. Όταν γίνουν μικρή καταλάβαινα πολύ ότι ειμαι διαφορετική χωρίς να ξέρω τι είναι, ντρεπόμουν να ζητήσω να δω ψυχολόγο λόγω το πώς βλέπει αυτό το θέμα η οικογένεια μου. Έτσι μάλλον πήγα να ψάξω αλλού την στήριξη. Και ήθελα να αρχίσω να έχω σχέσεις και φλερτ αλλά δεν ήξερα πως. Ήταν πολύ επικίνδυνες καταστάσεις.

Με συγκρίναν από πάντα πολύ με την αδερφή μου και με άλλους, νομίζω είναι κάτι που έχω συνηθίσει.

Μου μιλάνε συχνά άσχημα και μου λένε ότι είναι ντροπή να πάω σε ιδιωτικη σχολή γιατί ο κόσμος θα νομίζει ότι είμαι τούβλο που δεν πέρασα μέσω πανελληνίων. Έχουν πάρα πολλά κολλήματα. Έτσι κι αλλιώς δεν χώρισαν για να μην πει άσχημα λόγια ο κόσμος. Τώρα που μιλούσαν με συγγενείς στις γιορτές του έλεγαν ψέμματα μπροστά μου ότι έχω τελειώσει σχολή. Με πληγωνε πολύ. Βρήκα και μια εργασία ημιαπασχολησης αλλά μου είπαν πως είναι λίγα τα λεφτά. Το ίδιο μου έλεγαν και στη προηγούμενη μου δουλειά αν και για τις ώρες εργασίας είναι πολύ καλά. Αλλά το αγνοούν κάπως και κολλάνε στο μισθό. Μια ξαδέρφη μου δουλεύει σεζόν και παιρνει 1000€ ευρώ και η μητέρα μου λέει συνέχεια ότι είναι πολλά και της εξηγώ συνέχεια ότι σεζον = πληρώνεται 7 μήνες τον χρόνο.

Δεν έχω στήριξη και δυστυχώς εχω μπει σε πολύ κακές σχέσεις. Εχθές με έκανε σκουπίδι ο άλλος με τα λόγια του. Ο πρώην με βαρουσε κιόλας. Με τον πρώην εμένα γιατί ένιωθα μόνη. Επίσης είχα πάει σε μια σχολή τότε και ήταν μόνο προφορικές οι εξετάσεις με παρουσιάσεις τύπου PowerPoint για κάθε μάθημα. Και έπρεπε να βρω συμμαθήτρια να μου κάνει ερωτήσεις. Μας βιντεοσκοπουσαν που κάναμε την παρουσίαση και μετά το βαθμολογούσαν. Εγώ με τον αυτισμό αυτό ήταν ο εφιάλτης μου. Δεν είχα βρει και παρέες, καθόμουν μόνη, έκατσα δίπλα σε μια παρέα και γύρισε το ενα άτομο και είπε στο άλλο "αυτή γιατί κάθεται μαζί μας;" Άρχισα να κάνω απουσίες και μετά έφυγα. Όμως το συμβόλαιο έλεγε πως μετά από κάποιους μήνες ο μαθητής πληρώνει το υπόλοιπο έτος κανονικά ακόμη και αν φύγει και φοβήθηκα. Έβγαινα με την σχέση κάθε μέρα για να μην με βλέπουν στο σπίτι και μου φωνάξουν ότι δεν πάω σχολή. Ερχόμουν σπίτι και κάθε μέρα με βρίζανε ότι δεν θέλουν να πληρώνουν, να βρω άλλον να τα πληρώνει, ότι είναι ντροπή που είμαι σε ιδιωτική και δεν ξέρουν τι να πουν στους συγγενείς. Αισθανόμουν χάλια εκείνη τη χρονιά, πολύ μόνη μου. Τοτε ήταν και που πρωτοεμαθα ότι έχω αυτισμό και δεπυ. Θα ήθελα εκείνη τη σχολή που βρήκα που είναι φουλ εξ αποστάσεως, είναι και φθηνή αλλά φοβάμαι ότι θα αρχίσουν πάλι τα ίδια.

δεν μπορει σε κατι θα εισαι καλη , ασχετως τι θεωρουν οι υπολοιποι . γραψε μας σε τι θεωρεις εσυ προσωπικα σε τι εισαι καλη χωρις τις κρισεις των αλλων . με τα δικα σου ματια τι πιστευεις για τον εαυτο σου κ τι σου αρεσει να κανεις

Senior Member
    Quote Originally Posted by tziovani View Post
    το εχω ακουσει απο πολλες , οτι το προτυπο γυναικας ειναι καρντασιαν πλεον . εδω εχουν φερει το καθε σκουπιδι τραπερ , και μεσα απο κλιπακια στο ινστα προαγει ενα τροπο ζωης . λεφτα , φλεξ ,μαλλι πατινα .
    η αμερικη ειναι μια αλλη κοινωνια και αναλογα την πολιτεια που μενεις διαμορφωνονται τα προτυπα . βεβαια η καλιφορνια και η νεα υορκη εχουν τα σκηπτρα . η βιομηχανια ειδικα του κινηματογραφου με δις εκατομμυρια τζιρο διαλεγει τι θα προβαλει . παντως ολες στα ινστα τους , ξυρισμενες απο πανω μεχρι κατω και λευκανση πρωκτου , μοδα , ταξιδακια και κοκτειλ με φουλ ατζεντα και τα ιδιωτικα τζετ πανε και ερχονται .

τωρα ευρωπη ναι παιζουν πολλα , αλλα το ζητημα ειναι ξεκαθαρα εργατικη δυναμη (φτηνη ) , ομως χιλιαδες εχουν αφομοιωθει . εγω παντως βλεπω μουσουλμανες με τις μαντιλες αγκαλια φουλ στα Mall , pink women , nike , zara κλπ κλπ κλπ κλπ , καφεδες και εξοδους ...ενταξει χωρις νυχτα και αλκοολ εχουν δικα τους στεκια .

για τους βιασμους που λες , επειδη μας τσαμπουναει την μπατριαρχια η αλλη , οι μουσουλμανοι ειναι φουλ μπατριαρχες ΟΜΩΣ στις μουσουλμανικες χωρες οι γυναικες εχουν σηκωσει κεφαλι ( ενα θετικο των app , insta , κλπ ) και οσες μενουν ευρωπη τελειως διαφορετικο τροπο ζωης ...μαντιλα μεν , μοδα δε ! ταξιδακια , νησακια , και το στορυ παει φουλαριστο ....τα καλα του καπιταλισμου ...εχω γνωρισει μερικες σε κοινωνικο επιπεδο ...αλλαχ μεν , mall δε ...εχουν αλλαξει πολλα δλδ και τροπο ζωης ...οπως αντιστοιχα και ανδρες μουσουλμανοι εχουν αρχισει η νεολαια να σκεφτεται αλλιως ....το IPHONE ξεπουλαει ...

αρα οι κoiνωνικες δομες αλλαζουν ραγδαια , τωρα τι μπακουνιν και αναρκια που λεει η αλλη και φεμινισμο ειναι demode

Οι γυναίκες δεν πειράζουν, έχω καπως κακή εντύπωση από τους άντρες γιατί έχω παρενοχληθει 2 φορές στη Σκανδιναβία. Και μου είχε πει ένας οι ευρωπαϊκές είναι εύκολες. Ενιωθα διαχωρισμό σε κοινότητες μεταναστών γιατί πιο πολλοί ήταν εκτός Ευρώπης.

Νομίζω πιο αφομοιωμενοι είναι σε Γερμανία Αγγλία που είναι μεγάλες χώρες. Τώρα στη Δανία ξέρω γω που είναι 5 εκατομμύρια κόσμος και εχουν 1 εκ μετανάστες τι ευκαιρίες κιόλας να έχουν. Και στην Ελλάδα που είναι μικρή χώρα συν με οικονομική κρίση.

Senior Member
    δεν μπορει σε κατι θα εισαι καλη , ασχετως τι θεωρουν οι υπολοιποι . γραψε μας σε τι θεωρεις εσυ προσωπικα σε τι εισαι καλη χωρις τις κρισεις των αλλων . με τα δικα σου ματια τι πιστευεις για τον εαυτο σου κ τι σου αρεσει να κανεις

Οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτα καλό σε εμενα.
    Είμαι καλή σε πολλές κατηγορίες μαθηματικών, στις ξένες γλώσσες, στη πληροφορική, στο να αντιλαμβάνομαι μοτίβα και λεπτομέρειες σε διαφορά κομμάτια. Όχι και τόσο στο κοινωνικό κομμάτι όμως.
    Μου αρέσει να προσέχω ζωάκια και να συμμετέχω σε φιλοζωικες. Περνάω μεγάλο μέρος της ημέρας μου έτσι, όπου και να πάω θα βρω αδέσποτα να βοηθάω.

Σαν φίλη και σύντροφος είμαι πιστή. Δεν θέλω να κλέβω γκόμενους ή να ξενοκοιταω ενώ είμαι σε σχέση. Επίσης δεν κρίνω και δεν κορόιδευω, δεν είμαι παρατηρητική σε αυτά, μπορεί κάποιος να φοράει λερωμένο ρούχο και να μην το προσέξω. Ή να κάνει κάποιοι κοινωνικό "λάθος" και οι άλλοι να το παρατηρήσουν ενώ εγώ όχι. Δεν διαλέγω τους άλλους με βάση αν εχουν τι έχουν, πόσο στατους έχουν. Γιατί πολλές φορές αυτά δεν τα παρατηρώ καν, δεν εχω εν μέρει την κοινωνική αντίληψη να τα δω. Οπότε θα έλεγα πως δεν είμαι επικριτική.

Banned
    Οι γυναίκες δεν πειράζουν, έχω καπως κακή εντύπωση από τους άντρες γιατί έχω παρενοχληθει 2 φορές στη Σκανδιναβία. Και μου είχε πει ένας οι ευρωπαϊκές είναι εύκολες. Ενιωθα διαχωρισμό σε κοινότητες μεταναστών γιατί πιο πολλοί ήταν εκτός Ευρώπης.

Νομίζω πιο αφομοιωμενοι είναι σε Γερμανία Αγγλία που είναι μεγάλες χώρες. Τώρα στη Δανία ξέρω γω που είναι 5 εκατομμύρια κόσμος και εχουν 1 εκ μετανάστες τι ευκαιρίες κιόλας να έχουν. Και στην Ελλάδα που είναι μικρή χώρα συν με οικονομική κρίση.
    το μεταναστευτικο και οι ροες ειναι ξεκαθαρα μικρου κοστους εργατικη δυναμη . πριν δεκαετιες γεννουσαν πολλα παιδια ειδικα στην επαρχια για να βοηθουν στις εργατικες δουλειες , κτισιμο , χωραφια , εκτροφη ζωων κλπ . φυσικα επαιζαν και πολλες ασθενειες και πολλα παιδια πεθαιναν πανω στην γεννα η΄σε μικρη ηλικια απο ιωσεις ( δεν υπηρχαν φαρμακα τοτε και νοσοκομεια ) . τις τελευταιες 10ετιες λογω μειωσεωνς των γεννησεων επρεπε ξεκαθαρα η ευρωπη , ελλαδα κλπ να αποκτησει εργατικο δυναμικο . οποτε απο τριτες χωρες μπαινοβγαινουν εργαζομενοι , και τα 2-3 χρονια η ζητηση για εργαζομενους στον τουρισμο και την εστιαση εχει αυξηθει κατακορυφα .

σε ενα ακριβο ξενοδοχειο η΄ενα ακριβο εστιατοριο οι εργαζομενοι απο τριτες χωρες ( πακι , μπαγκλαντες , ινδια κλπ ) ειναι σχεδον οι μισοι .
    οποτε οι μεταναστες , πρωτης και δευτερης γενιας , εχουν τον καταμερισμο εργασιας σε διαφορα επαγγελματα . τωρα στα δημοσια εργα , εδω και εναν χρονο και κατι , μπαινουν οι αιγυπτιοι εργατες .

οι περστεροι εχουν αφομιωθει , συμμετεχουν σε γιορτες , χριστουγεννα , πασχα κλπ με την εννοια ακολουθουν το μοτιβο των εορτων , ψωνια , βολτα , καφεδες κλπ ...γκετο δεν υπαρχουν οπως στην ευρωπη , απλα ειναι μερικοι που ακολουθουν τους αναρχομπατσους σε μερικες πορειες για σπασιματα κλπ ..μικρο ποσοστο κατω απο 1% ...το υπολοιπο 99% τους εχει χ#σμενους μαζι και τα εξαρχεια τους .
    το ποσοστο βιασμων εδω ειναι μεχρι στιγμης σε χαμηλο ποσοστο , ενω σε παραβατικοτητα αλλης μορφης , οι οπαδοι της ΡΟΜΑ , εχουν τα σκηπτρα .
    φυσικα επειδη βολευει την εκαστοτε πολιτικη ηγεσια , οι νομοι για παραβατικες συμπεριφορες τωρα καπως εχουν ξεκινησει να αυστηροποιουνται απο την αλλη το κοστος φυλακισης ειναι μεγαλο και τα δικηγορικα γραφεια κανουν χρησες δουλιτσες με ολα αυτα . τρελος τζιρος να σε βγαλει εξω και να χρηματιστουν αυτοι που πρεπει .

αναλογα λοιπον με τις ποινες και το κοστος/οφελος των ποινων , πραττουν αναλογα . 5-10 βιασμοι πανω κατω δεν λεει κατι για το κρατος . ειπαμε μισθος , καρεκλα , και κουμμουνισμος στο διαδικτυο ...ΝΤΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ να πεφτει το παραδακι

υγ. φυσικα τα λεφτα για το περασμα απο το αιγαιο ειναι μερικα χιλιαρικα δολλαρια , τρελοι τζιροι και αφορολογητοι , βεβαια υπαρχουν κατι αναρχομπατσες ΜΚΟ που κονομανε τρελη επιδοτηση , αλλα μην το πεις πουθενα , θα ξεκινησουν , εισαι μισογκυνης και τις παρωχημενες φεμινιστικες μπουρδιτες τους ....

Senior Member
    Αχ βρε κορίτσι μου, έχεις τα προβλήματά σου που δεν τα επέλεξες εσύ, έχεις και τους δικούς σου να μη σου δίνουν καμιά σημασία. Μεγάλωσες με αυτόματο πιλότο. Κάνε αιτήσεις σε ιδρύματα που δίνουν υποτροφίες σε φοιτητές με κοινωνικά κριτήρια, όπως το ίδρυμα Ωνάση, τι ΕΑΠ, το ΙΚΥ. Στείλε τους mail, εξήγησε την κατάστασή σου, μπας και το δει κανείς ανθρώπινα το θέμα σου.

Ο γονιός έχει υποχρέωση να σπουδάσει το παιδί του, να το βοηθά να ορθοποδήσει. Άλλοι γονείς παίρνουν δάνειο για να σπουδάσει το παιδί τους, άλλοι το γράφουν στην Κύπρο ή την Ιταλία και δίνουν ένα σωρό λεφτά ανά μήνα. Και οι δικοί σου οι γονείς νοιάζονται μόνο για το τι θα πει ο κόσμος! Επίσης, κάνουν λάθος με το να σνομπάρουν τις ιδιωτικές σχολές. Πολλοί φοιτητές τέλειωσαν ΤΕΙ και μετά πήγαν σε ιδιωτική σχολή ΙΕΚ για να μπουν στην αγορά εργασίας.

Καταλαβαίνω γιατί η αδερφή σου έφυγε από αυτό το περιβάλλον. Όπως έγραψες, δε θέλει πλέον επαφές με τους γονείς σου. Και καταλαβαίνω γιατί κι εσύ θες να φύγεις. Εύχομαι να μπορέσεις να βρεις δουλειά στη Φινλανδία και να ζεις ανεξάρτητη.

Senior Member
    Δεν ήξερα για αυτά τα ιδρύματα ότι εχουν υποτροφίες. Πρέπει να τους στείλω γιατί η κατάσταση μου είναι ιδιαίτερη.

Και το εξωτερικό το σνομπάρουν για τον ίδιο λόγο, ότι όποιος πάει σημαίνει ότι δεν μπορούσε να περάσει στις πανελλήνιες επειδή είναι τούβλο. Όχι ότι ασχολήθηκαν μαζί μου με τις πανελλήνιες, η μάνα μου μάζευε λεφτά για να πάει διακοπές την αδερφή μου.

Δεν το είχα ψάξει περαιτέρω με τις υποτροφίες γιατί έβλεπα πως τα δίνουν σε άριστους μαθητές (που για εμένα είναι λίγο αδικία γιατί ο άλλος μπορεί να έχει παμπλουτους γονείς και να κάνει όλα τα μαθήματα ιδιαίτερα) και επίσης με κριτήρια οικογενειακου εισοδήματος. Είχα στείλει τα φορολογικά χαρτιά για μια υπηρεσία και δεν τα πληρούσα, υπήρχαν παιδιά με πολύ χειρότερες οικονομικές καταστάσεις. Άλλωστε και εγω ξέρω παιδιά που ζει όλη η οικογένεια με την σύνταξη της γιαγιάς πχ.

Ιεκ δεν θέλανε, μου λένε οτι δεν αξίζει. Επίσης στο Ιεκ νομίζω κάνεις πρακτική και φοβάμαι μήπως αν δεν με πάρουν σε καμία πρακτική δεν θα μπορέσω να τελειώσω το πτυχίο μου. Αλλά τώρα με ενδιαφέρει αυτό το εξ αποστάσεως για να μην έχω και κοινωνικά άγχη.

Στην αδερφή μου της φεροντουσαν καλά. Απλα είχαν πολλές απαιτήσεις. Δεν τη σπουδασαν ούτε εκείνη μεν αλλα οι δουλειές που κάνει δεν είναι με πτυχίο.
    Δεν με αποδέχονται, με απαξιωνουν και με υποτιμανε. Οι άλλοι μου μιλανε πολύ ωραία και με ευαισθητοποιηση. Εκτός από τους γονείς μου και τις σχέσεις μου.
    Last edited by Wrongplanet; 10-01-2025 at 18:54.

Senior Member
    Το μήνυμα τροποποιήθηκε απο τη διαχείριση
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:34.

Banned
    Οι άλλοι δεν βλέπουν τίποτα καλό σε εμενα.
    Είμαι καλή σε πολλές κατηγορίες μαθηματικών, στις ξένες γλώσσες, στη πληροφορική, στο να αντιλαμβάνομαι μοτίβα και λεπτομέρειες σε διαφορά κομμάτια. Όχι και τόσο στο κοινωνικό κομμάτι όμως.
    Μου αρέσει να προσέχω ζωάκια και να συμμετέχω σε φιλοζωικες. Περνάω μεγάλο μέρος της ημέρας μου έτσι, όπου και να πάω θα βρω αδέσποτα να βοηθάω.

Σαν φίλη και σύντροφος είμαι πιστή. Δεν θέλω να κλέβω γκόμενους ή να ξενοκοιταω ενώ είμαι σε σχέση. Επίσης δεν κρίνω και δεν κορόιδευω, δεν είμαι παρατηρητική σε αυτά, μπορεί κάποιος να φοράει λερωμένο ρούχο και να μην το προσέξω. Ή να κάνει κάποιοι κοινωνικό "λάθος" και οι άλλοι να το παρατηρήσουν ενώ εγώ όχι. Δεν διαλέγω τους άλλους με βάση αν εχουν τι έχουν, πόσο στατους έχουν. Γιατί πολλές φορές αυτά δεν τα παρατηρώ καν, δεν εχω εν μέρει την κοινωνική αντίληψη να τα δω. Οπότε θα έλεγα πως δεν είμαι επικριτική.

αρα εισαι σε τοσα πολλα πραγματα , καλη . εχεις εναν πλουσιο κοσμο . αυτο το μαθηματικο χαρισμα που εχεις θα σε βοηθησει σε πολλα ζητηματα στο μελλον . με απλα λογια δεν σου λειπει τπτ . απλα εισαι ενα τικ πιο συναισθηματικη απο οσο πρεπει . εκει πρεπει να βαλεις εναν φραγμο , γιατι ναι μεν εσυ θελεις να δινεις απλοχερα πραγματακια , λογω συναισθηματων και οι υπολοιποι το βλεπουν αυτο και σε <<καταστρεφουν >> και ισως να σε ζηλευουν κιολας .

εγω πιστευω οτι σταδιακα θα βρεις τα πατηματα σου στο συναισθηματικο κομματι και θα βαλεις τα ορια σου . στα υπολοιπα θα διαπρεψεις , οταν σου δωθουν οι ευκαιριες , σε ολους δινονται . μολις θα σταθεροποιηθεις επαγγελματικα , θα φτιαχτει και το αλλο ζητημα , δεν θα εχεις αναγκη τους κακοποητικους γκομενους και θα βρεις την σχεση σου οπως την φανταζεσαι . να εχεις πιστη σε εσενα και να εκτιμησεις τον εαυτο σου .

πρεπει σταδιακα να ανπτυξεις και τα υπολοιπα ταλεντα σου , εχεις τοσα , οπως και τοσες δεξιοτητες . ορμα τους !!!!

Banned
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:34.

Senior Member
    ρε φιλε εχεις 10 προφιλ εδω μεσα και τα 10 προφιλ σου , ασχολουνται με το πουλι μου . και ναι ειμαι υπηρεφανος για το πουλι μου , και το ποσο σεξυ ειμαι . κατσε εκει περα με τον δονητουλη και ασε το πουλι μου , εσυ και τα 10 προφιλ σου ....

απο το 2006 εισαι εδω μεσα , αλλαξε απο μπαταρια , σε ρευματος ...η τεχνολογια προχωραει ...
    για κακη σου τυχη, δεν εχω κανει ποτε κανενα αλλο προφιλ τα ΠΟΛΛΑ χρονια που γραφω εδω.
    εσυ σιγουρα εχεις φαει πολλα μπαν στο παρελθον απο δω μ αυτα που βλεπουμε να κανεις. τετοιο χουι, σιγουρα δεν αλλαζει!!!!

το εχω καταλαβει απο καιρο, οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις την αληθεια απο το ψεμα, δεν αντιλαμβανεσαι τι γραφει ο καθενας και διαστρεβλωνεις τα παντα, ειτε απο κακη προθεση, ειτε απο καποια παθηση που εχεις.
    οι παθησεις του καθενα ομως, αφορουν την θεραπεια του. δεν φταιει κανεις εδω μεσα να τρωει στην μαπα παραλληρηματα για το οτι εσυ δεν βρισκεις να πηδηξεις, το ποιες γυναικες δεν σου α ρεσουν, ποιες σ αρεσουν, και τι θαθελες να κανεις στις γυναικες αν τις καταφερεις να σου κατσουν...

Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:35.

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post

εδω δεν ειναι μερος για εξευρεση σεξ, ωστε να μας μιλας για το πουλι σου. εχει αλλα μερη στο ιντερνετ για να προσπαθησεις να βρεις σεξ.

υ.γ. εσυ πρεπει να αλλαξεις τεχνολογια, που μας λες το 2024, οτι δεν υπαρχουν σχεσεις πλεον αλλα υπαρχει μονο το μαραμενο σου 50χρονο πουλι και πρεπει να ασχοληθουμε με αυτο...
    απο οποτε θελω γραφω και για οσο θελω θα γραφω, μπαρμπαγιαν. κι εσυ θα βραζεις και θα σκας που δεν μπορεις να με σταματησεις να δειχνω το ποσο γελοιο, ξενερωτο και παλιακο ειναι αυτο που κανεις εδω μεσα, που δεν θα σε αφηνω να παριστανεις το ν γαμια της γειτονιας. στο μυαλο σου και μονο, παλι, αλλα λεμε..
    Last edited by Aeon; 11-01-2025 at 11:36.

Page 7 of 7 FirstFirst ... 567